Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Ποπο Τανιουυ ζορικα τα πραγματα ε;;;; Καλα ειδικα οταν μιλαμε για γραφειοκρατια η Ελλαδα ειναι πολυ βασανο!!!!! Κουραγιο κοριτσι και υπομονη!!! Να το ψαξεις και με το νοσοκομειο. Περναει ο καιρος. Και εγω τελος του μηνα λεω να παω να ανοιξω καρτελα στο νοσοκομειο...

Γεωργια αντε εφτασαν οι μερες!!!! Με το καλο!!!! Τι υπερηχος ηταν αυτος και γιατι τον εκανες;;; Το κανουν ολοι;;;; Πες μας λεπτομερειες!!!

Δεν ξέρω κορίτσια αν το κάνουν όλοι. Ο δικός μου είναι λίγο ψείρας και με στέλνει για όλες τις εξετασεις! Την έκανα στο ΠΑΙΔΩΝ δωρεάν. Στον υπέρηχο Εξετάζουν μόνο την καρδιά του μωρού. Και την παραμικρή αρτηρία και λεπτομέρεια. 50 λεπτά κράτησε και μου δώσανε 20 φωτογραφίες της καρδιάς καΙ αναλυτικά τη γνωμάτευση

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βαλεντινα μου εισαι ενας χείμαρρος κ πολυ μαρεσεις!!! Κ ο αντρας μου το ιδιο κανει.μεχρι τα χριστουθα ουλεψει οσο πιο πολυ μπορει.καθε γεναρη λειπει 1 σχεδον μηνα εξωτερικο κ φετος καταφερε κ το εκανε οκτωβρη.τι να κανουν μωρε κ αυτοι?προσπαθουν....

Κουτσουνι ο καθε γιατρος ζητάει τα δικα του,αλλοι ειναι ψηρες κ αλλοι οχι.ε ο δικος σου ειναι ο πιο κουλ που εχω ακουσει.αφου ταιριάζετε σουπερ!!!

Τανιου καμια σχεση ελλαδα γερμανια....αυτες αντεχουν ε?χαχα

Υπαρχει περιπρωση να εχω το εξογκωμα χωρις τις κλοτσιες?σημερα η κοιλια μου ειναι πολυ καπως...πολυ σφικτη πολυ βαρια...δεν ποναω καπου αλλα καπως την αισθανομαι...

Αρα μπηκα στον 5ο!γιουπι!!!

Μήπως είναι το έντερο??? Όταν τρώω την κλωτσιά κάνει εξόγκωμα. Εμείς με τη δουλειά του ήμασταν πολύ άνετοι. Ήταν αποσπασμενος σε εύκολο πόστο με ευθύνη μεν αλλά όχι τέτοιες υποχρεώσεις. Στη Λάρισα έχει κατι τρελοκομεία φίλους κάνα δυο παντρεμενους οι άλλοι χύμα και εμένα το μυαλό μου έκανε παπάδες. Και να μου έδινε και αφορμές. Γι αυτό ντραπηκα με τη συμπεριφορά μου... Αυτά που κοροϊδεύω έκανα χθες σαν καμιά κυρατσα!!!! Προσπαθούσε να μου εξηγήσει και γω χαμπάρι. Όταν γίνομαι ξεροκεφαλη γίνομαι πολυυυυ ξεροκεφαλη!!!! Μη πιστεύεις τα ζώδια σου λένε μετα

AoL1p3.png

Δεν ξέρω κορίτσια αν το κάνουν όλοι. Ο δικός μου είναι λίγο ψείρας και με στέλνει για όλες τις εξετασεις! Την έκανα στο ΠΑΙΔΩΝ δωρεάν. Στον υπέρηχο Εξετάζουν μόνο την καρδιά του μωρού. Και την παραμικρή αρτηρία και λεπτομέρεια. 50 λεπτά κράτησε και μου δώσανε 20 φωτογραφίες της καρδιάς καΙ αναλυτικά τη γνωμάτευση

Εμένα μου κάναν ντοπλερ στην καρδιά του Γεωργία. Με είχε πόση ώρα και την εξεταζε. Αφού έλεγα κάτι έχει δε μπορεί. Έκανε ντοπλερ στις 4 αρτηριες

AoL1p3.png

Εμείς περιμένουμε φίλους και δεν πολυπρολαβαίνω να σχολιάσω! Λοιπόν, εγώ από αύριο είμαι 20η εβδομάδα και όχι 19η! 19+1 είναι 20η εβδομάδα (αφού 0-7 είναι 1η εβδομάδα) και 6ο μπαίνω 22η!

Αστεράκι, μήπως είναι σύσπαση αν έχει τσιτώσει η κοιλιά; Ή πρησμένο έντερο;

Φουντούκι, κι εμένα όταν το έντερο πρήζεται όπως σήμερα, ο μπέμπης μαζεύεται κάτω χαμηλά και για να τον ακούσω πρέπει να βάλω το χέρι χαμηλά, εκεί κλωτσάει! Πάντως εμένα ένα πράμα δεν κλωτσάει καθόλου μόλις φάω, θα κλωτσήσει κανένα 2ωρο μετά, αφού ξαπλώσω και ξυπνήσει!

Α, επίσης το ντόπλερ δεν γίνεται για να δεις τη θέση του μωρού εννοείται, αφού θέση παίρνει κυριολεκτικά πριν τον τοκετό στις περισσότερες περιπτώσεις. Βλέπεις αιμάτωση και ακριβή ανάπτυξη.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Βαλεντίνα μου μην ανησυχείς, έχεις εμένα κατασκοπο στη Λάρισα...σφύρα μου αν καταλάβεις κάτι ύποπτο χαχαχαχαχα!!!!

Είναι και τα νεύρα μας μερικές φορές αδικαιολογητα και εγώ μαλώνω δίχως αφορμή...

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σήμερα δεν έχει υπνοντο μεσημέρι δεν μπόρεσα να κοιμηθώ !!

Βαλεντίνα σταματά να ασχολησε με τα υγρά και τις καλλιέργειες και ποανε την Δεύτερα να δεις τι θα σου πει!! Πάντως σταματά να το σκέφτεσαι καλά λεει και ή Κάθυ!!

Εσυ πιτογυρο ή Κάθυ καρμποναρα τα μωρακια τρελάθηκαν!! Εμένα σήμερα είναι σχετικά πιο ησυχουλη από τις άλλες μέρες το νιώθω πιο αραιά αλλά τώρα έχω σκοπό να σηκωθω να φάω φρούτα και γιαουρτακι να του δώσω λίγο ενέργεια!! Έχω παρατηρήσει ότι όταν το έντερο μου δεν είναι καλά και πριζεται δεν το νιώθω πολύ!!

Τανιου πολύ τρέξιμο βρε κορίτσι πω πω!! Άντε να τελειωνετε με τα χαρτιά να παντρευτητε και δες τι θα κανεις με το νοσοκομείο γιατί ο καιρος περνάει !! Την άλλη εβδομάδα έχεις εσύ και το αστερακι υπέρηχο την τετάρτη και εγώ την πεμπτη και Δεύτερα ή Κάθυ με τον σούπερ υπέρηχο ή εβδομάδα φουλ στα νέα!! Όλα μια χαρά θα είναι!! Ωραίο το λουκάνικο και ή πατατουλες ειδικά όταν στα ετοιμάζουν!! Εσυ δεν μας ειπες τον αισθάνεσαι τον μπεμπακο σου?

Γεωργία με το καλό ο γάμος !! Άντε να μπαίνεις μετά πιο συχνά !!

Το εστιατόριο από κάτω το έχω πάω παραγγελνω και έρχομαι σπίτι ξαπλα γιατί πονάει πολύ η μέση μου. Άλλο βάσανα!! !!

Το μπεμπη σπάνια τον νιώθω μάλλον κοιμάται πολλές ώρες... Ωραία αντε ποτέ θα περάσει ο καιρός θα σκάσω θέλω να του ρουφηξω τα μαγουλακια του ντιπ χαζομαμα εδώ :D

Βαλεντίνα να σε ρωτήσω την κάθε καλλιέργεια την πληρώνεις? Μήπως σε τρωνε λεφτά λέω εγώ όλα αφού καθαρά βγαίνουν πάντα.. .. ? ??? ?

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Jo μου έτσι είναι?? Με συμφέρει το μέτρημα έτσι!! Τα νινακια μας έχουν την τάση να ξυπνάνε όταν ξαπλώνουμε!!

Λοιπόν ακούστε τι έγινε!! Πηγα μια βόλτα στην μανούλα και ο άντρας μου γυμναστήριο εεεεε κάπου 8μιση μου λέει θα παραγγειλουμε πίτσα εγώ τι με θες ήδη την μυριζα !! Πάει 9 και έρχεται ο άντρας μου να με παρει και οι πίτσες αφαντες ακόμα με έπιασε μια ταραχή γιατί ξερω ότι είναι ιδρωμενος και θέλει να φύγουμε κατευθείαν !! Τέλος παντων εφυγα με μισή καρδιά χωρίς καν να την μυρισω την πίτσα αλλά τελικά ήρθαμε σπίτι και μου παράγγειλε πίτσα και πατάτες αλά κρεμ ο καλός μου!! Αυτός βέβαια έφαγε κοτοσουπα χαχαχαχαχαχα εντάξει και εγώ μετά θα κάνω διατροφή αλλά τώρα με ξεσήκωσαν και ήθελα να φάω!!

Βαλεντίνα ακριβώς έτσι είναι ή αδερφή μου σαν να διαβάζω εκείνη !! Έτσι τον κάνει κάποιες φορές τον άντρα της και για διάφορα θέματα έχει άδικο αλλά δεν το παραδέχεται ποτέ και φυσικά είναι κριαρακι και είναι φουλ εγωιστρια ! Μην τον κακοκαρδιζεις τον αντρουλη σου σίγουρα θα προσπαθεί για το καλύτερο!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Πως να μου τρωνε λεφτα αφου πηγα σε αλλο μικροβιολογικο και στο συγκεκριμενο η γιατρος ειναι κολλητη της πεθερας μου !Να εχω κατι και να μη το βγαζουν ?????

Εμμακι θα σε προτιμησω !! Καλα κοριτσια λογω του χαμηλου πλακουντα που εχω πεφτει σεξουαλικη νηστεια, χωρια που οπως βλεπει τα βουναλακια στην κοιλια απο τις κλωτσιες και φρικαρει ! Γενικα δεν εχω απολυτη εμπιστοσυνη σε κανεναν βεβαια ο αντρας μου δε μου εχει δωσει δικαιωμα αλλα γενικα ειμαι τετοια φυση και δε θελω και να το πολυδειχνω.Εχει κανα δυο φιλους παντρεμενους που ξερω τις βρωμιες τους και τους εχω κοκκινο πανι αν και δε τους ακολουθα ,τωρα λιγο οι ορμονες λιγο η αποχη εχω γινει σεναριογρφος εχω και την ξαδερφη μπυ που εκεινη εχει το ρολο σκηνοθετη και φτιαχνουμε το εργο ταμαμ για να τη στρουμφιζουμε απο μονες μας.

Φουντουκι κριος και η αδερφη σου ε ????Αρα ξερεις καλα την περιπτωση μου και η μυτη να μου πεσει σε καβγα δεν σκιβω να τη μαζεψω.Καλα στις αρχες ολο ο αντρας μου εκανε το βημα να συμφιλιωθουμε τωρα βαρεθηκε κι αυτος και οσο μουλαρωνω τοσο με γραφει και αλλο τοσο μουλαρωνω,ε μετα βαριομαστε και ολα καλα....Για δεσιμο ειμαι ωρες ωρες !!!

AoL1p3.png

Βαλεντινα μου εισαι ενας χείμαρρος κ πολυ μαρεσεις!!! Κ ο αντρας μου το ιδιο κανει.μεχρι τα χριστουθα ουλεψει οσο πιο πολυ μπορει.καθε γεναρη λειπει 1 σχεδον μηνα εξωτερικο κ φετος καταφερε κ το εκανε οκτωβρη.τι να κανουν μωρε κ αυτοι?προσπαθουν....

Κουτσουνι ο καθε γιατρος ζητάει τα δικα του,αλλοι ειναι ψηρες κ αλλοι οχι.ε ο δικος σου ειναι ο πιο κουλ που εχω ακουσει.αφου ταιριάζετε σουπερ!!!

Τανιου καμια σχεση ελλαδα γερμανια....αυτες αντεχουν ε?χαχα

Υπαρχει περιπρωση να εχω το εξογκωμα χωρις τις κλοτσιες?σημερα η κοιλια μου ειναι πολυ καπως...πολυ σφικτη πολυ βαρια...δεν ποναω καπου αλλα καπως την αισθανομαι...

Αρα μπηκα στον 5ο!γιουπι!!!

Αυτο που λες ο καθε γιατρος κανει τα δικα του, πρεπει να εχουμε εμπιστοσυνη η καθε κοπελα στον γιατρο αυτος ξερει καλυτερα απο μας!!!

Εγω με βαση τον πινακα ειναι στον 6ο αλλα δεν τον καταλαβαινω αυτο με τις εβδομαδες...

Εγω λεω ο καθε μηνας ποσες εβδομαδες εχει??? 4 οι περισσοτεροι και το υπολογιζω στο ετσι και μεσα πεφτω, με τα δικα μου δεδομενα στον 6ο μπαινω στις 19/9

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Jo μου έτσι είναι?? Με συμφέρει το μέτρημα έτσι!! Τα νινακια μας έχουν την τάση να ξυπνάνε όταν ξαπλώνουμε!!

Λοιπόν ακούστε τι έγινε!! Πηγα μια βόλτα στην μανούλα και ο άντρας μου γυμναστήριο εεεεε κάπου 8μιση μου λέει θα παραγγειλουμε πίτσα εγώ τι με θες ήδη την μυριζα !! Πάει 9 και έρχεται ο άντρας μου να με παρει και οι πίτσες αφαντες ακόμα με έπιασε μια ταραχή γιατί ξερω ότι είναι ιδρωμενος και θέλει να φύγουμε κατευθείαν !! Τέλος παντων εφυγα με μισή καρδιά χωρίς καν να την μυρισω την πίτσα αλλά τελικά ήρθαμε σπίτι και μου παράγγειλε πίτσα και πατάτες αλά κρεμ ο καλός μου!! Αυτός βέβαια έφαγε κοτοσουπα χαχαχαχαχαχα εντάξει και εγώ μετά θα κάνω διατροφή αλλά τώρα με ξεσήκωσαν και ήθελα να φάω!!

Βαλεντίνα ακριβώς έτσι είναι ή αδερφή μου σαν να διαβάζω εκείνη !! Έτσι τον κάνει κάποιες φορές τον άντρα της και για διάφορα θέματα έχει άδικο αλλά δεν το παραδέχεται ποτέ και φυσικά είναι κριαρακι και είναι φουλ εγωιστρια ! Μην τον κακοκαρδιζεις τον αντρουλη σου σίγουρα θα προσπαθεί για το καλύτερο!!

Αυτο ποθ ξεσηκωνεσαι για φαι και σου κοβουν τη φορα ειναι για μηνυση τελοσπαντων!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχαχα το ξέρω παρά πολύ καλά την έχω φάει από την αδερφή μου άπειρες φορές και της λέω λυπάμαι τον άντρα σου !! Φυσικά και εγώ πάντα εκανα βήμα να τα βρούμε αυτή μπορεί να το κρατήσει μανιάτικο!! Και τώρα κάποιες φορές όταν μαλωσουν με τον άντρα της να μου τα πει για να την πω" ναι έχεις δίκιο" αλλά δεν πρόκειται να της το πω ποτέ την ξέρω και ξέρω ότι αυτή τα ξεκινάει!!

Και εμείς στη νηστεία με τον άντρα μου και να σου πω την αλήθεια τον λυπάμαι πολύ αλλά τι να κάνω που φοβάμαι παρά πολύ!! Κ αυτός φοβητσιαρης είναι πολύ οπότε τίποτα!! Έχουμε και κάτι φίλους που είναι έγκυος η κοπέλα και τους είπε ο γιατρός ότι μπορούν να κάνουν σεξ και με το που έκαναν φουλ αιμοραγία η κοπέλα ενώ ή εγκυμοσύνη της πολύ καλή χωρίς προβλήματα!! Είναι περίεργη φάση θα κάνουμε σεξακι όταν φτάσουμε στον μήνα μας για να γεννησουμε εύκολα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Χαχαχαχαχαχα το ξέρω παρά πολύ καλά την έχω φάει από την αδερφή μου άπειρες φορές και της λέω λυπάμαι τον άντρα σου !! Φυσικά και εγώ πάντα εκανα βήμα να τα βρούμε αυτή μπορεί να το κρατήσει μανιάτικο!! Και τώρα κάποιες φορές όταν μαλωσουν με τον άντρα της να μου τα πει για να την πω" ναι έχεις δίκιο" αλλά δεν πρόκειται να της το πω ποτέ την ξέρω και ξέρω ότι αυτή τα ξεκινάει!!

Και εμείς στη νηστεία με τον άντρα μου και να σου πω την αλήθεια τον λυπάμαι πολύ αλλά τι να κάνω που φοβάμαι παρά πολύ!! Κ αυτός φοβητσιαρης είναι πολύ οπότε τίποτα!! Έχουμε και κάτι φίλους που είναι έγκυος η κοπέλα και τους είπε ο γιατρός ότι μπορούν να κάνουν σεξ και με το που έκαναν φουλ αιμοραγία η κοπέλα ενώ ή εγκυμοσύνη της πολύ καλή χωρίς προβλήματα!! Είναι περίεργη φάση θα κάνουμε σεξακι όταν φτάσουμε στον μήνα μας για να γεννησουμε εύκολα!!

Εγω αδερφια δεν εχω αλλα με αυτην την ξαδερφη μου ειμαστε μια ηλικια και κολλητες στα τηλεφωνα δε ειμαστε με τις ωρες λεει ο αντρας μου τι λετε ολη μερα καθε μερα ???Τι λεμε χρυσε μου κοτσομπολευουμε και θαβουμε τι αλλο ????αχχαχαχ!!Εντομεταξυ πολλες φορες ξεκινα η κουβεντα μας με την ατακα εγω σε εχω αδερφη μου και εδω εχεις αδικο αλλα πως καταφερνω απο δω να τα πηγαινω απο κει να τα φερνω να την πειθω παντα και να καταληγουμε στο εχεις δικιο καλα τα χωσες !!!!!!! χαχαχαχα!!!!

Και σεις νηστεια ε ???? ααααχχχχχ!!! και μετα τη γεννα βαλε και αλλη αποχη μεχρι να ισορροπησει η περιοχη !!!!Στο τελος θα περνω κατω απο πορτες να δω ν σκαλωνω !!!!χαχαχχαχαχα!!! Ε ρε και να διαβαζε τι γραφω απο το μπαλκονι θα με πεταγε χαχαχαχα!!!!!

AoL1p3.png

Βαλεντινα δινεις ρεστα σημερα ε!!!!! Μην στεναχωριεσαι βρε.. Δεν γινεται να πας μαζι του;;;; Ετσι να παρεις αερα να ξεσκασεις ρε παιδι μου... Εμας δεν μας εκοψε ακομα το σεξ. Ειπε απλα με προσοχη. Ενταξει δεν κανουμε τοσο συχνα οσο πριν αλλα ευτυχως κανουμε....χαχαχχαχα

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...