Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Γεια σου, αστεράκι μου!!! Μη φοβάσαι για το σφράγισμα, ρώτησα το γιατρό μου για να κάνω καθαρισμό και μου είπε σφραγίσματα/καθαρισμός και γενικώς όλες τις εκκρεμότητες δοντιών να μην τις αφήνουμε, μόνο η απονεύρωση στην εγκυμοσύνη είναι λίγο επίφοβη λόγω της αδρεναλίνης που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι καμιά φορά. Πρέπει να κλείσω κι εγώ καθαρισμό γιατί ματώνουν τα ούλα και μου τη δίνει.

Θα τον έχουμε λαθρεπιβάτη τώρα σε όλα, χαχαχα, πολύ περίεργη αίσθηση, λέω καμιά φορά του άντρα μου ότι έχουμε τον μπέμπη stoker και μας παρακολουθεί και να προσέχει τι κάνει :roll: Εσύ έχεις και τέσσερα μάτια που κοιτάζουν ορθάνοιχτα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολύ ωραία τα καροτσια κοριτσια και εγώ για καροτσια κοιταω!! Πολύ ωραίο jo το καροτσάκι πρακτικό και έχει και κάθισμα και πορτ μπεμπε!!

Ωχ χαμός στην Ιταλία όχι μόνο πίτσες αλλά και μακαρονάδες θεέ μου πεθαίνω απ την λιγουρα!! Χαχαχα καλά λέει το αστερακι λαθρεπιβάτης ο μπεμπακος σου !!

Κουτσουνι μακάρι να μπορούσαμε κάπου να την κρατήσουμε αυτή την μυρωδιά!! Όταν πηγαινα στην αδερφή μου μύριζε όλο το σπίτι γαλατακι και πουδρα !! Καλά δεν κρατιομαστε!!

Αστερακι μου πες τώρα τι εφαγες και έγινε ή ζημιά στο σφράγισμα!!χαχαχα πάντως μην φοβάσαι έχω ακούσει ότι πολλές πάνε στον οδοντίατρο στην εγκυμοσύνη εντάξει τι να κάνουμε 9 μήνες γίνετε να μην σου συμβεί κάτι??

Ή αννουλα μας δεν μπήκε να μας πει τα νέα από το μπεμπακι της!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερα κοριτσαρες!!!!! Τι κανετε;;;; Jo καλως ηρθες!!!! Τα site που λετε θα τα εξερευνησω αργοτερα που θα μπω απο υπολογιστη. Το beboulino το εχω κι εγω στα υποψιν. Ποιοτητες δεν ξερω αλλα θα το επισκεφτω καποια στιγμη τον Οκτωβριο μαλλον... Jo εμενα ο Ναρλης που κοιταξα δεν μου φανηκε και τοσο οικονομικος.... Αλλα καταστηματα ειναι πιο οικονομικα.. Και μια αναζητηση που εκανα στο σκρουτζ βρηκα πολυ καλες τιμες....

HmwTp3.png

τζο ωραιο το καροτσι!!!αντε με παρασυρατε κ χαζευω κ εγω λιγο καροτσια αν κ εχω πει δεν θα κοιταξω τιποτα πριν τον 7ο. καλε 14 κιλα καροτσι για τα διδυμα βαλε κα τα μωρα μπρατσα θα κανω....

ρε φουντουκακι τιποτα της προκοπης δεν εχω φαει αυτες τις μερες δεν ξερω πως εσπασε ηταν η ωρα του μαλλον...

για το βραδυ εχω παραγγειλει στον αντρα μου μακαρονια πεστο απο χθες τα λιγουρευομαι...κ επισης του ζητησα τσουρεκι...αυτες τις λιγουρες εχω εχω αυτες τις μερες κρεας δεν θελω καθολου

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Αχ, ναι, κι εμένα τώρα αυτό με καίει, το καρότσι!!! Αλλά νομίζω ότι έχω καταλήξει σιγά σιγά στο graco evo trio, που διάβασα αξιολογήσεις, είναι ελαφρύ για το είδος του και πολύ λειτουργικό! Επίσης, κορίτσια, να ξέρετε και ο Ναρλής στην Καβάλα κάνει τέλειες τιμές, εμείς αν δεν βρούμε εξωτερικό, από εκεί θα το παραγγείλουμε.

Να το καρότσι που θέλω:

http://www.narlis.gr/eidibebe/karotsakia/graco/trio-evo-new/trio-evo-sand-506-97-040.html

Κουτσούνι, το πρώτο καροτσάκι που έβαλες είναι πολύ όμορφο! Δηλ. παίρνεις συχνά απ' αυτό το σάιτ με τα ρούχα, ε; Εμένα απλά με προβλημάτισε π.χ. που είδα για τη σαλοπέτα, ότι τα μεγέθη ανά 3 μήνες μεγαλώνουν! Δηλ. κρατάνε τόσο λίγο άραγε; Πώς ξέρεις ποια νούμερα να παραγγείλεις;

Φουντούκι μου, κάτσε με το περιοδικάκι σου και απόλαυσέ το! Φάε μωρέ καλύτερα τα κεφτεδάκια κατευθείαν, άσε την τυρόπιτα για το βράδυ! Θα φτιάξω κι εγώ ζαμπονοτυρόπιτα αύριο και θα έρθουν οι φίλοι μας να πιούνε μπύρες που μας έφεραν από την Τσεχία οι γονείς μου. Εμείς για Ιταλία φεύγουμε τέλη Σεπτέμβρη και γυρνάμε αρχές Οκτώβρη. Θα πέσει πολλή πίτσα και τώρα είμαι στην αυτοσυγκράτηση, σχετικά πάντα βέβαια, με ξέρετε άλλωστε :tongue:

Χθες εγώ έφτιαξα φάβα με κρεμμυδάκι και κόκκινη πιπεριά και πολύ πιπέρι, σήμερα το μεσημέρι ψάρι στη σχάρα με ντοματοσαλάτα!

Περνω πολυ συχνα και δωρα κανω...ερχοντε πολυ γρηγορα..

Και εδω στην Ελλαδα τα νουμερα πανε ανα 3 σε καθε μηνα αμα δεις γραφει και το υψος του παιδιου, συνηθως δεν κοιταμε ηλικια αλλαυψος το καθε παιδακι στον μηνα του εχει αλλο υψος...

Εμενα ο δικος μου οταν ηταν 4 μηνων φοραγε απο 6-9 λογο υψους...

Φυσικα στα νεογεννητα το 0-3 κανει σε ολα...

και καλυτερα μην παρετε πολλα φορμακια το 0 νουμερο θα τα φορεσουν το πολυ 10 μερες τσαμπα λεφτα...

το νουμερο 1 ειναι καλυτερο..

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

Ωραιο Jo το καροτσάκι που λες.... Ωραία και βολικά τα πολυκαρότσια...

Κουτσούνι αν έχεις καρεκλάκι και πορτ μπεμπέ καλύτερα να πάρεις το απλό καρότσι που έστειλες.... Πάντως και τα 3 μου άρεσαν... Αλλά γενικά από τα σχέδια που έχω δει προσανατολίζομαι σε καρότσι cangaroo εγώ....

Έχω πάρει μια γαβάθα σταφύλια να καταβροχθίσω τώρα....

HmwTp3.png

Καλημεεεεεεερααααα!!!Καλό μας μήνα κοριτσάκια!!να χουμε μόνο ευχάριστα νέα!!!!

Λοιπόν πήγαμε στο γιατρο χτες και όλα καλά!Συσπάσεις άφαντες και ο τράχηλός μου ο ίδιος 3.8 εκατοστά!που σημαίνει ότι αφού δεν τον επιρεάζουν οι συσπάσεις,δεν είναι επικίνδυνες!!Εν το μεταξύ με έβαλε και καρδιοτοκογράψο κ έλεγα στη μαία να τώρα κάνω κ τελικά δεν κατέγραφε τίποτα...τι να πω....της λέω καλά που τη μέρα που ήρθα είχα σίγουρα,γιατί θα με περνούσατε για τρελή!!Μου είπε μόνο να ξεκουράζομαι λίγο παραπάνω!!κατά τα άλλα ο μικρούλης πήγε 295 γραμμάρια,αλλά δεν μπορούμε να τον δούμε πολύ καλά γιατί πάει κ στριμώχνεται κάτω κάτω αριστερά κ ούτε 3d δεν μπορεί να μου το δείξει!!!Δεν πειράζει...θα κάνω υπομονή!!Έκλεισα β επιπέδου στις 12 του μήνα!!!Τι καλάαααααααα!!!!

5cPOp3.png

Ωραιο Jo το καροτσάκι που λες.... Ωραία και βολικά τα πολυκαρότσια...

Κουτσούνι αν έχεις καρεκλάκι και πορτ μπεμπέ καλύτερα να πάρεις το απλό καρότσι που έστειλες.... Πάντως και τα 3 μου άρεσαν... Αλλά γενικά από τα σχέδια που έχω δει προσανατολίζομαι σε καρότσι cangaroo εγώ....

Έχω πάρει μια γαβάθα σταφύλια να καταβροχθίσω τώρα....

ναι και εγω αυτο σκεφτηκα μετα θα γεμησω πορτ μπεμπε και καθισματακια...

Ωραια τα καροτσια που κοιτατε αλλα πανακριβα, δεν ειμαι για τετοια εγω!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Καλημεεεεεεερααααα!!!Καλό μας μήνα κοριτσάκια!!να χουμε μόνο ευχάριστα νέα!!!!

Λοιπόν πήγαμε στο γιατρο χτες και όλα καλά!Συσπάσεις άφαντες και ο τράχηλός μου ο ίδιος 3.8 εκατοστά!που σημαίνει ότι αφού δεν τον επιρεάζουν οι συσπάσεις,δεν είναι επικίνδυνες!!Εν το μεταξύ με έβαλε και καρδιοτοκογράψο κ έλεγα στη μαία να τώρα κάνω κ τελικά δεν κατέγραφε τίποτα...τι να πω....της λέω καλά που τη μέρα που ήρθα είχα σίγουρα,γιατί θα με περνούσατε για τρελή!!Μου είπε μόνο να ξεκουράζομαι λίγο παραπάνω!!κατά τα άλλα ο μικρούλης πήγε 295 γραμμάρια,αλλά δεν μπορούμε να τον δούμε πολύ καλά γιατί πάει κ στριμώχνεται κάτω κάτω αριστερά κ ούτε 3d δεν μπορεί να μου το δείξει!!!Δεν πειράζει...θα κάνω υπομονή!!Έκλεισα β επιπέδου στις 12 του μήνα!!!Τι καλάαααααααα!!!!

Αννουλα μου τι τέλεια τα νέα σου μπράβο!! Τώρα κοίταξε να ξεκουραζεσαι και μην πάρεις αέρα και αρχισεις πάλι τις δουλειές ήρεμα πράγματα αυτά που δεν σε κουράζουν!! Και ο μικρουλης φουσκώνει μια χαρά!! Θα τα συνεχίσεις τα 6 μαγνησία?

Tbinp3.pngNttep2.png

Χάθηκα λίγο γιατί έβλεπα το σεμινάριο θηλασμού της νουτρίτσια, πολύ ωραίο, το πιο καλό είναι που μπορείς να ρωτήσεις ό,τι θες στο τέλος και η μαία απαντά σε όλες τις ερωτήσεις και μαθαίνεις πολλά απ' τις ερωτήσεις των άλλων!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

http://oneira.gr/index.php?route=product/product&path=475_530&product_id=9185

M'άρεσε αυτό.. Και πολύ καλή web προσφορά...

Αννούλα τι ωραία νέα!!!!!! Μπράβο... Κοίτα εμείς πηγαίναμε μαζί και στην αυχενική και στον επόμενο υπέρηχο... Τώρα με προσπέρασες 2 μέρες.... Αλλά δεν βαριέσαι!!! Μπήκε ο μήνας μας!!! Να κάνουμε όλες τις β επιπέδου να δούμε τα νινάκια μας και τις φατσούλες στο 3d.... Καλό μήνα κορίτσια!!!!!!!

HmwTp3.png

http://oneira.gr/index.php?route=product/product&path=475_530&product_id=9185

M'άρεσε αυτό.. Και πολύ καλή web προσφορά...

Αννούλα τι ωραία νέα!!!!!! Μπράβο... Κοίτα εμείς πηγαίναμε μαζί και στην αυχενική και στον επόμενο υπέρηχο... Τώρα με προσπέρασες 2 μέρες.... Αλλά δεν βαριέσαι!!! Μπήκε ο μήνας μας!!! Να κάνουμε όλες τις β επιπέδου να δούμε τα νινάκια μας και τις φατσούλες στο 3d.... Καλό μήνα κορίτσια!!!!!!!

Κάθυ πολύ ωραίο και αυτό το καρότσι!! Και εγώ για πολυκαροτσι βλεπω ακόμα δεν έχω καταλήξει!! Άντε σε δύο μέρες θα δεις τιο νινακι σου λεπτομερώς!! Περιμένουμε πως και πως τα νέα από τις β επιπέδου κορίτσια!! Άντε να έρθουν και οι δικές μας τον Οκτώβριο!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Annoula, τέλεια τα νέα!!! Με λίγη ξεκούραση όλα φυσιολογικά! Τώρα πρόσεχε τις πολλές δουλειές και τις πολλές αγκαλιές στο μικρό σου!

Κάθυ μου, έφτασε ήδη η β΄επιπέδου σου; Τώρα το συνειδητοποίησα που το είπε το φουντούκι! Προχωράμε ολοταχώς, για πότε θα γεννήσουμε και δεν θα το καταλάβουμε!

Εγώ μόλις έκλεισα να πάμε με τον άντρα μου και σε ένα κύκλο σεμιναρίων για εγκυμοσύνη-τοκετό-θηλασμό και περιποίηση βρέφους, στον 7ο θα πάμε! Αύριο πάω να χαζέψω και καρότσια από κοντά!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...