Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Χαχαχα, φουντούκι μου, πρέπει να μάθεις φύλο επιτέλους για να ηρεμήσεις στον ύπνο σου!!! Πολύ ύπνος κατά τ' 'αλλα, ε; Καλά κάνεις, εγώ σκεφτόμουν πως τόση περιποίηση και φροντίδα σαν αυτή της πρώτης εγκυμοσύνης δεν θα ξανάχουμε και πρέπει να το απολαύσουμε στο έπακρο!

Το πύαρ είναι ακριβώς το πρωτόγαλα! Πρώτα εκκρίνεται αυτό και μετά εμένα μου βγαίνει και άσπρο γάλα. Πάντως όντως δεν έχει να κάνει με το αν θα έχει κάποια πολύ ή λίγο γάλα μετά, αυτό εξαρτάται μόνο από το πόσο συχνά θα βάζουμε τα μωράκια μας στο στήθος να θηλάζουν και φυσικά από το τρίπτυχο όχι πιπίλα-όχι θήλαστρο τις πρώτες 40 μέρες-όχι συμπλήρωμα. Εγώ το άλλο Σάββατο πάω και στο 2ο σεμινάριο θηλασμού! Μ' αρέσει τρελά!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Makon μου παιδαρος ο μπεμπακος σου!!!! :-) :-) :-) με το καλό και η Β επιπέδου

Και εγώ θέλω χειμώνα!!! Όχι άλλη ζεστή!!! Δεν αντέχω άλλο!!!

Και εγώ σήμερα μπριζόλες με πατατες και έκανα κ σπανακόπιτα!

wyEhp3.png

Χαχαχα, φουντούκι μου, πρέπει να μάθεις φύλο επιτέλους για να ηρεμήσεις στον ύπνο σου!!! Πολύ ύπνος κατά τ' 'αλλα, ε; Καλά κάνεις, εγώ σκεφτόμουν πως τόση περιποίηση και φροντίδα σαν αυτή της πρώτης εγκυμοσύνης δεν θα ξανάχουμε και πρέπει να το απολαύσουμε στο έπακρο!

Το πύαρ είναι ακριβώς το πρωτόγαλα! Πρώτα εκκρίνεται αυτό και μετά εμένα μου βγαίνει και άσπρο γάλα. Πάντως όντως δεν έχει να κάνει με το αν θα έχει κάποια πολύ ή λίγο γάλα μετά, αυτό εξαρτάται μόνο από το πόσο συχνά θα βάζουμε τα μωράκια μας στο στήθος να θηλάζουν και φυσικά από το τρίπτυχο όχι πιπίλα-όχι θήλαστρο τις πρώτες 40 μέρες-όχι συμπλήρωμα. Εγώ το άλλο Σάββατο πάω και στο 2ο σεμινάριο θηλασμού! Μ' αρέσει τρελά!

Χαχαχαχαχαχα μάλλον έτσι μέχρι να μάθω θα σκασω !! Όντως χθες που πηγα να κάνω τα νυχακια ήταν μια κοπέλα που είχε γεννήσει και μου είπε αυτό ότι ή πρώτη εγκυμοσύνη είναι τέλεια περίοδος όλοι φροντίζουν και εσύ ξεκουραζεσαι στην δεύτερη μετά έχεις και καποιον άλλο να κυνηγας να νοιαζεσαι και να φροντίζεις !! Γι αυτό θα εκμεταλλευτούμε τώρα την πρώτη μας εγκυμοσύνη στο έπακρο!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Κουτσουνι μου αυτό που λες το έχω πάνω στις τρυπουλες είναι σαν να έχει ξεραθεί κάτι και είναι λευκό!! Είναι λες κ αυτό πυαρ ?

Ναι, αυτό είναι ξεραμένο πύαρ (πρωτόγαλα) δηλαδή. Εγώ αυτό πείραξα και άρχισε να τρέχει το στήθος. Α, για τις θηλές που λες ότι έχουν ξεραθεί, μη βάζεις τίποτα και ειδικά βαζελίνη, γιατί τις μαλακώνει πολύ και καλό είναι να σκληρύνουν για το θηλασμό μετά. Η μόνη προετοιμασία είναι να φοράς βαμβακερό σουτιέν και το πολύ 1 μήνα πριν τη γέννα να βάζεις κρέμα λανολίνης (purelan ή lansinoh). Αλλά ούτε κι αυτό χρειάζεται απαραίτητα! Καλύτερα τσιτσιολίνα να παίρνουν αέρα οι θηλές και τίποτα επάνω για να σκληραγωγούνται. Και το βιο όιλ μόνο στο γύρω γύρω στήθος, όχι πάνω στη θηλή. Αυτά μας είπαν στο σεμινάριο!

Ωραίο είναι και το περπάτημα πάντως ή το κολύμπι. Από φθινόπωρο εγώ μάλλον περπάτημα θα κάνω που είναι το πιο απλό και ήπιο, γιατί φοβάμαι τις πισίνες.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ειμαι πολυ χαρουμενη χθες πήγα γιατρο κ ειδα τον μπομπιρακο μου 350γρ αντρας κ προφιλ φατσουλα τέλεια. Ο πλακουντας ανεβηκς ψηλα τραχηλος κλειστός 38mm ! Σταματαω τα atalad κ τα ουτροτζ απο 3 τα κανω 2 τ μερα! Συσπάσεις γύρω στις 5που έχω τη μέρα είναι φυσιολογικό! ! Κ μου κλεισε 24 Σεπτεμβρίου τη β επιπεδου! Κ δεν αντέχω άλλο τη ζέστη φτανει θελω χειμώνααααα

Μπραβο τι ομορφα νεα, και αυτο το μπομπιρακι τρωει ολο του φαγητο, αυτο το φορουμ θα βγαλει αντρακλες!!!

Με το καλο και η β επιπεδου!!!

Αυτο λεω και εγω οχι αλλο ζεστηηηηη

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Τι κανετε τσουπρες;;;; Βλεπω πολλα νεα!!!! Αρχικα makon τελεια τα νεα σου... Και ο μπεμπουλης μπαμπατσικος!!!! Αντε ολα καλα απο εδω και περα....

Κουτσουνι βα ζησετε για την επετειο σας... Δεν σου ευχηθηκα... Ειναι ωραια που εισαι εμπειρη μανουλα και μας λες και κατι παραπανω να μαθαινουμε....

Jo τι καλαααα... Πρεπει να ειναι ωραια η yoga και σιγουρα βοηθαει και στον τοκετο....

Φουντουκι στειλε 2 3 γεμιστα κι απο εδω..... Εχω προχθες παντως εφαγα σουπα γιουβαρλακια. Δεν ηθελα τοσο το κρεας πιο πολυ το ζουμακι με μπολικο λεμονι με ειχε ξετρελανειιο....

HmwTp3.png

Ναι, αυτό είναι ξεραμένο πύαρ (πρωτόγαλα) δηλαδή. Εγώ αυτό πείραξα και άρχισε να τρέχει το στήθος. Α, για τις θηλές που λες ότι έχουν ξεραθεί, μη βάζεις τίποτα και ειδικά βαζελίνη, γιατί τις μαλακώνει πολύ και καλό είναι να σκληρύνουν για το θηλασμό μετά. Η μόνη προετοιμασία είναι να φοράς βαμβακερό σουτιέν και το πολύ 1 μήνα πριν τη γέννα να βάζεις κρέμα λανολίνης (purelan ή lansinoh). Αλλά ούτε κι αυτό χρειάζεται απαραίτητα! Καλύτερα τσιτσιολίνα να παίρνουν αέρα οι θηλές και τίποτα επάνω για να σκληραγωγούνται. Και το βιο όιλ μόνο στο γύρω γύρω στήθος, όχι πάνω στη θηλή. Αυτά μας είπαν στο σεμινάριο!

Ωραίο είναι και το περπάτημα πάντως ή το κολύμπι. Από φθινόπωρο εγώ μάλλον περπάτημα θα κάνω που είναι το πιο απλό και ήπιο, γιατί φοβάμαι τις πισίνες.

Αχ κ εγώ το πειραξα χθες το ξεφλούδισα σιγά σιγά βλακεία εκανα πάντως δεν τρεχει αλλά παρατηρώ ότι μετά από λίγες μέρες ξανά βγάζει!! Καλά που το συζητησαμε να μην το ξανακανω!! Όχι δεν βάζω καθόλου κρεμες μόνο γύρω από το στήθος!! Τον χειμώνα που είναι πιο φαρδια τα ρούχα θα προσπαθώ να μη φοραω συχνά σουτιεν θα βάζω ένα κορμακι και την μπλούζα με ενοχλουν τρέλα τα σουτιεν!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Τι κανετε τσουπρες;;;; Βλεπω πολλα νεα!!!! Αρχικα makon τελεια τα νεα σου... Και ο μπεμπουλης μπαμπατσικος!!!! Αντε ολα καλα απο εδω και περα....

Κουτσουνι βα ζησετε για την επετειο σας... Δεν σου ευχηθηκα... Ειναι ωραια που εισαι εμπειρη μανουλα και μας λες και κατι παραπανω να μαθαινουμε....

Jo τι καλαααα... Πρεπει να ειναι ωραια η yoga και σιγουρα βοηθαει και στον τοκετο....

Φουντουκι στειλε 2 3 γεμιστα κι απο εδω..... Εχω προχθες παντως εφαγα σουπα γιουβαρλακια. Δεν ηθελα τοσο το κρεας πιο πολυ το ζουμακι με μπολικο λεμονι με ειχε ξετρελανειιο....

Κάθυ μου κ εγώ έτσι τα γιουβαρλακια δεν τα θέλω μόνο την σουπιτσα με λεμονακι και είναι τέλεια!! Τα γεμιστά πολύ ωραία σου τα στελνωωωω :P

Χαμος τα αγόρια εδώ μέσα θα μας τους ζητάνε πολλές :tongue:

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Ειμαι απιστευτα στεναχωρημενη, το ειδατε αυτο το περιστατικο με το ατυχο το παιδακι????Εχει ματωσει η καρδια μου, σοκαριστικα τοσο πολυ κριμα πολυ κριμα...μου χλασε την μερα το γεγονος!!! :(:(:(:(:(:(:(

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Γεια σας κοριτσάρες!!!Πάλι ωραία νέα διαβάζω!!!Τι καλααααά!!!Φτάσαμε στη μέση!!!Πάμε δυναμικά!!!!

Ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τη βυζοκουβέντα εγώ δεν έχω παρατηρήσει να έχω εκκρίσεις,αλλά εχώ το άλλο το κουφό...οταν βγάλω το σουτιέν μου σαν να μου μυρίζει κάτι.....όλα τα κουλά σε μένα συμβαίνουν!!

Κουτσούνι μου άστα....έχει γεμίσει το fb μ αυτή τη φωτογραφία του μωρακιού....αποφεύγω να μπω....κρίμα!!Μακάρι να τανε το τελευταίο μωράκι που χάνεται έτσι άδικα,αλλά δυστυχώς.....,Είχατε και επέτειο εε??Να ζήσετε κούκλα μου...να χαιλρεστε την οικογένειά σας!!!

Πήγα να πάρω κάτι δωράκια και δεν κατάφερα να αντισταθώ....πήρα και δυο εσωρουχάκια για το μπεμπάκι!!Αχχχχ είναι τοσοδούλικα!!Στο γιο μου ή τα χα πάρει πιο μεγάλα,ή έχ καιρό να δω τόσο μικρά ρουχαλάκια!!!

5cPOp3.png

Γεια σας κοριτσάρες!!!Πάλι ωραία νέα διαβάζω!!!Τι καλααααά!!!Φτάσαμε στη μέση!!!Πάμε δυναμικά!!!!

Ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τη βυζοκουβέντα εγώ δεν έχω παρατηρήσει να έχω εκκρίσεις,αλλά εχώ το άλλο το κουφό...οταν βγάλω το σουτιέν μου σαν να μου μυρίζει κάτι.....όλα τα κουλά σε μένα συμβαίνουν!!

Κουτσούνι μου άστα....έχει γεμίσει το fb μ αυτή τη φωτογραφία του μωρακιού....αποφεύγω να μπω....κρίμα!!Μακάρι να τανε το τελευταίο μωράκι που χάνεται έτσι άδικα,αλλά δυστυχώς.....,Είχατε και επέτειο εε??Να ζήσετε κούκλα μου...να χαιλρεστε την οικογένειά σας!!!

Πήγα να πάρω κάτι δωράκια και δεν κατάφερα να αντισταθώ....πήρα και δυο εσωρουχάκια για το μπεμπάκι!!Αχχχχ είναι τοσοδούλικα!!Στο γιο μου ή τα χα πάρει πιο μεγάλα,ή έχ καιρό να δω τόσο μικρά ρουχαλάκια!!!

Σε ευχαριστω για τις ευχες σου..και εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου και με το καλο και το αλλο το μπεμπακι σου!!!

Οσο να ειναι κανει ζεστη φοραμε και σουτιεν ιδρωνει το σημειο αυτο αρκετα, μπορει αυτο να φταιει...λεω εγω τωρα!!!

Ουτε εγω μπορω να αντισταθω αλλα περιμενω να παω στα jumbo να κανω μια καλη φορτοτικη..!!!

Αντιθετως η μαμα μου που θα παρει και το ονομα της η μικρουλα μου, εχει χαζεψει αγοραζει απο τωρα, αφου ακομα και αυτο που ειδα στο Ναρλης το παραγγειλε, δεν την προλαβαινω..λεει θελει να της κανει προικα χαχαχα

Και μενα δεν με χαλαει καθολου ομως...

Μια φιλη μου μου ανακοινωσε οτι ειναι εγκυος 4 εβδομαδων ποσο χαρηκα δεν λεγετε με αυτην την κοπελα παμε μαζι τα παιδακια μας εχουν διαφορα 1 μηνα και τωρα αυτα με το καλο να ερθουν στον κοσμο θα εχουν 4 μηνες

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Ειμαι απιστευτα στεναχωρημενη, το ειδατε αυτο το περιστατικο με το ατυχο το παιδακι????Εχει ματωσει η καρδια μου, σοκαριστικα τοσο πολυ κριμα πολυ κριμα...μου χλασε την μερα το γεγονος!!! :(:(:(:(:(:(:(

Εγώ δεν μπορούσα να σταματήσω το κλάμα όταν το είδα πνιγηκε κ το αδερφάκι του κ η μαμά τους :'(

(μονο ο μπαμπάς επέζησε)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...