Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Κουτσουνι μου είχατε και επέτειο χθες?? Άντε μωρεεε να ζησετε πάντα ευτυχισμένοι και με το καλό ή μπεμπουλα σας!! :D

ναι χθες κλεισαμε τα 3 μας χρονακια παντρεμενοι, σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου να σαι καλα, με το καλο το παιδακι σου και υγεια στην οικογενεια σου

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Virginia mou τι ωραια τα νεα σας μπραβο μωρε ο μπεμπης σουπερ αχ τι ωραια αντε να πλησιαζουμε σιγα σιγα ολες στη β επιπεδου !!!

Κουτσουνι χρονια σας πολλα παντα χαρουμενοι να ειστε !! Πω πω κοριτσια δεν σας προλαβαινω με τα site πολυ ομορφα πραγματακια εχει νομιζω τα θελω ολα αλλα αυτα τα καροτσια πανακριβα αλλα ειναι τοσο τελεια κ εγω εχω μπερδευτει εκανα και γω μια μικρη ερευνα τα inglesina μου αρεσαν πολυ κ στον αντρουλη μου τα stoke αλλα δεν ξερω μου φαινονται υπερβολικα αυτα τα λεφτα , εγω θα ηθελα ενα κοριτσι χωρις καθισματακι κτλ αλλα οσα μου αρεσαν ειναι σετ αραγε πωλουνται χωριστα ;;;

11pSp3.png

Βιργινία μου δίνεις τη σκυτάλη για την Παρασκευή με πάρα πολύ καλά νέα!!!!! Χίλια μπράβο στο νινί το τρώει όλο του το φαΐ!!!!!!

Κουτσουνι να ζήσετε με το καλό το νέο μέλος!!!

Εμείς Σαλονικ όλο βόλτες ευτυχώς για να περάσουν γρήγορα οι μέρες!!!!!

AoL1p3.png

Virginia mou τι ωραια τα νεα σας μπραβο μωρε ο μπεμπης σουπερ αχ τι ωραια αντε να πλησιαζουμε σιγα σιγα ολες στη β επιπεδου !!!

Κουτσουνι χρονια σας πολλα παντα χαρουμενοι να ειστε !! Πω πω κοριτσια δεν σας προλαβαινω με τα site πολυ ομορφα πραγματακια εχει νομιζω τα θελω ολα αλλα αυτα τα καροτσια πανακριβα αλλα ειναι τοσο τελεια κ εγω εχω μπερδευτει εκανα και γω μια μικρη ερευνα τα inglesina μου αρεσαν πολυ κ στον αντρουλη μου τα stoke αλλα δεν ξερω μου φαινονται υπερβολικα αυτα τα λεφτα , εγω θα ηθελα ενα κοριτσι χωρις καθισματακι κτλ αλλα οσα μου αρεσαν ειναι σετ αραγε πωλουνται χωριστα ;;;

Tα stokke και ειδικά το xplory εμένα είναι το αγαπημένο μου σαν ντιζάιν! Πολύ προχωρημένο! Και ειδικά για ψηλούς μπαμπάδες! Αλλά είναι πολύ βαρύ και δεν έχει καθόλου αποθηκευτικούς χώρους και ογκώδες, οπότε εμείς το αφήσαμε. Καλά και για τα λεφτά δε, δεν το συζητάω!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Jo δεν ειναι απιστευτο να βλεπεις σε 200 γραμ.ανθρωπακι σε ποιον μοιαζει;;;; Αααα εμεις τα χωρισαμε... Απο την μυτη και κατω τον αντρα μου και απο την μυτη και πανω σε μενα..... χαχαψαχχαχα... Τωρα στην β επιπεδου θα φαινεται αναλυτικοτερα.....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Χαχα, Κάθυ μου, δηλ. την κάνατε ήδη τη συζήτηση;;; Έχουμε να τρελαθούμε με αυτά τα μουτράκια μέχρι να τα συναντήσουμε! Εμάς έχει ανοίξει debate σε ποιον μοιάζει, ο ένας θέλει να μοιάσει στον άλλο! Αλλά μας έχει καταμπερδέψει ο μπεμπούλης και μάλλον βιαζόμαστε!

Πριν λίγο το στήθος μου άρχισε να εκκρίνει διάφανο υγρό που μετά έγινε άσπρο και μετά σταμάτησε και όταν πήγα λίγο να το πειράξω μέσα στη θηλή έτσουζε. Το 'χετε και εσείς αυτό από τώρα; Το 'χω διαβάσει, αλλά δεν περίμενα από τόσο νωρίς.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημερα ζουζουνες!!!ζεστη παλι!!γκρρρρ!!!

Jo ουτε εμενα μου εχει τυχει αυτο με το στηθος..τουλαχιστον οχι ακομη..

Κουτσουνι μου παντα ευτυχισμενοι,με το καλο το νεο μελος :)

wyEhp3.png

Emmaki29 ευχαριστω για τις ευχες σου με το καλο και εσας το παιδακι σας!!!

Jo αυτο που λες ειναι εκκρισεις με γαλα το στηθος θα αρχιζει να αλλαζει, να μαυριζουν οι ρογες, να μεγαλωνει το στηθος, να ποναει καινουργια σταδια της εγκυμοσυνης...αλλαζει σιγα σιγα το σωμα μας!!!

φατσουλα τα ζουζουνια σας θα αλλαζουν συνεχεια στην αρχη μπορει να μοιαζει στο μπαμπα ή αντιθετα και ξαφνικα να μοιασει σε καποιον παππου χαχαχα

Εμενα ο γιος μου απο την μερα που γεννηθηκε μεχρι και τωρα μοιαζει σε εμενα ολοι οσοι τον βλεπουν λενε στον αντρα μου οτι τον επιασα στον υπνο χαχαχα

σιγουρα το μονο ιδιο που θα εχουν οι μπεμπηδες ειναι το πουλακι του μπαμπα σε junior xaxaxa αυτο μπορουν να το πενεφτουν οσο θελουν!!!!!

Σημερα τι εχει το μενου σας????Εμεις μπριζολες με πατατουλες, και το βραδακι θα κανουμε κρεπουλες..!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Καλημέρα ειμαι πολυ χαρουμενη χθες πήγα γιατρο κ ειδα τον μπομπιρακο μου 350γρ αντρας κ προφιλ φατσουλα τέλεια. Ο πλακουντας ανεβηκς ψηλα τραχηλος κλειστός 38mm ! Σταματαω τα atalad κ τα ουτροτζ απο 3 τα κανω 2 τ μερα! Συσπάσεις γύρω στις 5που έχω τη μέρα είναι φυσιολογικό! ! Κ μου κλεισε 24 Σεπτεμβρίου τη β επιπεδου! Κ δεν αντέχω άλλο τη ζέστη φτανει θελω χειμώνααααα

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!!

Μπράβο, makon μου, τέλεια ξεκίνησε κι εσένα η μέρα και η εβδομάδα σου!!! Ολόκληρος αντράκος ο μπέμπης σου!!! Πολύ ωραία και με τα χαπάκια, έτσι να μειώνονται σιγά σιγά!

Κοριτσάκια μου, εγώ είμαι πολύ κεφάτη, αλλά πτώμα!!! Πήγα για γιόγκα σήμερα πρώτη φορά, μιάμιση ωρίτσα, τα φτυσα μεν, αλλά χαλάρωσα απόλυτα και το καταευχαριστήθηκα (και ο μπόμπιράς μου νομίζω)! Θα πηγαίνω 2 φορές την εβδομάδα τώρα! Ήμασταν όλο εγκυούλες κι είχε πολλή πλάκα! Στο τέλος είχαμε και μασαζάκι και χαλάρωση στην αιώρα και δεν ήθελα να σηκωθώ από κει πέρα!

Τώρα τρώω φρουτάκια και ξεκουράζομαι! Το μεσημεράκι εμείς θα 'χουμε αυγά με ντομάτες, δεν είμαι για κάτι πιο περίπλοκο σήμερα.

Κουτσούνι μου, άρα η μπέμπα πρέπει να μοιάσει στον μπαμπά της, έχει τη σειρά του τώρα!!!

Αυτό με το στήθος είναι πύαρ και γάλα, αλλά δεν το περίμενα τόσο νωρίς. Πάντως διάβασα ότι δεν πρέπει να το πειράζουμε γιατί προκαλεί συσπάσεις. Ευτυχώς δεν τρέχει συνέχεια, μόνο αν πειράξω τις θηλές!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημερούδια!!!!

Μπράβο, makon μου, τέλεια ξεκίνησε κι εσένα η μέρα και η εβδομάδα σου!!! Ολόκληρος αντράκος ο μπέμπης σου!!! Πολύ ωραία και με τα χαπάκια, έτσι να μειώνονται σιγά σιγά!

Κοριτσάκια μου, εγώ είμαι πολύ κεφάτη, αλλά πτώμα!!! Πήγα για γιόγκα σήμερα πρώτη φορά, μιάμιση ωρίτσα, τα φτυσα μεν, αλλά χαλάρωσα απόλυτα και το καταευχαριστήθηκα (και ο μπόμπιράς μου νομίζω)! Θα πηγαίνω 2 φορές την εβδομάδα τώρα! Ήμασταν όλο εγκυούλες κι είχε πολλή πλάκα! Στο τέλος είχαμε και μασαζάκι και χαλάρωση στην αιώρα και δεν ήθελα να σηκωθώ από κει πέρα!

Τώρα τρώω φρουτάκια και ξεκουράζομαι! Το μεσημεράκι εμείς θα 'χουμε αυγά με ντομάτες, δεν είμαι για κάτι πιο περίπλοκο σήμερα.

Κουτσούνι μου, άρα η μπέμπα πρέπει να μοιάσει στον μπαμπά της, έχει τη σειρά του τώρα!!!

Αυτό με το στήθος είναι πύαρ και γάλα, αλλά δεν το περίμενα τόσο νωρίς. Πάντως διάβασα ότι δεν πρέπει να το πειράζουμε γιατί προκαλεί συσπάσεις. Ευτυχώς δεν τρέχει συνέχεια, μόνο αν πειράξω τις θηλές!

Ναι μην το πειραζεις, να ξερεις τρεχει συνεχεια μπορει καποια στιγμη να παρατηρησεις την ρογα σου αναμεσα στις τρυπουλες θα εχει σαν ιστο να το πω ή σαν να εχει ξεραθει κατι ασπρο εκει...μου ηρθε και η λεξη που εψαχνα δεν ειναι γαλα ειναι πρωτογαλα και μερικες φορες βγαζει και σταγονες αιμα μην τρομαξετε δεν ειναι τιποτα απολυτα φυσιολογικοτατο!!!

Σε καθε κοπελα εμφανιζετε διαφορετικα δεν εχει συγκεκριμενο χρονο που γινεται αυτη η διαδικασια, σε αλλες νωρις και σε αλλες αργα και αλλες καθολου....

Φυσικα και αυτες που δεν θα εχουν τις εκκρισεις δεν σημαινει οτι δεν θα εχουν γαλατακι για τα μωρακια τους καμια σχεση, δεν εχει να κανει με γαλα αυτο ολες οι μαμαδες κανουν γαλα τα κανονιζει η φυση μας αυτα...

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Κορίτσια μου να και κ εγώ !! Σήμερα κοίμηθηκα πολύ ξυπνησα έφαγα και ξανά κοίμηθηκα και τώρα έφαγα και γεμιστές πιπεριές πολύ ωραίες και θα ξαπλωσω σιγά σιγά πάλι!!

Jo μου και εγώ το έχω διαβάσει αυτό με το πρώτο γάλα και πυαρ είναι φυσιολογικό μην ανησυχεις καθόλου , το σώμα σου δείχνει ότι όλα δουλεύουν ρολόι και προετοιμάζεται!! Εγώ δεν έχω παρατήρησει κάτι τέτοιο αλλά εχω τρελή φαγούρα στις θηλές και πόνο έχουν ξεραθεί λίγο μου έχει δώσει μια κρεμουλα αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να την βάλω προτιμώ να βάζω νεράκι!!

Μακον μου τι καλός ο μπεμπακος σου μπράβο κορίτσι μου τώρα μπορείς να αρχισεις να χαλαρωνεις και να απολαμβανεις την εγκυμοσύνη σου και σιγά σιγά χωρίς φάρμακα θα νιωσεις άλλος άνθρωπος !! Μόνο την προγεστερόνη που θα σταματήσεις σιγά σιγά θα φύγει ενα βάρος!! Όλα πάνε τέλεια και έτσι θα είναι μέχρι τέλους !! Σου έκανε κολπικό υπέρηχο για να δει τον τράχηλο? Και εγώ θέλω χειμώνα για την ακρίβεια καταχείμωνο βαρεθηκα την ζεστη!!

Κουτσουνι την εφερες την πρώτη φορά στον αντρουλη σου οπότε τώρα μπορεί να σου την έφερε αυτός και ή μικρούλα να μοιάζει στον μπαμπακα!! Πάντως έχω ακούσει ότι τα μωρά παίρνουν απ τους γονείς τα πιο έντονα χαρακτηριστικά και ανυπομωνω να δω το δικό μας από που θα πάρει!!

Είδα στον ύπνο μου ότι γέννησα και μου έφεραν ένα στρουμπουλο μωρακι με ένα τέλειο προσωπακι σαν φεγγάρι μέσα σε μια κουβερτουλα γαλάζια και μόλις του έβγαλα την κουβερτουλα ειδα ότι είχε πιπι και ήταν κοριτσάκι και τους έκανα θέμα που μου την βαλανε γαλάζια και με μπέρδεψαν! ΑΧ εντάξει πέραν από τους εφιάλτες βλέπω και καλά όνειρα που και που αλλά και αυτό με μπερδεψε πολύ !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Ναι μην το πειραζεις, να ξερεις τρεχει συνεχεια μπορει καποια στιγμη να παρατηρησεις την ρογα σου αναμεσα στις τρυπουλες θα εχει σαν ιστο να το πω ή σαν να εχει ξεραθει κατι ασπρο εκει...μου ηρθε και η λεξη που εψαχνα δεν ειναι γαλα ειναι πρωτογαλα και μερικες φορες βγαζει και σταγονες αιμα μην τρομαξετε δεν ειναι τιποτα απολυτα φυσιολογικοτατο!!!

Σε καθε κοπελα εμφανιζετε διαφορετικα δεν εχει συγκεκριμενο χρονο που γινεται αυτη η διαδικασια, σε αλλες νωρις και σε αλλες αργα και αλλες καθολου....

Φυσικα και αυτες που δεν θα εχουν τις εκκρισεις δεν σημαινει οτι δεν θα εχουν γαλατακι για τα μωρακια τους καμια σχεση, δεν εχει να κανει με γαλα αυτο ολες οι μαμαδες κανουν γαλα τα κανονιζει η φυση μας αυτα...

Κουτσουνι μου αυτό που λες το έχω πάνω στις τρυπουλες είναι σαν να έχει ξεραθεί κάτι και είναι λευκό!! Είναι λες κ αυτό πυαρ ?

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερούδια!!!!

Αχ τι ωραία που θα είναι ή γυμναστικούλα θα σε χαλαρώνει και θα σε ξεκουράζει!! Δεν θα έχεις προβλήματα ανατομικά στην εγκυμοσύνη σου!! Μακάρι να ειχαμε κ εμείς καπου κοντά γυμναστήριο που να έχει και για εγκυουλες αλλά δεν είναι εξειδικευμένο για τέτοια κάνουν την κλασική γιόγκα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...