Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Τι κανετε τσουπριτσες;;; Χαμος βλεπω παλι....Κι εδω ετσι ειναι ο καιρος... Εμενα ψιλοποναει ο λαιμος μου. Σημερα πηγαμε και κοινωνησαμε το βαφτιστηρι μας. Μετα πηγαμε και στον παοδοτοπο. Ωραια ηταν... Αν και η μεση μου με ψοφησε... Μας τα εκανε και μεσα στην εκκλησια και η μαμα του δεν μας ειχε δωσει παμπερς μαζι και ετρεχε ο αντρας μου να παει να παρει...Κατα τα αλλα καλα τα περασαμε... Ησυχις ηταν!!!!

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσακια μου!!! Σας κάνω ανταπόκριση δίπλα από το κύμα,!! Ευτυχώς που φέρνει λίγο αεράκι μέσα από τη θάλασσα Γιατί αλλιώς κολλάς από την υγρασία..

Βλέπω το θέμα με τις πεθερές κ τα σοια!!! Μη μασάτε κ μη δίνετε σημασία και να βάζετε όρια μη σας καβαλησουν..

Καθυ μου το καροτσι δεν το έχει στη σελίδα Αλλά στο μαγαζί το έχει.Όταν θα παω

ν ρ να το κλείσω θα σου πω περισσότερες λεπτομέρειες..

Κατά Τ Άλλα υπομονή με την ζεστή Μέχρι αύριο που είπε ότι θα δροσίσει, έχω και ραντεβού με τον γυναικολόγο μου αύριο...να δω τον λεβέντη μου!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

wyEhp3.png

Γεια κ απο μενα!

Πολλες νεες αφίξεις βλεπω!με το καλο τα μωρακια μας!

Εγω παλι εχω τους χαζοπονοκεφαλους μου,μπορει να ειναι κ απο την ζεστη δεν ξερω...

Ναι βρε τζο...ακομα.προχτες το βραδυ νομιζω οτι κατι ενιωθα στην μερια της μπεμπας σαν να ειχα μπουρμπουλήθρες αλλα απο τοτε τιποτα....που θα παει θα δωσουν κ τα δικα μας κανενα σημαδι της προκοπης.

Καλα για τις πεθερες τι να πω?υπομονη

Για το βραδυ εχει πιτσα κ μπασκετ κ ερκοντισιον

Ουφ αντε απο αυριο να δροσισει!

Εμμακι ζηλευουμε λιγο αλλα εσυ κοιτα να το χαρεις!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Kαλησπέρα κορίτσια!

Καλώς ήρθατε στα νέα κορίτσια!!

Εμείς σήμερα πήγαμε στην Εύβοια στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσσο. Και μετά για φαγητό, φάγαμε ένα καταπληκτικό κοκορέτσι!!!χαχα

Η ζέστη βέβαια απίστευτη και ασφυκτική, ευτυχώς από αύριο αρχίζει να πέφτει.

Κορίτσια καταλαβαίνω που ανυπομονείτε να κλωτσήσουν τα μπεμπάκια σας είναι πολύ όμορφο συναίσθημα. Λίγο υπομονή ακόμα και θα έρθει για όλες ως το τέλος του μήνα.

Χάζευα εδώ τι γράφατε και ήρθε και ο άντρας μου και είδε που λέγατε για μπάσκετ και πίτσα..και του ανοίξατε την όρεξη!!Έχει και αυτός λιγούρες..μου κάνει συμπαράσταση!χαχαχα :tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ουφ επιτέλους άνοιξε το ταμπλετ εκεί που έγραψα ένα κατεβατο έσβησε!!

Jo μου προχθες κ εμείς στον γάμο που ειμαδταν είχε κάτι μπιφτέκια από αμφιβόλου ποιότητος κιμά κάτι σαλάτες πράσινες που δεν τρώω έξω τώρα στην εγκυμοσύνη και ευτυχώς είχες το πιάτο σαν συνοδευτικό μακαρόνια και λιγες πατάτες αυτά έφαγα και μόλις φύγαμε απ τον γάμο σταμάτησε ο άντρας και μου πήρε σαντουιτσακι με πανσετουλα γιατι πεινουσα χτυπά και εσύ την πίτσα σου απόψε να αναπληρώσεις το κενό χιχι !!

Ναι ελπίζω αν και ειμαι σίγουρη ότι στις 17 θα δείξει ο υπέρηχος την ταυτότητα του μωρού μας!! Τι καλά που περνάει ο καιρός !! Μόλις κάνουμε και την β επιπέδου θα αρχίσουμε σιγά σιγά τα ψώνια θα περάσει γρήγορα!! Σήμερα όλη μέρα με το κλιματιστικό τώρα άρχισε να έχει ένα δροσερό αεράκι και άνοιξαν τα παράθυρα!! Ααααααααα έφαγα και σήμερα ένα σαντουιτσακι με σουβλάκι και από αύριο αποτοξίνωση το παρακανα το σκ!!

Κάθυ μου τι ωραία με το βαφτιστηρακι σου πρωτη φορά που κοινώνησε!! Μια χαρά κανείς κανεις και εκπαίδευση σε λίγο καιρό θα έχεις το δικό σου νινι!! Το παίρνεις εσύ αγκαλιά? Εγώ τον ανηψιό μου φοβάμαι να τον αγκαλιασω άσε έχει γίνει θηριακη που φοβάμαι και να τον πλησίασω μην του φύγει καμία κλωτσιά χαχαχα!!

Αννουλα το πράσο να ξέρεις είναι βαρύ φαγητό οπότε μην σου κάνει εντύπωση αν είναι το έντερο σου!! Πάντως εμένα με είχε πιάσει το έντερο μου κάποια στιγμή και με χτυπούσε και στην μέση και μπροστά στην κοιλιά!! Πάντως μέσα σε 24 ώρες θα σου περάσει αν είναι το έντερο!! Αυτά τα κοιλιακά κ εμένα με αγχωνουν γιατί όλα εκεί είναι και ότι και να με πονέσει κατευθείαν φοβάμαι ενώ μπορεί να είναι έντερο !!

Αστερακι θα αρχίσουν σιγά σιγά κ εσένα οι μπουρμπουλιθρες να κάνουν την εμφάνιση τους πιο έντονη !! Χαχαχα τι καλά δεν θα ξέρεις από ποιο τις τρως τα ζουζουνακια σου θα σε τρελαινουν!!

Εμμακι τι καλά αύριο που θα δεις τον μπεμπακο άντε να μπεις να μας πεις νέα και αναλογίες!!

Βιργινία τι διαβάζω κοκορέτσια εεέεε?? Οι αντρες μας έχουν πολύ όρεξη ώρες ώρες εμένα έχει περισσότερη κ από μένα!! Δεν πειράζει εμένα πάει και χτυπιέται στο γυμναστήριο οπότε κάποιες μέρες ξεφεύγει μαζί μου!! Πάντως είναι γεγονός ότι και οι άντρες παχαινουν στην εγκυμοσύνη !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Μαρακι και rose καλως ήρθατε μια καλή τελειομηνη εγκυμοσυνη να έχουμε όλες :)

Εχθές εμείς βγήκαμε έξω είχε ένα φεστιβάλ και έκανε ένα ψωφοκρυο άλλο πράγμα επί 15 λεπτά που περπάτησα τουρτουραγα και ευτυχώς τελείωσε και πήγαμε για ποτό (εγώ κοκτέιλ χώρις αλκοόλ) σουρτουκι η δικιά σας χε χε :D :D

Τον μπεμπη και εγώ λίγες φορές τον έχω νιώσει νομίζω κοιμάται του καλού καιρού κάθε μέρα σήμερα πήγαμε κ 20 εβδομαδων αντε μίσος δρόμος έμεινε :)

Έφαγα μπρόκολο μπιφτεκι και τζατζικι :) αλλά ποτέ δεν τα τρώω όλα μικρενε το στομάχι :/

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Κάθυ μου τι ωραία με το βαφτιστηρακι σου πρωτη φορά που κοινώνησε!! Μια χαρά κανείς κανεις και εκπαίδευση σε λίγο καιρό θα έχεις το δικό σου νινι!! Το παίρνεις εσύ αγκαλιά? Εγώ τον ανηψιό μου φοβάμαι να τον αγκαλιασω άσε έχει γίνει θηριακη που φοβάμαι και να τον πλησίασω μην του φύγει καμία κλωτσιά

Γενικα προσπαθω να αποφευγω να τον σηκωσω. Ειναι γυρω στα 10 κιλα αλλα μου πεφτει βαρυς. Να κλωτσησει δεν κλωτσαει αλλα χθες οσο τον πηρα αγκαλια μετα ολη μερα η δεξια μου πλευρα πονουσε. Οποτε μαλλον δεν πρεπει να τον παιρνω καθολου....

Καλημερα σε ολες κοριτσια!!!!!! Καλη βδομαδα να εχουμε!!!!!

HmwTp3.png

Καλημερα και καλή μας εβδομάδα!!

Κάθυ μου δεν είναι πολλά τα κιλά του μπομπιρα αλλά πρέπει να προσέχεις την μέση σου είμαστε σε ευαίσθητη φάση τώρα!!

Τι κανετε οι υπόλοιπες??

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα και από εμάς! Καλή εβδομάδα! Επιτέλους δρόσισε και πήραμε μια ανάσα! Αχ μην μιλάτε για αγκαλιές...στεναχωριέμαι πολύ που δ μπορώ να πάρω τον μικρό μ αγκαλίτσα όταν μ το ζητάει αλλά με τα 13 κιλά που έχει προσπαθώ να το αποφεύγω όσο μπορώ! Σήμερα λέω να κατέβουμε παιδική μιάς και δεν έχω φαγητό...αλήθεια, τι τρώτε σήμερα??? Εμείς μακαρόνια με κιμά από χτες!

cPQop2.png2orjp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα τι κανετε???

Εμεις σημερα εχουμε αρακα...

Σημερα ειναι πιο καλα απο χθες εχει παλι ζεστη αλλα οχι ανυποφορη...

Εμενα η μπεμπα μου πλεον την καταλαβαινω για τα καλα, αλλα ειναι ησυχια γενικα...

μαρακι 27 ο γιος μονο 13 κιλα και κοντευει 2 χρονων???πρεπει να ειναι μια σταλιτσα..!!!!

εμενα κοντευει 11 μηνων και ειναι 12,5 κιλα οχι χοντρος μαλλον ειναι βαρυ κοκαλος...

Εγω το σεικωμα δεν μπορω να το αποφυγω, παλι καλα δεν τον εχω καλομαθει...

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Κουτσούνι μια σταλίτσα δ τον λές...είναι ψηλός όμως, 95 πόντους! 11 μηνών ε??? Εσένα είναι πιο ζόρικη η εγκυμοσύνη γτ ο μικρός εξαρτάται άμεσα από εσένα! Εμείς ήμαστε αρκετά ανεξάρτητοι!!! Σε λίγο καιρό θα σταματήσει να παίρνει βάρος!

cPQop2.png2orjp2.png

Εμείς σήμερα έχουμε από χθες φαγητό μπριζόλες με πατάτες στον φούρνο αλλά θέλω να φάω φακή σήμερα ή φασολαδιτσα !! Έχει πολύ δροσια σήμερα και συννεφιά εντελώς φθινοπωρινό το σκηνικό εδώ!!

Κουτσουνι ή μπεμπουλα ξεκίνησε για τα καλά το κολύμπι της εκεί μέσα τι ωραία!! Εμένα χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί δεν το έχω νιώσει και πολύ μου έχει λείψει!! Μάλλον θα τεμπελιαζει ελπίζω αργότερα να αρχίσει σιγά σιγά να μου κάνει παρεουλα!! Ποσό συχνά μέσα στη μέρα τα νιώθετε?

Tbinp3.pngNttep2.png

Κουτσούνι μια σταλίτσα δ τον λές...είναι ψηλός όμως, 95 πόντους! 11 μηνών ε??? Εσένα είναι πιο ζόρικη η εγκυμοσύνη γτ ο μικρός εξαρτάται άμεσα από εσένα! Εμείς ήμαστε αρκετά ανεξάρτητοι!!! Σε λίγο καιρό θα σταματήσει να παίρνει βάρος!

ασε γλυκια μου ειναι πολυ δυσκολα αλλα που θα παει θα περασει ο καιρος...εμενα ο δικος μου ειναι πολυ ψηλος για 11 μηνων 91 ποντους αφου ολοι νομιζουν οτι τους κανω πλακα οταν τους λεω ακομα οτι ειναι μηνων..!!!

Καλα θα ειναι να σταματησει γιατι σεικωνετε με τιποτα πλεον...

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

ασε γλυκια μου ειναι πολυ δυσκολα αλλα που θα παει θα περασει ο καιρος...εμενα ο δικος μου ειναι πολυ ψηλος για 11 μηνων 91 ποντους αφου ολοι νομιζουν οτι τους κανω πλακα οταν τους λεω ακομα οτι ειναι μηνων..!!!

Καλα θα ειναι να σταματησει γιατι σεικωνετε με τιποτα πλεον...

Καλέ τι άντρακλα έχεις εσύ???? Φτου φτού!!! Πρέπει να είστε και εσείς ψηλοί με τον άντρα σου!!!

Φουντούκι δ ξέρεις πόσες φορές μες στον καύσωνα λιγουρέυτηκα φασολάδα...την τετάρτη θα την ετοιμάσω!!!! Αύριο λέω να κάνω μπριαμάκι...μιαμ-μιαμ!!! Όσο για την αίσθηση, είναι όλη μέρα από 3-4 φορές το πρωί-μεσημέρι-απόγευμα, κάθε φορά! Όσο θα περνάει ο καιρός θα γίνεται&πιο συχνά, πλην του 9ου που περιορίζεται λόγω χώρου!

Εν τω μεταξύ πήγαμε παιδική&φύγαμε κακήν κακώς γτ ένα μεγαλύτερο παιδάκι πείραζε τον δικό μου! Έλεος...τι μανάδες-γιαγιάδες υπάρχουν...με κόπο κρατήθηκα να μην το πιάσω από το λαιμό:mad:!!!!

cPQop2.png2orjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...