Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Βαλεντίνα τέλεια τα νέα σου !! Μια χαρά ο μπεμπακος σου !! Τζαμπα αγχωνοσουν ! Την ειπες για την φαγούρα? Μπες να μας γράψεις όλες τις λεπτομέρειες!! Εύχομαι όλες οι εξετάσεις να είναι τελείες!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βαλεντινα τι καλα νεακια!!! Μια χαρα κι ο μπεμπης σου κι ας σε ταλαιπωρει!! Τι ωραια που περναει ο καιρος...! Κοριτσια τον τελευταιο μηνα βλεπω πολυ συχνα στον υπνο μου οτι θηλαζω ενα μωρο...ειναι τοσο ζωντανο και ομορφο. Μερικες φορες βλεπω οτι φοβαμαι, οτι δεν ξερω τι να κανω , κρατω το μωρο, το ακουμπαω πανω μου και αυτο θηλαζει. Αφου ξυπναω και νιωθω οτι εχω θηλασει μωρο, χωρις να.ξερω πως ειναι στην πραγματικοτητα χαχαχαχ

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Το ντόπλερ είναι απαραίτητο, το κάνεις μετά τη β΄ επιπέδου, βλέπεις πώς αιματώνεται και πώς αναπτύσσεται το παιδί, το κάνει εμβρυολόγος και πρέπει να 'ναι πιστοποιημένος όπως και στην αυχενική και στη β΄επιπέδου.

Βαλεντίνα, μπράβο! Βρε τον ατιμούλη με τίποτα δε γυρνάει; Γιατί να τον βγάλετε φωτό όμως; Αφήστε το ήσυχο το παιδί!

Άσε, φουντούκι, ξενέρωσα τόσο χθες που πήρα 10 φορές και δεν απαντούσαν, δεν ήθελα να το πιστέψω ότι δεν δούλευαν, που στο τέλος κοιμήθηκα νηστική από το ξενέρωμα και σήμερα το πρωί χτύπησα 2 τοστ από την πείνα μου!

Κουτσούνι μου, θα μπω να τα χαζέψω τα φορμάκια!!!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Το λοιπόν καταφέραμε τον κουτάκι φωτογραφησαμε αλλά είπαν να πάμε οπότε θέλουμε ξανά να βγάλουμε καλύτερη. Αρχές Οκτωβρίου τώρα που θα είναι πιο μπαμπατισκος!!!! Ένα έχω να πω είμαι η περίπτωση που τον κουβαλάς 9 μήνες και πάει και μοιάζει στου πατέρα του. Κορίτσια μύτη χειλη πιγούνι ο άντρας μου καρμπόν και προφίλ αν αν φας. Ας ελπίζουμε να πάρει τις ματαρες μου...

Χαχαχαχα!!! Αλλά δε το βλέπω. Ούτε να τον έφτυνε!!!!

Το πόρισμα λέει ότι όλα είναι άψογα δεν υπάρχει ούτε υποψία χρωματοσωματικων ανωμαλιών!!!! Πάει και αυτό. Ο τραχήλος που καλός και αυτός για τον κνησμός μου είπε φταίνε οι ορμόνες σε συνδυασμό με μύκητες αλλά δεν επηρεάζουν τον τράχηλο. Αααα ο πλακούντας εξακολουθεί να είναι χαμηλά αλλά μου είπε δε χρειάζεται να περιορίσεις δραστηριοτητες μου. Αν δεν ανέβει όμως τότε είναι μονόδρομος η καισαρική!!!! Τι να σας πω πετάω στον ουρανό δεν πατάω στη γη σας λέω!!!!!

AoL1p3.png

Α ξέχασα να σας πω μόνο ο μηρος μας είναι 4cm ολοκληρωμένη μέτρηση ποδιού δεν μπόρεσα να διακρίνω και ξέχασα και να ρωτήσω τελικά. Ότι κατάλαβα από αυτό που γράφει!!!! Μάλλον πήρε από τους δύο παππούδες που είναι και ήταν πολύ ψηλοί!!! Παραδίδω την σκυτάλη με τα καλύτερα δυνατά νέα νομίζω

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Βαλεντινα σουπερ!!!!!!!!! Κλαιω με τα σχολια περι εμφανισης!!!!!! Στον υπνο σε επιασε ο συζυγος ε;;;;;; Ευτυχως που πλεον τους αντρες μας τους διαλεγουμε και δεν παντρευομαστε με προξενιο οποτε εχουμε διαλεξει και εμφανιση!!!! Γερο να ειναι και να παρει και τα ματια σου!!!!!! Ολα καλα να σου φευγει οποιοδηποτε αγχος!!!! Αντε να ψωνισεις το φορμακι που ελεγες..... Σε εξετασε και εσενα κολπικα για να δει τον τραχηλο;;;;;

HmwTp3.png

Βαλεντινα σουπερ!!!!!!!!! Κλαιω με τα σχολια περι εμφανισης!!!!!! Στον υπνο σε επιασε ο συζυγος ε;;;;;; Ευτυχως που πλεον τους αντρες μας τους διαλεγουμε και δεν παντρευομαστε με προξενιο οποτε εχουμε διαλεξει και εμφανιση!!!! Γερο να ειναι και να παρει και τα ματια σου!!!!!! Ολα καλα να σου φευγει οποιοδηποτε αγχος!!!! Αντε να ψωνισεις το φορμακι που ελεγες..... Σε εξετασε και εσενα κολπικα για να δει τον τραχηλο;;;;;

Εγώ κλαίω και με αυτά που γράφει ο κορεκτορας!! Χα χα μωρέ τους διαλέγουμε αλλά λες σε κουβαλάω σε πηγαίνω βόλτες σε ταΐζω σε ποτιζω και από μένα δεν παίρνεις τίποτα???? Φίλε μου κάνουμε κακή αρχή νομίζω... Χαχαχχα

AoL1p3.png

Βαλεντινα σουπερ!!!!!!!!! Κλαιω με τα σχολια περι εμφανισης!!!!!! Στον υπνο σε επιασε ο συζυγος ε;;;;;; Ευτυχως που πλεον τους αντρες μας τους διαλεγουμε και δεν παντρευομαστε με προξενιο οποτε εχουμε διαλεξει και εμφανιση!!!! Γερο να ειναι και να παρει και τα ματια σου!!!!!! Ολα καλα να σου φευγει οποιοδηποτε αγχος!!!! Αντε να ψωνισεις το φορμακι που ελεγες..... Σε εξετασε και εσενα κολπικα για να δει τον τραχηλο;;;;;[/QUOT

Όχι από την κοιλιά τον είδε τον τράχηλο αλλά με βάσει τη μέτρηση από την κοιλιά είναι φυσιολογικος.

AoL1p3.png

Μπραβο βρε βαλεντινα!υπεροχα νεα....ολα καλα!μα καλα φαινεται τοσο καθαρα βρε παιδι μου οτι ειναι ιδιο ο μπαμπας του?τελεια θα ειναι οι δυο κουκλοι σου κ θα ντυνονται κ το ιδιο!!! Αντε τρεχα για ψωνια!!!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Χαχαχαχααχα δεν πειραζει ειναι ενα καλο πατημα οταν θα κανουν ζαβολιες να λεμε "Μα ιδιος ο πατερας σου πια;;; Τιποτα δεν του αφησες; Ολα τα πηρες;;;" Ξερεις κλασικη μαμαδιστικη ατακα......

Ευτυχως γιατι προς στιγμην νομιζα οτι μαζι με την β επιπεδου κανουμε και κολπικη εξεταση και δεν προετοιμαστηκα ψυχολογικα....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο ρε Βαλεντινάκι!!! Τέλεια όλα!!

Όσο για το doppler λέγεται αλλιώς και υπέρηχος Γ'επιπέδου-Ανάπτυξης. Και νομίζω πως είναι καλό να το κάνουν όλες διότι βλέπει κυρίως την αιμάτωση του μωρού και τον πλακούντα.Και φυσικά και πάλι όλα τα άλλα όπως και στον Β'επιπέδου!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αστεράκι μου ναι φαίνονται!!!!! Τώρα ποσο να αλλάξει???? Πηγούνι και μύτη είναι ο άντρας μου!!!

Κάθυ επίσης όταν θα έχω νεύρα θα λέω να βράσω τον πατέρα σου!!!! So true!!!! χάχα!!! Πόσο συχνά συμβαίνει γιος να μη μοιάζει στην μανούλα..... Ελάχιστες!!!! Χαχαχαχχα!!!

AoL1p3.png

natalia89 καλως ηρθες στην παρεα μας, με το καλαο το μωρακι σου!!!

Πες μας λιγα πραγματα για σενα για να σε γνωρισουμε!!!

Κοριτσια μου ρωτησα τις κοπελες που μιλαγαμε οπως τωρα καλη ωρα που ημουν εγκυος στον γιο μου, μου ειπαν ακριβως αυτα που διαβασα στο ιντερνετ αλλα εγω λογο καισαρικης δεν χρειαζετε να την κανω, στο doppler βλεπεις ποσο εχει γερασει ο πλακουντας και αμα εχει παρει σωστη θεση το μωρο εμενα ολα αυτα δεν μου χρειαζοντε, μαλλον δεν θα την κανω!!!

Εσεις σαν πρωτομανες σας χρειαζετε αυτη η εξεταση, σαν πρωτομανες!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...