Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Ναι!!! Ήδη οι περισσότερες εδώ μέσα! Μπήκες μόλις έκλεισες την 21η εβδομάδα! Άντε, υπομονή τώρα μέχρι τη Δευτέρα!!!

Άσε, κι εγώ σκεφτόμουν το ακριβώς αντίθετο: πώς θα βρω τρόπο να πάρω τη μαμά μου, τον μπαμπά μου και την αδερφή του άντρα μου στους υπερήχους από δω και πέρα για να πάρουν μια τζουρίτσα απ' τον μπεμπάκο!!! Νομίζω θα του τη σπάσω του γιατρού να του κουβαλάω κι έναν ακόμα την κάθε φορά. Αλλά ξέρω ότι θα ξετρελαθούν γι' αυτό θέλω!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω πιστευω οτι μια χαρα τζουρες παιρνουν με τα dvd και τις φωτο. Εκεινη την στιγμη την θεωρω τοσο δικη μας.... Ισως στο 2ο να ειμαι πιο large. Αλλα τωρα δεν θελω κανεναν!!!!!! Ποσο με εχει γλυκανει η εγκυμοσυνη!!!!!!!χαχαχχαχαχα

HmwTp3.png

Ναι 21η εβδομάδα Κάθυ μου είσαι στον 6ο από την 20η μπαίνεις αν δεν κάνω λάθος !! Από 17η μέχρι την 20η είσαι στον 5ο και από 21η μέχρι 25η είσαι στον 6ο ! Ο 6ος έχει μια εβδομάδα παραπάνω!!

Ναι έχουν πολύ φάση τα μικρουλια είναι ακόμη έτσι μικροσκοπικά και μου φαίνεται πολύ περίεργο χαχα!!

Την β επιπέδου μπορείς να την κανείς απ ότι μου είπε ο γιατρός από 21 μεχρι 24 εβδομάδα αλλά το ιδανικό είναι 22 εβδομάδα όλες εκεί την κάνουν περίπου λιγο πάνω λίγο κάτω! Μια χαρά την εκλεισες!!

Εγώ δεν θέλω κανέναν μόνο τον άντρα μου μπορεί να χρειαστεί να σηκωθεις να πας να πιείς ένα χυμό για να γυρίσει το ζουζουνακι να αργησεις !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Α, πρέπει να βάλω κι εγώ mothercare και zara στο πρόγραμμα! Καλά, χθες χάζεψα τα zara baby, νομίζω ότι έχουν τα πιο γουστόζικα αγορίστικα που έχω δει!!! Απίστευτα τυπάδικα!

Φουντούκι, :mrgreen::mrgreen::mrgreen: βρωμιές και πιτόγυρα ονειρευόμουν μάλλον! Εμείς σήμερα λαβράκια ψητά με ντοματοσαλάτα και το βράδυ πρασόρυζο από χθες! Από αύριο αρχίζουμε πάλι γάμους, οπότε θα 'χει κραιπάλες και την Κυριακή έξω με φίλους, οπότε λίιιιγο πιο λάιτ σήμερα.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα στα ομορφα κοριτσια

Kathie παρε τηλ το γιατρο για να ηρεμ εχω κ γω κ μου πε φυσιολογικο λογω ορμονων κ κατι με το πλακουντα

Ειμσι 22εβδομ κ 3ημερων

Λοιπον τζο μου για το χυμο δεν το βραζω το πατζαρι απλα το καθαριζω κ το κοβω στα 4γισ να αλλεσθει μπορεις να βαλεθς κ τα φυλλα αλλα βαριεμαι πλυσιμο κτλ ηδη εχει κοπο

Μπορεις σπανακι(δε τοχω δοκομασει) κ τελος οπως ειναι παγωμενος ριχνω κ λεμονι κ το κανει πιο τελειο χαχα

Κανει ζεσρη σημερα η μου φαινεραι?κ κουφοβραση.

Βασικα μια καταπληξτικη γθατρος μου ανοιξε τα ματια για διατροφη

Εχει κοπο αλλα αξιζει κ το διαπιστωσα στο μικρο μου οσον αφορα ασθενειες

Επισης οταν νε το καλο γεννησετε παλεψτε για θηλασμο ΑΞΙΖΕΙ κ με το παραπανω

Rose μου, σ' ευχαριστώ πολύ και θα το δοκιμάσω!!! Η μαμά μου έχει την τρέλα αυτή με τη διατροφή και με έχει μυήσει κι εμένα! Μου αλέθει δημητριακά, κινόα, φαγόπυρο και λιναρόσπορο και τα βάζω σε σάλτσες, στα σμούθις τον λιναρόσπορο και στα φαγητά. Σε θαυμάζω πολύ γιατί με ένα παιδάκι ξέρω ότι είναι κόπος και πολύ χρονοβόρο, αλλά αξίζει γιατί τονώνεις πραγματικά το ανοσοποιητικό του παιδιού σου! Εμένα για να κάνω 2 σμούθις, να πλύνω και να καθαρίσω τα φρούτα και μετά το μπλέντερ μου παίρνει σύνολο ένα μισάωρο, αλλά πραγματικά αισθανόμαστε τόση ευεξία και ντοπάρεσαι με τόσες βιταμίνες κι ιχνοστοιχεία που αξίζει!

Αν σε ενδιαφέρει δες ωραίες συνταγές και στην ομάδα baby led weaning στο fb, οι μανούλες εκεί είναι πολύ ενημερωμένες και φτιάχνουν φοβερά φαγητά για τα μωράκια τους! Λίγη οργάνωση θέλει για να τα ταΐζουμε τα καλύτερα! Εγώ κι ο άντρας μου έχουμε αποφασίσει και για baby led weaning και δεν πρόκειται να δώσω ρυζάλευρα, κρέμες ούτε αλεσμένα γενικώς.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Α, και κάτι εντυπωσιακό:

Δείτε εδώ ένα βιντεάκι που δείχνει πώς θα σπρωχτούν τα όργανα μέσα στην κοιλιά μας για να γίνει χώρος για τα μπεμπάκια που μεγαλώνουν! Το βίντεο έχει κάτω αριστερά μια μπάρα που τη μετακινείς στην εβδομάδα που είσαι με την ταχύτητα που θες και βλέπεις πώς είναι πάνω κάτω τώρα τα όργανα μέσα σου.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Αστο φουντουκι δεν πειραζει ουτε εγω το εχω με τους μηνες.χαχα!εχω κ την μανα μου να με ρωταει καθε 3 κ λιγο.κ εγω δευτέρα εξετασεις κ τεταρτη γιατρο.αντε να τα δουμε λιγακι!!

Κ εμενα δεν θα με πειραζε ολους θα τους ηθελα στον υπερηχο αλλα οχι στην β επιπεδου.εκει θελω να τα φχαριστηθουμε τα δυο μας. Κ αμα δεν την πολυχωνευεις βρε καθυ μου οντως σπασιμο....

Με γεια τα δωρακια τζο!τι πιτουρα τι πιτογυρα. ...χαχα!τελειο!κ εγω με το που ηπια τον καφε μετα ειχα τυψεις οτι εδωσα στα μωρα μου καφε να πιουν....η παρανοια της μανας ξεκιναει απο τωρα ε?χαχα!

Ωμο το πατζαρι βρε ροουζ μου δεν βγαινει λιγο στουμποτικο?στο μουλτι η εχεις αποχυμοτη?

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Καλημέρα όμορφες!!!ποπο πόσα γράψατε!!!

Εγώ την Β επιπέδου την έκλεισα 21 εβδομάδων κ 5 ημερών..

Προσπαθούσα να γράψω Αλλά δεν μου τα δημοσίευε από χθες δε ξέρω γιατί...

Εμένα σήμερα το μενού φακές!!! Εχθές περνούσα εξω απο τα γκουντις κ χτύπησα ένα τζιζ!!! Πολύ υγιεινό χαχαχαχαχα!!!

Η βουβάλα της παρέας θα είμαι στο τέλος!!!

Φουντούκι άμα είναι τσουπρα τελικά βάζω και εγώ υποψηφιοτητα συμπεθερας!!!

Αμύγδαλογαλα Ε; μου κίνησε την περιέργεια...Θα δοκιμάσω και εγώ!!!

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

Φουντούκι έχω ήδη μαζέψει πολύ τον μεσημεριανό του ύπνο...όχι τπτ άλλο, ο άντρας έρχεται 3 από την δουλειά...μέχρι να φάει, να χωνέψει και να ξεκουραστεί λίγο, δ προλαβαίνει αν ο μικρός ξυπνάει απο τις 4! Θέμα με τον ύπνο έχουμε απο γεννησιμιού μας, που λένε, αλλά ήλπιζα με τους μήνες να στρώσει! Απλά απόψε κουράστηκα και μου βγήκε λίγο παραπάνω γκρίνια! Για την β' που λέτε είναι από 20 έως 24...στο 1ο την είχα κάνει 20+3 και τώρα την έχω 20+1...την πέμπτη δλδ...ανυπομονώ!!!!!

Όντως τζο πολύ εντυπωσιακό...είναι τόσο μαγικό το σώμα μας! Προσαρμόζεται τόσο εύκολα...άλλωστε ήμαστε πλασμένες γι'αυτό!

cPQop2.png2orjp2.png

καλημερα ομαδα!

κ εμενα μου ειπε να μην τρωω συκωτι ο γιατρος. μου αν μια φορα πια το λιγουρευεις φαε αλλα σε καμια περιπτωση συχνα.

ρε κουτσουνι πολυ κουλ δεν ειναι ο γιατρος σου?ουτε ντοπλερ ουτε καμπυλη ζαχαρου?εμενα ο ενδοκρινολογος μου μου ειπε οταν ερθει ο καιρος θα κανω 2 καμπυλες κ ο γυναικολογος ειπε οτι ειναι λιγο υπερβολικος μια φορα φτανει αλλα ας κανω την 1η κ θα δουμε. κ μου ειπε ο ενδοκρινολογος οτι οντως δεν εχει ωραια γευση κ πολλες κοπελες αναγουλιαζουν αλλα δεν πρεπει να κανω εμετο γιατι μετα θα πρεπει να ξαναπαω για την εξεταση να παρω μαζι μου ενα λεμονι κ να στυψω λιγο κ να το ανακατεψω κ να το πιω. δεν ξερω αν λειτουργει τον νοεμβρη που θα την κανω θα σας πω.

τανιου μου αντε σε λιγο ομως θα ξεμπερδεψετε κ θα ειστε παντρεμενοι με την βουλα!αυτο να σκεφτεσαι για το χαρτομανι....

ροουζ σουπερ ο μπεμπακος σου!!!μισο κιλο ε?? το ροδι κ εγω το λατρευω.ολο τον χειμωνα στις πρασινες σαλατες παντα βαζουμε ροδι.αμυγδαλογαλα δεν εχω δοκιμασει ποτε αλλα τελευταια ολο κ πιο συχνα το ακουω.θα παρω καμια φορα να δω πως ειναι.αμυγδαλα τρωω κ εγω.κ σημερα θα μου φερει κ η μαμα μου φρεσκα που ξεφλουδιζονται.τα λατρευω ετσι!!!

καθυ μου λογικα δεν ειναι κατι αλλα απο το να γυριζει η εννοια ολη μερα στο κεφαλι σου παρε ενα τηλεφωνακι να δεις τι θα σου πει κ να ησυχασεις.

εγω σημερα το εκαψα.μου πηρε ο αντρας μου καφε κ τυροπιτα!!! ειναι ο 3ος που πινω απο την αρχη της εγκυμοσυνης αλλα μετα απο τοσες βρωμες κ πιτουρα για πρωινο πιστευω οτι το αξιζω που κ που!!!

Ντομπλερ δεν μου ειχε πει δεν το εβρισκε σημαντικη εξεταση αφου οι 2 πρωτες ηταν σουπερ τι αλλο να δω, η β επιπεδου ειναι η πιο σημαντικη εξεταση που τα βλπεουν ολα για συνδρομα, αμα κατι δεν παει καλα και γενικα...μου εκανε και εκεινος υπερηχο στο ιατρειο του...

Οσο για την καμπυλη στις εξετασεις αιματος κοιτανε το σακχαρο αιματος αμα ειναι κοντα στο οριο σου λεει να το κανεις, αμα ομως ειναι χαμηλο για πιο λογο να γινει αφου εξετασεις αιματος γινοντε καθε μηνα βλεπει και πρατει...

Αυτο για μενα δειχνει ποσο εμπειρος ειναι και δεν σε βαζει με το παραμικρο να κανεις εξετασεις χωρις να υπαρχει λογος..!!!

Αλλα και ντομπλερ να ηταν να κανω δεν χρειαζετε θα γεννησω με καισαρικη δεν μας ενδιαφερει αν το μωρο εχει παρει θεση και τα σχετικα!!!Που αυτο το ξαναλεω δεν χρειαζετε να το δεις με ντομπλερ και με εναν απλο υπερηχο φαινεται...

Οσο για το συκωτι πρωτη φορα το ακουω, εγω γενικα τρωω τα παντα ολα...

αλλα δεν το τρωω και συνεχεια οσο ειμαι εγκυος τωρα εφαγα πρωτη φορα!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Τζο μου θα μπω να τα δω αν κ δεν εχω φμ

Ναι κ ο λιναροσπορος για πες σπασμενος ποσο διαρκει στο ψυγειο?

Πες κ για κυνοα κ φαγοπυρο δε ξερω

Ειναι οντως κοπος αλλα ειδα δφ στο παιδι κ σε μας κ οπως ειπες σα να ντοπαρεσαι εχεθς ενεργεια

Το αμυγδαλογαλα θα το κανω 3φορες τη βδομ μη κανουμε γενικως υπερβολες ολα σε μετρο κ ετσι δε μας φαινεται κ μας

Κ μερα παρα μερα το χυμο

Καλησπέρα κορίτσια :) έχω ραντεβού στον γιατρό για της 16 σεμπτεβριο επιτέλους :) αλλά δεν θα μπορέσει να έρθει ο άντρας μου λόγου δουλειάς.

Σκέφτομαι να μην πάρω μαια γιατί κάτι μ είπαν δεν θα έρθει στο νοσοκομείο που θα γένναω τι να την κάνω και εάν ξέρει ελληνικά δλδ.

Μου είπαν πρέπει να κλείσω ραντεβού με το νοσοκομείο που θέλω να γεννησω δεν είναι σαν Ελλάδα πας γεννας κ τέλος.

Γνώρισα στην ελληνική κοινότητα έναν Έλληνα γυναικολογο (δεν έχει ιατρείο μόνο στο νοσοκομείο ειναι) και μου είπε επισκληριδιο κάνουν αφού υπογραψω τα ψάχνω από τώρα αυτά γιατί διάβασα σε μανούλες Γερμανία ότι όλα φυσιολογικά τα κάνουν με πόνο. Μακριά από εδώ!!!!! Έχουμε ραντεβού τον Οκτώβριο για να παραδοσουμε τα χαρτιά και έχει ο δικός μου πρόβλημα να του στείλουν πιστοποιητικό γεννήσεως με αποστιλλε μεταφρασμένο γερμανικά από το ελληνικό προξενιο στο Αμβούργο θέλει εξιωδιοτηση και άλλα ενώ εγώ εχθές ξεμπερδεψα με ένα τηλεφώνημα στην Αγγλία και θα μ το στείλουν πιστοποιητικό με αποστιλλε αλλά όχι μεταφρασμένο γερμανικά θα βρω εδώ μετά έναν δικηγόρο. Ένα που μισώ είναι χαρτουρα.

Όσο για φαγητό εγώ στην αρχή της εγκυμοσύνης ήθελα συκώτι που όλη την ζωή μου το σιχαίνομαι :D αλλά διάβασα ονλινε να ναι καλά αυτό το ευλογημενο ίντερνετ πως δεν κάνει γιατί δημιουργεί τερατογενησεις φτου φτου μακριά από εδώ κορίτσια μου :)

Σήμερα θα φάω λουκάνικο με τηγανιτές πατάτες μάλλον από τον μάγειρα μ χιχι

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...