Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια μου!!

Μόλις έφαγα φακή και χυμό από πάνω για να πάρω όλο το σίδηρο!! Έχει παρά πολύ δροσια σχεδόν κρυωνω έχει αέρα και συννεφιά μ αρέσει παρά πολύ είναι ότι πρέπει για χουχουλιασματα !!

Αννουλα εγω δεν πρόσεξα να λέει κάτι τετοιο στην αυχενική πάντως να μην αγχωνεσαι για τίποτα όλα θα είναι πολύ καλά και το νινακι υγιέστατο!!

Θέλω να πάω βόλτα στα μαγαζιά έχω πάθει στέρηση!! Θέλω να πάρω βιβλία κανένα τζινακι με λάστιχο για την κοιλιτσα σουτιεν εγκυμοσύνης απ αυτά που μας πρότεινε το αστερακι και ή Βαλεντίνα και κανένα δωρο για το μωρουδακι αλλά θα περιμένω την επόμενη εβδομάδα που θα μάθουμε το φύλο την πέμπτη θα πάω γιατρουλη και την παρασκευη ή το Σάββατο θα πάω να ψωνισω!!

Τι θα φάτε σήμερα?

Jo μου τέλεια αίσθηση το καθαρό σπιτάκι και ειδικά όταν μας τα κάνουν άλλοι και εμεις καμαρωνουμε τα καθαρά μετά!! Κ εγώ μόνο το ξεσκονισμα κάνω όλα τα αλλά μου τα κάνουν!!

Κορίτσια έχετε δίκιο πολύ μεγάλος έρωτας τα αγοράκια όχι ότι τα κοριτσάκια δεν είναι έχουν κ αυτά τα ναζακια τους απλά τ αγόρια έχουν μανία με την μανούλα ενώ τα κορίτσια πιο πολύ τον μπαμπακα τους!! Πάντως όπως και να έχει να είναι γερά τα μπουμπούκια μας!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κορες!!! Τι κανετε;;;; Εγω προσπαθω να διαβασω μπας και δωσω κανενα μαθημα μεθαυριο αλλα μπααααα.... Βαριομαστε ασυστολα κι εγω κι ο μπεμπης... Ψηνω και μπριζολες στον φουρνο με πατατουλες και μου εχουν σπασει την μυτη......

Χαχαχαχαχαχα Κάθυ μου δεν νομίζω να βαριέσαι πιο πολύ σε απο συντονίζει ή μυρωδια της μπριζολιτσας που ψήνεται μιαμ τι ωραία!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Να'μαι&εγω...εγω εφτιαξα μπριαμ...λατρευω αυτο το φαγητο!!! Μολις κοιμηθηκε&ο μικρος&ωρα για ξεκουραση!

Φουντουκι&εγω θελω ψωνια...οντως κανα τζιν&καμια φορμα θα'ναι οτι πρεπει! Εμεις μολις μαθουμε το φυλο πρεπει να κανουμε&τις αλλαγες στο παιδικο&μετα να δω τα ρουχα του μεγαλου ποια κανουν για το μπεμπε...ανυπομονω!!!! Μετα τη β' βεβαια για να'μαστε&σιγουροι!

Καθυ θα συμφωνησω με το φουντουκι...οι μπριζολες το κανουν το κακο...χαχα!

cPQop2.png2orjp2.png

Καλημερα ομορφες μανουλες!!!!

Υποτιθετε οτι δροσισε σημερα αλλα εδω στη λαρισα παλι ζεστη εχει η τουλχιστον ετσι αισθανομαι εγω..μολις γυρισα απο δουλειες εξω!!

Τζο μονο που το βλεπεις καθαρο το σπιτι ξεκουραζεσαι!!!

Εγω σημερα φασολακια!!!ωραιες κ οι φακες φουντουκι χορτασες βιταμινη,καλα εκανες!!

Εγω ξεκινησα την εγκυμοσυνη 66 κιλα κ χθες που μ ζυγισε ο γιατρος ημουν 73,5 η γαιδουρα!!!τι να κανω που πειναωωωω!!!τεσπα...καλη μας ορεξη!!!

wyEhp3.png

Μαράκι, ανυπομονώ γι' αυτόν τον έρωτα!!! Εγώ τον έχω νιώσει ήδη :tongue: αλλά όταν το δω και στα δικά του μάτια θα λιώσω πιστεύω!

Φουντούκι μου, αυτή την Παρασκευή πάω κι εγώ για ψώνια! Θα αγοράσω οδηγούς για το γαμήλιο ταξίδι, το βιβλίο της Πατσούρου για το θηλασμό, σουτιέν και καμιά φόρμα γιατί μ' αυτές θα τη βγάλω μέχρι τον 7ο μου φαίνεται! Α, εννοείται ότι έχω σταμπάρει και ένα κολασμένο παγωτατζίδικο για παγωτάκι στο τέλος!!! Εμ πώς! Τα τζινάκια είναι ακόμα ζεστά για Αθήνα και δεν έχω ακόμα την κοιλιά την τελική για να ξέρω (αχ και πώς ζηλεύω όταν λες για χουχουλιάσματα και κρύο :P εδώ ακόμα φοβερή κουφόβραση και υγρασία)!

Με τα αγοράκια αυτό που έχω ζήσει στο κοντινό μου περιβάλλον είναι ότι ο μπαμπάς όσο είναι μικρός ο μπόμπιρας πρέπει να 'χει γερά νεύρα γιατί ούτε να τον φτύσουν δεν θέλουν οι πιτσιρικάδες. Ελπίζω να μην είναι έτσι και σ' εμάς ή τουλάχιστον ο μπαμπάς μας να αποδειχθεί αρκετά ανθεκτικός! Πάντως και το νάζι από τις μπέμπες και το πόσο ξύπνιες και προχωρημένες είναι δεν παίζεται!

Από φαγητάκι εμείς σήμερα μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα με πιπεριές και λιναρόσπορο (τον βάζω παντού τον άτιμο, θα με 'χετε πάρει χαμπάρι πια)!

Εμείς στο παιδικό απλά θα βάλουμε τα επιπλάκια (λέω κούνια και ντουλαπίτσα για αρχή και μια αλλαξιέρα πάνω σε έπιπλο-γραφείο που ήδη έχω), δεν έχουμε βάψιμο ή κάτι άλλο να κάνουμε. Ντουλαπίτσα μου πρότειναν εδώ μέσα αντί για συρταριέρα για πιο μεγάλη και να χωράει πιο πολλά και αλλαξιέρα έπιπλο δε σκοπεύω να πάρω, αφού έχω το γραφείο. Λέω όσο πιο λίγες παρεμβάσεις στο σπίτι γιατί σκοπεύουμε να πάμε σε μεγαλύτερο σε 2-3 χρόνια! Θα διακοσμήσω βέβαια φουλ τους τοίχους!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Αααα Εμμακι εισαι το αλλο μου μισο εδω μεσα... Ολες βαλανε λιγα κιλακια (και μπραβο σας!!!!).. αλλα εγω ξεκινησα 65 κιλα και εχω φτασει 74... Και λεω μονο εγω παιρνω αβερτα κιλα;;;; Αφου ολες τρωμε!!!!!! Βγαζω στην απ'εξω τις ηδη μανουλες οι οποιες τρεχουν με τα πιτσιρικια τους!!!!

HmwTp3.png

Χαχαχαχα καθυ!!!!μαζι θα τα παρουμε μαζι θα τα χασουμε!!!!κοιτιεμαι στον λαθρεφτη κ λεω καθε μερα καλημερα χοντρουλα!!!ο αντρας μου,μου λεει δεν εισαι χοντρη ειμαισαι εγκυος!!!ο καλος μου!!!τι να κανει,μπορει κ αλλιως?!

wyEhp3.png

καλησπερα κοριτσια!

εμμακι τελεια τα νεα σου!μεγαλωνει ο μπομπιρας...

ροουσ με το καλο κ το δευτερο παιδακι σας!

εμενα απο 35 πηγε 29 αλλα δεν επαιρνα τιποτα κ τωρα παιρνω 2 αμπουλες την ημερα.την δευτερα θα παω για εξετασεις να δουμε αν ανεβηκε.

2 κιλακια εχω παρει αλλα φταιει οτι ολο το 1ο τριμηνο με τους εμετους ειχα χασει κ 2 κιλα....

τζο φανατικη αγορομανα τωρα ε???χαχα...μια χαρα καθαρο σπιτακι!

καθυ στρωσου τωρα που μπορεις μπας κ φυγει κανενα μαθημα.μετα θα ειναι ακομα πιο δυσκολο με τον μπεμπη!

τωρα περιμενω παστιτσιο κ αρακα απο το κουριερ/μανουλα κ λεμε μηπως παμε παλι για βαφλες το απογευμα. ε μα πρεπει να σας φτασω.........

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Χαχαχαχα οχι Εμμακι δεν ειμαστε χοντρουλες... Ευτυχς που εχω 1.70 υψος και δεν φαινονται τα κιλα... Επισης τα πηρα κυριως στην κοιλια και στην λεκανη. Στα ποδια και τα χερια δεν φουσκωσα ακομα...

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Emmaki, το βιβλίο ναι το βρίσκεις στα βιβλιοπωλεία και μέσω ίντερνετ εννοείται απ' τα public είναι πιο φθηνό και δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.Ή αν θες βάλε στο youtube πατσούρου σεμινάριο θηλασμού να το δεις διαδικτυακά, δεν είναι τόσο αναλυτικό όσο το βιβλίο, αλλά έχει γέλιο κι είναι πολύ κατατοπιστικό!

Αστεράκι, μη μιλάς για βάφλες σε παρακαλώ γιατί μου φωνάζει η Πεντέλη!!! Σ' έχω συνδέσει και με τις βάφλες και κάθε φορά που μιλάς το σκέφτομαι! Η μαμά φροντίζει με τα ταπεράκια της τα μελλοντικά εγγόνια!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Γειά σας και απο μενα,

χαιρομαι που όλες έχετε καλα νέα. Εγώ είμαι μια χαρά και παίρνω το μαγνησιο μου και όλα καλα. Πηγα στον γιατρό και μου είπε πως η ανπτυξη του παιδιου είναι πολυ καλή αν και δεν μας έδειξε πάλι εαν είναι αγόρι ή κορίτσι. Τώρα θα ξαναπάω στις 05.10. και μεχρι τότε δεν θα ξέρω τι είναι. Μου έδωσαν το καινούργιο συμβόλαιο απο την δουλειά μου και χάρικα αλλα μόνο για 1 χρόνο πάλι.

Τα 2 παιδακια μου είναι και αυτά καλά στην υγεία αλλά έχουμε άλλα θέματα όπως να μάθουμε να πηγαινουμε τουαλέτα, να περπαμε, βγάζουμε και δόντια και εν κοιμόμαστε.

Πρέπει να μάθω στα παιδιά μου να κοιμούνται μόνα τους γιατι μαλλόνουν για μενα και δεν θέλουν να με μοιράζονται.

Δεν θυμάμαι ποσο υψος και βάρος μου το έβγαλε αλλα μου είπε πως αντιστοιχεί στην εβομάδα που είναι. Εγώ έβαλα 7 κιλά και τα 3 τα έβαλα στην Έλλάδα στις διακοπές. Με προηδοποίησε ο γιατρός να κόψω το γλυκό αλλά το μυαλο μου όλο εκεί είναι.

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Γειά σας κοριτσάκια δροσίσε επιτέλους!!!!!! Μου ερχόταν σήμερα να πάρω κουβερτούλα λεπτή!!

Θεανώ καλή υπομονή με τα πιτσιρίκια θέλεις πολύ γερά νεύρα!!!! Σου κάνει παιχνιδάκια το μωρό και δεν αποκαλυπτεται!!!!

Οι γιοι που λέγατε πιο πάνω είναι κολλημένοι στη μαμα νομίζω όσο είναι μικρουλιδες μετά αν έχουν καλή σχέση με τον μπαμπά πάνε κατά κει.

Δύο μερες τώρα πάω σε ορκωμοσίες από ξαδέρφια έχω σκάσει στο φαΐ από έξω. Ήρθαν και τα πεθερικά μου και η αδερφή του άντρα μου με την οικογένειά της άλλο φαγοπότι τα βραδυα. Μάλλον ανοίγει η μέση μου γιατι από χθες με τραβάει και ψιλό υποφέρω.

Σκέφτομαι να ξανακάνω καλλιέργεια κολπικου. Τα υγρά μου φάνηκαν σήμερα κάπως κίτρινο πορτοκαλί και η φαγούρα δε λες ότι υποχώρησε....

AoL1p3.png

Μια χαρα βαλεντινα μου...καλα κανεις κ τρως χαχαχαχα!!!

Κανε μια καλλιεργεια να σου φυγει βρε παιδι μου κ η περιεργεια!!αφου κ την προηγουμενη δεν ηταν κατι!

wyEhp3.png

Κορίτσια χαμός βλέπω!!

Θεανώ μου δεν πειράζει που δεν αποκαλύπτεται το φύλο αφού είναι μια χαρά το νινι αυτό φτάνει!! Με τα μικρακια χρειάζεται παρά πολύ υπομονή γιατί είναι πολύ μικρά και κρέμονται από πάνω σου!

Κοριτσια με τις βαφλες τι μου κάνετε!! Jo τι ωραία που θα πας για ψώνια !!

Επισης κάτι διάβασα απ τα κορίτσια μας γιαατα κιλά αλλά μην μασατε θα τα χάσουμε μωρέ είναι για καλό τα κιλακια αυτά τώρα!!

Βαλεντίνα μου κάνε μια καλλιέργεια για να ηρεμησεις !! Εγώ πάλι την πήρα την λεπτή την κουβερτουλα χθες και σήμερα το ίδιο προβλέπεται!! Ή μεσουλα τώρα θα αρχίσει να διαμαρτύρεται και εμένα με πιάνει που και που και δεν αντεχω!! Επίσης τπεχω παρατηρήσει ότι όταν κάθομαι πολύ ώρα στην καρέκλα πρήζονται τα ποδια μου κυρίως το βράδυ!!

Αστερακι ή μανούλα φροντίζει μια χαρά!! Τρεχα να μας φτάσεις στα κιλά χαχαχα ! Να ζησετε κιόλας είχατε επέτειο χθες να είστε γεροι και αγαπημένοι και με το καλό τα μπουμπουκακια σας να έρθουν και να γεμίσουν το σπίτι σας χαρά !!

Τώρα έφαγα μια ομελέτα με πατατουλες και εσκασα έφαγα βέβαια πολύ νωρίς πριν μια ώρα και θα ξανα πεινασω αλλά θα δω ας περάσει λίγο ή ώρα !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...