Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλά πόσα γράψατε?? Πήγα beboulino Ωραιόκαστρο όσες είστε από δω να πάτε σίγουρα!!! Είναι σαν μικρή αποθήκη με σούπερ κρεβάτια όπως τα βλέπετε στο σαιτ δηλαδή από κοντά είναι πανέμορφα όλα αλλά είναι στυλ αποθήκη ούτε βιτρίνες ούτε τίποτα δε ξέρω τι γίνεται στης Χαρίλαου το κατάστημα. Εμείς κάτι διαστάσεις θέλουμε να πάρουμε όταν πάμε αύριο πάνω και να πάρουμε το κρεβάτι το οποίο γίνεται και λίκνο και έχει και δύο συρτάρια κάτω +η συρταριερα μας κάνουν δώρο το στρώμα!!!!

Καλά αυτο με την πεθερά απαράδεκτο αυτα αν δεν κόβονται με το καλό κόβονται με το αγριο.

Κουτσουνι και γω θα τα παιρνα και δε ξέρω πόσο ανώτερη θα ήμουν να μη της πετάξω μπηχτές. Με κάτι τέτοια σκηνικά δε ξέρω τι πιάνει σε κάτι τέτοιες η αδιαφορία ή το έχω καταλάβει τι ξεκ@λο είσαι όταν είναι ο άντρας μου μπροστά μαζέψου αλλά να το κάνεις όχι με τόσο άμεσο τρόπο.

Πολυ ζέστη ρε κορίτσια!!! Τώρα αναψαμε κλιματιστικό και απολαμβάνω δροσιά. Ούτε από το βουνό δε φυσάει κάτω η πόλη θα καίγεται. Χαλκιδική τελικά πάμε βραδάκι ένα μπάνιο αύριο και από κει βουρ για την 'εξωτική Κομοτηνή' (μπλιαχ)... Ααααα πήρα και ένα σουτιέν εγκυμοσύνης από τα prenatal εκεί στο ικεα. Αυτά άααα ...

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δε σας είπα και το άλλο χθες άποτη χαρά μου δεν κοιμήθηκα καθόλου. Θυμάστε έτρεμα για την αμνιο. Κατά τις 6 πρέπει να με πήρε ο ύπνος. Κάποια στιγμή το πρωί άκουγα στον ύπνο μου τσακ τσουκ και όταν ξύπνησα τι βλέπω?? Άντρας μου είχε αραδισει τη μία φώτο που φαίνεται η μουσουδα του μπέμπη αλλά και τις άλλες πόζες και είχε φωτογραφίσει εμένα που κοιμόμουν και προσπαθούσε να δει αν έχει τα χείλη μου.... Αρχίσαμε να μην πατάμε καλά νομιζωωω μπαταρει η βάρκα λέμεεεε.....!!!!

AoL1p3.png

Ειμαι απο τα ατομα που δεν μιλαω για να μην φερω τον αλλον σε δυσκολη θεση και τα κραταω μεσα μου, αλλα κανω λαθος μου φαινεται!!!Δεν πειραζει θα αλλαξουν πολλα πραγματα!!!

balentina 02 πολυ καλα σουτιενακια εχει το prenatal, εχω 2 απο τον γιο μου και με βγαλανε ασπροπροσωπη....

Μπαινω στο σαιτ beboulino και εχει τρομερα πραγματα, τυχερη που μπορεις να πας στο καταστημα τους!!!

Μου φαινεται ο μπαμπας τρελαθηκε με τον γιο του απαπα να καθεται να σε φωτογραφιζει παει σου λεω χαζομπαμπας θα γινει, αλλα μην χαιρεται ακομα ειναι νωρις κατσε να γεννηθει και μετα θα δει..!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Ειμαι απο τα ατομα που δεν μιλαω για να μην φερω τον αλλον σε δυσκολη θεση και τα κραταω μεσα μου, αλλα κανω λαθος μου φαινεται!!!Δεν πειραζει θα αλλαξουν πολλα πραγματα!!!

balentina 02 πολυ καλα σουτιενακια εχει το prenatal, εχω 2 απο τον γιο μου και με βγαλανε ασπροπροσωπη....

Μπαινω στο σαιτ beboulino και εχει τρομερα πραγματα, τυχερη που μπορεις να πας στο καταστημα τους!!!

Μου φαινεται ο μπαμπας τρελαθηκε με τον γιο του απαπα να καθεται να σε φωτογραφιζει παει σου λεω χαζομπαμπας θα γινει, αλλα μην χαιρεται ακομα ειναι νωρις κατσε να γεννηθει και μετα θα δει..!!!

Καλό είναι όταν νιώθεις πως προσκάλεσαν να μιλάς χωρίς απαραίτητα να μαλώσεις αλλά να ξέρει ο άλλος τα όρια σου!!!!

Ναι έχει ωραία πράγματα και ποιοτικά και οικονομικά αφού δεν έχουν βιτρίνα!

AoL1p3.png

Καλησπέρα, κοριτσάκια!!! Γυρίσαμε κι εμείς από μπανάκια και ετοιμαζόμαστε πάλι για έξοδο σε ένα δροσερό κήπο στα βόρεια για φαγητό γιατί εδώ βράζει κυριολεκτικά η Αθήνα!

Καλωσόρισαν τα καινούρια κοριτσάκια και με το καλό τα μωράκια μας! Όσες θέλουν ας μου πουν πητ και αν περιμένουν μπόμπιρα ή μπέμπα να τις βάλω στο πινακάκι γιατί έχασα κάπου τη μπάλα.

Ο μπομπιράκος μου εμένα δεν έχει δώσει καν το παρόν ακόμα και περιμένω πώς και πώς! Εγώ και το αστεράκι μείναμε μου φαίνεται!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Jo μου μην αγχωνεσαι κ γω μια απο τα ιδία δεν νιώθω τίποτα κ κοντευω να σκασωωωωω

Αφού μέχρι κ η γιατρός μου απόρησε μου λέει μα είναι τόσο ζωηρή πως κ δεν το αισθάνεσαι;τι βάζω το χερι στη κοιλιά τη ξαπλωνω μήπως κ ...αλλά τίποτα

Να καλωσορισω κσι γω τα καινούργια μας κορίτσια

Εδώ βράζουμε εγώ σήμερα πήγα βόλτα στα μαγαζιά κ με έπιασε μια σκοτωδινη μια ζαλάδα μια θολούρα άλλο πράμα ρεζίλι έγινα καθησα στο πάτωμα μεσά στα jumbo γιατί δεν μπορουσα να σταθώ ορθία τελικά μου είχε πεσει μάλλον η πίεση μου Φερέ ο αντρουλης ενα χυμό κ κάτι αλμυρά κ σιγά συνηλθα 'μάλλον απο τη ζεστή ηταν τώρα ευτυχώς μια χαρα

11pSp3.png

Κουτσουνι και Άννουλα ελάτε να πάρουμε βαθιές ανάσες μπας και χαλαρώσουμε!! Πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε γιατί στο τέλος θα υπάρξει έκρηξη και θα είναι χειρότερα!! Εγώ της τα είπα τα μισά τα υπόλοιπα άλλη μέρα και φυσικά όχι μπροστά στον άντρα μου όχι ότι θα μου πει κάτι γιατί τα ξέρει αλλά για να μην τον στεναχωρω και να μην τον βάζω στη μέση και ετσι κάνει κ ή πεθερά μου δεν τον ανακατεύουμε μόνες μας τα λύνουμε !! Αν θυμώνει δεν μ ενδιαφέρει καθόλου εγω την είπα ότι έτσι και χειρότερα θα κατσαδιαζα την μάνα μου αν έκανε κάτι που θα μ ενοχλούσε επανηλειμμένες φορές!!

Jo μου τι ωραία που συνεχίζεται τα μπανακια !! Αύριο άκουσα ότι θα έχει την μεγαλύτερη θερμοκρασία!! Μην ανησυχεις από δω και πέρα είναι θέμα χρόνου να το νιωσεις το μπουμπουκακι σου άλλωστε ο γιατρός σου είπε ότι γύρω στην 20η εβδομάδα περίπου θα τον ακουσεις αν και εγώ πιστεύω νωρίτερα, λίγο υπομονή !!

FTAS αφού είναι ζωηρουλα θα αρχισεις να την νιώθεις σιγά σιγά!! Και ή αδερφή μου άργησε να το ακούσει το νινι στον 6ο οπότε μην αγχωνομαστε μια χαρά κολυμπανε εκεί μέσα τα μωρακια μας!! Με τέτοια ζέστη εγώ φοβάμαι να βγω για τον ιδιο λόγο έχω χαμηλή πίεση κ εγώ και χθες που είχαμε τον γάμο και ξεκινήσανε 5 μισή το απόγευμα και πάλι δεν αισθανομουν καλά πρέπει να προσέχουμε!!

Βαλεντίνα σίγουρα θα πάω και εγώ σ εκείνο το μαγαζί να δω για παιδικά!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Μιας&μιλατε για κλωτσημα, εγω τον μεγαλο τον ενιωσα στις19 ενω αυτο στις17...τωρα καθημερινα δινει σημεια ζωης...αλλωτε πιο εντονα,αλλωτε πιο χαλαρα! Σας καληνυχτιζω μιθας&κοιμηθηκε ο μπομποιρας να ξεκουραστω&εγω! Φιλια!

cPQop2.png2orjp2.png

Καλημέρα! Τι ζέστη είναι αυτή...ανυπόφορη! Απο το πρωί νιώθω μια αδιαθεσία, μια αναγούλα, μια κούραση άλλο πράγμα ....πφφφφ!!!!

Jo πητ έχω 3/2 και φύλλο ακόμα δ είδαμε...δ μας έκανε την τιμή! Στις 17/9 έχω β' οπότε θα ξεκαθαρίσει!

cPQop2.png2orjp2.png

Καλημέρα!!! Μαράκι 27, καλώς ήρθες! Με το καλό το δεύτερο μπουμπουκάκι σας! Σε βάζω στο πινακάκι μας και να μπαίνεις να τα λέμε!

ΦΤΑΣ μου, κι εσύ ακόμα; Πάντως ναι, εμένα ο γιατρός μου είπε από 20η εβδομάδα και μετά θα το ακούσω! Δεν αγχώνομαι, αλλά περιμένω πώς και πώς!

Φουντούκι μου, σ' ευχαριστώ που με καθησυχάζεις! Απορώ πού τις βάζει τις ποδάρες του ο μπέμπης και δε μ' ενοχλούν! Λέω του άντρα μου ότι είναι αραχτός ο τύπος και μου λέει αυτά να τα θυμάσαι όταν πάει 2 χρονών που θα τρέχουμε από πίσω!

Κορίτσια, σήμερα λιποθυμάς από ζέστη εδώ πέρα!!! ΦΤΑΣ μου, να προσέχεις πολύ την ταλαιπωρία μες στον ήλιο!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς και τα μωράκια μας!!! :tongue::tongue::tongue:

• georgia95 ........................ΠΗΤ 29/12...μπεμπάκος
  • Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1...μπεμπάκος
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 9/1...μπεμπούλα
  • Βαρβάρα84........................ΠΗΤ 11/1...μπεμπάκος
  • Κathie90 ..........................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • vivi15.................................ΠΗΤ 23/1...μπεμπάκος
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • FTAS..................................ΠΗΤ 26/1...μπεμπούλα
  • makon................................ΠΗΤ 28/1...μπεμπάκος
  • μαράκι 27............................ΠΗΤ 3/2
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος
  • Εmmaki29...........................ΠΗΤ 5/2...μπεμπάκος
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2
  • littlestar.............................ΠΗΤ 10/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα

Μαράκι, τώρα το κατάλαβα ότι σε είδα και στις μαμάδες Φεβρουαρίου, καλά έκανες κι ήρθες από δω ;) είμαστε πολύ πιο πολυλογούδες!!!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα όμορφες μανουλες!!

Μαρακι μου σήμερα κ εγώ έτσι αισθάνομαι κουρασμένη ανυπομονω να έρθει ή ώρα του μεσημεριανού και μετά έναν ωραίο υπνακο για να στανιαρουμε!! Και εγώ 17 έχω ραντεβού στον γιατρό για απλό υπέρηχο και να κανονισουμε και την β επιπέδου !! Ελπίζω να μας δείξει αυτή τη φορά το φύλο γιατί κ εμάς δεν μας έκανε την τιμή ακόμα!! Έτσι όπως μέτρησαν τις εβδομάδες μου β επιπέδου 5 Οκτωβρίου που θα είμαι 22εβδομαδων και 2 ημερων αν και νομίζω πως γίνεται και νωριτερα αλλά θα δούμε πάντως εκεί υπολογιζω αρχές Οκτωβρίου μαζί με την jo !!

Jo μου χαχαχαχαχαχα γελαω με τον αντρουλη σου ε μα έχει δίκιο ο άνθρωπος ολόκληρος τσολιας που απλώνεται εκεί μέσα !! Ο γιατρός μου είχε πει στο προηγούμενο ραντεβού ότι δεν κουνιεται πολυ γιατί δεν έχει πολύ χώρο στον επόμενο που θα έχει αρχίσει να έχει περισσότερο χώρο θα είναι και πιο διακριτό και το φύλο και οι κινήσεις του!! Κ εδώ παρά πολύ ζέστη έχει και συννεφιά και είναι αποπνικτική ή ατμόσφαιρα άντε αυτή την εβδομάδα θα δροσίσει θα πέσει λένε 10 βαθμούς και θα έχει και βροχουλες!!

Για πες τώρα τι φαγατε χθες? Δεν μπορεί κάτι θα χτυπησες!!

Σήμερα έχουμε κοτόπουλακι με ρυζακι στον φούρνο ή μανούλα σήμερα θα μας κάνει τραπέζι!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Δεν είναι καλή μερα σήμερα.....ζέστη πρέπει να χει κι εδώ,αν και δεν έχω βγει απ το σπίτι και δεν προβλέπεται...!!Έχω ξυπνήσει από τις 4 το πρωί με τρομερό πόνο στη μέση και στην κοιλιά...ούτε που ξέρω πού ακριβώς πονάω....με κρύωμα μου μοιάζει...αν και χτες με το σελινάτο που έφαγα μου κάνει και το έντερο πάλι κόλπα....αχχχχ...για να δούμε πάλι!!Το πρωι ήμουν έτοιμη να πάω απ την κλινική να με δουν ,αλλά είπα να περιμένω λιγάκι μιας και δεν νομίζω να ναι απ την εγκυμοσύνη....αμάν πια...αυτά τα κοιλιακά μου δεν λένε να στρώσουν!!!Μήπως έχετε υπ όψην σας αν με πειράζει και το τόσο μαγνήσιο που παίρνω??Πέτεξα το χαρτί,για να διαβάσω παρενέργειες....

5cPOp3.png

Αχ, κι εγώ μέσα κλεισμένη στο αιρ κοντίσιον και οργανώνω λίγο τις δουλειές μου γιατί θα 'χω βδομάδα πολύ busy, χαχαχα, γελάω γιατί έχουμε γάμους, γενέθλια και λοιπά και θέλω να αγοράσω δώρα, ρούχα, βιβλία κλπ και κάθομαι και κάνω πρόγραμμα, έλεος! Αφού δεν μπορώ να κάνω και τίποτα άλλο έξω σήμερα και φαγητό έχουμε έτοιμο για το μεσημέρι από την πεθερά μου.

Αννούλα, κάτσε μέσα, δεν είναι για έξω, να αναρρώσεις. Τι κρύωμα είναι αυτό τώρα; Για το μαγνήσιο δεν ξέρω, αλλά τις παρενέργειες τις βρίσκεις στο ίντερνετ, αν και δεν νομίζω να πονάει η κοιλιά απ' αυτό.

Φουντούκι μου, μαζί και τη β΄ επιπέδου!!! Στις 17 πιστεύω θα 'ναι η τυχερή σας φορά και θα γνωρίσετε το φύλο από το μωρουδάκι και θα αποκτήσει ταυτότητα! Έχω πολλή αγωνία και χαίρομαι που το χεις 17 για να προλάβω να διαβάσω τα νέα σου! Α, από τα φαγητά χθες δυστυχώς δεν μου άρεσαν, παρ' όλο που ο κήπος ήταν μαγικός. Αλλά έδινε έμφαση στην κρεατοφαγία και όλα τα κρέατα ροζ ημιψημένα και δεν μπορούσα να φάω κάτι καλό τώρα στην εγκυμοσύνη, οι σαλάτες όλες με μαρούλια πάλι δεν μπορούσα να φάω, κι έτσι έφαγα ένα μιλφέιγ κολοκυθιού με γραβιέρα (πολύ ωραίο) κι ένα πιάτο με ζυμαρικά και ρολάκια μοσχαριού γεμιστά με πεκορίνο. Καλό κι αυτό, αλλά τα μακαρόνια δε μ' άρεσαν καθόλου! Οπότε το μισοευχαριστήθηκα και δεν χόρτασα! Γι' αυτό...σήμερα θα παίξει πίτσα, χεχεχεχε!

Και πάω να τσεκάρω τώρα και πώς φτιάχνεται το πρασοσέλινο γιατί περιέργως με ιντριγκάρει!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...