Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

@Eternity καλημέρα λίγο έμεινε κορίτσι μου και θα σου ευχηθώ να έχεις μια θετικότατη χωριακη ,θα σου επιβεβαιωσουν τα κοριτσια εδω οτι ειμαι γουρλου ...και εγώ στα ίδια είμαι 5η μερα εμβρυομεταφορας και δεν νιώθω τίποτα ιδίως σήμερα τίποτα μόνο ένα σαν κάψιμο απαλό που είχα συνήθως πριν την περίοδο και πάλι μια με πιάνει μια μ αφήνει... θα δείξει αλλά είμαι προετοιμασμενη θεωρώ για όλα 

Μακάρι να σε έχω για γούρι μετά!!! Εμένα πιο πολύ με απογοητευουν οι απότομες αλλαγές, πρησμένο στήθος, μετά καθόλου. Δυσκοιλιότητα, τώρα πήγα τουαλέτα. Λες και έχει πέσει η προγεστερονη και άρχισε να λειτουργεί το έντερο. Βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι και βλακειες δικές μου. Πάντως αν διαβάσεις διαφορα σαιτ έχουν βάλει τα πάντα ως συμπτώματα εγκυμοσύνης!!! Αυτό που διάβασε από μια κοπέλα και νομίζω ότι έχει απόλυτο δίκιο είναι ότι φορές που ήταν έγκυος είχε συμπτώματα ίδια και με φορές που μπορεί να δεν ήταν. Τα συμπτώματα δημιουργούνται πιο μετά. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια σήμερα είμαι καλύτερα μάλλον ο καιρός με κάνει χάλια. . Έκλεισα κ ραντεβού στης 16 σεμπτεβριο για να δω τον μικρούλη μ αλλά δυστυχώς δεν έχει ώρα για να έρθει κ ο άντρας μ. Έτρεχα όλη μέρα για χαρτιά για τον γάμο. Ουφ τέλος για σήμερα

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κανετε κοριτσακια μου;;; Δροσισε για τα καλα και εδω... Οσο περναει ο καιρος θα τα νιωθετε και σε αλλες στασεις τα νινακια σας. Εγω τωρα και καθιστη και στο πλαι ξαπλωμενη τον νιωθω. Ενταξει ανασκελα κανει πανηγυρι.... Τωρα που ειπατε για συκωτακια. Εγω δεν τα τρωω αλλα μια φιλη μου ειπε πως ο γιατρος της τα απαγορευσε γιατι κανουν λεει τερατογεννεσεις. Το εχετε ξαναακουσει;;;;

HmwTp3.png

Μολις ξυπνησα...ο μικρος συνεχιζει τη σιστα! Για το συκωτι μου εχει πει η γιατρος μ εμενα να το τρωω με ρεγουλα...1φορα στις15γτ εχει πολυ βιταμινη Α&δ κανει καλο στο εμβρυο! Εμεις φαγαμε φασολαδα απο χτες αλλα κοριτσια ειστε φανταστικες...με τα φαγητα σας μου δωσατε πολλες ιδεες για αλλες μερες!

cPQop2.png2orjp2.png

Κουτσουνι παιρνω τις κρεμουλες της γνωστης εταιρειας Γ. Με τις γευσεις η βανιλια

Κ κανω οπως κανουμε κ τις αλλες μονο που αντι για το γαλα χαλια χαχα βαζω το αμυγδαλογαλα κ προσθετω κ αμυγδαλοψυχα

Επισης μπορει να χω ριξει κανα μπισκοτακι μεσα για πιο γλυκο η να προσθεσω λιγη καστανη ζαχαρη κ κανελιτσα τελος απο πανω

Κ δε με φουσκωνει ουτε πρηζει

Το ροδι ναι εχει μπολικο σηδιρο κ οι φακε

ς

Διαφημίσεις

Κουτσουνι παιρνω τις κρεμουλες της γνωστης εταιρειας Γ. Με τις γευσεις η βανιλια

Κ κανω οπως κανουμε κ τις αλλες μονο που αντι για το γαλα χαλια χαχα βαζω το αμυγδαλογαλα κ προσθετω κ αμυγδαλοψυχα

Επισης μπορει να χω ριξει κανα μπισκοτακι μεσα για πιο γλυκο η να προσθεσω λιγη καστανη ζαχαρη κ κανελιτσα τελος απο πανω

Κ δε με φουσκωνει ουτε πρηζει

Το ροδι ναι εχει μπολικο σηδιρο κ οι φακε

ς

Καλα ναι δεν μου εκοψε καθολου οτι αφερεις το κανονικο γαλα και βαζεις το αλλο, πολυ τελειο θα το κανω!!!

Το αμυγδαλογαλα το χρησημοποιω και στο μουσακα νηστισιμο ο κανονικος μου πεφτει πολυ βαρυς, και ο νηστισιμος γινεται σπεσιαλ...

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Η επόμενη αγορά μου σκοπεύω να κάνω είναι μια χτένα και νυχοκοπτης.... Χοχοχο!!! Εεε ρε πλακες!

Όσο σκέφτομαι ότι πρέπει να κόβουμε τα νυχακια από μικροσκοπικό νινακι με πιανει πανικός!!!

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Όπως τα λέει το μαράκι, συκώτι 1 στις 15 γιατί έχει φουλ βιταμίνη Α που δεν ενδείκνυται καθόλου στην εγκυμοσύνη. Απ' τις λίγες τροφές που πρέπει να αποφεύγουμε. Μια φορά στο τόσο δεν πειράζει όμως.

Για το σίδηρο όσπρια με βιταμίνη C! Επίσης, ο καλύτερος σίδηρος και πιο απορροφήσιμος είναι δυστυχώς μόνο του κρέατος, από τα λαχανικά και τα όσπρια πολύ λίγος απορροφάται, γι' αυτό πρέπει όλα να τα τρώμε, έστω σε μορφή κιμά.

Το αμυγδαλόγαλα τέλεια ιδέα για σπιτική συνταγή!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Η ραγαδες κορίτσια είναι και κληρονομικα πχ από της μανούλες μας πχ η δικιά μ με 7 γέννες δεν έχει ραγαδες και έχει πάρα πολύ ελαστικό κ απαλό δέρμα. Έγκυος σε εμένα πήρε 35 κιλά και μετά τα ξανά έχασε γύρω στα 50-55 αλλά μ λένε η μανούλα μ ήταν και νέα 16 μέχρι 28 χρόνων είχε όλα τα παιδιά.

Η αδερφή μου πού έκανε την κόρη της έτρωγε σε τρία σπίτια και πολύ από έξω και έκανε ραγαδες ακόμα κ στο στήθος. Εγώ τώρα που με βλέπω δεν έχω κάνει αλλά και να κάνω ξέρω μέχρι να ασπρισουν άμα τα προσέχεις φεύγουν δλδ όσο είναι κόκκινα είναι καλό αντιμετωπίζονται.. .

και εξάλλου μην ξεχνάμε έχουμε φέρει στο κόσμο ένα πλάσματακι που στην ουσία οποίος μας πει κουβέντα μπορούμε να πούμε εσύ τι έκανες με το σώμα σου??? Εγώ έχω κάνει μια ψυχουλα... Και τα μοντέλα κ όλες οι διάσημες κάνουν πλαστικές η φωτοσοπ στης φώτο...

Ε μα :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Αααα το τελευταιο που μας απασχολει νομιζω ειναι τι θα πουν οι αλλοι. Νομιζω πως οχι μονο ο δικος μου αλλα ολοι οι αντρες καμαρωνουν τις γυναικες τους πως φουσκωνουν. Και δεν πιστευω οτι θα τους ενοχλουν μερικες ραγαδες.....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια αυτό με το γαλατάκι αμυγδάλου είναι στα επόμενα που θα δοκίμασε σίγουρα!!

Πάντως για το συκώτι και εγώ το ξέρω ότι δεν κάνει πολύ αραιά και που είναι καλά εγώ βέβαια κάτι έχω πάθει με τα κρέατα και δεν θέλω ούτε να τα μυρισω εκτός βέβαια από τον κιμά !! Έχω ακούσει και για το καρότο ότι δεν κάνει πολύ να τρως στην εγκυμοσύνη ισχύει? Εμένα μ αρέσει παρά πολύ σαν σαλάτα μπορώ να φάω πολύ!!

Πωπω Τανιου 7 αδελφακια είστε ..μπράβο χαρά στο κουράγιο της μανουλας σου !!

Τώρα μ αυτές τις κρεμουλες που λέτε μου ανοιξατε την όρεξη(όχι ότι είχε κλεισει) λέω να κάνω κάτι ή κρέμα ή ρυζόγαλο θα δούμε!!

Κάθυ τελευταίες μερουλες και εγώ αισθάνομαι το νινακι κάποιες φορές και καθιστή αλλά χαλαρή και στο πλάι στο κρεβάτι στην αρχή όταν γυριζα στο πλάι δεν το ένιωθα τώρα και στο πλάι!! Τώρα έφαγα δύο φρυγανιες με μερεντουλα (όταν τρώω μερεντα σκέφτομαι εσεναεσενα) και ζωηρεψε!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Κορίτσια αυτό με το γαλατάκι αμυγδάλου είναι στα επόμενα που θα δοκίμασε σίγουρα!!

Πάντως για το συκώτι και εγώ το ξέρω ότι δεν κάνει πολύ αραιά και που είναι καλά εγώ βέβαια κάτι έχω πάθει με τα κρέατα και δεν θέλω ούτε να τα μυρισω εκτός βέβαια από τον κιμά !! Έχω ακούσει και για το καρότο ότι δεν κάνει πολύ να τρως στην εγκυμοσύνη ισχύει? Εμένα μ αρέσει παρά πολύ σαν σαλάτα μπορώ να φάω πολύ!!

Πωπω Τανιου 7 αδελφακια είστε ..μπράβο χαρά στο κουράγιο της μανουλας σου !!

Τώρα μ αυτές τις κρεμουλες που λέτε μου ανοιξατε την όρεξη(όχι ότι είχε κλεισει) λέω να κάνω κάτι ή κρέμα ή ρυζόγαλο θα δούμε!!

Κάθυ τελευταίες μερουλες και εγώ αισθάνομαι το νινακι κάποιες φορές και καθιστή αλλά χαλαρή και στο πλάι στο κρεβάτι στην αρχή όταν γυριζα στο πλάι δεν το ένιωθα τώρα και στο πλάι!! Τώρα έφαγα δύο φρυγανιες με μερεντουλα (όταν τρώω μερεντα σκέφτομαι εσεναεσενα) και ζωηρεψε!!

Φουντούκι τελείως μπακαλιστικα νομίζω κουβαλάς νύφη και θα συμπεθεριασουμε για να μη θες να μυρισεις κρέας!!!! Εγώ έφαγα μισή σοκολάτα στη β επιπέδου και έκανε τούμπες. Δηλαδή αν ήθελα γλυκό τι θα έκανε?? Πόσο θα σεληνιαζοταν????

Οι ραγαδες είναι στο δέρμα. Ότι και να βάλεις αν είναι να κάνεις θα κάνεις από φίλες μου αυτό ξέρω

AoL1p3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!

μπράβο που προσέχετε τι τρώτε και τα συνδιάζετε για να παίρνετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Εγώ τρώω λίγο πιο χύμα!!

Όσο για τις ραγάδες θα συμφωνήσω με την Βαλεντίνα αν είναι να κάνεις θα κάνεις,αλλά ωστόσο ας βοηθήσουμε λίγο το δερματάκι μας αλλά όχι με τρελά έξοδα. Εγώ βάζω αμυγδαλέλαιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βαλεντίνα μου λες να είναι ή νυφουλα? Αν είναι γερή να είναι και να μας δείξει την πέμπτη γιατί αααα!!

Αν ετρωγες γλυκακι θα σε τρελαινε δεν ξέρω τι παθαίνουν με το γλυκό πάντως και με το ταχίνι που τρώω το πρωί πάλι σεληνιαζεται αναρωτιέμαι μήπως δεν του αρέσει και προσπαθεί να μου το δείξει!!

Βιργινία μου και εγώ δεν τρώω όλες τις ώρες έτσι κάποιες στιγμές το βαριεμαι και τρώω ότι να ναι!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Βαλεντίνα μου λες να είναι ή νυφουλα? Αν είναι γερή να είναι και να μας δείξει την πέμπτη γιατί αααα!!

Αν ετρωγες γλυκακι θα σε τρελαινε δεν ξέρω τι παθαίνουν με το γλυκό πάντως και με το ταχίνι που τρώω το πρωί πάλι σεληνιαζεται αναρωτιέμαι μήπως δεν του αρέσει και προσπαθεί να μου το δείξει!!

Βιργινία μου και εγώ δεν τρώω όλες τις ώρες έτσι κάποιες στιγμές το βαριεμαι και τρώω ότι να ναι!!

Παντως με μισή σοκολάτα πριν τη β επιπέδου έπαθε αμοκ. Εγώ ποντάρω ότι είναι σουσουραδα!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...