Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Κορίτσια αυτό με το γαλατάκι αμυγδάλου είναι στα επόμενα που θα δοκίμασε σίγουρα!!

Πάντως για το συκώτι και εγώ το ξέρω ότι δεν κάνει πολύ αραιά και που είναι καλά εγώ βέβαια κάτι έχω πάθει με τα κρέατα και δεν θέλω ούτε να τα μυρισω εκτός βέβαια από τον κιμά !! Έχω ακούσει και για το καρότο ότι δεν κάνει πολύ να τρως στην εγκυμοσύνη ισχύει? Εμένα μ αρέσει παρά πολύ σαν σαλάτα μπορώ να φάω πολύ!!

Πωπω Τανιου 7 αδελφακια είστε ..μπράβο χαρά στο κουράγιο της μανουλας σου !!

Τώρα μ αυτές τις κρεμουλες που λέτε μου ανοιξατε την όρεξη(όχι ότι είχε κλεισει) λέω να κάνω κάτι ή κρέμα ή ρυζόγαλο θα δούμε!!

Κάθυ τελευταίες μερουλες και εγώ αισθάνομαι το νινακι κάποιες φορές και καθιστή αλλά χαλαρή και στο πλάι στο κρεβάτι στην αρχή όταν γυριζα στο πλάι δεν το ένιωθα τώρα και στο πλάι!! Τώρα έφαγα δύο φρυγανιες με μερεντουλα (όταν τρώω μερεντα σκέφτομαι εσεναεσενα) και ζωηρεψε!!

Εν ζωή είμαστε 6 τώρα (έχω χάσει μια αδερφή σταμάτησε η καρδια της στον ύπνο της)

2 κορίτσια κ 4 αγόρια για το αγόρι πήγαιναν οι γονείς μου κ ξέχασαν να σταματήσουν :D

Προσπεράσει ότι λέτε για φαγητό ειδικά γλυκό γιατί θα πάθω ζαχαρο στο τέλος....

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσουδια μου δε το ξερα για το συκωτι

Σπεδιαλ ο μουσακας θα δπκιμασω

Κοριτσια δε μπορω το κρεμμυδι πουθενα ουτε τη μυρωδια του

Παντως σουπιτσες θελω

Μια γθατρος μουχε πει πως με τη διατροφη ο αιματοκριτης μπορει να ανεβει κ 4μοναδες το μηνα

Ενω με χαπια 1μονο μοναδα

Βεβαια τωρα στην εγκυμοσ θελει κ τα δυο

Επισης κοριτσια κανω μερα παρα μερα χυμο απο ολα τα φρουτα κ βαζω κ πατζαρι

Τελειο θρεπτικοτατο σιδηρο ασβεστιο αντιοξειδωτοκο αντικαρκινικο

Επισης κ 5αμυγδαλα τη μερα

Το κανω κ για το παιδι για το ανοσοποιητικο του κ το δικο μας

Κοριτσουδια μου δε το ξερα για το συκωτι

Σπεδιαλ ο μουσακας θα δπκιμασω

Κοριτσια δε μπορω το κρεμμυδι πουθενα ουτε τη μυρωδια του

Παντως σουπιτσες θελω

Μια γθατρος μουχε πει πως με τη διατροφη ο αιματοκριτης μπορει να ανεβει κ 4μοναδες το μηνα

Ενω με χαπια 1μονο μοναδα

Βεβαια τωρα στην εγκυμοσ θελει κ τα δυο

Επισης κοριτσια κανω μερα παρα μερα χυμο απο ολα τα φρουτα κ βαζω κ πατζαρι

Τελειο θρεπτικοτατο σιδηρο ασβεστιο αντιοξειδωτοκο αντικαρκινικο

Επισης κ 5αμυγδαλα τη μερα

Το κανω κ για το παιδι για το ανοσοποιητικο του κ το δικο μας

Rose μου, είσαι πολύ ψαγμένη! Για πες πώς το βάζεις το πατζάρι στο smoothie; Κάνω κι εγώ κάθε μέρα ένα για μένα ένα για τον άντρα μου και τον έχω κάνει ταύρο από τις βιταμίνες, αλλά μόνο με φρούτα ως τώρα και θέλω να δοκιμάσω και λαχανικά μέσα! Το βράζεις το πατζάρι; Δώσε μου ιδέες! Μ' αρέσει!

Εγώ στο κλασικό σμούθι το χειμώνα βάζω χυμό από 2 πορτοκάλια, μισή μπανάνα, μισό μήλο και ό,τι άλλο φρούτο μ' αρέσει αναλόγως της εποχής. Είναι νοστιμότατο! Αλλά και κανένα πράσινο ή κόκκινο από λαχανικά θα μ' άρεσε!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα...Ο θεός να την κάνει δλδ!!! Ζήτημα αν συμπλήρωσα 4 ώρες ύπνου...ο μικρός ήταν ανήσυχος και γκρινιάρης! Έκανε&2ώρες σκοπιά και δ με άφηνε να φύγω! Όταν κάποια στιγμή κοιμήθηκε ήμουν τόσο κουρασμένη για να πάω στο κρεβάτι μ, που προσπάθησα να κοιμηθώ δίπλα του...δ ήθελα να τον ενοχλήσω! Αρκετές σβούρες έφερνε! Πως είστε εσείς?

cPQop2.png2orjp2.png

Καλημερα κοριτσια!!! Πως ειστε σημερα;;; Μαρακι κουραγιο!!!! Ισως καταφερετε να κοιμηθειτε λιγο το μεσημερι... Εγω κοριτσια εχω αγχωθει. Ενταξει ειχα λευκες εκκρισεις 1 2 φορες την μερα αλλα απο χθες εχω σχεδον καθε φορα που παω τουαλετα.... Σκεφτομαι να παρω τηλ.τον γιατρο μου...

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Καθυ μ δ νομίζω ότι χρειάζεται ν'ανησυχείς! Είναι κτ συνηθισμένο στην εγκυμοσύνη...&στον 1ο ειχα αλλα&τώρα! Αν όμως σε προβληματίζουν πολύ, να τον πάρεις! Όσο για τον ύπνο μας, δ με απαχολεί το αν θα κοιμηθώ το μεσημέρι, αλλά το πότε θα στρώσει ο βραδινός ύπνος γτ δυστυχώς το χθεσινό, είναι πλέον καθιερωμένο μας! Τέσπα, ας μην σας αποκαρδιώνω!

cPQop2.png2orjp2.png

Τι να μας αποκαρδιωσεις;;; Ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι... Ειλικρινα χαιρομαι το βαφτιστηρι μου στον υπνο. Κοιμαται κατα τις 9 με 10 το βραδυ και ξυπναει 6 το πρωι. Θα μου πεις βαρβαρη ωρα. Αλλα κοιμαται συνεχομενα τουλσχιστον και επειδη η κουμπαρα μου εχουν ζωα ξυπνανε νωρις...

Ειναι η ποσοτητα που με ανησυχει... Ξαφνικα αυξηθηκε...

HmwTp3.png

καλημερα ομαδα!

κ εμενα μου ειπε να μην τρωω συκωτι ο γιατρος. μου αν μια φορα πια το λιγουρευεις φαε αλλα σε καμια περιπτωση συχνα.

ρε κουτσουνι πολυ κουλ δεν ειναι ο γιατρος σου?ουτε ντοπλερ ουτε καμπυλη ζαχαρου?εμενα ο ενδοκρινολογος μου μου ειπε οταν ερθει ο καιρος θα κανω 2 καμπυλες κ ο γυναικολογος ειπε οτι ειναι λιγο υπερβολικος μια φορα φτανει αλλα ας κανω την 1η κ θα δουμε. κ μου ειπε ο ενδοκρινολογος οτι οντως δεν εχει ωραια γευση κ πολλες κοπελες αναγουλιαζουν αλλα δεν πρεπει να κανω εμετο γιατι μετα θα πρεπει να ξαναπαω για την εξεταση να παρω μαζι μου ενα λεμονι κ να στυψω λιγο κ να το ανακατεψω κ να το πιω. δεν ξερω αν λειτουργει τον νοεμβρη που θα την κανω θα σας πω.

τανιου μου αντε σε λιγο ομως θα ξεμπερδεψετε κ θα ειστε παντρεμενοι με την βουλα!αυτο να σκεφτεσαι για το χαρτομανι....

ροουζ σουπερ ο μπεμπακος σου!!!μισο κιλο ε?? το ροδι κ εγω το λατρευω.ολο τον χειμωνα στις πρασινες σαλατες παντα βαζουμε ροδι.αμυγδαλογαλα δεν εχω δοκιμασει ποτε αλλα τελευταια ολο κ πιο συχνα το ακουω.θα παρω καμια φορα να δω πως ειναι.αμυγδαλα τρωω κ εγω.κ σημερα θα μου φερει κ η μαμα μου φρεσκα που ξεφλουδιζονται.τα λατρευω ετσι!!!

καθυ μου λογικα δεν ειναι κατι αλλα απο το να γυριζει η εννοια ολη μερα στο κεφαλι σου παρε ενα τηλεφωνακι να δεις τι θα σου πει κ να ησυχασεις.

εγω σημερα το εκαψα.μου πηρε ο αντρας μου καφε κ τυροπιτα!!! ειναι ο 3ος που πινω απο την αρχη της εγκυμοσυνης αλλα μετα απο τοσες βρωμες κ πιτουρα για πρωινο πιστευω οτι το αξιζω που κ που!!!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Τον πηρα κοριτσια. Μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα. Συμβαινουν αυτα. Να μην ανησυχω. Βεβαια ειχα ψηθει να αλλαξω το ραντεβπυ για σημερα. Αλλα μου ειπε δεν χρειαζεται. 22&2 θα ειμαι στην β επιπεδου. Εσεις ποσο ησασταν οταν κανατε την β επιπεδου;;;;

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφες μανουλες!!

Κάθυ μου τσαμπα αγχωνεσαι οσο περνάει ο καιρός αυξάνονται τα υγρά και εκεί κοντά στον τοκετό πάλι έχεις πολλά βοηθάνε νομιζω στην διαδικασία!! Και εγώ έχω !! Άντε εσύ ποτέ δεν παραπονεθηκες για ραντεβού ούτε πηγές νωρίτερα ποτέ τι επαθες τώρα και αγχωθηκες ή Δεύτερα δεν είναι μακριά τι ώρα έχεις ραντεβού?

Μαρακι μου θέλει πολύ υπομονή θα περάσει ο καιρός και θα στρώσει ο υπνακος του !! Αν κοιμάται το μεσημέρι προσπάθησε να μη κοιμάται πολύ για να κουράζεται μέχρι το βράδυ!!

Αστερακι τι ωραίο πρωινό και βέβαια το αξιζεις και εγώ να σου πω το βαρεθηκα το ταχίνι και τα τοστακια γιαουρτακια αύριο το πρωί ο άντρας μου θα πάει για τα ψώνια της εβδομάδας και θα του πω να μου φέρει μπουγάτσα ή αλμυρη ή γλυκιά θα δείξει το κέφι το πρωί!! Εγώ την Δεύτερα θα κάνω τις εξετάσεις του μήνα και την πέμπτη στον γιατρό ελπίζω να μην είναι ανεβασμένο το σάκχαρο γιατί την προηγούμενη φορά είχα 93 και μου είπε ότι το ήθελε λίγο πιο χαμηλά!! Βέβαια ξεχάστηκα και πριν πάω για εξέταση έφαγα λίγη πίτα και μετά το σκέφτηκα!! Θέλω να δω τον αιματοκρίτη μου μακάρι να είναι καλά να μην πάρω δεύτερο σίδηρο γιατί τώρα και δεν ξέρω που να βάλω τα γαλακτοκομικά αν πάρω και δεύτερο με βλέπω να βάζω γεύματα και μέσα στη νύχτα θα ξυπναω για το γαλατάκι κατά της 2 !! Άντε θα δούμε!!

Τι έχει το μενού σήμερα? Εμείς σπανακορυζο αγαπημένο και αύριο μπάμιες με κοτόπουλο και την Κυριακή ψαράκια το έβγαλε το μενού!! Θα πάω αύριο να βρω και παντζάρια γιατί ζηλεψα από τη rose!

Ξεκίνησαν και τα σχολεία σήμερα έχουμε δίπλα στο σπίτι νηπιαγωγείο είχαν πολύ φάση τα μικρακια όλο μοστρα με τις καινούριες τσαντουλες που δεν τις χρειαζόταν σήμερα αλλά έπρεπε να τις δείξουν στους φίλους!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα!!!

Κάθυ μου, εγώ θα την κάνω 21+6 ακριβώς, δηλ. πες μόλις κλείσω την 22η εβδομάδα! Κι εγώ νομίζω φυσιολογικό είναι να αυξάνονται τα υγρά, αρκεί να είναι άοσμα, λευκά ή υποκίτρινα.

Αστεράκι μου! Αυτά τα χλωρά αμύγδαλα μ' αρέσουν πολύ κι εμένα, αλλά πολύ σπάνιο να τα βρω! Πρέπει να τύχει να πάω στα χωριά μου εκείνη την εποχή κι έχω να φάω χρόνια! Πολύ ωραία! Καφέ πάντως εμένα ο ντοκ μου επιτρέπει και σκέψου ότι επειδή ξέρω πως είναι πολύ χαλαρός δεν το παίρνω τοις μετρητοίς και πίνω 1 τη βδομάδα, αυτός λέει έναν ελαφρύ σπιτικό τη μέρα. Αλλά γενικώς δε μ' αρέσει να τον ντοπάρω τον μπεμπάκο. Γι' αυτό μια χαρά σε βρίσκω τόσο αραιά, μην έχεις τύψεις! Χαχαχα, εν τω μεταξύ διάβασα βρωμιές και πιτόγυρα!!! Όχι βρώμες και πίτουρα! χεχεχ

Και για τις σοκολάτες που λέγατε, τη μισή σοκολάτα δεν τη θεωρώ λίγο. Με ένα κομματάκι μικρό και αρκεί για να σεληνιαστούν τα μικράκια, πόσο μάλλον με καφέ/κόκα κόλα κλπ. Αφού στο εξωτερικό σου λένε για να το ακούσεις πιες ένα ποτήρι κρύο νερό ή μια πορτοκαλάδα! Ενώ εδώ μας βάζουν να κατεβάζουμε τα γλυκά με το κιλό! Και για την καμπύλη στο εξωτερικό ξέρω για σοκολατάκι, όχι μισό κιλό γλυκόζη και μάλιστα με πολύ χαμηλωμένα όρια ζαχάρου για να σου δώσουν ινσουλίνη! Τεσπα!

Λοιπόν, λόγω γενεθλίων γέμισα ρούχα πάλι κι ευτυχώς γιατί πια έχουν αρχίσει να μη μου κάνουν και θέλω άνετα και σε 1 εβδομάδα συνειδητοποίησα ότι μπαίνω 6ο και έχω φάει τη μισή εγκυμοσύνη! :shock:

vLmAp2.png FMoxp2.png

Φουντουκι οντως... Εγω που δεν αλλαξα καμια φορα ραντεβου τωρα αγχωθηκα...Ναι Δευτερα εχω ραντεβου στις 6. Τωρα που εφτασαν οι μερες δεν μπορω να περιμενω. Βεβαια θα ηθελα να το αλλαξω και για αλλον λογο. Θα ειναι εδω η κουνιαδα μου την Δευτερα και θελει να ερθει μαζι μας στον γιατρο και να μπει και μεσα στην εξεταση. Εγω φυσικα και δεν θελω. Ουτε την μανα μου δεν θα ηθελα. Μονο τον αντρα μου. Φυσικα της ξεκοψα οτι στην εξεταση δεν μπαινει. Αλλα στον γιατρο θα ερθει.

Καλη αρχη στα μικρουλια που ξεκιναν σχολειο!!!! Αυτες οι ηλικιες ειναι ολα τα λεφτα Φουντουκι ε!!!!!

HmwTp3.png

Ρωταω γιατι μεσα διαβαζω διαφορα για το ποτε πρεπει να γινει η β επιπεδου... λεω μην εχει περασει η προθεσμια και εκλεισα λαθος ραντεβου....

Jo σε μια βδομαδα μπαινεις στον 6ο;;;; Αρα εγω ειμαι ηδη στον 6ο συμφωνα με τις εβδομαδες;;;;; Οοοοοοο.... Τωρα το συνειδητοποιησα.....

HmwTp3.png

Jo τι καλα που σου φέρανε ρουχαλακια!! Σήμερα πηγα να βάλω κάτι φόρμες που είχα πάρει πέρυσι και τα παντελόνια πολύ εφαρμοστά δεν μου κάνανε!! Θα πάω και εγώ να πάρω άνετα γιατί δεν αντεχω ούτε και λάστιχα συνηθισα με τα φορεματακια και δεν αντεχω τα παντελόνια!! Μπήκα στα mothercare και εκτός από σουτιεν ειδα και ρούχα που έχει και δεν είναι και πολύ ακριβά θα πάω να δω!! Θα πάω βέβαια και στο zara έχει για εγκυμονουσες μια κολεξιόν !!

Ωραίοι οι ξηροί καρποί αλλά με πειράζουν παρά πολυ στο έντερο και θέλω τόσο να τρώω!! Ακόμη και αλεσμενοι !! Πάντως jo από αυτό που διαβάσες με αυτό που έγραψε το αστερακι δεν έχει πολύ απόσταση χαχαχαχαχαχα..

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...