Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

1ος μήνας: 1η, 2η, 3η, 4η βδομάδα

2ος μήνας: 5η, 6η, 7η, 8η βδομάδα

3ος μήνας: 9η, 10η, 11η, 12η, 13η βδομάδα (εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

4ος μήνας: 14η, 15η, 16η, 17η βδομάδα

5ος μήνας: 18η, 19η, 20η, 21η βδομάδα

6ος μήνας: 22η, 23η, 24η, 25η, 26η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

7ος μήνας: 27η, 28η, 29η, 30η βδομάδα

8ος μήνας: 31η, 32η, 33η, 34η, 35η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

90ς μήνας: 36η, 37η, 38η, 39η, 40η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

Και επειδή είδα ψάχνετε μήνες κ εβδομάδες αυτό το σιτε εμένα με βοήθησε να ξέρω κ ας ξεχνώ χιχι.

http://www.eimaimama.gr/2009/09/poso-minon-eimai.html

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια επιτελους μπορεσα να μπω! Τωρα επεσαν ολα μαζι, σε δεκα μερες ογαμος, ετοιμαζουμε το σπιτι, ειχα γιατρο, πηγανε σε γαμους...

Διαβασα τα νεα σας , οσα προλαβα και θα διαβασω εν ευθετω και τα υπολοιπα! Εγω εκανα τη δευτερα υπερηχο καρδιας εμβρυου, κρατησε 50 ολοκληρα λεπτα, τα ειδα ολα, σχεδον λιποθυμησα στο κρεβατι αλλα η καρδουλα του μπεμπη μας υγιεστατη! Τωρα εχω ραντεβου αρχες οκτωβρη ξανα γισ υπερηχο και θα κλεισω ραντεβου και για doppler. Κατα τα αλλα ειμαι στα +6 κιλα αλλα πρηζονται τα δακτυλα μου! Φυσιολογικο μου ειπε ο γιατρος αλλα δε μου μπαινουν ξαφνικα τα νυφικα παπουτσια και η βερα! Ο μπεμπης ολο κλωτσαει και πλεον οταν το κανει πεταγεται βουναλακι στη μια μερια χαχαχ

Παντως εχουμε γεμισει αγορακια!! Ευχομαι σε ολες τα καλυτερα!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Ποπο Τανιουυ ζορικα τα πραγματα ε;;;; Καλα ειδικα οταν μιλαμε για γραφειοκρατια η Ελλαδα ειναι πολυ βασανο!!!!! Κουραγιο κοριτσι και υπομονη!!! Να το ψαξεις και με το νοσοκομειο. Περναει ο καιρος. Και εγω τελος του μηνα λεω να παω να ανοιξω καρτελα στο νοσοκομειο...

Γεωργια αντε εφτασαν οι μερες!!!! Με το καλο!!!! Τι υπερηχος ηταν αυτος και γιατι τον εκανες;;; Το κανουν ολοι;;;; Πες μας λεπτομερειες!!!

HmwTp3.png

Να μαι και γω!! Πήρα την καλλιέργεια πεντακάθαρη!!!! Θα μου στρίψει λέμε!!! Κατά τα άλλα η β επιπέδου γίνεται στο τελος 5ο μήνα. Δηλαδή 21-22 βδομάδα. Ανάλογα πως μετράς. Αν το πρώτο τρίμηνο το σταματάς 13η βδομάδα.

Jo πώς γίνεται να μπαίνεις την άλλη βδομάδα στον 6ο??? Νωρίς δεν είναι? στην 20η θα είσαι. Εγώ μετράμε από την 22η ότι μπήκα στον 6ο. Και στη β επιπέδου μου είπαν πως στην 21η μπαίνουμε στον 6ο ή 22η αφού κλείσουν αυτές.

Εγώ τη β επιπέδου την έκανα ακριβώς μπαίνοντας στην 22.Παλι σόλο είμαι και είπα να χτυπήσω ένα πυτογυρο. Ή του άρεσε ή όχι γιατί κάνει τούμπες όχι αστεία.

Έναν καφέ τη μέρα τον πίνω. Εξάλλου γλυκά δεν τρώω καθόλου οπότε νομίζω δεν παθαίνω κάτι με έναν ελαφρά καφέ!

AoL1p3.png

Τανιού γραφειοκρατεια ατελείωτη. Υπομονή!!!

Γεωργία και μένα ο μπέμπης το ίδια μου κάνει!! Σηκώνεται ένα μικρουτσικο βουναλάκι!!

Τελικά τη Δευτέρα μετά τις εκλογές μάλλον θα πάω στο γιατρό γιατί αυτή τη Δευτέρα έχει εφημερία και σε θέλει λέει να μας δει στο φτερό... Χμμμμμμ τελοσπαντων!!! Ντοπλερ ξανακάνουμε?? Γιατί ντοπλερ στο μωρό κάναμε τώρα στη β επιπέδου

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο Βαλεντινα!! Τελεια!! Βρε μηπως το εχεις και λιγο στο μυαλο σου και σε πιανει;;;; Δεν ξερω... Τι να σου πω..

Αρα 22&2 που θα ειμαι εγω ειναι καλα. Κι εγω αυτο ειδα στο πινακακι παραπανω. Στην 22η μπαινεις στον 6ο. Ο μικρος απο την χαρα του κανει τουμπες!!!! Κι ο δικος μου σεληνιαστηκε με την καρμποναρα!!!

HmwTp3.png

Μπραβο Βαλεντινα!! Τελεια!! Βρε μηπως το εχεις και λιγο στο μυαλο σου και σε πιανει;;;; Δεν ξερω... Τι να σου πω..

Αρα 22&2 που θα ειμαι εγω ειναι καλα. Κι εγω αυτο ειδα στο πινακακι παραπανω. Στην 22η μπαινεις στον 6ο. Ο μικρος απο την χαρα του κανει τουμπες!!!! Κι ο δικος μου σεληνιαστηκε με την καρμποναρα!!!

Χάχα έχει πολύ πλάκα. Κάθομαι κει χαζεύω προς το που θα σκάσει το βουναλάκι!!! Μια χαρά ημερομηνία θα πας καλη καλή καλή τρικαλη επιτυχία σου εύχομαι!!!

Μπορεί να είναι και στο μυαλό μου γιατί δεν με ενοχλεί στον ύπνο ή στην καθημερινοτητα γενικά. Παλιά με την αντιβίωση είχα φοβερό πρόβλημα. Τώρα ίσως ενεργοποίησα την περιοχή!!

AoL1p3.png

Εντομεταξυ ο άντρας μου για να είμαστε απλα αργότερα παίρνει όλες τις υπηρεσίες και τις υποχρεώσεις μαζεμένες και χθες μου την έδωσε και τα πήρα κρανίο. Την πιο πάνω Δευτέρα θα πάει Λάρισα για μια δουλειά της υπηρεσίας και θα μείνει και ένα βράδυ. Καλύτερα λέει να χωθώ τώρα πάρα να σας αφήσω μονους όταν γεννηθεί ο μπέμπης. Όμως καλομαθε η γριά στα συκα ( εγώ δηλαδή) γιατί τον έχω συνηθίσει παρόν συνέχεια και υπηρεσίες που έχει είναι μες την πόλη και το δίμηνο που έλειψε μου κάτσε βαρύ και έκανα μια φασαρία τρικουβερτη!!!!!!!! Και μετά στενοχωρηθηκα γιατί έφταιγα εγώ αλλά είμαι πολύ εγωιστρια για να το παραδεχτώ και το λέω σε σας να ξαλαφρωσω.... Ουφφφφ

AoL1p3.png

Κορίτσια σήμερα δεν έχει υπνοντο μεσημέρι δεν μπόρεσα να κοιμηθώ !!

Βαλεντίνα σταματά να ασχολησε με τα υγρά και τις καλλιέργειες και ποανε την Δεύτερα να δεις τι θα σου πει!! Πάντως σταματά να το σκέφτεσαι καλά λεει και ή Κάθυ!!

Εσυ πιτογυρο ή Κάθυ καρμποναρα τα μωρακια τρελάθηκαν!! Εμένα σήμερα είναι σχετικά πιο ησυχουλη από τις άλλες μέρες το νιώθω πιο αραιά αλλά τώρα έχω σκοπό να σηκωθω να φάω φρούτα και γιαουρτακι να του δώσω λίγο ενέργεια!! Έχω παρατηρήσει ότι όταν το έντερο μου δεν είναι καλά και πριζεται δεν το νιώθω πολύ!!

Τανιου πολύ τρέξιμο βρε κορίτσι πω πω!! Άντε να τελειωνετε με τα χαρτιά να παντρευτητε και δες τι θα κανεις με το νοσοκομείο γιατί ο καιρος περνάει !! Την άλλη εβδομάδα έχεις εσύ και το αστερακι υπέρηχο την τετάρτη και εγώ την πεμπτη και Δεύτερα ή Κάθυ με τον σούπερ υπέρηχο ή εβδομάδα φουλ στα νέα!! Όλα μια χαρά θα είναι!! Ωραίο το λουκάνικο και ή πατατουλες ειδικά όταν στα ετοιμάζουν!! Εσυ δεν μας ειπες τον αισθάνεσαι τον μπεμπακο σου?

Γεωργία με το καλό ο γάμος !! Άντε να μπαίνεις μετά πιο συχνά !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Φουντούκι λέω να πιω και ένα φραπέ αλλά πιο αργά το απόγευμα να πλακωθω στα φρούτα και στο γιαούρτι μη το παρακάνω κιόλας!!!!

Ναι πλέον δε θα ασχοληθώ άλλο. Θα το βγάλω από το μυαλό μου. Τώρα για το γιατρό ή θα πάμε Τετάρτη Πέμπτη ή την άλλη Δευτέρα να κατέβουμε μαζί από Κυριακή με τον άντρα μου εκείνος να φύγει Λάρισα και γω να πάω μόνη στο γιατρό. Ευκαιρία να γυροβολησω πάλι αλλά μετά θα πρέπει να ανέβω μόνη με το αυτοκίνητο και είμαι χεσμεντεν ολίγον τι σε αυτή τη φάση. Παλιά το πάταγα έκανα αποστάσεις... Αχχχχ πως αλλάζει ο άνθρωπος!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Χαχχαχαχαχα Βαλεντινα γελαω μονη μου!!!! Κι εγω ετσι δεν θα το παραδεχομουν. Ομως το σκεφτεται καλα. Απο το να χασει στιγμες με τον μπεμπουλη κανει αυτο.... Πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο ομως... Κανε λιγη υπομονη!!! Και κανε και λιγη παρεουλα με τον μπεμπη να περναει η ωρα!!!!

Φουλ στα νεα θα ειναι η επομενη εβδομαδα!!! Τελεια!!!! Αυριο κανει και η Αννουλα β επιπεδου. Περιμενουμε νεα....

HmwTp3.png

Χαχχαχαχαχα Βαλεντινα γελαω μονη μου!!!! Κι εγω ετσι δεν θα το παραδεχομουν. Ομως το σκεφτεται καλα. Απο το να χασει στιγμες με τον μπεμπουλη κανει αυτο.... Πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο ομως... Κανε λιγη υπομονη!!! Και κανε και λιγη παρεουλα με τον μπεμπη να περναει η ωρα!!!!

Φουλ στα νεα θα ειναι η επομενη εβδομαδα!!! Τελεια!!!! Αυριο κανει και η Αννουλα β επιπεδου. Περιμενουμε νεα....

Έχω και τη φιλη μου από κάτω τώρα μπήκε στον 8ο. Έχει να πέσει βόλτα με την κοιλιά και τα καρότσια χαμός. Σήμερα όλο το πρωί ήμασταν μαζί. Θα βρούμε και μαία να βοήθησει στο θηλασμό. Αυτή στο πρώτο ήταν αδύνατο αν δεν πήγαινε η μαία σπίτι να τα καταφέρει και έκανε και μαθήματα άλλο η θεωρία άλλο η πράξη!!!!

Άστα φουντούκι χθες τα κάνα μαντάρα βγήκε ο παρορμητικος Κριός από μέσα μου και έγινε χαμοζζζζζ. Ευτυχώς ο άντρας μου δε τα κράτα ούτε και γι βέβαια. Αυτό έχει και πλάκα σεληνιαζομστε και στο λεπτό μας βλέπεις αλλιώς!!! Χάχα!!!

AoL1p3.png

Τι καλαα που εχεις παρεα και θα κανουν παρεα τα νινακια. Κι εμενα μια φιλη μου ειναι εγκυος. 3 μηνες και κατι διαφορα θα εχουν τα μωρα μας. Ειναι στην αρχη ακομα... Τι ωραια με τις μαιες.. Μπορειτε να βρειτε. Εμεις εδω δεν πιστευω να εχουμε τετοια οργανωση....

HmwTp3.png

Τι καλαα που εχεις παρεα και θα κανουν παρεα τα νινακια. Κι εμενα μια φιλη μου ειναι εγκυος. 3 μηνες και κατι διαφορα θα εχουν τα μωρα μας. Ειναι στην αρχη ακομα... Τι ωραια με τις μαιες.. Μπορειτε να βρειτε. Εμεις εδω δεν πιστευω να εχουμε τετοια οργανωση....

Μωρέ εδώ είναι το μόνο μέρος που μου φάνηκε δύσκολη η προσαρμογή. Είχα μια φίλη που ήμασταν συνέχεια μαζί και περνούσαμε σούπερ αλλά πήρε μετάθεση ο άντρας της και φύγανε. Τώρα που είναι και στην οικοδομή μας και μες το καταχείμωνο αλλάζεις μια κουβέντα. Όταν γέννησω μου λέει να έρχεσαι από την αρχή να δεις πως θα την κάνω μπάνιο. Θα κάνει κόρη! Πως μας ξέφυγε???? Χαχαχαχ!! Έχω χαρεί γιατί έχουμε κοινούς φίλους θυμόμαστε ιστορίες από τα φοιτητικά χρόνια!!! Με λυπήθηκε ο Θεός κορίτσια είχα φρικάρει που δε θα είχα μια φίλη εδώ. Γνωστές έχω αλλ δουλεύουν δεν είναι γενικά ευκαιρες σαν εμένα την αργοσχολη!!!! Ενώ με αυτήν είμαστε ίδια φάση ακριβώς!!!! Γιουπιιιιι λεμεεεεε!

AoL1p3.png

Βαλεντινα μου εισαι ενας χείμαρρος κ πολυ μαρεσεις!!! Κ ο αντρας μου το ιδιο κανει.μεχρι τα χριστουθα ουλεψει οσο πιο πολυ μπορει.καθε γεναρη λειπει 1 σχεδον μηνα εξωτερικο κ φετος καταφερε κ το εκανε οκτωβρη.τι να κανουν μωρε κ αυτοι?προσπαθουν....

Κουτσουνι ο καθε γιατρος ζητάει τα δικα του,αλλοι ειναι ψηρες κ αλλοι οχι.ε ο δικος σου ειναι ο πιο κουλ που εχω ακουσει.αφου ταιριάζετε σουπερ!!!

Τανιου καμια σχεση ελλαδα γερμανια....αυτες αντεχουν ε?χαχα

Υπαρχει περιπρωση να εχω το εξογκωμα χωρις τις κλοτσιες?σημερα η κοιλια μου ειναι πολυ καπως...πολυ σφικτη πολυ βαρια...δεν ποναω καπου αλλα καπως την αισθανομαι...

Αρα μπηκα στον 5ο!γιουπι!!!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...