Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου,καλή αρχή και όλα να σου πάνε καλά! Εμένα μου έχουν πει για το επίδομα εξωσωματικής από τον ΕΟΠΥΥ πως ένα από τα χαρτιά που χρειάζονται είναι η αποφαση έγκρισης φαρμάκων. Κάνε καλύτερα ένα τηλεφώνημα να στο διευκρινίσουν όμως γιατί δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά με αγορά φαρμάκων πως γίνεται. Το ποσό είναι 352€ κάνοντας και τα δύο (ωοληψια+έμβρυομεταφορά) αλλιώς κάνοντας ένα από τα δύο είναι τα μισά.

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Τρελα ειναι οι κλωτσιες και οι βολτες στην κοιλιτσα....... Εχουμε και μια παρεα ολη μερα!!!! Ποποοο κοριτσια με αυτο το debate εχω βαρεθειιιι... Δεν εχει τιποτα αλλο.....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια χαρά θα είναι ή καλλιέργεια μυκητας θα είναι πάλι απλά πες του αν υπάρχει κάτι να σου δώσει δραστικό !! Εμένα αυτά που μου έδωσε κατευθείαν με πέρασε άρα κάτι θα υπάρχει να σου δώσει να ξεμπερδευεις!!

Κ εγώ βαριεμαι τα χαζα που έχει ή τηλεόραση!! Μας αναγκάζουν να κοιμηθούμε με το ζόρι ενώ δεν θέλουμε ακόμα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Μια χαρά θα είναι ή καλλιέργεια μυκητας θα είναι πάλι απλά πες του αν υπάρχει κάτι να σου δώσει δραστικό !! Εμένα αυτά που μου έδωσε κατευθείαν με πέρασε άρα κάτι θα υπάρχει να σου δώσει να ξεμπερδευεις!!

Κ εγώ βαριεμαι τα χαζα που έχει ή τηλεόραση!! Μας αναγκάζουν να κοιμηθούμε με το ζόρι ενώ δεν θέλουμε ακόμα!!

Μα δεν μπορεί να είναι πάλι μύκητας γιατί ποτέ δεν βγάζει μύκητα η καλλιεργεία. Πάντα βγαίνουν καθαρές και εκει ξεκινά η παράνοια. Όντως Κάθυ έχουμε παρέα που να γεννηθούν κιόλας. Εμένα ο άντρας μου με τις νυχτερινές υπηρεσίες είναι άστα αν γεννηθεί ο μπαμπεκος θα έχω έναν μίνι άνθρωπο στο σπίτι βρε αδερφέ!!!! Χαχαχ

AoL1p3.png

Καλημέρα, κοριτσούδια!!!

M-er, σ' ευχαριστούμε! Να χαίρεσαι το αγοράκι σου και με το καλό και το δεύτερο! Εγώ πάλι δεν βιάζομαι καθόλου και μου φαίνεται ότι κυλά πολύ γρήγορα η εγκυμοσύνη, για πότε έφτασα μέσα 5ου δεν το πιστεύω! Δεν θέλω να περάσει και φοβερά γρήγορα γιατί θα θέλω στο καπάκι να το ξαναζήσω σίγουρα.

Φουντουκάκι μου, ήταν να μην τις αρχίσει! Χθες το μεσημέρι ξάπλωσα και με το που γυρίσω ανάσκελα αρχίζει το κολύμπι! Έχει πολλή πλάκα, πιο πριν ούτε που καταλάβαινα πόσο χώρο πια πιάνει η μήτρα! Το βράδυ είχαμε έξοδο για φαγητό με παρέα, στο τέλος ήρθαν κάτι γλυκά: παγωτό μάνγκο μέσα σε πεπόνι, παγωτό λεμόνι σορμπέ, πανακότα, προφιτερόλ, ένα γλυκό σοκοφρέτα, αυτά νομίζω! Ε, δοκίμασα απ' όλα, χαχαχα, προτεραιότητα στην έγκυο παρακαλώ! Το βράδυ ξάπλωσα για ύπνο κατά τις 2, τίποτα. Στις 5 που πήγα τουαλέτα επίσκεψη και επέστρεψα άρχισε τρελό πάρτι εκεί μέσα! Ξύπνησα και τον άντρα μου και τον ένιωσε κι αυτός, δυο κλωτσιές κάτω δεξιά και μετά άντε να ξανακοιμηθούμε απ' τη χαρά! Τώρα ξυπνήσαμε! Ρίχνει κολύμπι ο τύπος διαγωνίως και καθέτως.

Αστεράκι μου, έρχεται κι η ώρα σου, είσαι ακόμα μια εβδομάδα πιο πριν εσύ και άλλωστε από 20η και πέρα θα είναι συγκεκριμένες οι κλωτσιές και ξεκάθαρες. Εγώ τώρα για να τις νιώσω, μόλις καταλάβω ότι ξεκινά κολύμπι, πρέπει να κάτσω ανάσκελα να τεντωθεί η κοιλιά και να βάλω το χέρι μου για μερικά λεπτά πάνω για να την αισθανθώ την κλωτσιά, διαφορετικά δεν την καταλαβαίνω, απλά νιώθω ένα σπρώξιμο αν δεν έχω το χέρι.

Αυτά τα βαφλάκια τα γεμιστά τα έχω σταμπάρει :tongue:

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα! Ο καιρός εδώ φθινοπώριασε για τα καλά αλλά είπε από το σκ θα φτιάξει λίγο! Σήμερα έβαλα στον μικρό μακρυά φόρμα κάτω...και σε μένα το ίδιο...τι ωραία αίσθηση!!! Για τις ραγάδες που λέτε εγώ στην 1η εγκυμοσύνη ήμουν άτυχη...έβαζα από τον 3ο μήνα ότι κρέμα&λαδάκι υπήρχε στο εμπόριο αλλά στον 6ο η κοιλιά μ γέμισε ραγάδες! Τώρα προσπαθώ να σώσω την κατάσταση με ότι μπορώ...χρησιμοποιώ το bio-oil&ο θεός μαζί μας!

cPQop2.png2orjp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααα!!

Jo μου τι καλά που τις καθιέρωσε τις κλωτσιές ο μικρουλης σου!! Κάθε εβδομάδα και πιο δυνατές θα γίνονται θα δεις εγώ έβλεπα την κοιλιά μου χθες και παρατηρουσα πως σε κάποια σημεία χτυπούσε δυνατά!! Είναι πολύ ωραία ή αίσθηση και χαίρομαι πολύ που έχουμε αρχίσει όλες σιγά σιγά να τις νιώθουμε!! Τώρα το αστερακι θα μας πει πάντως με τα δύο τα νινακια χαμός θα γίνει στην κοιλιτσα της!! Πάντως κ εμένα ξεκινάει πρωί σηκωνομαι για τουαλέτα και μετά μόλις ξαπλωσω αρχίζει δεν μπορώ να κοιμηθώ και έτσι σηκωνομαι 6 τρώω πρωινό και ξανά κοιμάμαι βέβαια και μετά το πρωινό κλωτσαει αλλά μετά ηρεμεί και κοιμομαστε το ίδιο μου έκανε και σήμερα αφού ώρες ώρες αναρωτιέμαι δεν κουράζεται??!! Φανταστητε τι έχει να γίνει εκτός κοιλιάς χαχαχα

Απ όλα αυτά δοκιμασες πω πω!! Ή αλήθεια είναι ότι τα λιγουρευομαι αλλά αν μου ελεγες για αλμυρά θα τα λιγουρευομουν ακόμα παρά πάνω αφού ξερεις..χιχι

Μαρακι μου και εδώ όλο το βράδυ βροχή μέχρι και τώρα ασταμάτητα !! Έβαλα χειμωνιάτικες πιτζαμουλες και καλτσακια !! Μ αρεσειιι!! Εγώ να σου πω την αλήθεια κάποια στιγμή στην εφηβεία μου έβαλα πολλά κιλά και όταν πηγα γυμναστήριο μετά και τα έχασα έκανα λίγες πολύ λίγες ραγαδες στο πλάι της κοιλιάς και πολύ φοβάμαι ότι είναι στο δέρμα και είμαι επιρρεπείς ο γιατρός μου είπε ότι καλό είναι να βάζεις κρεμες αλλά αν είναι το δέρμα σου πάλι θα κάνει τώρα θα δούμε αν κάνω χαλαλι θα είναι τα πιο όμορφα σημαδακια που θα μου αφήσει το νινακι μου!! Κ εσύ μην σκας βαζε όσο μπορείς λαδακι και ότι είναι να γίνει θα γίνει!! Τι ωραία που έχεις τοβπν ζουζουνι σου παρέα!! Φαντάζομαι θα είναι ήσυχος και θα παίζει με τα παιχνίδακια του ή κάνω λάθος!?

Tbinp3.pngNttep2.png

καλημερα κοριτσια!

αχ τι ωραια πιτζαμουλες κ καλτσουλες...ζηλευω!κ εδω εχει δροσισει αλλα οχι κ τοσο

το βραδυ εμεινα αυπνη απο τον πονοκεφαλο κ τους εμετους χαλια μαυρα.τωρα ειμαι λιγο καλυτερα αλλα ακομα εχω την θολουρα...εμενα ηταν απο τον πονοκεφαλο εσενα τωρα φουντουκι δεν ξερω πως σου ηρθε....

αχ προφιτερολ....να τζο τι θα ζητησω απο τον αντρα μου σημερα.μωρε το ξερω οτι ακομα εχω μερες αλλα με εχουν ξεσηκωσει οτι τα δυο θα τα ακουγα νωριτερα...δεν πειραζει αν εχω κανει υπομονη για αυτα τα ζουζουνια στις κλωτσιτσες θα κολλησουμε?

τζο οσο κανεις πραγματα τοσο περναει γρηγορα ο καιρος...ενω μεσα στο σπιτι καθολου. σαν το φυλακισμενο νιωθω μερικες φορες που τραβαει γραμμουλες στον τοιχο.δεν νομιζω οτι θα μου λειψει κ πολυ αυτο

να ειστε ολες καλα πανω απο ολα κοριτσαρες μου κ τα ζουζουνακια μας!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Φουντούκι και αστεράκι μου, τι σας έπιασε με τους εμετούς; Παροδικό θα ήταν πάντως, 5ος μήνας θα 'μαστε μια χαρά από τέτοια!

Αστεράκι, εκεί στη γιόγκα μια κοπέλα με διδυμάκια στην 21η εβδομάδα και δεν τα είχε ακούσει, οπότε δεν είναι καθόλου σπάνιο! Γιατί σκέψου ότι ναι μεν δεν έχουν πολύ χώρο, αλλά είναι συνήθως και πιο μικρούλικα αναλογικά με τη βδομάδα, οπότε λίγη υπομονή και μετά θα γίνει πάρτι εκεί μέσα! Θα αρχίσουν και διάλογο με τις κλωτσιές τους.

Αχ, άσε κι εγώ δεν ξέρεις πώς ζηλεύω με το κρύο!!! Είμαι παιδί του χειμώνα και του φθινοπώρου, άμα μου δώσεις και χιόνι-τζάκι-τσάι-λουκουμάδες τελείωσε! Τη ζέστη δεν τη θέλω καθόλου.

Φουντούκι μου, κι εγώ έτσι πιστεύω, ό,τι κρέμες και να βάλουμε είναι θέμα δέρματος, κι εγώ έχω ροπή γι' αυτό βάζω φουλ, αλλά ξέρω ότι αν είναι να κάνω θα κάνω και δε με νοιάζει καθόλου! Αρκεί να έχω κάνει ό,τι μπορώ με την κρέμα και από κει και πέρα με τον μπέμπη μου τώρα τις ραγάδες θα κοιτάω; Διάβαζα κιόλας ότι το 90% των εγκύων κάνουν τελικά ραγάδες, οπότε...ας το πάρουμε απόφαση.

Α, κι εμένα αυτό το ξύπνημα 5 η ώρα για τουαλέτα και μετά να μη μπορώ να κοιμηθώ έχει καθιερωθεί πια. Σηκώνομαι για να μη στριφογυρνάω, διαβάζω κάτι, πίνω γάλα και σε καμιά ώρα μπορεί και να ξανακοιμηθώ. Τώρα που κάθομαι να ακούσω τον μπέμπη δε, ξεσηκώνομαι και δεν ξανακοιμάμαι.

Αστεράκι μου, υπομονή με την κλεισούρα, σκέψου με τα διδυμάκια πόσο θα σου λείψει αυτή η ξάπλα και το αραλίκι. Τώρα θα χειμωνιάσει και δεν θα θες να πολυβγαίνεις κιόλας, θα κάθεσαι να απολαμβάνεις το χειμώνα και τις βροχές. Αυτό περιμένω πώς και πώς κι εγώ!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Φουντούκι δ ξέρω αν πρέπει να πω δυστυχώς ή ευτυχώς αλλά ο μικρός μ δ έχει κώλο!!! Τι εννοώ...πολύ ενέργεια ρε παιδί μ&βαριέται τα πάντα γρήγορα! Φαντάσου ότι τα πρωινά περνάνε όλα τα παιχνίδια απο τα χέρια μας! Για τις ραγάδες που λές, έχω απο την εφηβεία...παντού...οπότε αναμενόμενο να βγουν και τώρα...δ μ'ενοχλούν...πέρυσι μιά ''γνωστή'' προσπάθησε να με προσβάλλει και να μ την βγει από πάνω με το τέλειο κορμί της...δ τα κατάφερε...έχω το ποντικάκι μ που αξίζει όλα τα καλλίγραμμα κορμιά του κόσμου!!!!! Όσο για τις αϋπνίες που έχετε, σας το λέω σα συμβουλή και σαν ήδη μανούλα...κοιμηθείτε τώρα που μπορείτε γτ μετά τη γέννα άλλος θα ορίζει τον ύπνο σας!

cPQop2.png2orjp2.png

Ναι παροδικό θα είναι και εγώ έτσι λέω έτυχε ή στιγμή!! Αστερακι ξεκουρασου γιατί ταλαιπωρήθηκες και φάε και ένα προφιτερολ να χαρούν τα ζουζουνακια σου και όλα μια χαρά θα σου περάσει !! Όσο για τις κλωτσιές όπως τα λέει ή jo είναι σε λίγο καιρό χαμός θα γίνεται!!

Πάντως jo μου και εμένα μ αρέσει ο χειμώνας το τζάκι και τα καστανά ειδικά να έχει και χιονακι κατά προτίμησή!!

Για τις ραγαδες μην μασατε εμείς θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε με τις κρεμουλες και αν είναι να βγουν ας βγουν !! Μαρακι άφησε τις άλλες να λένε ότι θέλουν μπροστά στο μπουμπουκακι σου τίποτα και φυσικά και στους άντρες μας που μας θέλουν γι αυτό που είμαστε!! Ο μικρουλης σου έχει πολύ ενέργεια και θα θέλει να εξερευνεί τα πάντα ΑΧ τα αγαπώ πολύ βρε αυτά τα ζουζουνακια !!

Έφαγα γιουβαρλακια με καροτακια και πατατουλες και ριζακι μέσα με μπόλικο λεμονακι και κάνει χαρές το μικρακι τώρα!! Εσεις τι τρώτε σήμερα??

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!

Μια μερα δεν μπηκα χαμουλης εγινε...!!!

Εδω εχει ακομα ζεστη αλλα εχει και αυτο το ωραιο αερακι που σε δροσιζει...περιμενω πως και πως τον χειμωνα δεν αντεχω αλλο το καλοκαιρι...!!!

Οσο για τον υπνο αυτο που λεει το Μαρακι εμεις που εχουν ενα παιδακι ξερουμε, κοιμηθητε οσο μπορειτε περισσοτερο μετα ειδικα αμα θηλασετε αλιμονο σας!!!Τα νεογεννητα μπερδευουν την ημερα με την νυχτα..δηλαδη κοιμουντε ολοι μερα και το βραδυ εχουν κεφια...κατι που δεν αντεχουμε εμεις!!!

Οσο γαι τις ραγαδες εγω εκανα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη γυρω γυρω απο τον οφαλο αλλα και αυτες ειναι μικρες και ασπρες δεν φαινοντε αμα δεν τεντωσω το δερμα μου...τωρα προσεχω περισσοτερο αν και εχω μικρη κοιλιτσα σχετικα με τον γιο μου στην πρωτη...την κοιλια που εχω τωρα την ειχα στον γιο μου στον 3 μηνα και τωρα ειμαι 5,5 μηνων...μια χαρα δηλαδη!!

Και οσες πανε να κοροιδεψουν για το σωμα μου τις εχω χεσμενες, γιατι απο αυτο το σωμα εχει βγει μια ζωουλα, πριν την ζωουλα ειχα και εγω σωματαρα

Πως πατε απο ψωνια, δεν κρατιεμαι τα βλεπω τοσο δα μικρουλια και ροζουλια και ορμαω...

Τι φαγακι εχετε σημερα...???

Εγω ηθελα συκωτι μοσχαρισιο το λατρευω με πατατουλες και σαλατουλα!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Κουτσουνι μου ορμά στα ροζακια καλά κανείς ειναι τόσο γλυκουλια όλα!!

Ωραίο φαγητακι με μπολικες βιταμινουλες και εγώ τέτοια φαγητα σκέφτομαι που να συνδυάζουν σίδηρο !! Καλή ορεξουλα!! Τα γιουβαρλακια που είναι ο κιμάς μοσχαρίσιος δεν τα τρώω με τυρακι προσπαθώ να βοηθαω τις τροφές που περιέχουν σίδηρο να απορροφηθούν όσο καλύτερα γίνεται!!

Τελευταίες μέρες έχω μια τρελή όρεξη για λάχανο σαλάτα με καροτακια μέσα και λεμονακι στημένο περιμένω την λαϊκή να πάω να πάρω το Σάββατο!! Κάτι κολλήματα που έχω ώρες ώρες!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Πω πωω, φουντούκι, μες στο μυαλό μου, ονειρεύομαι λαχανόρυζο αυγολέμονο! Τώρα φτιάχνω για το βράδυ πρασόρυζο αυγολέμονο, βρήκα συνταγή και μ' άρεσε ο συνδυασμός, θα βάλω και λίγο σέλινο μέσα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Γεια σας κοριτσια μου

Πηγα κ γιατρο ολα καλα μισο κιλο το δευτερο αντρακι μου

Μου δωσε κ καμπυλη ζαχαρου για υην επομενη φορα

Μεχρι στιγμηε 2.5κιλα πανω ειμαι

Κοριτσια συμβουλη για σιδηρο συκωτακι

Μοσχαρακι ροδι αμυγδαλα(κ για ασβεδτιο)

Εγω φτιαχνω αμυγδαλογαλα κ κανω κρεμουλες κ τρωω ποκυ θρεπτικες φουλ σιδηρο κ ασβεδτιο το δινω κ στο παθδι

Και εγω επελεξα συκωτι μοσχαρισιο για ον σιδηρο που περιεχει, 3 αμπουλες την ημερα πινω...

Και οι φακες περιεχουν σιδηρο, για το ροδι πρωτη φορα το ακουω...

Για τα αμυγδαλα ξερω και οτι περιεχουν ασβεστιο, και ειναι καλυτερα και απο γαλα...

rose1981 τις κρεμουλες δηλαδη πως τις φτιαχνεις????

Γιουβαρλακια σουπερ τρελενομαι, τωρα που χειμωνιαζει λαχταραω κοτοσουπα αυγολεμονο...αχχ μανα μου!!!

Καμπυλη ζαχαρου δεν μου ζητηθηκε ουτε στο πρωτο, αμα τα ποσοστα ειναι καλα στις εξετασεις δεν υπαρχει λογος...εχω ακουσει οτι ειναι και απαισιο

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...