Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! Είμαι καινούρια εδώ! Είναι η πρώτη μου προσπάθεια!Εχω αγοράσει τις ενέσεις menopur,και θα ήθελα να ρωτήσω αν μας επιστράφει κάτι το ταμείο,και αν ναι πως γίνεται αυτο.

Δεν έχω περάσει από επιτροπή.

Σας ευχαριστώ πολύ!Ευχομαι σε ολες να γεμισουν οι αγκαλιες σας με ενα μωράκι!  

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια μου

Τζο μου να τα χιλιασεις

Το καλυτερο δωρο σουκανε το μικρο σου αντρακι.. με το καλο να τον παρεις αγκαλιτσα

Εκανα κ γω τη β επιπ ολα καλα δοξα τω θεω

Ειμσι 22εβδομ κ ειναι 480γραμ... καλα δεν ειναι?

Θ Α παω κ γιατρο

Κορθτσια τι κρεμες για ραγαδες χρησημοποιητε.?

Κ ποσο κοστισαν?

Στην πρωτγ εγκυμ δε θυμαμαι αν εβαζα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Jo χρόνια σου πολλαααααααα ότι επιθυμείς καλά ο γιος σου ήξερε τι έκανε για αυτό σε είχε στην αγωνία τόσο καιροοοοοο ,και γω σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη έφαγα κ εγώ την πρώτη μου κλωτσιά πήγαμε κ στη γιατρό είμαστε στα 350 γραμ !!! Κ μετά από κάνα μοσαωρο που γύρισαν άρχισαν τα όργανα κορίτσια τι συναίσθημα παραξενο καλά και ή Μπέμπα μου τι περίμενε να δει την γιατρό για να μου κάνει την εμφάνιση της ;;; Ή πλάκα είναι ότι έλεγα στη γιατρό ότι δεν καταλαβαίνω τίποτα κ ότι δεν την νιώθω εεε μάλλον μετά από τα παράπονα μου έκανε τη χαρηηηηηηηηηη β επιπέδου έχω 25/9

Fountouki φυσικά κ να πας στη μανούλα μέχρι να ηρεμήσουν λίγο δεν είσαι για τέτοια τώρα μακάρι να πάρετε τα χρόνια της

Όσο για τα φαγητά σας κάνω ότι δεν σας ακούω ειδικά τις βαφλες κ τους λουκουμάδες !!!!

11pSp3.png

Φουντούκι μου, συλληπητήρια για τη γιαγιούλα. Κι εγώ αυτό θα έκανα, δεν μπορώ καθόλου τις κηδείες, κι αφού κι ο άντρας σου θα έχει κι άλλους κοντινούς του για στήριξη μην το σκέφτεσαι καθόλου.

Αστεράκι μου, δεν ήταν βάφλα, ήταν βαφλάκια, χαχα! Δεν ήταν γιάννης, ήταν Γιαννάκης! Μου έβαλες άλλο στόχο τώρα, να πάω να τα δοκιμάσω!

ΦΤΑΣ μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ! Μπράβο επιτέλους στη μπουμπούκα που σου ριξε κι εσένα τις κλωτσιές της!!! Πολύ ευχάριστη μέρα σήμερα τελικά! Τέλεια και τα κιλάκια της, κομψότατη! Άσε, κι εγώ πέρασα το προηγούμενο σκ και κάθε μέρα της εβδομάδας να γκρινιάζω σε κάθε φίλη μου και ξαδέρφη γιατί δεν κλωτσάει, χαχαχα! Κι ο άντρας μου έλεγε ο γιος μου δεν κλωτσάει κατά παραγγελία, θα κλωτσήσει όποτε θέλει αυτός!

Rose, κι εσένα πολύ καλά τα κιλά, όπως πρέπει για την εβδομάδα σου! Εδώ οι πιο πολλές βάζουμε bio oil, αλλά υπάρχουν και πολλές άλλες κρέμες για τις ραγάδες.

Τανίου μου, ξάπλαρε κι εσύ και απόλαυσέ το!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Να μαι!!! Πήγα στη γιατρό μου λέει έχεις τα φυσιολογικά υγρά εγκύου το θέμα είναι ορμονικο. Όπως και να έχει έκανα την καλλιέργεια φουλ κομπλέ με μυκοπλασμα και ουρεοπλασμα μέσα. Πήγα στην μικροβιολογο που έχει πολύ δουλειά και είναι και κολλητή της πεθεράς μου λέει και θα πληρώσω μονό 40 ευρώ. Πλέον τα ταμεία της εταιρείας καλλιέργειες δε τις δικαιολογουν πάρα ελάχιστα πράγματα. Παρασκευή θα βγει. Θα δώσω και αίμα και ουρά και θα πάω κομπλέ τη Δευτέρα στο γιατρό. Ελπίζω μην έχει καμία εφημερία στο νοσοκομείο. Αλλά και πάλι θα του πω να πάω εκεί.

Και μένα 460 γρ είναι ο μπεμπουλινος μια χαρά είναι τα γραμμαριακια του δικού σου. Κορίτσια μη κάτσω ανάσκελα ξεκινά το κλωτσιές και το μπουνιδι!!!! Τι θέλει δηλαδή να είμαι σούζα στο ένα πόδι όρθια τιμωρία??? Μου φαίνεται πρέπει να του εξηγήσω κάποια πραγματάκι όσο είναι ακόμη στην κοιλιά γιατί όταν γεννηθεί Κριός εγώ αιγοκερος εκείνος θα φάμε τα κέρατα μας.... Χαχαχχα!!!

Αστερακι άσε τρελή σύμπτωση θα τρατάρουμε τις κοιλιές μας!!! Χα χα χα!! Βέβαια γεννάει Νοέμβρη αλλά 5 πάνω 5 κάνω.

Τανιου τι νιώθεις λογω του καιρού??

Έλα ρε συ Φτας επιτέλους!!!!! Μεγάλωσε φαίνεται και νιώθεις τώρα πιο έντονα τα χτυπήματα!!!! Φοβερο συναίσθημα κορίτσια ε???

Σήμερα πάλι σόλο είμαι και έκανα αρακά. Ο καημένος ο άντρας μου παίρνει τις υπηρεσίες μαζεμένες για να μπορούμε να φεύγουμε και έχει τεντωθει...

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Τανιου ειχε κ γεμιστους με σοκολατα κ χωρις.εγω πηρα χωρις αυτη την φορα κ την επομενη θα παρω γεμιστους!ναι ναι τζο να ξαναπάς. ...ζακετακι δροσουλα κ παγωτακι!!σουπερ ειναι!

Μια χαρα βαλεντινα την δευτερα θα εισαι κομπλε!σε ταραζει στο κλοτσιδι ε?δεν πειραζει μια χαρα!

Φτας αντε την εκανε την εμφανιση της η μικρη....αντε οντως εγω εμεινα τελευταια τωρα....μια τα καλοπιανω μια τα μαλωνω ιποτα αυτα στον κοσμο τους....χαχα!

Ροουζ ολες εδω μεσα ειναι biooil εκτος απο εμενα κ το φουντουκι που εχουμε τις φρεζιντερμ.εμενα μου την πηρε η αδερφη μου απο ονλινε φαρμακειο 16 ευρω.αργει λιγο να απορροφηθεί αλλα εγω εχω κ λιπαρο δερμα κ εχω φαει τρελο ερωτα με την μυρωδια της.μ αρεσει πολυ αλλα μετα θα παρω κ εγω biooil να την δοκιμασω.

8xhrp3.png

Caa9p3.png

κοριτσια πως ειστε

τι ωραια δροσια

εχετε ψωνησει κανα ρουχο εγκυμοσ?

δε τα μπορω με τπτ με τα λαστιχα μεχρι το 'λαιμο'

οσες περιμενετε το δευτερο κ πατε προγραμματισμενα λογω πρωτης καισαρικης, σας εχει πει ποσο πιο νωρις θα σας βαλει?

κοριτσια πως ειστε

τι ωραια δροσια

εχετε ψωνησει κανα ρουχο εγκυμοσ?

δε τα μπορω με τπτ με τα λαστιχα μεχρι το 'λαιμο'

οσες περιμενετε το δευτερο κ πατε προγραμματισμενα λογω πρωτης καισαρικης, σας εχει πει ποσο πιο νωρις θα σας βαλει?

Σε μένα είναι το πρώτο μου αλλά θα πάω με καισαρική τέλη Δεκέμβρη θέλει ο γιατρός εγώ αν μπορούμε θα ήθελα να πάρει λίγες μέρες από το Γενάρη μη φορτωθεί όλη τη χρονιά. Αλλά ποτέ δε ξέρεις.... Από ρούχα 2 τζην με λάστιχο έχω το ένα έχει και λάστιχο με κουμπάκια από μέσα πολύ βολικό. Το άλλο θέλει στενεμα. Μου πέφτει στη μέση

AoL1p3.png

Κοριτσια καλησπέρα! Πετάγομαι απο τις μανουλες ιουλιου για να ευχηθώ τα καλύτερα σε όλες σας! Καλό υπόλοιπο εγκυμοσυνης και τον Ιανουάριο να κρατάτε στα χέρια σας τα υγιέστατα και πανέμορφα μωρά σας!

Εγω απέκτησα τον Ιούλιο το αγορακι μου και τωρα διαβάζω εσάς και θυμάμαι με νοσταλγία την περίοδο της εγκυμοσυνης μου. Θα λέτε και εσείς άντε να τελειώνουμε επιτέλους αλλα όταν θα έχετε γεννήσει θα αναπολειτε καθε στιγμή!

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπέρα! Πετάγομαι απο τις μανουλες ιουλιου για να ευχηθώ τα καλύτερα σε όλες σας! Καλό υπόλοιπο εγκυμοσυνης και τον Ιανουάριο να κρατάτε στα χέρια σας τα υγιέστατα και πανέμορφα μωρά σας!

Εγω απέκτησα τον Ιούλιο το αγορακι μου και τωρα διαβάζω εσάς και θυμάμαι με νοσταλγία την περίοδο της εγκυμοσυνης μου. Θα λέτε και εσείς άντε να τελειώνουμε επιτέλους αλλα όταν θα έχετε γεννήσει θα αναπολειτε καθε στιγμή!

Σε ευχαριστούμε πολύ να χαίρεσαι το αγοράκι σου!!!! Δε περνά ο καιρός δεν περνά με τίποτα!!!! Δε ξέρω αν θα την νοσταλγώ ή θα νιώθω ανακουφισμενη που πέρασα όλες τις εξετάσεις και κρατάω τον μπεμπουλη στα χέρια μου!!! Ο χρόνος πάντως μου φαίνεται ατελείωτος!

AoL1p3.png

Κορίτσια μου ευχαριστω παρά πολύ !! Γυρισα στο σπιτάκι μου και όλα μια χαρά λοιπόν ο μπεμπης/α με έχει ταραξει στο κλωτσιδι σήμερα!! Ακριβώς όπως και ή Βαλεντίνα με το που ξαπλωσω ανάσκελα αρχίζει χαμός και όλο και πιο έντονα και τη μια το νιώθω χαμηλά μετά στον αφαλο μετά δεξιά κόβει βόλτες έχει χώρο και εκμεταλλεύεται ποσό ευτυχισμένες μας κάνει ένα τοκ τοκ από μέσα μωρε ΑΧ θα γίνουμε τρελές μανουλες!!

Βαλεντίνα μου δηλαδή έχεις μυκοπλασμα? Σου είπε τι μπορείς να πάρεις τώρα στην εγκυμοσύνη? Πάντως καλα έκανες να ξεμπερδεψεις μ αυτό !! Μια χαρά ο μπεμπακος σου πάντως το τρώει το φαγακι του!!

Μ-er ευχαριστούσε παρά πολύ για τις ευχές σου!! Να σου ζήσει ο μπεμπακος σου να είναι γερός!!

Τι θα γίνει βρε κορίτσια με τις βαφλες δεν αντεχω άλλη ανάλυση πια ...χαχα

Φτας μου τι καλή ή μπεμπουλα σου άρχισε να σου δίνει τις κλωτσιές της !! Μια χαρά θα σου δίνει σιγουριά και χαρά!!

Τανιου μου σε ξέρω χαχαχα ξέρω ότι θα ηθελες ένα πιτογυρο με τζατζικακι αλλά αρκεστηκες στο κινεζικό!! Άντε με το καλό να γεννήσεις και θα έρθετε παλι Ελλάδα και θα φας με το κιλο!! Μάλλον έχεις δίκιο θα το πάρω τα λαδακι γιατί είμαι περίεργη!!

Αστερακι κ εμένα μου αρέσει τρομερά ή μυρωδια της κρέμας και εγώ από το ίντερνετ την παρήγγειλα αλλά θα πάρω και το λάδι να δοκίμασε!!

Κορίτσια σήμερα πρώτη φορά που βγηκα από το μπάνιο και κρυωνα!! Βρέχει έξω και έχει κρύο σαν χειμώνας!! Επίσης έφαγα μακαρόνια τώρα που γυρισα και έκανα εμετό τώρα πως προέκυψε αυτό δεν κατάλαβα με τα μακαρόνια έχω τρέλα δεν ξέρω πως μου ήρθε στον πέμπτο μήνα εγκυμοσύνης!! Τι να πω.. Πάντως ζηλεψα από την αννουλα και θα κάνω γιουβαρλακια αύριο καθώς θα βρέχει και θα είναι ο καιρός έτσι το σηκώνει το ζεστό!! Αχ βρε κορίτσια τι ωραία που θα ήταν να μεναμε κοντά να βρισκόμαστε ..

Jo απόψε μην κοιμηθεις νωρίς μπορεί να σου δώσει κλωτσιές πάλι το νυχτοπουλι σου .. Κανόνισε να αλλάξει ωράριο!! Τι ωραία μέρα σήμερα πολλά ευχάριστα και πο εσένα και από την φτας!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Φουντούκι όχι δεν έχω. Είχαμε παλιά προ εγκυμοσύνης ουρεοπλασμα πήραμε με τον άντρα μου αντιβίωση. Σε επανελεγχο μας βγάζει μυκοπλασμα και ουρεοπλασμα. Αντε πάλι 20 μέρες αντιβίωση. Μετά από κανένα 8μηνο πάλι ουρεοπλασμα. Γενικά εξεταζομασταν και τα παρακολουθουσαμε. Είχαμε σκοπό να τα κοιμισουμε. Μάλλον το κόλλησα από πισίνα. Γιατι μετά από λίγο καιρό εμφανιστηκε. Ούτε μήνα μετα δηλαδή. Μέχρι τότε χαμπάρι δεν είχα από καλλιέργειες. Οπότε τώρα στην εγκυμοσύνη θέλω να το ελέγχω. Μετά από τόσες αντιβιωσεις άρχισε το φαγουρισμα αλλά οι καλλιέργειες δείχνανε καθαρές και έβαζα υποθέτα για μύκητες μήπως δεν βγαίναν σωστά αλλά η φαγούρα η εσωτερική εκεί. Μου είχε σπάσει τα νεύρα. Η γιατρός είπε ότι μάλλον ευαισθητοποιηθηκε η περιοχή γιατί ο κόλπος μου ήταν πεντακάθαρος και τα παπ επίσης. Ωραίο το κλωτσιδι!!!!!!!! Τώρα το έχω συνηθίσει. Αν δεν εμφανιστεί συχνά μου λείπει!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...