Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Αρχικά αυτό ήθελα και ειδικά το ψηφιακό! Αλλά φοβήθηκα να το πάρω νομίζοντας ότι δεν θα δείξει τόσο νωρίς που το έκανα!

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου rose ναι ευτυχώς να ανακουφιστουμε λίγο οι έγκυες!! Όλοι οι υπόλοιποι δεν θέλουν καθόλου να έρθει το φθινόπωρο και ο χειμώνας και όταν μ ακούνε να λέω ότι θέλω να χειμωνιασει με αγριο κοιτάνε!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλε παραδροσισε.στην πεντελη ηθελες οπωσδήποτε ζακετακι!

Ευχαριστω φουντουκακι!ολοι να ειμαστε καλα κ με το καλο τα μωρακια μας!

Πωπω μεχρι τον οκτωβρη δεν θα ξερετε τι ειναι?χαρα στην υπομονη σας. ...

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα παρέλαβα το bio oil μυρίζει τέλεια κ δεν είναι τόσο λιπαρο όσο τα άλλα λαδακια.

Πήγα κ για ψώνια και φυσικά δεν αντισταθηκα να πάρω φορμακια για τον μικρούλη μου είχαν σε προσφορά 7 μακριμανικα φορμακια μέγεθος 0-3 με 10 ευρώ τα πήρα και άσπρα να τα πλενω στους 90 βαθμούς κάπου έχω διαβάσει να μην παίρνουμε πολλά για νεογέννητα γιατί μεγαλώνουν γρήγορα :)

Και έφαγα κινέζικο καλά μαγειρεμενο πάπια με ρύζι δεν ξετρελάθηκα κιόλας...

Σκέφτομαι τι μπουφάν να πάρω είδα ένα ήταν σαν βάρκα ήταν επάνω μου τώρα κουμπωνε νούμερο 42

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Σήμερα παρέλαβα το bio oil μυρίζει τέλεια κ δεν είναι τόσο λιπαρο όσο τα άλλα λαδακια.

Πήγα κ για ψώνια και φυσικά δεν αντισταθηκα να πάρω φορμακια για τον μικρούλη μου είχαν σε προσφορά 7 μακριμανικα φορμακια μέγεθος 0-3 με 10 ευρώ τα πήρα και άσπρα να τα πλενω στους 90 βαθμούς κάπου έχω διαβάσει να μην παίρνουμε πολλά για νεογέννητα γιατί μεγαλώνουν γρήγορα :)

Και έφαγα κινέζικο καλά μαγειρεμενο πάπια με ρύζι δεν ξετρελάθηκα κιόλας...

Σκέφτομαι τι μπουφάν να πάρω είδα ένα ήταν σαν βάρκα ήταν επάνω μου τώρα κουμπωνε νούμερο 42

Έχω αρχίσει να ζηλεύω με το λαδακι σας που λέτε οτι μυρίζει τέλεια και το πηρατε όλες!! Όχι τίποτα αλλο αλλά δεν μου τελειώνει και ή κρέμα που έχω πάρει για τις ραγαδες να πάρω κ εγώ το λάδι!!

Καλά έκανες και δεν αντισταθηκες Τανιου μου και πήρες δωράκι στον μπεμπακο σου!!

Αχ δεν είσαι βρε για κινέζικα για πιτογυρα τρελαινεσαι το ξέρω χαχα:P

Κ εγώ προβληματιζομαι με τα μπουφάν δεν θα με χωράνε αυτά που έχω αλλά και να πάρω δεν θέλω να το πάρω τεράστιο γιατί θα τα χάσω τα κιλακια μετά και τσαμπα θα πάει!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Απόψε θα πέσεις κουβερτούλα σίγουρα. Βγήκαμε μια βόλτα και φόρεσα μακριμανικο ζακετακι. Τι καλαααααα!!!

Για βαφλες λέτε αλλά εξακολουθώ να μένω ασυγκινητη. Στη β επιπέδου έφαγα μίση σοκολάτα γάλακτος με το ζόρι γιατί με αηδιαζε και ο γιος έκανε τούμπες ως το βράδυ γιατί μέχρι την περιβόητη ο Θεός να την κάνει φωτογραφια έφαγα και καραμέλες και ξαναηπια και καφέ. Εγώ αν σταθώ ώρα όρθια με ρίχνει σουβλιες η πλάτη πάνω δεξιά κοντα στον αυχένα. Πρήξιμο στα πόδια είχα μόνο τότε με τις ελιες. Σήμερα με τη μεση τα χω δει όλα.

Το πιο κουφό????? Στην οικοδομή μας ήρθε να μείνει η συγκάτοικος από τα φοιτητικά χρόνια μιας κολλητης μου η οποία έχει μια κόρη και τώρα είναι στον 7ο στο δεύτερο!!!!!! Στρωσαμε ήδη καφέδες. Αυτή μένει στον 3ο εμείς στον 4ο!!!! Συναντηθηκαμε τυχαία στο ασανσέρ κοιταζομαστε κοιτάμε και τις κοιλιές (επιτέλους άρχισε να δείχνει) και μας πιάσανε κάτι γέλια που μένουμε πάνω κάτω. Τρελή σύμπτωση

AoL1p3.png

Πριν λίγο λέω στον άντρα μου δε θα χωράω στα μπουφάν και μου λέει κανένα πρόβλημά θα σου φόρεσω μια κουβέρτα..... Μμμμμμμμ κρυάδες!!!!!! Τώρα που δροσισε μας λέει τα κρύα. Στις ζέστες τα θέλαμε χρυσε μου!!

AoL1p3.png

Χαχαχαχαχαχα άφησε τον να λέει μωρέ !! Και μένα μου λέει προχθες αχ τι είναι αυτές οι βουλιτσες στον ποπο σου εεεεεε του λέω έκανα λίγη κυτταριτιδα πω πω όλα τα προσέχει και όλη την ώρα μου λέει για τα κιλά να προσέχω να μην ξεφευγω !! Θα τις φάει καμία ώρα δεν γλιτώνει!!

Τι ωραία Βαλεντίνα μου εχετε κάνει φίλους από την κοιλιτσα ακόμα!! Μια χαρά θα περνανε οι μέρες σας!! Ή πλάτη μου με πονάει και καθιστή στην καρεκλα αν κάτσω πολύ ώρα!! Μάλλον θέλει λίγη γυμναστική για να δυναμωσουν οι μύες αλλά τώρα δεν κάνω πειράματα!! Θα κάνουμε υπομονή γιατί όσο φουσκωνουμε τόσο θα βγαίνουν τα προβλήματακια!!

Εμείς έχουμε άλλο σήμερα πέθανε ή γιαγιά του άντρα μου 87 ετών παρακαλώ στα χρόνια της να φτάσουμε ε και είναι όλη τσιτα αύριο θα την φέρουν το πρωί εδώ στο σπίτι της δίπλα μας ακριβώς και φυσικά έχω πάρει την μανούλα μου τηλέφωνο να μου ετοιμάσει φαγητακι σπέσιαλ και το παιδικό μου δωματιακι γιατί θα φύγω δεν κάθομαι εδώ να ψυχοπλακωνομαι , μόλις τελειώσουν όλα θα έρθει να με πάρει πάλι ο αντρουλης!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχαχα άφησε τον να λέει μωρέ !! Και μένα μου λέει προχθες αχ τι είναι αυτές οι βουλιτσες στον ποπο σου εεεεεε του λέω έκανα λίγη κυτταριτιδα πω πω όλα τα προσέχει και όλη την ώρα μου λέει για τα κιλά να προσέχω να μην ξεφευγω !! Θα τις φάει καμία ώρα δεν γλιτώνει!!

Τι ωραία Βαλεντίνα μου εχετε κάνει φίλους από την κοιλιτσα ακόμα!! Μια χαρά θα περνανε οι μέρες σας!! Ή πλάτη μου με πονάει και καθιστή στην καρεκλα αν κάτσω πολύ ώρα!! Μάλλον θέλει λίγη γυμναστική για να δυναμωσουν οι μύες αλλά τώρα δεν κάνω πειράματα!! Θα κάνουμε υπομονή γιατί όσο φουσκωνουμε τόσο θα βγαίνουν τα προβλήματακια!!

Εμείς έχουμε άλλο σήμερα πέθανε ή γιαγιά του άντρα μου 87 ετών παρακαλώ στα χρόνια της να φτάσουμε ε και είναι όλη τσιτα αύριο θα την φέρουν το πρωί εδώ στο σπίτι της δίπλα μας ακριβώς και φυσικά έχω πάρει την μανούλα μου τηλέφωνο να μου ετοιμάσει φαγητακι σπέσιαλ και το παιδικό μου δωματιακι γιατί θα φύγω δεν κάθομαι εδώ να ψυχοπλακωνομαι , μόλις τελειώσουν όλα θα έρθει να με πάρει πάλι ο αντρουλης!!

Καλά θα κάνεις σε αυτή τη φάση δεν έχω ναι να φορτιζεσαι γιατί όσο και να είναι ο άλλος μια κηδείας είναι κηδεία. Να πάρετε τα χρόνια της εύχομαι και ακόμη παραπάνω.

Για την ενόχληση στον κόλπο δεν ξέρω τι να σκεφτώ να είναι ορμονικο ή τπτ άλλον που δε το πιάνει η καλλιεργεια??? Αμάν πια το είχα και προ εγκυμοσύνης και πάλι καθαρές βγαίναν οι καλλιέργειες αν και είχαμε πάρει παρα πολύ αντιβίωση για να φύγει το ουρεοπλασμα και το μυκοπλασμα

AoL1p3.png

Καλά θα κάνεις σε αυτή τη φάση δεν έχω ναι να φορτιζεσαι γιατί όσο και να είναι ο άλλος μια κηδείας είναι κηδεία. Να πάρετε τα χρόνια της εύχομαι και ακόμη παραπάνω.

Για την ενόχληση στον κόλπο δεν ξέρω τι να σκεφτώ να είναι ορμονικο ή τπτ άλλον που δε το πιάνει η καλλιεργεια??? Αμάν πια το είχα και προ εγκυμοσύνης και πάλι καθαρές βγαίναν οι καλλιέργειες αν και είχαμε πάρει παρα πολύ αντιβίωση για να φύγει το ουρεοπλασμα και το μυκοπλασμα

Ευχάριστου ε παρά πολύ Βαλεντίνα μου !!

Πάλι να δεις μύκητες θα είναι και τίποτα άλλο!! Πάντως δεν υπάρχει κάποιο μικρόβιο που να μην το πιάνει ή καλλιέργεια σε καμία περίπτωση!! Απλά θέλεις μια θεραπεία πιο αποτελεσματική κάνε καλλιέργεια και πάρε τον γιατρό σου να σου δώσει κάτι να τελειώνεις μ αυτό αν και πιστεύω ότι λόγω ορμονών θα σου εμφανίζεται πάλι το ακούω συχνά από εγκύους και μετά τη γέννα δεν ξανά είχαν ενόχληση !! Πάντως μην στεναχωριεσαι και αντιμετώπισε το γιατί σου χαλάει τη διάθεση !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Ευχάριστου ε παρά πολύ Βαλεντίνα μου !!

Πάλι να δεις μύκητες θα είναι και τίποτα άλλο!! Πάντως δεν υπάρχει κάποιο μικρόβιο που να μην το πιάνει ή καλλιέργεια σε καμία περίπτωση!! Απλά θέλεις μια θεραπεία πιο αποτελεσματική κάνε καλλιέργεια και πάρε τον γιατρό σου να σου δώσει κάτι να τελειώνεις μ αυτό αν και πιστεύω ότι λόγω ορμονών θα σου εμφανίζεται πάλι το ακούω συχνά από εγκύους και μετά τη γέννα δεν ξανά είχαν ενόχληση !! Πάντως μην στεναχωριεσαι και αντιμετώπισε το γιατί σου χαλάει τη διάθεση !!

Βγαίνει πεντακάθαρη πάντα. Ούτε μύκητες δε βγάζει δηλαδή. Η γιατρός εδώ μου είπε ότι έχω υγρά πυκτα και έχει γίνει αλκαλικό το περιβάλλον του κόλπου και όπως το βλέπει είναι μύκητας αλλά η καλλιεργεια δεν έδειξε ούτε μύκητες. Λένε πως η καλλιέργειες πιάνουν το 60% αλλά είχα κάνει και πριν και μετά από τις αντιβιωσεις και πότε δεν έβγαζε κάτι από τότε που καθαρίσαμε με τα άλλα. Ένας γιατρός μου είπε ότι ίσως είχε τότε ευαισθητοποιηθει η περιοχή. Είχα σιχαθεί να παίρνω vibramycin

AoL1p3.png

Βγαίνει πεντακάθαρη πάντα. Ούτε μύκητες δε βγάζει δηλαδή. Η γιατρός εδώ μου είπε ότι έχω υγρά πυκτα και έχει γίνει αλκαλικό το περιβάλλον του κόλπου και όπως το βλέπει είναι μύκητας αλλά η καλλιεργεια δεν έδειξε ούτε μύκητες. Λένε πως η καλλιέργειες πιάνουν το 60% αλλά είχα κάνει και πριν και μετά από τις αντιβιωσεις και πότε δεν έβγαζε κάτι από τότε που καθαρίσαμε με τα άλλα. Ένας γιατρός μου είπε ότι ίσως είχε τότε ευαισθητοποιηθει η περιοχή. Είχα σιχαθεί να παίρνω vibramycin

Πάντως και οι πολύ αντιβιωση επιδεινώνει την κατάσταση αλλα σκεψου ότι πήρες και ορμόνες στην εγκυμοσύνη πο επίσης επιβαρύνουν και δεν έκανες καθόλου θεραπεία για μύκητες συπτην εγκυμοσύνη παρά μόνο εκείνα τα alkagin τα φυτικά υπόθετα και τα 3 lomexin μήπως θέλει πιο συγκεκριμένη θεραπεία!! Πάντως αν ήταν κάποιο μικρόβιο σίγουρα θα το βρίσκατε οπότε μην ανυπησυχεις για το νινι μάλλον είναι κάτι ήπιο που αντιμετωπίζεται!! Οι μύκητες ανιχνεύονται στις εξετάσεις?

Tbinp3.pngNttep2.png

Πάντως και οι πολύ αντιβιωση επιδεινώνει την κατάσταση αλλα σκεψου ότι πήρες και ορμόνες στην εγκυμοσύνη πο επίσης επιβαρύνουν και δεν έκανες καθόλου θεραπεία για μύκητες συπτην εγκυμοσύνη παρά μόνο εκείνα τα alkagin τα φυτικά υπόθετα και τα 3 lomexin μήπως θέλει πιο συγκεκριμένη θεραπεία!! Πάντως αν ήταν κάποιο μικρόβιο σίγουρα θα το βρίσκατε οπότε μην ανυπησυχεις για το νινι μάλλον είναι κάτι ήπιο που αντιμετωπίζεται!! Οι μύκητες ανιχνεύονται στις εξετάσεις?

Ανιχνεύονται στο νωπό παρασκεύασμα γι αυτό παραξενευομαι ενώ έχω την αίσθηση ότι είναι μυκητιαση η καλλιέργεια βγαίνει καθαρή. Τη Δευτέρα θα είμαστε Θεσσαλονίκη να με δεν ο γιατρός και θα ζητήσω άλλη μια καλλιέργεια

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...