Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμμακι μου τέλειος και ο δικός σου ο μπεμπακος!! Μπράβο το τρώει το φαγακι του!! Άντε τώρα υπομονή για τον μεγάλο υπέρηχο και θετικές σκέψεις όλα θα είναι μια χαρα για όλες μας!!

Rose και εσύ αγοράκι?? Χαμός το 2016 θα είναι ή χρόνια των αγοριών!!

Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ παίρνω σίδηρο γιατί ο αιματοκρίτης μου είναι στα πατώματα έχω και την αναιμία οπότε δεν ανεβαίνει με τίποτα και να φανταστεις ακόμα μια αμπούλα παίρνω δεύτερη δεν μου έδωσε τώρα θα κάνω εξετάσεις την άλλη Δεύτερα και την πέμπτη που θα πάω για υπέρηχο θα τις δει και θα μου πει!! Εντο μεταξύ παίρνω και 2 μαγνησία!!

Αννουλα μου πλησιάζει ή β επιπέδου άντε να έχουμε τα επόμενα τέλεια νέα!! Όλα θα είναι μια χαρά!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Αχχχχ μακάρι!!!Τόσο καιρό ανυπομονούσα και τώρα όσο πλησιάζουν οι μέρες,αρχίζω και αγχώνομαι!!

Πω πωωω ρε κορίτσια μόλις διάβασα,εδώ στη Χίο είχαν αφήσει ένα παιδακι 4 χρονών να παίζει σε ένα κτήμα και το καιμένο έπεσε στο πηγάδι και πνήγικε!!Απαπα...πολύ στεναχωρήθηκα βραδιάτικα....

5cPOp3.png

Αχχχχ μακάρι!!!Τόσο καιρό ανυπομονούσα και τώρα όσο πλησιάζουν οι μέρες,αρχίζω και αγχώνομαι!!

Πω πωωω ρε κορίτσια μόλις διάβασα,εδώ στη Χίο είχαν αφήσει ένα παιδακι 4 χρονών να παίζει σε ένα κτήμα και το καιμένο έπεσε στο πηγάδι και πνήγικε!!Απαπα...πολύ στεναχωρήθηκα βραδιάτικα....

Όχι μην αγχωνεσαι θα είναι πολύ καλά ο μπεμπακος σου!!

Καλά πολύ τραγικό τα παιδάκια δεν πρέπει να τ αφήνεις απ τα ματια σου λεπτό!! Πολύ κριμα

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια θέλω καιρό να σας ρωτήσω κι όλο το ξεχνάω....όταν κάνατε την αυχενική σας,σας έγραφε κ πιθανοτητες προεκλαμψίας κ υπολοιπόμενης ανάπτηξης πριν τις 37 εβδομάδες???εμένα τα γράφει...κ δεν τον έχω ρωτήσει....πώς βγαίνουν άραγε αυτά τα ποσοστά?.?

5cPOp3.png

Καλημερα κοριτσια... Πως ειστε;;; Αννουλα μην αγχωνεσαι!!!! Σκεψου θετικα οτι θα δεις διεξοδικοτατα το νινακι σου!!!! Κο εγω μετρω τις μερες και δεν περνανε.... Αυτο που λες στην αυχενικη νομιζω δεν μου το ειχε.... Αλλα αν δεν κανω λαθος το βγαζουν στην β επιπεδου.

HmwTp3.png

Καλημέρα, τσουπρίτσες μου!

Χθες είχα γενική και δεν μπόρεσα να μπω! Δηλαδή εγώ μια τακτοποίηση έκανα, τα άλλα τα ανέλαβαν άλλοι! Τώρα όμως το σπίτι του κουτιού και το απολαμβάνω!

Αννούλα, με το καλό η β΄! Εμένα έλεγε αναλυτικά τέτοια ποσοστά στην αυχενική, βγαίνουν από την pappA και την ανάπτυξη του μωρού υπερηχογραφικά. Αν θες σου γράφω τι μου είχε βγάλει.

Τώρα που βρήκα τις εξετάσεις μου, από κάτω λέει ότι οι πιθανότητες για προεκλαμψία και περιορισμό της εμβρυϊκής ανάπτυξης βασίστηκαν σε δημογραφικά χαρακτηριστικά της εγκύου, ιατρικό και μαιευτικό ιστορικό, doppler μητριαίων αρτηριών και pappA και η πιθανότητα για αυτόματο τοκετό πριν τις 34 εβδομάδες σε χαρακτηριστικά της μητέρας, μαιευτικό ιστορικό και μήκος τραχήλου. Αυτή είναι η αιτιολόγηση του από πού τα έβγαλε!

Rose1981, καλώς μας ήρθες και με το καλό ο μπέμπης σου!!! Είναι το πρώτο; Εδώ ήρθες στη σωστή ομάδα με τις πολλές αγορομάνες! Από κιλάκια εγώ είμαι +5 και ξεκίνησα πολύ αδύνατη και από αιματοκρίτη 37 πια γιατί ξεκίνησα 43. Από χάπια δεν παίρνω κάτι για την ώρα. Θα σε προσθέσω στο τυχερό μας πινακάκι!

Εμμάκι, κρυβόταν ο μπεμπούλης;;; Δεν πειράζει, σημασία έχει ότι είναι μια χαρά! Με το καλό κι η β΄!

Ευτυχώς δρόσισε κι εδώ Αθήνα και περιμένω πώς και πώς το φθινόπωρο!!! Αν και δεν νομίζω να μας κάνει τη χάρη!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Εμείς και τα μωράκια μας!!! :tongue::tongue::tongue:

• georgia95 ........................ΠΗΤ 29/12...μπεμπάκος
  • Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1...μπεμπάκος
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 9/1...μπεμπούλα
  • rose1981...........................ΠΗΤ 10/1...μπεμπάκος
  • Βαρβάρα84........................ΠΗΤ 11/1...μπεμπάκος
  • Κathie90 ..........................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • vivi15.................................ΠΗΤ 23/1...μπεμπάκος
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • FTAS..................................ΠΗΤ 26/1...μπεμπούλα
  • makon................................ΠΗΤ 28/1...μπεμπάκος
  • μαράκι 27............................ΠΗΤ 3/2
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος
  • Εmmaki29...........................ΠΗΤ 5/2...μπεμπάκος
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2
  • littlestar.............................ΠΗΤ 10/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα

13 μπέμπηδες και 3 μπέμπες;;; Ε, μα είναι ποσοστό αυτό; Φουντούκι, Θεανώ και μαράκι, μόνο εσείς θα μας σώσετε!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα! Έβαλα το μπριαμάκι μ, όσο μπορούσα σκούπισα και σφουγγάρισα με τον μικρό μες στα πόδια μ&τώρα παιχνίδι!!! Περιμένω μέχρι την Τρίτη να με ειδοποιήσουν αν θα τον πάρουν στον βρεφικό...άντε να δούμε! Πως είστε???

Τζο δ θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά με τόοοοοοοοοσους άντρες δ υπάρχει σωτηρία!!! Παντως&το 13' που έκανα τον πρώτο χρονιά αγοριών ήταν...

cPQop2.png2orjp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κούκλες!!!τι κάνετε σήμερα?.?Εγώ άργησα να ετοιμαστώ και τώρα πάω σούπερ μάρκετ!!Σήμερα το μενού έχει γιοβαρλάκια!Θα τα κάνω με λάχανο κ κρέμα γάλακτος αντί αυγολέμονο!!

Χαχα...το πινακάκι μας έχει πολύ πλάκα!!παρα λίγο ολο μπλε!!Εγώ πιστεύω έχουμε ελπίδες από Φουντούκι και Μαράκι....τη Θεανώ την κόβω μετά από δύο κόρες να τον κάνει τον μπέμπη!!Πάντως κι εγώ το 13 που γέννησα ,πολλά αγόρια πάλι είχαμε....

Jo μου αν μπορούσες να κάνεις έναν κόπο να μου πεις....εμένα μου βγάζει περιορισμό εμβρυικής ανάπτηξης 1 στις 83...και αγχώθηκα λιγάκι...βέβαια κ ο γιος μου ήταν μια βδομάδα πίσω και γεννήθηκε 2.840 στις 38 εβδομάδες.δεν ήταν και πολυυυυ μικρός...

Μαράκι έκανες μέσω εσπα??Εγώ του ξαναέκανα εγγραφή αλλά μου είπαν ότι έχουν προταιρεότητα του εσπα...την τρίτη θα βγουν τα αποτελέσματα??μακάρι να μου τον πάρουν πάλι,γιατι τα οικονομικά είναι δύσκολα για να δώσω 200 ευρώ σε ιδιωτικό!!

5cPOp3.png

Αννούλα όχι, κανονική αίτηση...δημοσίου και εργαζόμενοι γονείς και οι δύο! Μίλησα σήμερα και μου είπαν από Σήμερα έως και Πέμπτη είναι οι ενστάσεις των εσπα και Δευτέρα-Τρίτη θα προστεθούν και τα υπόλοιπα παιδάκια(όσα προστεθούν)! Πέρισυ στον είχαν πάρει? Πόσο πάει ο δημόσιος εκεί??? Αν δ θές δημόσια, στείλε πμ!

cPQop2.png2orjp2.png

Annoulα μου, μην αγχώνεσαι! Ειδικά αφού ήταν και με το γιο έτσι και βγήκε μια χαρά μπομπιράκος!!! Όλοι είμαστε διαφορετικοί και αυτά είναι καθαρά στατιστικά, δηλ. βγαίνουν λίγο πολύ ενδεικτικά, δε σημαίνει ότι έχουν και βάση! Αυτά μου είπε ο γιατρός μου.

Σου γράφω τι μου λέει:

προεκλαμψία πριν τις 34 εβδ. 1/2069

προεκλαμψία πριν τις 37 εβδ. 1/400

προεκλαμψία πριν τις 42 εβδ. 1/45

περιορισμός της εμβρυϊκής ανάπτυξης πριν τις 37 εβδ. 1/528

αυτόματος τοκετός πριν τις 34 εβδ. 1/1888

Παίζει ρόλο κι η ηλικία πάντως και αυτά βγαίνουν κάπως αυτόματα, οπότε δε σημαίνουν και κάτι απαραίτητα. Εσένα τι σου είπε ο γυναικολόγος που τα είδε;

Ξέχασα ότι η Θεανώ θέλει αγόρι! Δε φαντάζομαι να με βρίσει :mrgreen: εύχομαι ό,τι επιθυμεί η κάθε μια για το μπουμπουκάκι της!

μαράκι, τι να με στεναχωρήσεις!!! Από τρέλα με τα κοριτσάκια έχω γίνει φανατική τσουτσουνομανούλα του μπεμπάκου μου! Και θέλω να του κάνω και αδερφούλη όταν έρθει η ώρα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Τζο σαν αγορομάνα σου λέω ότι θ'αποκτήσεις τρελό έρωτα με τον γιό σου!!!! Και να σου πώ και κτ...και αγόρι να'χω, δ με χαλάει καθόλου...ίσα-ίσα θα είναι πολύ πιο εύκολο για όλους μας!!!!

cPQop2.png2orjp2.png

Καλημερα κορες!!! Τι κανετε;;;; Εγω προσπαθω να διαβασω μπας και δωσω κανενα μαθημα μεθαυριο αλλα μπααααα.... Βαριομαστε ασυστολα κι εγω κι ο μπεμπης... Ψηνω και μπριζολες στον φουρνο με πατατουλες και μου εχουν σπασει την μυτη......

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...