Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααααα!!!!

Εμμάκι καλές βουτιές!!!Εμείς πια θάλασσα του χρόνου!!

Βαλεντίνα έχετε την έκθεση εε??Πολυκοσμία θα χετε...Να πεταχτείτε ως τη Χαλκιδική να κάνετε κι εσεσι τη βουτιά σας!Το μπεμπουλίνπ πράγματο έχει πολύ ωραία πραγματάκια και καλές τιμές...έχει όμως και on line κατάστημα...ή κάνω λαλθος??

Μαράκι καλώς μας ήρθες!Με το καλό το μικράκι σου!!Έχεις κι εσύ μικρό παιδάκι??Κι εγώ έχω έναν μπόμπιρα 2μιση χρονών!!Είναι λίγο δύσκολο τώρα,αλλά όταν έρθουν τα μωράκια,θα μεγαλώσουν μαζί και δεν θα το καταλάβουμε!!Έχεις δει τι είναι αυτό το μωράκι??Εμένα αγοράκι πάλι!!

Καλημέρα κ στα άλλα κορίτσια!!

5cPOp3.png

Έχει και online Αννουλα μου!!! Κυρίως καρεκλάκι αυτοκινήτου ψάχνουμε γιατί είναι από τα λίγα (ευτυχώς) που θα αγοράσουμε εμείς.

Μαράκι εγώ είμαι αναπληρωτρια φιλολογος ακόμη δεν αρχίσαμε έχει όμως άδεια ο άντρας μου και λόγω της δουλειάς του ζούμε Κομοτηνή... Εσύ από που είσαι κορίτσι?

AoL1p3.png

Βαλεντίνα εγώ είμαι από Τρίκαλα...είσαι αναπληρώτρια Κομοτηνή ή θεσ/νίκη??? Μπερδεύτηκα λίγο:confused:

Αννούλα να σου ζήσει το παιδάκι σου και με το καλό το δεύτερο! όντως αρκετά δύσκολα αλλά ελπίζω από το καλοκαίρι να στρώσουν όλα! Στην αυχενική το είδε για αγόρι αλλά δ ήταν σίγουρος, στους άλλους υπερήχους δ μας έκανε την τιμή και έτσι περιμένουμε την β'! Εσύ από που είσαι???

Rose καλώς ήρθες! Με το καλό το μπεμπέ σου!

Αλήθεια β' επιπέδου πότε κανονίσατε??? Εγώ 17/9 και 21/9 πάω πάλι στη γιατρό μ...

cPQop2.png2orjp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες.... Πως ειστε;;; Μαρακι και rose καλως ηρθατε. Με το καλο τα νινακια σας!! Ποποοο κοριτσια σας ζηλευω... Θελω και στην εκθεση να παω και θαλασσα που δεν χορτασα φετος.... Ααααχχχ...

Εμμακι μπηκα στο μαγαζι που μου ειπες αλλα δεν το βρηκα... Ισως να μην το εχει στο ιντερνετ. Σε ζαλισα αλλα θελω να ειμαι προετοιμασμενη. Μολις πει η πεθερα σογα σιγα να αρχισουμε να ψωνιζουμε τσουπ να της πω ακριβως τι θελω και που θα το βρει.

Κοριτσια εμενα ο μπεμπουλης μου ειναι πολυ ησυχος αυτες τις μερες και με ανησυχει.... Δηλαδη εκει που εδινε κλωτσιες κανονικα εχει 2 3 μερες τιποτα.... Καταλαβαινω που και που να κινειται και αντε και καμια κλωτσια σιγανη.... Αγχωνομαι...

HmwTp3.png

Καλώς μας ήρθες κι εσύ rose!!Με το καλό το δεύτερο μπομπιράκι σου!!

Μαράκι εγώ είμαι από Χίο!!Εμάς στην αυχενική μας είπε κορίτσι μάλλον....μετά μας φύτρωσε τσουτσουνάκι!!Β επιπέδου έχω το επόμενο σάββατο 12/9.

Κάθυ μου μην αγχώνεσαι...δεν είναι πάντα το ίδιο κινητικά τα μικράκια μας...άλλες μέρες κουνιούνται πολύ,άλλες λιγότερο!!Μπορεί να κλωτσάει και προς τα πίσω,γι αυτο και να μην το νιώθεις τόσο!!

Βαλεντίνα μου καλύτερα που δεν θα χετς πολλά να πάρετε...δύσκολες εποχές κ ότι γλιτώνουμε,καλό είναι!!

Αχχχχ κορίτσια η Βιβή μου έκανε χτες μεγάλη ζημιά με το πρασοσέλινο....αλλά επειδή ο άντρας μου δεν θέλει να φάει σκέτα λαχανικά,πάω να πάρω και λίγο χοιρινό να βάλω μέσα!!Βιάζομαι να φέρω το χειμώνα νομίζω....!!Αλλά αφού το λιγουρεύτικα??Τι να κάνω.....

5cPOp3.png

Κοριτσια μου καλησπέρα θα πω και καλή όρεξη χαχαχα!!

Καλως μας ήρθανε τα καινούρια κοριτσάκια και με το καλό τα μπεμπακος γερά και ζωηρά!!

Λοιπόν χθες είχαμε ένα γάμο πολύ κουραστικά ήταν και βάπτιση μαζί πολλές ώρες!! Μόλις ήρθε το ζευγάρι και το είδαμε φύγαμε!! Ούτε καν τους λουκουμάδες που είχε το τραπέζι δεν λιγουρευτικα μ ενοχλούσαν και τα ρούχα που φορουσα και ή καρέκλα όλα όλα!! Τέλος παντων φύγαμε !!

Σήμερα είμαι μέσα στα νευρα σκοτώνω και άνθρωπο γυρισαμε στο σπίτι κ ανακαλυπτω ότι ή πεθερά μου έχει πάρει το καλάθι με τα άπλυτα τα δικά μας και τα έβαλε να πλένονται ποιον ρωτησες? Δεν θέλω να μου βάζει πληντυριο γιατί τσιγκουνευεται τα απορρυπαντικά και δεν μοσχοβολανε τα ρούχα !! Και δεν φτάνει αυτό τα απλώνει και κατεβαίνει κάτω στην ψησταριά και ανάβει κάρβουνα να ψησει και όλος ο καπνός πήγαινε στα ρούχα επαθα κρίση τι λέω τι κανείς πάλι πληντυριο θα θέλουν και μου λέει έλα βρεεε σιγά!! Αχ κορίτσια λεξοτανιλ χρειάζομαι αλήθεια θέλω τόσο πολύ να κάνω ένα καυγά αλλά πρώτον δεν θέλω να στεναχωρησω τον άντρα μου που είναι τόσο καλός και δεύτερον ιθα συγχυστω ακόμα πιο πολύ και θα στρεσαρω το μωρακι μου που κουνιεται και μου δίνει και καμία κλωτσιά και λίγο ξεφευγω!! Μόλις γεννησω θα τους πάρει και θα τους σηκώσει όλους τώρα δεν λέω τίποτα!!

Βαλεντίνα μου τι ωραία τα νέα σου μπράβο κοπέλα μου ειδες που δεν χρειαζόταν αμνιο? Καλά που περιμένες και δεν μπηκες στην διαδικασία !! Τώρα πρέπει να είσαι πιο ήρεμη και να απολαύσεις την κάθε στιγμή!!

Εμμακι πάλι την κοπανας εεεε?? Καλά να περάσετε !!

Κάθυ μου μήπως συμβαίνει να μην το ακούς κάποιες φορές ή να κουνιεται και να μην το καταλαβαίνεις πάντως μην αγχωνεσαι γιατί και το κουτσουνι καποια στιγμή μας έλεγε ότι δεν το ένιωθε και αγχωνοταν και τελικά όλα καλά μπορεί κ αυτά να τεμπελιαζουν λίγο και να ξεκουράζονται!! Πολύ ωραίο το καροτσάκι κ εγώ σε γκρι μπεζ θα το έπαιρνα !!

Καλή συνεχεια στις β επιπέδου να έχουμε κορίτσια μέχρι στιγμής όλα τέλεια με τα κορίτσια μας και έτσι θα συνεχίσει !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Μαλλον εχει παλιο φεγγαρι αυτε τις μερες, και εγω ειμαι στην τσιτα ολη μερα ειδικα χθες σκοτωθηκα με τον αντρα μου, Η νυφη του ειναι στο σπιτι της πεθερας μου απο κατω απο εμας, και εκει που καθομαστε ολοι μαζι σεικωνει τα φουστανια της, φενοντε τα βρακια της εγω δεν εχω θεμα αλλα νευριαζω που ειναι και ο αντρας μου μαζι την κοιταει και οταν τον κοιταω κατεβαζει κεφαλι, κοιματε στο σαλονι με ανοιχτα τα ποδια και τετοια, ο αντρας μου λεει δεν παω καλα και οτι εχω σαλταρει και οτι μου φταινε ολα, και οτι ολοι με εχουν παρει χαμπαρι οτι εχω γινει στριμενη...ειναι σωστα πραγματα αυτα δηλαδη θα τρελαθω και ολοι με λοξοκοιτανε...

Καταταλα ολα καλα η μικρουλα μου εχει αρχισει και κανει τις εμφανισεις της και με τρελενει..!!!!

Καλως ηρθαν και οι νεες μανουλες στην παρεα μας και με το καλο τα παιδακια σας..!!!!Μεγαλωνει η παρεα μας και χαιρομαι απιστευτα!!!

Σημερα το μενου εχει σουφλε φουλλ λιπαρα αλλα μια στο τοσο δεν εγινε και κατι!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

Μάλλον το φεγγάρι φταίει κουτσούνι μου....τι να πεις...κάποιοι δεν σκέφτονται καθόλου...δεν πειράζει ας γίνουμε και μεις λίγο στριμμένες!Χρειάζεται καμιά φορά!!

Φουντούκι καμιά φορά απορώ μ αυτές τις πεθερές!!Εγώ με τη δικιά μου έκανα πααααρα πολύ καιρό να την κάνω να καταλάβει πως όταν είναι σπίτι της ο μικρός και λερώνεται,δεν χρεαίζεται να βάζει τα ρούχα του πλυντήριο μαζί με τα δικά τους,γιατί εχω του τα πλένω χώρια!!Και όλο μου έλεγε σιγά καλέ....τι έχουν??Ψώρα έχουμε??Άντε να της εξηγήσεις....έκανα μερικούς καυγάδες τότε και γι αυτό τώρα προτιμώ να ζητάω βοήθεια από τη μανούλα μου!!

Εμένα χτες ήταν στην πεθερά μου η θεία του άντρα μου και μου λέει...αχχχ τι όμορφη που είσαι τώρα που πάχυνες???βρε ηλιλθια οι άνθρωποι λένε τι ωραία που είσαι τώρα που είσαι έγκυος..όχι τώρα που πάχυνες!!Ζώον!!Αχχχχ.....

5cPOp3.png

ετσι το εχω σκεφτει και εγω λιγο στριμμενες και αγιος ο θεος..εμενα το κακο εδω ειναι δεν εχω κανεναν δικο μου ολοι ειναι το σοι του αντρα μου ειμαι σαν την μυγα μεσα στο γαλα!!!

μακαρι να ειχα εστω την μαμακα μου, και θα τους ειχα ολους χεσμενους..!!!

Καλα δικιο εχεις εσυ αποφασιζεις τι θα κανεις στο σπιτι, το πως θα πλυνεις τα ρουχα σας κ.α!!!!

Μαλλον η θεια ηθελε να πει την κακια της και οχι οτι εισαι γλυκια εγκυος!!!

Ολοι οταν σας βλεπουν τα κιλα προσεχουν, οχι οτι θα φερεις στον κοσμο μια ζωη...!!!!

Ολοι τους ειναι για σφαλιαρες!!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Επρεπε να της πεις οτι τουλαχιστον οτι κιλα&να'χεις παρει,εσενα θα σου φυγουν μετα...σ'εκεινη παλι θα μεινουν μονιμα γτ δ νομιζω να ειναι καμια μινιον!!! Οσο για το θεμα πεθερικα...αιωνιο!!! Αραγε&εμεις οι αγορομανες ετσι θα γινουμε? Εγω ειμαι τυχερη,προς το παρον, γτ τοιυς βλεπω μονο1φορα την εβδομαδα&αυτο για κανα2ωρο...ο πεθερος μ ομως παντα καταφερνει&βγαζει τον κακο μ εαυτο μ! Παντως οταν πεσω στην αναγκη της,θα κοιταξω να γινονται ολα με τους δικους μ κανονες!

cPQop2.png2orjp2.png

Ααα κουτσουνι σε νιωθω. Κι εγω μονη ειμαι εδω. Ευτυχως που κ που ερχεται η μανα μου και ευτυχως που η πεθερα ειναι μακρια και δεν σκοτωνομαστε... Χωρις να θελω να θιξω τις πεθερες σας αλλα βαζω και την δικια μου μεσα σε αυτο ειναι αυτο που λεμε "καθαρη θορωρη κουτσουλια μες στην πιτα". Δηλαδη και καλα θελουν να κανουν το καλο να βαλουν πλυντηριο και να βοηθησουν αλλα την κανουν και την παπαρια τους απο πισω... Τι να πεις;;;;;

Κουσουνι εγω παντως επειδη εχω και θρασος σε κατι τετοια αν μου το εκανε αυτο θα της ελεγα "ωραιο βρακι ρε...απο που το πηρες να παω να παρω;" μπροστα και στην πεθερα και στον αντρα μου.... Και στριμενες καλα κανουμε και γινομαστε. Εμεις τραβαμε ολες τις αλλαγες και εμεις ξερουμε τις μας συμβαινει καθημερινα. Ολοι οι αλλοι ειναι εξω απο τον χορο....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...