Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τωρα με τα ξενα δεν γινετε, ο μπαμπας μου κοιταει καθε μερα αμα και μας δεχτουν παλι θα σας το πω...

Το σουπερ online με τα μπιμπιλινα ειναι πολυ καλο, περνεις αρκετα και εχεις το κεφαλι ησυχο..

Αμα βρω καποια αλλη σελιδα θα σας ενημερωνω, τα ψαχνω πολυ αυτα ευκαιριες οτι μπορουμε να γλυτωνουμε καλο ειναι

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Καλημέρα, κοριτσάκια μου! Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!

Κουτσούνι μου, κι εγώ για ξένα λέω, το ξέρω ότι δεν γίνεται και νομίζω ούτε με αντικαταβολή. Μόλις απελευθερωθεί και το μάθεις πες μας! Θα το κοιτάξω κι εγώ τώρα που γύρισα. Για την ώρα μόνο υπηρεσίες σχετικές με ταξίδια έχουν απελευθερωθεί.

Υπάρχει και αυτό το σάιτ, γερμανικό, http://www.windeln.de/ , από αυτό παρήγγειλε η κουμπάρα μου καρότσι που εδώ το είχαν 200 ευρώ ακριβότερο και άπειρες πάνες και άλλα πράγματα, αλλά τώρα έχει κλείσει το εμπόριο και δεν γίνεται. Ελπίζω ως τον Δεκέμβρη να έχουν επανέλθει τα πράγματα για ιντερνετικές αγορές!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Φουντούκι, όλο και κάπου θα μας πονάει, κι εμένα με πονάει η κοιλιά μου σε διάφορα μέρη αναλόγως πώς θα τεντώνομαι κλπ, αλλά μου κάνει εντύπωση με τόσο μπάνιο που έριξα και περπάτημα πώς και δεν έχω ακόμα συσπάσεις. Πάντως και να 'χα, μου είπε κι εμένα ότι μαγνήσιο δεν θα μου έδινε για τις συσπάσεις, μου είπε απλώς να ξαπλώσω αν νιώσω κάτι τέτοιο και να χαλαρώσω ρυθμούς. Κυρίως για την Ιταλία που τον ρώτησα αν πρέπει να πάρω κανένα φάρμακο εκτάκτου ανάγκης να έχω μαζί, μου είπε κατηγορηματικά όχι όταν του είπα ουτρο ή μαγνήσιο. Ό,τι κάνεις πάντα μου είπε και λίγη χαλάρωση έξτρα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα και καλό μας μήνα κούκλες!!

Jo μου φανταστικά πραγματακια και αυτό το σάιτ!! Τα παρουσία είναι τέλεια!! Και για τα υπόλοιπα αξίζει!! Μακάρι να ανοίξει να μπορούμε να ψωνισουμε!!

Σήμερα τι κανετε?

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Φουντούκι, όλο και κάπου θα μας πονάει, κι εμένα με πονάει η κοιλιά μου σε διάφορα μέρη αναλόγως πώς θα τεντώνομαι κλπ, αλλά μου κάνει εντύπωση με τόσο μπάνιο που έριξα και περπάτημα πώς και δεν έχω ακόμα συσπάσεις. Πάντως και να 'χα, μου είπε κι εμένα ότι μαγνήσιο δεν θα μου έδινε για τις συσπάσεις, μου είπε απλώς να ξαπλώσω αν νιώσω κάτι τέτοιο και να χαλαρώσω ρυθμούς. Κυρίως για την Ιταλία που τον ρώτησα αν πρέπει να πάρω κανένα φάρμακο εκτάκτου ανάγκης να έχω μαζί, μου είπε κατηγορηματικά όχι όταν του είπα ουτρο ή μαγνήσιο. Ό,τι κάνεις πάντα μου είπε και λίγη χαλάρωση έξτρα!

Ναι κ εμένα μου είπε να χαλαρωσω και να μην κάνω κάτι!! Πάντως είμαι καλά σήμερα χθες πονουσα μπορεί και το έντερο μου σε συνδιασμό με την μήτρα που μεγαλώνει να πονουσα !! Τώρα ξάπλωσαν στον καναπέ και χαιδεψα την κοιλιτσα λίγο και αρχίζω να το νιώθω το ζουζουνακι!! Αχ να μην ξέρω το φύλο να του μιλάω με το όνομα του!! :tongue:

Πάντως μην το συζητας έχεις την τέλεια εγκυμοσύνη και σου εύχομαι απ την καρδιά μου να είναι όλη έτσι και γιατί όχι και στις υπόλοιπες εγκυμοσύνες σου!! Και μην φοβάσαι στο ταξίδι τίποτα δεν θα συμβεί δεν χρειάζεται να πάρεις τίποτα!!:D

Tbinp3.pngNttep2.png

Φουντούκι μου, για όλες μας το εύχομαι αυτό εννοείται και σημασία έχει ό,τι περιπέτειες κι αν περάσουμε να γεννηθούν υγιή τα μωρουλίνια μας. Άσε που φοβάμαι μη και δεν τις καταλαβαίνω τις συσπάσεις.

Καλημέρα και καλό μας μήνα κούκλες!!

Jo μου φανταστικά πραγματακια και αυτό το σάιτ!! Τα παρουσία είναι τέλεια!! Και για τα υπόλοιπα αξίζει!! Μακάρι να ανοίξει να μπορούμε να ψωνισουμε!!

Σήμερα τι κανετε?

Τα παρουσία που λες τι είναι; Αχ, εγώ κοιτάω τα καρότσια και είναι πανάκριβα τα άτιμα!

Τελικά το έψαξα για τις ιντερνετικές αγορές και λέει ότι από τις 5 Αυγούστου ισχύει ότι μπορείς να αγοράσεις απεριόριστα απ' το εξωτερικό, μόνο αν το σάιτ που επιλέγεις διατηρεί λογαριασμό τραπέζης στην Ελλάδα. Και ποιο είναι αυτό το σάιτ δηλαδή; Μήπως το ebay που είναι μεγάλο; Ίσως κάποια πολύ μεγάλα να έχουν και ελληνικό λογαριασμό.

Αλλιώς, αν δεν έχει λογαριασμό, ισχύει ότι αγοράζεις μόνο για ταξίδια κλπ. Μακάρι μέχρι Χριστούγεννα να έχουν ανοίξει γιατί θα τα δοκιμάζω όλα εδώ και θα τα παραγγέλνω από εξωτερικό!

Άντε στις 20/9 να μάθεις και το φύλο να το φανταστείς ακριβώς το μωράκι σου και να του μιλάς!!! Θα κάνουμε πάρτι ανακοίνωσης ιντερνετικό όταν το μάθεις! Σήμερα εμείς χαλαρώνουμε απ' το ταξίδι και βάζουμε πλυντήρια! Εσύ τι σχέδια έχεις;

Κουτσούνι, μ' έκαψες με τα σάιτ!!! Έχω τρελαθεί! Δείτε εδώ σαλοπέτα!!!

906-192-X56s.jpg

vLmAp2.png FMoxp2.png

Εμενα χθες κατι με πειραξε που εφαγα και εγινα αυτοκολλητη με την τουαλετα...μια χαρα ηρθε στα καλα του το εντερο μου!!!

Σημερα τελικα θα κανω το αρνακι με ρυζακι...

εχω κατι δουλιτσες για τωρα, θα τις ξεπεταξω στα γρηγορα!!!και το μεσημερακι θα σιδερωσω, να φευγουν το σιχενομαι κιολας!!!

Μου εχουν παρει τα αφτια με τα εργα που κανουν...

Η μικρουλα μου κουνιτε συνεχεια νιωθω σαν να κολυμπαει εκει στον οφαλο μου, καλα ειδικα οταν ξαπλωνω και χαλαρωνω εκει κανει παρτι!!!

Κλωτσιες και καρουμπαλα οχι ακομα, ειναι ησυχουλα!!!

Κοιταω τα ρουχαλακια της που εχω και δεν το πιστευω...

Αντε να ερθει γρηγορα ο Δεκεμβρης..!!!Θελω να την αντικρισω!!!

Μου λειπει ηδη η μυρωδια του μωρου, ενα σας λεω δεν υπαρχει αυτη η μυρωδια θα σας σπασει την μυτη!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Φουντούκι μου, για όλες μας το εύχομαι αυτό εννοείται και σημασία έχει ό,τι περιπέτειες κι αν περάσουμε να γεννηθούν υγιή τα μωρουλίνια μας. Άσε που φοβάμαι μη και δεν τις καταλαβαίνω τις συσπάσεις.

Τα παρουσία που λες τι είναι; Αχ, εγώ κοιτάω τα καρότσια και είναι πανάκριβα τα άτιμα!

Τελικά το έψαξα για τις ιντερνετικές αγορές και λέει ότι από τις 5 Αυγούστου ισχύει ότι μπορείς να αγοράσεις απεριόριστα απ' το εξωτερικό, μόνο αν το σάιτ που επιλέγεις διατηρεί λογαριασμό τραπέζης στην Ελλάδα. Και ποιο είναι αυτό το σάιτ δηλαδή; Μήπως το ebay που είναι μεγάλο; Ίσως κάποια πολύ μεγάλα να έχουν και ελληνικό λογαριασμό.

Αλλιώς, αν δεν έχει λογαριασμό, ισχύει ότι αγοράζεις μόνο για ταξίδια κλπ. Μακάρι μέχρι Χριστούγεννα να έχουν ανοίξει γιατί θα τα δοκιμάζω όλα εδώ και θα τα παραγγέλνω από εξωτερικό!

Άντε στις 20/9 να μάθεις και το φύλο να το φανταστείς ακριβώς το μωράκι σου και να του μιλάς!!! Θα κάνουμε πάρτι ανακοίνωσης ιντερνετικό όταν το μάθεις! Σήμερα εμείς χαλαρώνουμε απ' το ταξίδι και βάζουμε πλυντήρια! Εσύ τι σχέδια έχεις;

906-192-X56s.jpg

Αχ τα καροτσια εννοούσα αμάν αυτό το λεξικό!!

Αχ τι όμορφο αντρακι είναι αυτό που ανεβασες τι ωραίο τζινακι , καλά θα τρελαθουμε τελείως!! Κ εγώ τα χαζευω τώρα αλλά καλύτερα θα τα δω όταν μάθω το φύλο για να βλέπω πιο συγκεκριμένα!!

Και εγώ στο σπίτι διαβάζω ένα περιοδικό δεν θα κάνω τίποτα ! Σκέφτομαι να ψησω τυροπιτουλα αλλά λέω μήπως μου κόψη την όρεξη από το μεσημεριανό που έχουμε κεφτεδακια με σάλτσα και πιλάφι!!

Ποτέ φεύγετε ταξιδακι?

Κουτσουνι μου καλημέρα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

906-192-X56s.jpg

Δεν ειναι τελεια...σχεδον ολη η ντουλαπα του γιου μου ειναι απο αυτο το σαιτ...τελεια και ποιοτητα πανω απο ολα!!!

Ασε θα τρελαθεις αμα συνεχισεις να κοιτας!!!

Εχω δει για την μικρη μου ενα καρο σε αυτο..!!!

Θα παω να βαλω και εγω λεφτα στην τραπεζα να κοιταω συνεχεια!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Εμενα χθες κατι με πειραξε που εφαγα και εγινα αυτοκολλητη με την τουαλετα...μια χαρα ηρθε στα καλα του το εντερο μου!!!

Σημερα τελικα θα κανω το αρνακι με ρυζακι...

εχω κατι δουλιτσες για τωρα, θα τις ξεπεταξω στα γρηγορα!!!και το μεσημερακι θα σιδερωσω, να φευγουν το σιχενομαι κιολας!!!

Μου εχουν παρει τα αφτια με τα εργα που κανουν...

Η μικρουλα μου κουνιτε συνεχεια νιωθω σαν να κολυμπαει εκει στον οφαλο μου, καλα ειδικα οταν ξαπλωνω και χαλαρωνω εκει κανει παρτι!!!

Κλωτσιες και καρουμπαλα οχι ακομα, ειναι ησυχουλα!!!

Κοιταω τα ρουχαλακια της που εχω και δεν το πιστευω...

Αντε να ερθει γρηγορα ο Δεκεμβρης..!!!Θελω να την αντικρισω!!!

Μου λειπει ηδη η μυρωδια του μωρου, ενα σας λεω δεν υπαρχει αυτη η μυρωδια θα σας σπασει την μυτη!!!

Ανυπομωνω να το μυρισω το μπεμπακι !! Μακάρι να μην έφευγε ποτέ αυτή ή μωρουδιλα που μυρίζουν στην αρχή!!

Κ εμείς είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα έργα εδώ έξω απ το σπίτι!! Τώρα πλησιάζουν οι εκλογές και δεν ξέρουν πως να κερδίσουν πάλι καμία ψήφο!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Αχ τα καροτσια εννοούσα αμάν αυτό το λεξικό!!

Αχ τι όμορφο αντρακι είναι αυτό που ανεβασες τι ωραίο τζινακι , καλά θα τρελαθουμε τελείως!! Κ εγώ τα χαζευω τώρα αλλά καλύτερα θα τα δω όταν μάθω το φύλο για να βλέπω πιο συγκεκριμένα!!

Και εγώ στο σπίτι διαβάζω ένα περιοδικό δεν θα κάνω τίποτα ! Σκέφτομαι να ψησω τυροπιτουλα αλλά λέω μήπως μου κόψη την όρεξη από το μεσημεριανό που έχουμε κεφτεδακια με σάλτσα και πιλάφι!!

Ποτέ φεύγετε ταξιδακι?

Κουτσουνι μου καλημέρα!!

Αχ, ναι, κι εμένα τώρα αυτό με καίει, το καρότσι!!! Αλλά νομίζω ότι έχω καταλήξει σιγά σιγά στο graco evo trio, που διάβασα αξιολογήσεις, είναι ελαφρύ για το είδος του και πολύ λειτουργικό! Επίσης, κορίτσια, να ξέρετε και ο Ναρλής στην Καβάλα κάνει τέλειες τιμές, εμείς αν δεν βρούμε εξωτερικό, από εκεί θα το παραγγείλουμε.

Να το καρότσι που θέλω:

http://www.narlis.gr/eidibebe/karotsakia/graco/trio-evo-new/trio-evo-sand-506-97-040.html

Κουτσούνι, το πρώτο καροτσάκι που έβαλες είναι πολύ όμορφο! Δηλ. παίρνεις συχνά απ' αυτό το σάιτ με τα ρούχα, ε; Εμένα απλά με προβλημάτισε π.χ. που είδα για τη σαλοπέτα, ότι τα μεγέθη ανά 3 μήνες μεγαλώνουν! Δηλ. κρατάνε τόσο λίγο άραγε; Πώς ξέρεις ποια νούμερα να παραγγείλεις;

Φουντούκι μου, κάτσε με το περιοδικάκι σου και απόλαυσέ το! Φάε μωρέ καλύτερα τα κεφτεδάκια κατευθείαν, άσε την τυρόπιτα για το βράδυ! Θα φτιάξω κι εγώ ζαμπονοτυρόπιτα αύριο και θα έρθουν οι φίλοι μας να πιούνε μπύρες που μας έφεραν από την Τσεχία οι γονείς μου. Εμείς για Ιταλία φεύγουμε τέλη Σεπτέμβρη και γυρνάμε αρχές Οκτώβρη. Θα πέσει πολλή πίτσα και τώρα είμαι στην αυτοσυγκράτηση, σχετικά πάντα βέβαια, με ξέρετε άλλωστε :tongue:

Χθες εγώ έφτιαξα φάβα με κρεμμυδάκι και κόκκινη πιπεριά και πολύ πιπέρι, σήμερα το μεσημέρι ψάρι στη σχάρα με ντοματοσαλάτα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Ανυπομωνω να το μυρισω το μπεμπακι !! Μακάρι να μην έφευγε ποτέ αυτή ή μωρουδιλα που μυρίζουν στην αρχή!!

Κ εμείς είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα έργα εδώ έξω απ το σπίτι!! Τώρα πλησιάζουν οι εκλογές και δεν ξέρουν πως να κερδίσουν πάλι καμία ψήφο!!

Να μπορουσα να την αποθηκευσω σε ενα βαζακι...

Αντε να μαθεις και εσυ το φυλο του μωρου, ελπιζω οταν ερθει η ωρα μην σας κανει κολπα, να χαζευεις και εσυ, σαν εμας!!!

Χαζεψαμε απο τωρα, μετα θα το χασουμε τελειως

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

καλημερα κοριτσαρες!

τζο καλωσηρθες κ με το καλο να συνεχισετε τα ταξιδια σας! θα λες στον γιο σου οτι ειχες ερθει κ εσυ στο ταξιδι του μελιτος λαθρεπιβατης στην κοιλιτσα!!!

μωρουδιλα ε κουτσουνι?αχ κ εγω ανυπομονω!!!

χαδευε κοιλιτσα φουντουκακι κ ας μην ξερουμε ακομα σιγουρα τι ειναι!

εγω θα παω οδοντιατρο το απογευμα μουεφυγε ενα κομματακι μαλλον απο σφραγισμα κ εχω αγχωθει λιγο αλλα της το ειπα στο τηλεφωνο κ μου υποσχεθηκε θα με προσεξει...

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...