Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Γεια σας κούκλες!!Καλή εβδομάδα να χουμε....έφυγε το πρωι ο άνυρας μου Μυτιλήνη και ήρθα στη μαμά μου να τεμπελιάσω σήμερα!!Παράγγειλα να μου κάνει κρεατόσουπα!!!

Ρε κορίτσια τι ύψος έχετε και κάνατε τόσο ψηλά παιδάκια??χαχα...εμένα είναι κοντοστούπης ο σκατουλάκος μου!!Είνα περίπου 92 και ειναι 2μιση ακριβώς!!Και από κιλά είμαστε μινιον....12,300..αλλά δεν τον σηκώνω σχεδόν καθόλου..ευτυχωλς το έχει καταλάβει ο καημενούλης μου και μου λέει μαμά όταν γεννηθεί το μωρό μας δεν θα με κάνεις πάλι όρθια αγκαλίτσα??το μωρό μου!!

Χτες κι εγώ δεν τον ένιωθα πολύ το μικρούλη,αλλά από το βράδυ άρχισε να με κλωτσάει από κάτω....τούμπαρε μάλλον!!

Αχ μαράκι μου κι εγώ δεν μπορώ να βλέπω άλλα παιδακιά να μου τον πειράζουν....!!Θέλω να τα πάρω κυνήγι..ο άντρας μου μου λέει βρε παιδάκια είναι...τι λες καλέ??Που θα τους αφήσω να μου πειράξουν το γιο μου???Αχχχχχ χαζομαμάδες!!

5cPOp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Όσο είναι μικρούλης και δ καταλαβαίνει για να πάρει θέση γίνομαι θηρίο!!! Αυτό μου είπε και η γιαγιά απο το άλλο σήμερα "παιδάκια είναι"...αν&ο δικός μ ήταν μεγάλος και αντιδρούσε αντίστοιχα θα της άρεσε???? γκρρρρ.....

cPQop2.png2orjp2.png

Αχ τι μάνες είστε εσεις!!! Ή αλήθεια είναι ότι και εγώ ετσι θα είμαι με το μπουμπούκι μου γενικά επειδή κ εμένα όταν ήμουν μικρή τα παιδάκια τα αλλά με χτυπούσαν και γενικά δεν με ήθελαν είχα την αδερφή μου στο σχολείο που κανονιζε για μένα είχα βέβαια τις φίλες μου αλλά ξέρετε έχει κάποια παιδάκια που είναι "μάγκες" κ επειδή ξέρω πως είναι να σε περιφρονούν δεν θα αφήσω το μωρακι μας όσο είναι μικρό να μου το πειράξουν μόλις θα μάθει να αμύνεται θα κατσω στα αυγά μου!! Αννουλα αμάν μωρε ο γλυκουλακος σου τι καλός καταλαβαίνει το πουλάκι μου ότι ή μαμά δεν μπορεί να τον σηκώνει !! ΑΧ θα λιωσω ... Μάλλον είναι με τις μέρες τους τα νινακια μας κάποιες μέρες θα κλωτσανε και κάποιες θα χαλαρώνουν!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Όσο είναι μικρούλης και δ καταλαβαίνει για να πάρει θέση γίνομαι θηρίο!!! Αυτό μου είπε και η γιαγιά απο το άλλο σήμερα "παιδάκια είναι"...αν&ο δικός μ ήταν μεγάλος και αντιδρούσε αντίστοιχα θα της άρεσε???? γκρρρρ.....

Δεν θα της άρεσε καθόλου αστην να λέει τις περισσότερες φορές τα παιδάκια δεν φταινε αλλά οι γιαγιάδες και ή μανάδες με τέτοια μυαλά που το βλέπεις να στεναχωρει ένα άλλο παιδάκι και λες έλα μωρέ παιδάκια είναι όχι μαντάμ δεν είναι έτσι και μάζεψε το γιατί στο τέλος εσυ θα την πληρώσεις!!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Ααααχχ αυτα πως δεν τα μπορω.... Τα παιδακια που το παιζουν μαγκες και νταηδες μου προκαλουν αντιπαθεια. Μ αρεσουν τα ζωηρα παιδακια και αυτα που δεν καταλαβαινουν τιποτα αλλα οχι να φερονται ασχημα σε αλλα παιδακια....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

ναι ειναι θηριο ο μικρος μου...και εμεις ψηλοι ειμαστε με τον αντρα μου...εγω ειμαι 1.70 και ο αντρας μου 1.76..και η κορακλα μας ψηλη θα γινει, ο γιατρος μου ειπε εχω ενα μοντελο στην κοιλιτσα μου..χαχα

Υπαρχει θεμα στις παιδικες χαρες, το εχω παρατηρησει οταν πηγαινω τον δικο μου, αλλα και οι μεγαλοι που συνοδευουν τα μικρα αδιαφορουν δεν βαζουν κανονες, και εγω θα ειχα μεγαλο προβλημα να πειραζε ενα παιδακι μεγαλυτερο απο τον δικο μου, ενταξει αμα ηταν καποιο στην ηλικια του δεν θα με πειραζε τοσο πολυ οχι ομως οτι δεν θα εκανα παρατηρηση...οπως τα μαθεις ειναι, ο χαρακτηρας του παιδιου απο το οικογενειακο περιβαλλον διαμορφωνεται...

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Γεια σας κοριτσαρες. Ευχαρθστω για το καλισωτισμα

Τζο μου γιατην πητ κανονικα 10/1 εχω αλλα επειδη θα παω προγραμματισμενα δε ξερω ακριβως

Κοριτσια η ζεστη μεχει τσακισει σερνομαι

Πως πατε με αιματοκριτη?

Με κιλακια?

Εχω κ τη β επιπ αυτη τη βδομαδα

rose1981 καλως ηρθες και απο μενα..!!!

εγω εχω ΠΗΤ 9/1 αλλα λογο καισαρικης στο πρωτο παιδακι μου θα παω προγραμματισμενα, λογικα μεσα Δεκεμβρη υπολογιζω εγω...

Με το καλο το μωρακι σου!!!και καλα αποτελεσματα στην β επιπεδου!!

Εδω σημερα σε εμας δεν εχει σταματησει να βρεχει αλλα δροσια ουτε καν ζεστη με βροχη..βαλανε και καπου φωτια το πρωι και ακομα ο ουρανος ειναι με καπνο...παλι καλα που εβρεξε...

Με αιματροκιτη οχι τοσο καλα περνω 3 αμπουλες την ημερα και 2 χαπια...

Απο κιλακια πολυ καλα 5 εχω παρει μεχρι στιγμης 1 κιλο το μηνα δηλαδη...

Ξεκινησα με πολλα κιλα ομως, μιας που στην πρωτη εκανα κατακρατηση και τωρα ξεφουσκωνω, παντως ο γιατρος μου μου εκανε κοπλιμεντο, μου ειπε οτι εχω ξεφουσκωσει παρα πολυ και φαινεται η διαφορα πανω μου, χαρηκα πολυ!!!

Το φυλο του μωρου το εχετε δει???

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Κουτσουνι μου αγορακι περιμενουμε

Ειναι το δευτερο

Εγω παιρνω 2ποσημο Σιδηρο κ φυλισιν

Εσενα το πρωτο σου?

Εγω απο κιλα 2 αλκα ειχα καβατζα 4 προσπαθω να μη τρωω γενικα απτο απογ κ μετα γιατι με φουσκωνουν ολα κ τρωω κανα γιαουρτι αλλα προσπαθω τωρα κ μεσω καλης διατροφης γθα το σιδηρο

Καλησπέρα κορίτσια μου!!! Μόλις γύρισα σπίτι από τον γυναικολόγο που είχα καθιερωμένο ραντεβού...Ο μπεμπακος μου είναι 322 γραμμάρια, το ύψος του δε μπορέσαμε να το μετρήσουμε Γιατί ήταν κουλουριασμενος...προσπάθησε ο γιατρός να μου δείξει τη φατσουλα του Αλλά ήταν ο λορος μπροστά...Δε πειράζει θα τα δούμε όλα αναλυτικά στη Β επιπέδου..

Ο γιατρός μου, μου είπε ότι όλα πάνε τέλεια!!!

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

Άντε να περάσει κι αυτό να ηρεμήσουμε!!Βέβαια στο γιο μου η β επιπέδου με άγχωσε περισσότερο,αλλαλ ελπίζω αυτή τη φορά να είναι όλα καλά!!Και μετά.....αναμένουμε!!!Εγώ εχω επόμενο μαξιλαράκι τα Χριστούγεννα!!

5cPOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...