Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κακαο χαχαχα και εγω νομιζα οτι διαβαζω λαθος!!!

μερικα σαιτ ξενα που ξερω εγω...

http://www.aliexpress.com/category/1501/mother-kids.html?spm=2114.11010108.109.2.iij9Jr

http://gr.nextdirect.com/en/

http://www.clothingattesco.com/

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Εμμακι αν θες στειλε μου το μαγαζι που το βρηκες. Η αν δεις τιποτα αλλο σε καλη τιμη εκει να μου πεις.... Να ξερω να στειλω την πεθερα να βαλει δοσεις.....χαχαχχα

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια παράγγειλα το bio oil 200ml από φαρμακείο με 27.20 ευρώ ονλινε το είδα με 28. Πήγα να δω και για καπα γιατί το χειμώνα πως θα με χωράει το μπουφάν μου είναι μέσατο προ εγκυμοσύνης εποχή και κιλά. Στο φαρμακείο ανέβηκα και στην ζυγαριά 79 πήγα :( και κατάργησα το φαγητό μετά της 9 το βράδυ σωστή φακλανα έχω γίνει χιχι.. Έφαγα με μια ιταλική πιτσα μετά όταν γεννηθεί ο μικρός θα αγοράσω ποδήλατο και θα γυμναζομαι μαζί του :D

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Koυτσούνι, τέλειο το στικεράκι! Μπαίνουν εύκολα άραγε αυτά; Οι αγορές δεν νομίζω ότι έχουν απελευθερωθεί δυστυχώς. Πάντως αν τα καταφέρεις να παραγγείλεις πες μου κι εμένα.

Τανίου μου, μια φορά το ζούμε αυτό! Μετά θα χαθούν εύκολα τα κιλάκια!

Αχ, εγώ απ' το πρωί που κοιτάω καρότσια τελικά μάλλον προς inglesina trilogy τείνω που έχει τις καλύτερες αξιολογήσεις για το κλείσιμο με ένα χέρι και το πόσο ελαφρύ και ογκώδες είναι. Αύριο θα δω το inglesina και το graco evo. Ο ναρλής που μου είπατε την καλή τιμή σ' την κάνει τηλεφωνικά, όχι ιντερνετικά.

Πάω να φτιάξω ζαμπονοτυρόπιτα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Τανιού μου μην στεναχωριέσαι για τα κιλά. Λίγο προσοχή και μετά αμέσως με τα μωράκια μας θα προσέχουμε να τα χάσουμε εγώ έχω πάρει 4,5-5 κιλά αλλά ξεκίνησα πιο πολλά από σένα!!!

ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ έχω αύριο αυχενική το πρωί!!!!! Ανυπομονώ!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Koυτσούνι, τέλειο το στικεράκι! Μπαίνουν εύκολα άραγε αυτά; Οι αγορές δεν νομίζω ότι έχουν απελευθερωθεί δυστυχώς. Πάντως αν τα καταφέρεις να παραγγείλεις πες μου κι εμένα.

Τανίου μου, μια φορά το ζούμε αυτό! Μετά θα χαθούν εύκολα τα κιλάκια!

Αχ, εγώ απ' το πρωί που κοιτάω καρότσια τελικά μάλλον προς inglesina trilogy τείνω που έχει τις καλύτερες αξιολογήσεις για το κλείσιμο με ένα χέρι και το πόσο ελαφρύ και ογκώδες είναι. Αύριο θα δω το inglesina και το graco evo. Ο ναρλής που μου είπατε την καλή τιμή σ' την κάνει τηλεφωνικά, όχι ιντερνετικά.

Πάω να φτιάξω ζαμπονοτυρόπιτα!

Του αντρα μου του το ειπαν κατι φιλου του απο δουλεια, οτι σημερα θα ανοιξουν τα ξενα σαιτ, λογικα αυριο θα ειναι κομπλε...

Το αυτοκολλητο μια χαρα κολαει εχω παρει κιαλα, δεν ειχα καποιο προβλημα..!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Του αντρα μου του το ειπαν κατι φιλου του απο δουλεια, οτι σημερα θα ανοιξουν τα ξενα σαιτ, λογικα αυριο θα ειναι κομπλε...

Το αυτοκολλητο μια χαρα κολαει εχω παρει κιαλα, δεν ειχα καποιο προβλημα..!!!

Ax, μακάρι γιατί είναι όλα πανέμορφα να τα χαζεύεις και βάσανο να μη μπορείς να παραγγείλεις!!!

Βιργινία μου, καλή σου επιτυχία για αύριο, να μας φέρεις τέλεια αποτελέσματα και να 'ναι γερό και ζωηρό το μωρούλι!!!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Βιργινια με το καλό σου ευχομαστε όλα να είναι τέλεια και να δεις ένα στρουμπουλο και ζωηρο νινακι!!

Τανιου μου θα τα χάσουμε τα κιλακια μην στεναχωριεσαι μόλις έρθουν τα μπεμπακια μας θα αρχίσουμε να τρεχουμε για να τα προλάβουμε όλα και θα φύγουν!!

Jo καλή όρεξη τσάκισε την ζαμπονοτυροπιτα!! Εγώ έφαγα ομελέτα με λουκάνικα αλλά δεν είχα καθόλου όρεξη γιατί το απόγευμα όταν ξυπνησα τσάκισα ένα τοστακι και κάτι φρουτάκια και ήμουν φουσκωμενη τωρα αν πεινασω μέσα στον ύπνο θα κάνω ένα γαλατάκι !! Αύριο το πρωί θα ψησω επιτέλους κ εγώ πιτουλες έχει μέρες που μου καρφώθηκε!! Εγώ αυτά που ειδα προς το παρόν και μου άρεσαν είναι της cicco trio τα πολύκαροτσια αλλά σίγουρα θα δω κ αλλά και από κοντά για να αποφασισω θέλω να είναι ελαφρύ και όταν το κλεινεις να χωράει στο αυτοκίνητο γιατί σε ένα φορούμ τα κορίτσια έλεγαν ότι δεν χωρούσαν στο πορτμπαγκάζ!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Τανιού μου μην στεναχωριέσαι για τα κιλά. Λίγο προσοχή και μετά αμέσως με τα μωράκια μας θα προσέχουμε να τα χάσουμε εγώ έχω πάρει 4,5-5 κιλά αλλά ξεκίνησα πιο πολλά από σένα!!!

ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ έχω αύριο αυχενική το πρωί!!!!! Ανυπομονώ!!

Αφηστε τα κιλα στην ακρη και μην τα κοιτατε, αυτα ολο αναβαινουν..οταν θα ειναι θα φυγουν στην ωρα τους!!!

Αχ τι καλα αυριο θα δεις ενα μεγαλουτσικο μωρακι,πολυ συγκινηση..περιμενουμε αυριο τα νεα σου!!Καλο σου βραδυ

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Αααααα Κουτσουνι πολυ ωραια τα αυτοκολλητα.... Μ αρεσαν πολυυυ...

Βιργινια με το καλο... Να μπεις να μας πεις νεα....

Jo αν παρεις και σου πει τιμη ενημερωσε μας να ξερουμε!!!

HmwTp3.png

Για τον μικρό μου τον ζιζικο δεν με νοιάζει ας χαλάσει και το σώμα μου τόσο πολύ τον αγαπάω αλλά καλού κακού το bio oil θα το βάζω. Βλέπω μωρακια στον δρόμο και ανυπομονώ να έρθει κ το δικό μου. Ντιπ χαζομαμα είμαι. Αντε σχεδόν μισή εγκυμοσυνη μας έμεινε κορίτσια :) έγινε η έγκριση γάμου θέλουμε μετάφρασης τώρα :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Γεια σας κοριτσια

εχω κι εγω καποιες ιστοσελιδες να σας γραψω, νομιζα πως δεν μπορουμε να τις ποσταρουμε μονο με πμ,αλλα αφου τις γραφετε, θα γραψω κι εγω :)

για το bio oil ειναι http://www.international.boots.com/en/Bio-Oil-200ml-for-scars-stretch-marks-and-dehydrated-skin_51248/ και μαλιστα η τιμη ειναι για 1+1 δωρο

βρηκα ενα φαρμακειο on line θεσσαλονικη με απιστευτες τιμες πχ το αντιηλιακο του γιου μου το πηρα 23 ευρω απο αλλο φαρμακειο και εκει το βρηκα 10 και τραβουσα τα μαλλια μου, αν ομως πας απο εκει χωρις να τα παραγγειλεις on line οι τιμες ειναι κι εκει ακριβες ειναι το http://www.boxpharmacy.gr/gr/el και η εξυπηρέτηση σουπερ

http://www.sportsdirect.com/ αλλο ενα site με σουπερ τιμες, εγω ψωνιζα στην αγγλια συνεχεια απο εκει και στελνουν και ελλαδα

αν θυμηθω και αλλα site θα σας τα στειλω

jo τα καροτσια που λες ειναι ιταλικα, αφου θα πας που θα πας δεν κοιτας μια εκει καλυτερα?στο λεω γιατι κι εγω εκεινο το καροτσι ηθελα και το ειχα βρει σε ενα ιταλικο site και η τιμη καμια σχεση και μεταφορικα μονο 50 ευρω και παλι ειχε διαφορα στην τιμη σε σχεση με ελλαδα.

Βιργινια καλη επιτυχία αυριο :)

αντε καλο βραδυυυυ κοριτσια :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...