Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Kαλημέρα, κορίτσια μου!

Βιβή, θα ρίξω μια ματιά και για τιμές Ιταλία! Σ' ευχαριστώ! Τα boots τα ξέρω, αλλά έληξε η προσφορά που λες με το 1+1 και με τα μεταφορικά το ένα μπουκαλάκι βγαίνει πια 40 ευρώ. Εδώ το βρίσκεις με 23ε περίπου! Επίσης έχει περιορισμένη παράδοση προς Ελλάδα. Θα 'χω το νου μου κι εδώ για καμιά προσφορά να σας γράψω, γιατί εμένα των 60 ml το μπουκαλάκι μου κράτησε το πολύ ένα μήνα.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια

εχω κι εγω καποιες ιστοσελιδες να σας γραψω, νομιζα πως δεν μπορουμε να τις ποσταρουμε μονο με πμ,αλλα αφου τις γραφετε, θα γραψω κι εγω :)

για το bio oil ειναι http://www.international.boots.com/en/Bio-Oil-200ml-for-scars-stretch-marks-and-dehydrated-skin_51248/ και μαλιστα η τιμη ειναι για 1+1 δωρο

βρηκα ενα φαρμακειο on line θεσσαλονικη με απιστευτες τιμες πχ το αντιηλιακο του γιου μου το πηρα 23 ευρω απο αλλο φαρμακειο και εκει το βρηκα 10 και τραβουσα τα μαλλια μου, αν ομως πας απο εκει χωρις να τα παραγγειλεις on line οι τιμες ειναι κι εκει ακριβες ειναι το http://www.boxpharmacy.gr/gr/el και η εξυπηρέτηση σουπερ

http://www.sportsdirect.com/ αλλο ενα site με σουπερ τιμες, εγω ψωνιζα στην αγγλια συνεχεια απο εκει και στελνουν και ελλαδα

αν θυμηθω και αλλα site θα σας τα στειλω

jo τα καροτσια που λες ειναι ιταλικα, αφου θα πας που θα πας δεν κοιτας μια εκει καλυτερα?στο λεω γιατι κι εγω εκεινο το καροτσι ηθελα και το ειχα βρει σε ενα ιταλικο site και η τιμη καμια σχεση και μεταφορικα μονο 50 ευρω και παλι ειχε διαφορα στην τιμη σε σχεση με ελλαδα.

Βιργινια καλη επιτυχία αυριο :)

αντε καλο βραδυυυυ κοριτσια :)

Καλημερα το σαιτ απο Αγγλια ωραια ειναι...αφου εμενες εκει λογικα θα ξερεις...

ο αντρας μου φοραει 46 νουμερο παπουτσι στα αγγλικα πιο ειναι

και εγω φοραω 38 ή 39 σε αυτα τα νουμερα????

Αμα γνωριζεις φυσικα

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Καλημέρα τσουπρες!!

Ωραία τα σάιτ που βαλατε τα θέλω σχεδόν όλα! Θέλω να πάω στα μαγαζιά να δω τι θα με βολεψει και μετά βλέπουμε για παραγγελία!!

Θα περιμένω τώρα να να μου τελειώσει ή κρέμα και να πάρω κ εγώ το λαδακι !!

Σήμερα σπανακορυζο λαχταριστο !! Τώρα έφαγα και μια τυρόπιτα και χαλαρωνω στον καναπέ !! Το απόγευμα θα πάω για πεντικιουρ έχουμε γάμο την παρασκευη σε ένα κτήμα , σκέφτομαι τι να φορέσω για το βραδακι πλέον έχει δροσια και ποσό μάλλον στο κτήμα που θα είναι ανοιχτό το μέρος!! Φτάνει ο καιρός που δεν ξέρεις τι να βάλεις !!

Τι έχει το πρόγραμμα σήμερα? Κουτσουνι τελείωσαν με τα έργα εκεί?

Tbinp3.pngNttep2.png

Κορίτσια μου καλημέρα!

Μόλις γύρισα ο μπέμπης μου είναι 500 γρ. και όλα απόλυτα φυσιολογικά. Ο πλακούντας είναι λίγο χαμηλά αλλά ακόμα δεν μας ανησυχεί, γιατί συνήθως ως την 33η εβδομάδα ανεβαίνει πιο ψηλά. Ήταν τέλειος, άνοιγε κ έκλεινε τις παλάμες του, κλώτσαγε και πιπίλαγε το δάχτυλο του. Το κεφαλάκι του το είχε προς τα κάτω προς τα γεννητικά μου όργανα και τα ποδαράκια πάνω προς τα πάνω και κοιτούσε προς τα έξω.

Μου έκανε και ενδοκολπικό υπέρηχο για να μετρήσει τον τράχηλο, όλα καλά και εκεί.

Στις 23/9 θα με δει ο ιατρός μου για να μου γράψει και την καμπύλη σακχάρου. Και το dobbler στις 16/11!!

Η ιατρός μας έδωσε φωτογραφίες από την μουρίτσα του και από το πουλάκι του για να το δείξουμε στον μπαμπά...χαχαχα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα τσουπρες!!

Ωραία τα σάιτ που βαλατε τα θέλω σχεδόν όλα! Θέλω να πάω στα μαγαζιά να δω τι θα με βολεψει και μετά βλέπουμε για παραγγελία!!

Θα περιμένω τώρα να να μου τελειώσει ή κρέμα και να πάρω κ εγώ το λαδακι !!

Σήμερα σπανακορυζο λαχταριστο !! Τώρα έφαγα και μια τυρόπιτα και χαλαρωνω στον καναπέ !! Το απόγευμα θα πάω για πεντικιουρ έχουμε γάμο την παρασκευη σε ένα κτήμα , σκέφτομαι τι να φορέσω για το βραδακι πλέον έχει δροσια και ποσό μάλλον στο κτήμα που θα είναι ανοιχτό το μέρος!! Φτάνει ο καιρός που δεν ξέρεις τι να βάλεις !!

Τι έχει το πρόγραμμα σήμερα? Κουτσουνι τελείωσαν με τα έργα εκεί?

μμμ ωραιο το σπανακορυζο, εγω εκανα ντολμαδακια και αυτο πολυ ωραιο ομως!!!

Οχι εδω ακομα σκαβουν, κανουν επεκταση τα πεζοδρομια, τα μαγαζια θα πατωσουν ο πελατης αμα θελει να σταματησει με το αυτοκινητο πλεον δεν γινετε αστα...

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα!

Μόλις γύρισα ο μπέμπης μου είναι 500 γρ. και όλα απόλυτα φυσιολογικά. Ο πλακούντας είναι λίγο χαμηλά αλλά ακόμα δεν μας ανησυχεί, γιατί συνήθως ως την 33η εβδομάδα ανεβαίνει πιο ψηλά. Ήταν τέλειος, άνοιγε κ έκλεινε τις παλάμες του, κλώτσαγε και πιπίλαγε το δάχτυλο του. Το κεφαλάκι του το είχε προς τα κάτω προς τα γεννητικά μου όργανα και τα ποδαράκια πάνω προς τα πάνω και κοιτούσε προς τα έξω.

Μου έκανε και ενδοκολπικό υπέρηχο για να μετρήσει τον τράχηλο, όλα καλά και εκεί.

Στις 23/9 θα με δει ο ιατρός μου για να μου γράψει και την καμπύλη σακχάρου. Και το dobbler στις 16/11!!

Η ιατρός μας έδωσε φωτογραφίες από την μουρίτσα του και από το πουλάκι του για να το δείξουμε στον μπαμπά...χαχαχα!!!

500γρ πωπω θηριο θα βγει...εκανες και την αυχενικη τωρα φαντασου στην β επιπεδου ποσο θα φτασει, μπραβο γιγαντας ο μικρος...

Ο μπαμπας θα ξετρελαθει ειδικα με το πουλακι χαχα..

Εμενα η δικια μου στην β επιπεδου 21 εβδομαδες ημουν 326γρ μια σκατουλα θα βγει, θα φοβαμαι να την πιασω :tongue::tongue:

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

500γρ πωπω θηριο θα βγει...εκανες και την αυχενικη τωρα φαντασου στην β επιπεδου ποσο θα φτασει, μπραβο γιγαντας ο μικρος...

Ο μπαμπας θα ξετρελαθει ειδικα με το πουλακι χαχα..

Εμενα η δικια μου στην β επιπεδου 21 εβδομαδες ημουν 326γρ μια σκατουλα θα βγει, θα φοβαμαι να την πιασω :tongue::tongue:

Β'επιπέδου έκανα σήμερα είμαι 22 και 2 ημερών!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Virginia ολα τωρα με το καλο!!!μπραβο κοριτσαρα μου!!!ολοκληρος λεβεντης!!!

Κουτσουνι β επιπεδου εκανε νομιζω η βιργινια...

Μολις μπηκα σπιτι ετρεχα στο ικα,απαπα εχει κ μια ζεστη!!!!φουντουκι στειλε λιγο σπανακορυζο το πεθυμησα!!μιαμ μιαμ!!!

wyEhp3.png

Β'επιπέδου έκανα σήμερα είμαι 22 και 2 ημερών!

Χθες ειπες για αυχενικη, γιαυτο το ειπα...

Μα λεω και εγω κατι δεν παει καλα, αλλα και παλι καλοθρεμενο τον εχεις...με το καλο οι αλλες εξετασεις τωρα!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Μα λεω και εγω κατι δεν παει καλα, αλλα και παλι καλοθρεμενο τον εχεις...με το καλο οι αλλες εξετασεις τωρα!!!

Xaxaxaxa δίκιο έχεις!άντε το έχασα εντελώς!!!!

Ναι με το καλό σε όλες μας!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

αχ μπραβο βιργινια!!! ολα καλα με τον μπεμπη σου!!!τι ωραια νεα!!!!

καλε ναι αφηστε τα κιλα τωρα.μετα δεν θα προλαβαινουμε να φαμε...

εμενα τα ψωνια μαρεσουν απο κοντα να χαζευεις αλλα απο το ιντερνετ βρισκεις απιστευτες ευκαιριες...χτες πηγα οδοντιατρο εκανα σφραγγισματακι κ καθαρισμο κ μου ειπε οτι εκανα πολυ καλα που πηγα τωρα γιατι σε λιγο θα αρχισουν οι ουλιτιδες. κ αφου ξεθαρρεψα χτες ειπα να επιχειρησω να παω σημερα για αποτριχωση μπικινι με κερι!!!!ουτε καν!!! με το που ξεκινησε ημουν σταματα δεν αντεχω...ειχα ρωτησει στο κεντρο κ μου ειπαν οτι επιτρεπεται αλλα ποναει πιο πολυ γιατι αιματωνεται πιο πολυ η περιοχη.αλλα δεν φανταζομαουν τοσο πολυ...κανω κερι η χαλαουα απο τα 17 δεν το περιμενα. εσεις τι κανετε?

πεντικιουρ φουντουκακι?ωραια!!!μια ανανεωση παντα βοηθαει

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Βιργινία μου τι ωραίος και στρουμπουλος ο μπεμπακος σου μπράβο τέλεια!! Εύχομαι όλες οι εξετάσεις να είναι τελείες!! Χαρά που θα κάνει ο μπαμπάς με το αγοράκι σας!!! Άντε και οι άλλες τώρα ή Βαλεντίνα μας!!

Κορίτσια άλλο να σας το λέω το σπανακορυζο και άλλο να το τρωγατε δεν ξέρω τι επαθα έφαγα 2 πιάτα και όλο μουγκρητά μμμμμμμμ αφού αν είχα δίπλα ένα πιτογυρο και το σπανακορυζο ε σπανακορυζο θα έτρωγα!! Με τα κρέατα στην εγκυμοσύνη δεν τα πάω καλά δεν μπορώ ούτε να τα βλέπω και το είπα στον γιατρό μήπως δεν παίρνω τις βιταμίνες και μου είπε αν τρώω όσπρια να μην στεναχωριεμαι τις παίρνω από άλλου τις βιταμίνες και εγώ από όσπρια κάθε μερα σχεδόν τρώω!! Το ζουζουνακι κλωτσαει ποπαυ το έκανα χαχαχαχαχαχα !!

Αστερακι μεγάλο πρόβλημα ή αποτρίχωση και εηγω κερί έκανα πάντα και τώρα στην εγκυμοσύνη φοβάμαι να μην σφιχτω και ξεκίνησα το ξύρισμα και δεν το μπορώ καθόλου το απεχθανομαι αλλά τι να κάνω .. Μετά την εγκυμοσύνη θα πάω να κάνω ριζική να τελειωνουμε μ αυτό το μαρτύριο της τριχας!!

Έκανες και τα δοντακια σου μια χαρά , ή αλήθεια είναι ότι κ εμένα ματωνουν παρά πολύ τα ούλα μου και πρέπει να κάνω έναν καθαρισμό!! Αυτο ν τον τροχό του οδοντιάτρου καθόλου δεν τον αντεχω!!

Κουτσουνι ή μικρούλα σου μια χαρα θα είναι θα τα πάρει μαζεμένα τα γραμμαριακια της !! Φτου φτου κορίτσια μια χαρά είμαστε με τα μπεμπακια μας πολύ γουρλιδικο το καφέ μας!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Κουτσουνι μου είχατε και επέτειο χθες?? Άντε μωρεεε να ζησετε πάντα ευτυχισμένοι και με το καλό ή μπεμπουλα σας!! :D

Tbinp3.pngNttep2.png

Γεια σας κοριτσακια!!!! Πως ειστε;;;; Ειχαμε και την επομενη β επιπεδου;;;; Βιργινια μπραβοοο τελεια.... Μπαμπατσικος ο μπομπιρας.... Αλλα να λετε και εκατοστα κοριτσια... Οχι μονο γραμμαρια... Να ξερουμε τι να περιμενουμε!!! Φατσουλα δεν εχει δει καμια σας;;;; Να μας πει και προς τα που μοιαζουν τα νινακια;;; Οχι οτι εχει καμια ιδιαιτερη σημασια αλλα ετσι κουβεντα να γινεται.....

HmwTp3.png

Βιργινία μου, μπράβο σας για τον όμορφο μπεμπουλάκο!!! Άντε να συνεχίσουμε έτσι με τις β΄ επιπέδου!!!

Κάθυ μου, εμείς είδαμε φατσούλα αναλυτικά στο τελευταίο μας ραντεβού, αμέσως είπαμε κι οι δυο ότι μοιάζει στον μπαμπά του, αλλά τώρα που την κοιτάζω ξανά και ξανά νομίζω ότι μοιάζει στο δικό μου μπαμπά, δηλ. σ' εμένα. Χαχαχα, μπέρδεμα δηλαδή! Στο 3d φαίνεται τέλεια όλο το κορμάκι του! Έχει πολύ πολύ λεπτά χεράκια και μακριές ποδαρούκλες! Αργότερα θα φαίνονται και καλύτερα! Όταν σκέφτομαι πως είναι 165 γραμμαριάκια και φαίνεται ήδη τόσο καλοσχηματισμένος τρελαίνομαι!

Εμείς σήμερα πήγαμε και ρίξαμε στα καρότσια μια ματιά, το inglesina μ' αρέσει πιο πολύ απ' όλα, είδα και το chicco trio και μερικά άλλα. Μάλλον στο πρώτο κλίνω βέβαια. Πανάκριβο, θα δείξει τι άλλο θα δούμε!

Αύριο ξεκινάω yoga εγκυμοσύνης κι είμαι πολύ ενθουσιασμένη!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...