Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημέρααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!

Σήμερα έχω γενέθλια και με το που πήγε 12 χθες το βράδυ ο μπέμπης μου ριξε δυο σκουντηξιές από μέσα και λέω έεεπ, τι γίνεται εκεί! και στο καπάκι ένα κλωτσίδι κανονικότατο!!!! Μάλλον είναι ξενύχτης ο γλυκός μου κι εγώ κάθε βράδυ 12 κοιμόμουν του καλού καιρού!!! Μετά συντονιστήκαμε στην κοιλιά μου κι οι δυο αλλά δεν μας έκανε ξανά τη χάρη!!! Είμαι τόσο μα τόσο ευτυχισμένη!!!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!

Σήμερα έχω γενέθλια και με το που πήγε 12 χθες το βράδυ ο μπέμπης μου ριξε δυο σκουντηξιές από μέσα και λέω έεεπ, τι γίνεται εκεί! και στο καπάκι ένα κλωτσίδι κανονικότατο!!!! Μάλλον είναι ξενύχτης ο γλυκός μου κι εγώ κάθε βράδυ 12 κοιμόμουν του καλού καιρού!!! Μετά συντονιστήκαμε στην κοιλιά μου κι οι δυο αλλά δεν μας έκανε ξανά τη χάρη!!! Είμαι τόσο μα τόσο ευτυχισμένη!!!

Καλημεραααααααααααα !!!!! Ποσό συγκινηθηκα με το δώρο του μπεμπακου σου jo μου!! Θα αρχίσει τώρα και τα πιο δυνατά απλά θα πρέπει να είσαι χαλαρή για να τις καταλαβαίνεις είναι πολύ απαλές στην αρχή αλλά αφού έκανε την αρχή τώρα ποιος το πιάνει χιχι!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ή ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ !! ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!! :tongue::):D

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερα κοριτσια!!!! Χρονια πολλα Jo!!!!!!! Να τα εκατοστησεις και να εχεις στην ζωη σου οτι λαχταρας!!!!! Με το καλο να ερθει ο μπεμπης και οσα ακομα νινακια θελετε!!!!! Στο κρατουσε για δωρο εκπληξη ο μπομπιρας!!!!! Καλες κλωτσιες και τουμπες απο εδω και περα!!!!!!!

HmwTp3.png

Καλημέρα!!! Τι ωραία μέρα σήμερα...πως την ευχαριστήθηκα την χθεσινή βροχούλα δ λέγεται!!! Τι μαγειρεύεται σήμερα??? Εγώ κάνω φασολάδα!!!!

Τζο μ πολύχρονη! Σου εύχομαι πάνω απ'όλα υγεία, κάθε ευτυχία και η κάθε μέρα να είναι καλύτερη απο την προηγούμενη!!! Τώρα που έκανε την αρχή, δ θα τον ''πιάνεις''!!!

cPQop2.png2orjp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Πως είναι τα μωρουλίνια σας;

Χθες έκανα την Β΄επιπέδου όλα καλά με το μωρό μας αλλά μου είπε ότι ο πλακούντας είναι πρόσθιος επιχείλιος, με κατατρόμαξε μου είπε να μην σηκώνω τον μικρούλι μου είναι 11 κιλά και γενικά να ξεκουράζομαι, σήμερα θα πάω στον γιατρό μου να δούμε τι θα μας πει.

Είχε καμία άλλη μανούλα ανάλογη εμπειρία;

l6C1p3.png

Nd1Lp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια !!

Μαρακι και εμείς φασολάδα το σηκώνει ή μέρα έτσι συννεφιασμενη και δροσερή!! Κ εδώ εβρεξε!!

Βαρβάρα μια χαρά το νινακι σου και με λίγη προσοχη από δω και πέρα όλα θα είναι τέλεια!! Εγώ ακόμη δεν έχω εμπειρία β επιπέδου αλλά οι άλλες μανουλες θα σου απαντήσουν!! Μην αγχωνεσαι και όλα θα είναι μια χαρά!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερούδιααααα!!!!Ξυπνήσαμε κι εμεις με την ώρα μας!!Ευτυχώς ο γιος μου είναι υπναράς και έτσι κοιμόματσε παραπάνω!!Να δω όταν αρχίσουμε πάλι σχολείο πώς θα προσαρμοστούμε!!Και οι δύο!!

Μαράκι μ είχες ρωτήσει για τον παιδικό!Κι εγώ σε δημόσιο τον πάω...πέρσυ δίναμε 50 ευρώ το μήνα...φέτος μειώθηκαν τα τροφεία στα 40 και επειδή φέτος έχω και κάρτα ανεργίας θα είναι 30.δεν είναι πολλά...και εννοείται μέσα σ αυτά είναι και το φαγητό τους και οι πάνες που τα αλλάζουν!!

Jo χρόνια σου πολλα!!!Καλά εττυχισμένα,γεμάτα μόνο χαρές!!Πήρες το καλύτερο δώρο!!!

Βαρβάρα μου μπράβο!!όλα καλά...και ο πλακούντας πιστεύω θα ανέβει...έχεις καιρό ακόμα...νομίζω ότι πρόβλημα είναι όταν καλύπτει τελείως τον τράχηλο...εμένα την τελευταία φοραλ μου χε πει παραχείλιος...δεν είχε φύγει εντελώς ακόμα απ τον τράχηλο...τώρα κι εγώ στη β περιμένω να τον ξαναδούμε!!

Σήμερα λέω μα τεμπελιάσω...φαγητό έχω από χτες για τον μικρό και τον άντρα μου που έρχεται επιτέλους το βράδυ...θα κάνω και για μένα ενα κριθαράκι και καλά είναι!!Εδώ ακόμα δεν λέει να δροσίσει...άλλα πάντα έτσι γίνεται...είμαστε στα όρια βλέπετε και ο καιρός μας πιάνει απ τους τελευταίους!!έχουμε πάντα μια δυο μέρες απόκλιση απ την υπόλοιπη Ελλάδα...!!Μάλλον πάμε με καιρό Τουρκίας εμείς!!

5cPOp3.png

Jo χρόνια πολλά και καλά με το καλο να ρθει κ το νινι σας! Ωραια έκπληξη σου κανε. Βαρβαρα ερωτηση τοσο καιρο δεν είχε δει ο γιατρος σου τον πλακουντα? Εμενα στην αυχενικη μου ειχε κανει κολπικο κ το ειδε. Απο συμπτωματα εοχα 3 φορες αιματακι αλλα εμεινα ξαπλα όλο τον Αύγουστο κ ολα καλα τωρα ανέβηκε ο πλακουντας. Να προσέχεις κ οντως οχι βαρος κ ολα θα ειναι καλα.

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Αννούλα αν σου πω ότι εδώ οι δημόσιοι γενικά είναι στα 135 τι θα μου πείς??? Βέβαια με κάρτα ανεργίας και άλλα εισοδήματα, πέφτουν εννοείται! Άσε οι ιδιωτικοί...απλησίαστοι! Εγώ έκανα την κίνηση εγγραφής λόγω του ότι δούλευα μέχρι και τον Ιούνιο και το σκέφτηκα για καλύτερα να ξεκινήσει νωρίς! Τώρα βέβαια με την εγκυμοσύνη και το μωρό αργότερα δ ξέρω πως θα είναι...μάλλον παρέα θα τις περνάμε τις ιώσεις!!!!

Βαρβάρα εγώ προσωπικά δ έχω άποψη απο το 1ο παιδάκι αλλά από μια φίλη που είχε κτ σχετικό ανέβηκε με τις εβδομάδες αλλά όπως είπε ο γιατρός, προσοχή με το βάρος! Όλα καλά θα πάνε...θετική σκέψη!

cPQop2.png2orjp2.png

Καλημερα!!!!!επιτελους δροσια!!!!

Χρονια πολλα τζο να σε χαιρεται η οικογενεια σου!!!με το καλο ο μπεμπακος σου!!

Βαρβαρα μπραβο κοριτσι μου,μια χαρα το νινι σου!!!!ολα καλα θα πανε!!!

Επιτελους δροσια κοριτσια μου,τι ευτυχια...βγηκα για δουλιες στο ικα κ εβαλα ζακετα!!!!

Σημερα μακαρονια με κιμα το μενου!!

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερουδια!!!

Jo πολύχρονη να σε χαίρονται οι δικοί σου με το καλό ο μπεμπακος!!!!

Βαρβαρα μπράβο!! Έφυγε ένα μεγάλο βάρος!

Εγώ είμαι στη γιατρό να μου κάνει καλλιεργεια. Δεν είχα υπομονή μέχρι τη Δευτέρα που θα πάμε Θεσσαλονίκη. Τουλάχιστον με αυτό να ξεμπερδέψω είναι δίπλα η γιατρός και το μικροβιολογικο. Από φαΐ αρακα αν και σήμερα ο καιρός λέει και για κοτόσουπα!

AoL1p3.png

Κορίτσια μου, σας ευχαριστώ όλες απ' την καρδιά μου!!! Πραγματικά έχουν περάσει φέτος στο μυαλό μου τα γενέθλιά μου σε τόσο δεύτερη μοίρα που μου το θύμησε χθες ο άντρας μου με την κλωτσιά ότι μου 'κανε το δώρο ο μπέμπης μας, διαφορετικά ούτε που θα 'δινα σημασία στα γενέθλια!

Βαρβάρα, θ' ανέβει ο πλακούντας αρκεί να μη σηκώνεις βάρη και να ξεκουράζεσαι όσο γίνεται, το έχω ξανακούσει κι από άλλες κοπέλες, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα πάνε όλα καλά. Μπράβο για τη β΄ επιπέδου! Φύλο δεν σας έκανε τη χάρη ακόμα να δείξει;

Αννούλα, τεμπελιά σήμερα, ωραία σε βρίσκω! Με τον ζουζούνο σου αγκαλίτσα!

Βαλεντίνα, τι μου κάνεις τώρα με την κοτόσουπα! Καλά αποτελέσματα, σε ταλαιπωρεί, βρε κορίτσι, αλλά πραγματικά δεν επηρεάζει τίποτα νομίζω ο μύκητας.

Εμμάκι, τέλεια, αν ήρθε κι εκεί η δροσιά έχουμε ελπίδες κι εμείς πιο κάτω! Δηλαδή δροσιά ήρθε, αλλά βροχή ακόμα!

Φουντουκάκι μου, Κάθυ, μακον, μαράκι σας ευχαριστώ κι εσάς για τις τόσο γλυκιές ευχές! Και όλα τα κορίτσια δηλαδή!

Λοιπόν, ήδη μου έχουν υποσχεθεί να μου δώσουν διάφορα για τον μπέμπη και στο τέλος δεν θα ξέρω πού να τα βάλω! Έχω 2 μπανιέρες/αλλαξιέρες με βάση για κάθε σπίτι, 1 καρότσι σπαστό, πήρα ήδη μια κούνια για το εξοχικό, μια κούνια-αιώρα για όταν μεγαλώσει λίγο, 1 καθισματάκι αυτοκινήτου! Μόνο καρότσι, καρεκλάκι φαγητού, κούνια για το σπίτι μας και λίκνο θα αγοράσω μου φαίνεται. Δεν είναι και λίγα δηλαδή, αλλά ποιος ξέρει, μπορεί να βρεθούν κι αυτά! Δεν έχω και καμιά φίλη ακόμα να γεννάει, όλες ελεύθερες κι ωραίες! Μόνο την κολλητή μου που θα 'ναι ίδια ηλικία σχεδόν τα μπεμπάκια μας!

vLmAp2.png FMoxp2.png

hello κοιλιτσες!!!

βαλεντινα τι τελεια συμπτωση!μια χαρα παρεουλα θα κανετε με την φιλη σου!!! για τα κολπικα σου δεν ξερω βρε κοριτσι.μηπως να εκανες την καλλιεργεια σε αλλο εργαστηριο κ δειξει κατι?(λεω εγω τωρα...)

την καλυτερη δουλεια θα κανεις φουντουκακι κ θα φυγεις!να ειστε καλα κ να την θυμοσαστε την γιαγιακα.

τζο μου χρονια σου πολλα!!!καθε μερα στην ζωη σου να εισαι τοσο μα τοσο ευτυχισμενη κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βαρβαρα αυτο που λενε τα κοριτσια ξεκουραση οχι βαρη κ ολα μια χαρα θα πανε!

χτες δεν πηρα βαφλα αλλα κατι μικρα βαφλακια/λουκουμαδακια με παγωτο κ σιροπι καραμελα!!!αλλο να σας το λεω αλλο να το τρωτε!!! κ φυσικα φευγοντας πηραμε κ για το σπιτι...εχουμε γινει οι καλυτεροι πελατες...χαχα!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Έχω αρχίσει να ζηλεύω με το λαδακι σας που λέτε οτι μυρίζει τέλεια και το πηρατε όλες!! Όχι τίποτα αλλο αλλά δεν μου τελειώνει και ή κρέμα που έχω πάρει για τις ραγαδες να πάρω κ εγώ το λάδι!!

Καλά έκανες και δεν αντισταθηκες Τανιου μου και πήρες δωράκι στον μπεμπακο σου!!

Αχ δεν είσαι βρε για κινέζικα για πιτογυρα τρελαινεσαι το ξέρω χαχα:P

Κ εγώ προβληματιζομαι με τα μπουφάν δεν θα με χωράνε αυτά που έχω αλλά και να πάρω δεν θέλω να το πάρω τεράστιο γιατί θα τα χάσω τα κιλακια μετά και τσαμπα θα πάει!!

Χαχαχα πως με ξέρεις πως με ξέρεις :) :) πιτογυρα κάθε μέρα όλη μέρα :D

Συλλυπητήρια για την γιαγιά να φύγεις να μην στεναχωριεσαι η γιαγιά έζησε τα χρόνια της καλά όσο για το λαδακι μπορείς να το πάρεις από τώρα μια να βάζεις κρέμα μια λαδακι για να μην ζηλεύεις <3

Τζο μου χρόνια πολλά γερή κ δυνατή είχες κ το πρώτο δωράκι του μικρού σ με την κλωτσιά ποιος τον φτάνει τώρα..

Αστεράκι λουκουμαδες τρως κάθε μέρα ε???? Ζηλεύω ειδικά για λουκουμαδες μαζί με σοκολάτα.

Εγώ σήμερα δεν είμαι στα καλύτερα μου μάλλον η απότομη αλλαγή του καιρού με επηρέασε θα την βγάλω ξαπλα όλη μέρα... Φιλάκια κορίτσια :*

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Τανιου κι εγω ετσι με τον καιρο... Θελω να καθομαι και να μην κανω τιποτα... Να απολαμβανω τον μπεμπουλη μουυυυ....

Φουντουκι συλληπητηρια κι απο μενα για την γιαγια. Ευχομαι να παρετε τα χρονια της και παραπανω.

Εγω σημερα θα κανω φακη.Αλλα εγω πεθυμησα αυγα τηγανητα και θα φαω αυγουλακια.

Βαλεντινα μπες να μας πεις και νεα...

Ααααα και σημερα μου ηρθαν τα δειγματακια απο την ΜΑΜ. Μια πιπιλα 0-2 μηνων και επιθεματα στηθους. Καλα η πιπιλααααα με ελιωσε.... Εμεις παλι 3 πιπιλες εχουμε. Αυτα ειναι τα μονα μας μωρουδιακα...χααχχαχαχαχα. Μετα την β επιπεδου σκεφτομαι να παω να παρω κανενα φορμακι και το σετ της ΜΑΜ που ειναι το μπουκαλι και η πιπιλα στα 4 ευρω.... Θα μοιραζω πιπιλες στο τελος....χαχαχαχαχα

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...