Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Κορίτσια, καλησπέρα. Η παράθεσή μου είναι λίγο άσχετη, αλλά ψάχνω απεγνωσμένα να χαρίσω μωρουδιακά πράματα. Αυτή τη στιγμή έχω μια καλαθούνα και κοριτσίστικα ρουχαλάκια. Αν κάποια ενδιαφέρεται ας μου γράψει.

Με το καλό τα μωράκια σας.

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κούκλες!!!!! Και μεις πήγαμε τζάμπο σήμερα με το ζόρι κρατήθηκα να μην πάρω φαρμάκια αλλά περιμένω την αυριανή εξέταση. Έχω ακόμη την κολπική ενόχληση μωρέ κορίτσια αν και έβαλα 3μερες υποθετα. Φοβάμαι μην έχει επηρεαστεί ο τραχηλος και μου πουν περιδεση. Αχχχχ έχω καταγχωθει!!!! Πως γίνεται να έχω ενόχληση και η καλλιέργεια να είναι καθαρή?? Πόσο ορμονικο πια? Το χα προ εγκυμοσύνης μετα υποχώρησε και τώρα να το πάλι.... Άραγε η εμβρυολογος εξετάζοντας τον τράχηλο μπορεί να δει και την κολπίτιδα?

AoL1p3.png

Καλημερααααα !!

Βαλεντίνα μου καλή επιτυχία σήμερα ειμαι σίγουρη ότι ο μπεμπακος σου θα σε κάνει περιφανή σήμερα!! Όλα θα είναι τέλεια!! Που θα την κανείς ? Μπορείς να την ζητησεις την γυναικολόγο να σου κάνει μια καλλιέργεια αλλά είναι σίγουρα μύκητες και απλά θέλεις μια θεραπεία πιο αποτελεσματική!! Αν σε δει κολπικά μπορεί να δει αν είναι ερεθισμένος ο κολπος θα καταλάβει αλλά δεν νομίζω να σου δώσει κάτι χωρίς εξέταση!! Εγώ θα σου έλεγα να ξανά μιλήσεις με τον γιατρό σου και να του πεις αυτό που σε ανησυχεί!! Περιμένουμε νέα σου!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κανετε? Σήμερα καρμποναρα !!

Ρενέ καλά έκανες και μπηκες μπορεί να υπάρχουν κοπέλες που να ενδιαφέρονται!! Να χαίρεσαι την κορούλα σου!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερα κοριτσακια, ολο ωραια νεακια με τα μωρακια σας!! Πολυ χαιρομαι!! Αχ δεν πιστευω οτι ειμαι στον εκτο...τι καλα!! Σας εχει εμφανιστει η σκουρα γραμμη στην κοιλια; εμενα ηταν πιο αχνη πριν κανα μηνα και τωρα τη διακρινω στον καθρεφτη πιο εντονα αλλα οχι σκουρα πολυ ακομα. Βλεπω μωρακια κι ανυπομονω να σφιξω το μπεμπη μου!!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Καλημερα τσουπρες,τι κανετε???

Βαλεντινα,καλη επιτυχια σημερα!!!!!ολα τελεια θα πανε,σνεφερε κ στο γιατρο σου για την φαγουρα,αν κ νομιζω οτι δεν θα ειναι τιποτα σοβαρο..περιμενουμε νεα σου!!!

Φουντουκι κανε μου το τραπεζι!!!!!!χαχαχαχα

Γεωργια μου τι καλααα λιγο εμεινε!!!!κ μενα περιρργο μου φαινεται που φτασαμε στη μεση της εγκυμοσυνης!!

Αυριο φευγω για θαλασσα..θα γυρισω δετερα,εχω ραντεβου με τον γυναικολογο μου για καθιερωμενη επισκεψη,ανυπομονω παλι να τον δω τον λεβεντη μου..μ εχει ταραξει στις κλωτσιες ο ατιμουλης μου!!!

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα !!

Βαλεντίνα μου καλή επιτυχία σήμερα ειμαι σίγουρη ότι ο μπεμπακος σου θα σε κάνει περιφανή σήμερα!! Όλα θα είναι τέλεια!! Που θα την κανείς ? Μπορείς να την ζητησεις την γυναικολόγο να σου κάνει μια καλλιέργεια αλλά είναι σίγουρα μύκητες και απλά θέλεις μια θεραπεία πιο αποτελεσματική!! Αν σε δει κολπικά μπορεί να δει αν είναι ερεθισμένος ο κολπος θα καταλάβει αλλά δεν νομίζω να σου δώσει κάτι χωρίς εξέταση!! Εγώ θα σου έλεγα να ξανά μιλήσεις με τον γιατρό σου και να του πεις αυτό που σε ανησυχεί!! Περιμένουμε νέα σου!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κανετε? Σήμερα καρμποναρα !!

Ρενέ καλά έκανες και μπηκες μπορεί να υπάρχουν κοπέλες που να ενδιαφέρονται!! Να χαίρεσαι την κορούλα σου!!

Γειά σας από τα κέντρο περιμένω να μπω... Τικ τακ Τικ τακ!!!! Ευχαριστώ για τις ευχές ελπίζω να φύγω με χαμόγελο!!!! Την κάνω στην Ψαρά απέναντι από τη Μητρόπολη είναι Αγίας Σοφίας 5

AoL1p3.png

καλημερα κοριτσια!!

κουτσουνι αν κ καθυστεριμενα χρονια σας πολλα!να χαιρεται ο ενα ς τον αλλο!!!

μακον πολυ τελεια τα νεα σας απο τον γιατρο!παντα μα παντα τοσο ευχαριστα!!!

καθυ μου εδωσες ιδεα κ ζητησα σημερα γιουβαρλακια απο την μαμα μου!!

φουντουκακι εγω πηρα απο τα mothercare κατι σουτιεν υπνου τα λεει κ ειναι πολυ μαλακα μπουστακια κ ολη μερα στο σπιτι αυτα φοραω.εμενα με βολεψαν πολυ.

τζο θα εισαι η πιο φιτ μανουλα!!! παντου διαβαζω ποσο καλο κανει να γυμναζεσαι λιγο στην εγκυμοσυνη.μακαρι να μπορουσα κ εγω...

βαλεντινακι να εχεις τελεια νεα σε λιγο!!!να αναφερεις ολα αυτα αλλα δεν νομιζω να φτασεις σε περιδεση για λιγους μυκητες....αντε θα σου φυγει το αγχος. περιμενουμε τα νεα σου!!!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Kαλημέρα, κορίτσια μου!!!

Βαλεντίνα, καλή επιτυχία σε σένα και στο μπέμπη σου!!! Θα μας φέρεις τέλεια νέα και για τους μύκητες μη σκας, είναι ενοχλητικό, αλλά δεν νομίζω ότι επηρεάζει το μήκος του τραχήλου!

Αστεράκι μου, εκεί στα μαθήματα ήταν και μια κοπέλα με διδυμάκια 2 εβδομάδες μπροστά από μένα! Θα τα ψάξω κι εγώ αυτά τα σουτιέν που λες, γιατί ακούγονται πολύ άνετα και για την ώρα έχω μόνο ένα καινούριο και τα παλιά μου που είναι ασφυκτικά! Πάω να δω πού εχει καταστήματα mothercare.

Κουτσούνι μου, ήταν να μη γέμιζες την κάρτα σου, ε; Τώρα του δίνεις και καταλαβαίνει με τις παραγγελίες! Για τα αγοράκια κι εγώ έχω συγκλονιστεί, όπως και για το όλο θέμα όμως. Μου τη δίνουν άσχημα όμως τα μμε που βλέπουν πόσο πουλάει και δείχνουν φρικιαστικές εικόνες.

Φουντούκι μου, άσε τι έπαθα! Χθες θέλαμε να παραγγείλουμε από ένα ιταλικό που φαινόταν πολλά υποσχόμενο, με φοβερές μακαρονάδες και είχαμε φτιαχτεί άσχημα, είχαμε μελετήσει τον κατάλογο (για μελέτη όμως, όχι αστεία!) και παίρναμε παίρναμε τηλ. και κανείς δεν το σήκωνε!!! Έφαγα άσχημη ήττα και καταλαβαίνεις τι μου 'χει κάνει τώρα αυτό! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Επίσης, ζυγίστηκα κι είμαι +5! Οπότε η ζυγαριά ανεβαίνει!!!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Χαχαχαχα jo δε θα θελα να ημουν στη θεση σου!! Τελειως ξενερωμα η κατασταση!

Βαλεντινα καλη επιτυχια σε σενα και στο μπεμπη! Κοιτα να το χαρεις!!

Εγω σε τρεις εβδομαδες περιπου θα παω να λανω καμπυλη ζαχαρου. Οχι και πολυ ωραια εξεταση απ οτι μου ειπαν!

Εμμα παλι στη θαλασσα;;; σε κατανοω!! Εμεις μενουμε μονιμα στη θαλασσα διπλα σχεδον και ειναι τελεια..!!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

littlestar ευχαριστω κοπελα μου, με το καλο τα παιδακια σου!!!

Jo δεν εβαλα λεφτα στην καρτα Ναρλης.gr μπηκα με αντικαταβολη μπητε να δειτε να χαζεψετε...τα αγοριστικα ειναι πιο πολλα και πιο ωραια...

http://www.narlis.gr/eidibebe/formakia/makrimanika.html

Πηγα γιατρο σημερα μου εγραψε τις εξετασεις του μηνα, ειδα την μικρουλα μου κουναγε χερακια ποδαρακια προσπαθουσε να μου δειξει ο γιατρος πιπακι αλλα μαλλον ντρεποταν χιχιχιχι πολυ ανυσηχη, τα γραμμαρια της κομπλε δεν υπαρχει λγος ανησυχιας, αυτο που φανταζομουν μου ειπε οτι τα κοριτσακια βγαινουν παντα πιο μικρα..!!!!

Μου ειπε οτι εχω αδυνατισει κιολας χαρα εγω μονο που δεν το φιλησα!!!χαχαχα

Doppler μου ειχε πει να κανω αυτος που μου κανει τους υπερηχους,ο γιατρος μου δεν το χρειαζετε λεει, ουτε στο πρωτο μου το ειχε ζητησει...

Τι εξεταση ειναι αυτη???Τι βλεπεις ξερει καμια να με βοηθησει????

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

http://www.dearmom.gr/mama/egimosini/ygeia-eksetaseis/item/261-ti-einai-to-uperhxograghma-doppler-g-trimhnou

Καλησπερα κοριτσια κ με το καλο τι μωρακια σας.κουτσουνι ψαξε λθγο στο ιντερνετ για Doppler τριτιυ τριμηνου.ειναι απαραιτητο κ σημαντικο.πρεπει να γινεται απο πιστοποιημενο γιατρο.ελεγχει πλακουντα,αμνθακο υγρο,κ τις ροες στον ομφαλιο λωρο για την αναπτυξη του μωρου.βλεπεις κ αν γεννας προωρα.το σαιτ που εβαλα λεει πολυ λιγα μπορεις να βρεις πολλα παραπανω.καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σας κ υγιη γερα τελειομηνα μωρακια στις αγκαλιες σας

Αχ jo μου μεγάλη πικρά και εγώ το έχω πάθει αλλά θέλαμε πιτογυρο και τελικά από το να μην πάρω τίποτα παραγγειλαμε πίτσα χαχαχαχαχαχα δεν μπορούσα να ησυχασω!! Και εγώ ανέβηκαν στα κιλακια + 5 και μου είχε πει την προηγούμενη φορά ότι 1 κιλό τον μήνα είναι καλα αλλά μην πάρεις αέρα μου λέει!! Άντε μωρέ τα μωρακια μας μεγαλώνουν και εμείς θα σκεφτόμαστε τα κιλά!! Πάντως σκέφτομαι ότι μόλις χειμωνιασει θα πρέπει να προσαχω γιατί τον χειμώνα τρώω πιο πολύ γενικά ποσό μάλλον τώρα με την εγκυμοσύνη!!

Εμμακι έλα να σου κάνω το τραπέζι έγινε τέλεια !! Χωρίς ανάσα τα έφαγα χαχαχα!

Γεωργία μου κ εγώ την εμφάνιση αυτή τη γραμμουλα αλλά είναι πολύ απαλή ακόμη δεν ξέρω αργότερα αν θα γίνει πιο έντονη!! Τι ωραία που έχεις μπει στον 6ο άντε να περνάει ο καιρός να τα αγκαλιασουμε τα γλυκουλακια!!

Κουτσουνι μου ναι ή αλήθεια είναι ότι τα κοριτσάκια δεν γεννιούνται με πολλά κιλακια είναι πιο slim είναι από τη φύση μας !! Και στις μανουλες Αυγούστου αν μπεις που έχει παρά πολλά κοριτσάκια σχεδόν όλα γεννήθηκαν 2600 με 2900 και 3000 δεν έχω ακούσει κοριτσάκι γεννηθεί μεγάλο!! Μια χαρά θα είναι ή πριγκίπισσα σου!! Το doppler δεν ξέρω τι είναι πάντως στο προγράμμα που μου έχει δώσει ο γιατρός την έχει την εξέταση νομίζω ότι έχει να κάνει με την καρδουλα του μωρού χωρίς να είμαι σίγουρη αλλά αν είναι μια χαρα στον β επιπέδου που τα βλέπουν όλα δεν νομίζω ότι χρειάζεται μετά!!

Αστερακι θα πάρω κ εγώ από αυτά που πήρες κ εσύ τα φαντάζομαι πολύ μαλακά και κάτι τέτοιο θέλω!!

Tbinp3.pngNttep2.png

http://www.dearmom.gr/mama/egimosini/ygeia-eksetaseis/item/261-ti-einai-to-uperhxograghma-doppler-g-trimhnou

Καλησπερα κοριτσια κ με το καλο τι μωρακια σας.κουτσουνι ψαξε λθγο στο ιντερνετ για Doppler τριτιυ τριμηνου.ειναι απαραιτητο κ σημαντικο.πρεπει να γινεται απο πιστοποιημενο γιατρο.ελεγχει πλακουντα,αμνθακο υγρο,κ τις ροες στον ομφαλιο λωρο για την αναπτυξη του μωρου.βλεπεις κ αν γεννας προωρα.το σαιτ που εβαλα λεει πολυ λιγα μπορεις να βρεις πολλα παραπανω.καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σας κ υγιη γερα τελειομηνα μωρακια στις αγκαλιες σας

Vicid ευχαριστουμε πολύ!! Εγώ δεν είχα ιδέα γι αυτή την εξέταση!! Θα ενημερωθουμε !! :D

Tbinp3.pngNttep2.png

Λοιπόν ο γιος μου είναι ένας τσολιάς 465 γραμμαρίων. Μας είπε ότι είναι πολύ ψηλός αλλά ξέχασα να ρωτήσω το ύψος πρέπει να τη ρωτήσω τώρα που θα ξαναμπώ!!! Οι μετρήσεις είναι άριστες αλλά είμαστε ακόμη εδώ γιατί δεν γυρνάει να βγει φωτογραφία. Βρε φρέντο ήπια βρε γλυκά έφαγα βρε περπάτησα πάνω κάτω την Τσιμισκή. Τίποτα αντιδραστικος μουλαρωμενος!!!! Έσκυψε την κεφάλα του και κάνει ντροπές ο άτιμος. Έφτασα σε σημείο να τον απειλησω!!! Χαχαχχα!!! Σήμερα θα του πάρω δώρο ένα φορμακι!!!

AoL1p3.png

Χαιρετω σας!!!!! Αχ Βαλεντινα τελειοςςςςς!!!!!! Φαε και κατι αλμυρο μπας και γυρισει....Βεβαια τωρα θα εχεις τελειωσει κογικα. Στο λεω γτ ο δικος μου σεληνιαζεται με τα πατατακια....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...