Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Κουτσουνι μου ή πίτσα τέλεια αλλά το αρνάκι πως το τρως βρε κορίτσι ?? Εγώ τα τελευταία 2 χρόνια δοκιμασα λίγο κατσικάκι κ μου ψιλό άρεσε αλλά το αρνάκι μου μυρίζει πολύ!! Βέβαια έχει να κάνει κ με το μαγείρεμα !! Εμείς φακή σήμερα μ αρέσει παρά πολύ το απόγευμα θα πάω να βρω σπανάκι στην λαϊκή δεν είχε μπορεί να πάρω κατεψυγμένο !!

Τι ωραία που έχεις τον μικρουλη σου στο σπίτι σκέτη χαρά θα είναι !!!

Τανιου κ εγώ πιστεύω ότι το μαγνήσιο κάνει για τις συσπάσεις δεν νομίζω να το δίνουν οι γιατροί τζαμπα!! Κ εγώ παίρνω γιατί κάποια στιγμή είχα κάτι τραβήγματα χαμηλά και μου είπε να πάρω μαγνήσιο δεν θα μου το έδινε χωρίς λόγο!!

ειναι ο τροπος μαγειρεματος οπως λες, αλλα γενικα δεν με ενοχλει καθολου, τα τρωω ανετα, φετα δεν μπορω να φαω, μερικες ειναι τοσο χαλια λες και τρως το ιδιο το κατσικι...

Πολλα χαπια, τραβηγματα ολες εχουμε φησιολογικα κιολας μωρο εχουμε στην κοιλια μας, δινουν χαπια και για αυτο...

Συσπασεις οταν λετε δηλαδη τι νιωθετε???πως το καταλαβαινετε???

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα σου περάσουν makon μου αλλά γιατί σου το δίνει το μαγνήσιο αν είναι να μην κάνει τίποτα στις συσπάσεις? Στο εξωτερικό για τις συσπάσεις δεν δεν δίνουν ουτροτζεσταν αλλά μαγνήσιο και περνάνε!! Και την αννουλα που έχει συσπάσεις την έδωσε μαγνήσιο οπότε κάτι θα κάνει δεν μπορεί.. Εσυ για τις συσπάσεις τι παίρνεις?

Υπομονή κορίτσια έρχεται η μέρα που θα τα αγκαλιασουμε τα νινακια και θα φύγουν όλες οι κακές σκέψεις !! :tongue:

Στην πρώτη. Μου εγκυμοσύνη. στον τεταρτ. μου ξεκίνησε μαγνήσιο στην δεύτερη. εγκυμοσύνη. ο ιδιος γιατρος ειχα συσπασεις μαγνησιο...αηξηθηκαν οι συσπασεις 6 χαπια μαγνησιο τη μερα κ δεν μου καναν απολυτως τιποτα κ γενικα εκανε κ αλλα πολλα λαθη αυτος κ εχασα το μωρο στον 5ο. Τωφα που αλλαξα γιατρο τα ουτροτζ. μου τα εδωσε απο την αρχη λογω ιστορικου κ ειπε τουλάχιστον μεχρι τον τεταρτο θα τα παιρνω. Απο τέταρτη πουθα παω ελπιζω να τα κόψει. Οταν άρχισαν οι συσπασεις τωρα μου εδωσε adalat. τον ρωτησα για μαγνησιο κ μου ειπε δεν κανει τιποτα. Δεν μου εδωσε δηλαδη.κ οντως που εψαξα στο ιντερνετ αυτο που μου ειπε μονο ενδοφλεβια το θειικό μαγνησιο βοηθαει. Κ το atalad το δινουν αφου κανει την ιδια δουλεια με το utopar πο. πλεον δεν κυκλοφορει. Θα τον ξαναρωτησω ρε κοριτσια την τεταρτη τι να πω

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Κριθαράκι με κοτόπουλο και ρόλο κιμά με ρύζι..Έχουμε δύο επιλογές, μου έφερε φαγητό για δύο μερες..

Εγώ από τότε που ξεκίνησα το trofocard είμαι καλύτερα από θέμα συσπασεων..Βρε κορίτσια άσχετο κάθε μέρα το μεσημέρι με πονάνε τα πόδια μου...Δεν έχουν πρηστει Αλλά λες κ έχω περπατήσει χιλιόμετρα

wyEhp3.png

καλημερα κοριτσια!

αχ κ εμενα με εχουν παλαβωσει.φτιαχνουν τον κηπο απο το πρωι κοβουν δεντρα χαμος γινεται.

κ σημερα νομιζω εχει πολυ ζεστη παλι,παει εκινο το ωραιο αερακι...

αντε αννουλα να πας γιατρο να ηρεμησεις.εμενα ο αντρας μου λειπει συχνα οποτε εχω συνηθισει να ειμαι μονη μου.

εγω περιμενω την μαμα μου να μου φερει γεμιστα κ ευτυχως δεν μου αρεσουν οι λουκανικοπιτες...χαχα!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Εγω ετοιμασα γεμιστα για αυριο! Το μαγνησιο με βοηθησε πολυ στις συσπασεις του εντερου !

Τα ποδια τα εχω και γω καποιες μερες ετσι ισως εχει να κανει με τη ζεστη . Σημερα εχω φγητο απο χθες που ψησαμε.Μου προτεινε η πεθερα μου να μεινω εκει την αλλη βδομαδα για να παω στο γιατρο αλλα μαλλον μου κοστισε ψυχολογικα πολυ το οτι εμεινα 2 μηνες εκει και της ειπα ευγενικα οχι !! Λουκανικοπιτα ειχα να φαω αιωνες !!!!!! Ηταν να γλυφεις τα δαχτυλα σου !!!!!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Τελικα σας εβαλα τις φυτιλιες και εγω δεν εφαγα λουκανοπιτα..χαχαχα βγηκα αργα και δεν βρηκα.... Δεν πειραζει... Αυριο... Δεν ξεχνω.....

Εμμακι μηπως κουραζεσαι και σε πονανε;;; Εγω με τα ποδια δεν εχω θεμα. Η μεση μου πιανεται που και που και στο υψος των νεφρων εχω σαν πιασιμο...

Κουτσουνι αυτο που ειπαν και τα κοριτσια για τις συσπασεις. Νιωθω πονο σαν να τεντωνει εκεινο το σημειο και πετρωνει....

Παντως κπριτσια η κοιλια μου ηταν σκληρη. Εχει 2 μερες τωρα εχει μαλακωσει πολυ. Δεν ξερω γιατι...

HmwTp3.png

Τελικα σας εβαλα τις φυτιλιες και εγω δεν εφαγα λουκανοπιτα..χαχαχα βγηκα αργα και δεν βρηκα.... Δεν πειραζει... Αυριο... Δεν ξεχνω.....

Εμμακι μηπως κουραζεσαι και σε πονανε;;; Εγω με τα ποδια δεν εχω θεμα. Η μεση μου πιανεται που και που και στο υψος των νεφρων εχω σαν πιασιμο...

Κουτσουνι αυτο που ειπαν και τα κοριτσια για τις συσπασεις. Νιωθω πονο σαν να τεντωνει εκεινο το σημειο και πετρωνει....

Παντως κπριτσια η κοιλια μου ηταν σκληρη. Εχει 2 μερες τωρα εχει μαλακωσει πολυ. Δεν ξερω γιατι...

Μήπως ήταν το έντερο πρησμένο??? Το χω πάθει και γι αυτό αλλά αιτία ήταν το έντερο

AoL1p3.png

Και το εντερο να ηταν για ποσο καιρο;;; Σιγουρα τον τελευταιο μηνα για να μην πω και τον προηγουμενο ηταν σκληρη. Αλλα και παλι παω καθε μερα τουαλετα. Αλλα ισως να ηταν κι αυτο... Δεν το σκεφτηκα...

HmwTp3.png

Εμείς και τα μωράκια μας!!! :tongue::tongue::tongue:

• georgia95 ........................ΠΗΤ 29/12...μπεμπάκος
  • Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1...μπεμπάκος
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 9/1...μπεμπούλα
  • Βαρβάρα84........................ΠΗΤ 11/1...μπεμπάκος
  • Κathie90 ..........................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • vivi15.................................ΠΗΤ 23/1...μπεμπάκος
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • FTAS..................................ΠΗΤ 26/1...μπεμπούλα
  • makon................................ΠΗΤ 28/1...μπεμπάκος
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος
  • Εmmaki29...........................ΠΗΤ 5/2...μπεμπάκος
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2
  • littlestar.............................ΠΗΤ 10/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλησπέρα!!! Γυρίσαμε επιτέλους! Τις παρατείναμε λίγο τις διακοπές, αλλά τελικά και πάλι Αθήνα! Πολύ ωραία ήταν, πολλές εκδρομές, αλλά μου βγήκε η γλώσσα απ' το πολύ μπάνιο, κολυμπούσα στην πισίνα και μετά καπάκι στη θάλασσα. Έφαγα και πολλά γλυκά μπας και κλωτσήσει ο μπέμπης μου, αλλά πού ο ατιμούλης! Τίποτα ακόμα!

Κορίτσια μου, να μου πείτε αν έκανα λάθος στο πινακάκι γιατί τα ψιλοθυμάμαι όπως τα γράφατε και δεν ήμουν πολύ σίγουρη.

Βιβή, έχεις μπέμπη όντως; Επίσης, θα μου στείλεις και μένα με πμ το σάιτ με το βιο όιλ να το παραγγείλω; Καλά, έχει απελευθερωθεί όντως το εμπόριο μέσω ίντερνετ λόγω τραπεζών; Γιατί εγώ ξέρω ότι μόνο εισιτήρια και ξενοδοχεία επιτρέπεται να πληρώνουμε μέσω ίντερνετ για την ώρα. Και θέλω αργότερα να παραγγείλω και πολλά πράγματα για τον μπέμπη (πάνες, καρότσια κλπ) και περιμένω να απελευθερωθεί και το εμπόριο προϊόντων. Αν παράγγειλε καμία πρόσφατα ας μας πει!

Θεανώ και φουντούκι μου, μας κρατάτε σε αγωνία με το φύλο!!!

Αννούλα και Θεανώ, κάπου στα πεταχτά στις διακοπές διάβασα ότι σας έπιασαν συσπάσεις και περάσατε δύσκολα; Ελπίζω να μην τα έχω μπερδέψει, ξεκουραστείτε όσο πιο πολύ μπορείτε γιατί είναι δύσκολα με μικρά παιδάκια. Εύχομαι να επανέλθετε γρήγορα και ομαλά!

Αχ, είδα τόσα μπεμπουλίνια σε καρότσια με φατσούλες γλυκές στις διακοπές και έχω σκάσει από ανυπομονησία! Ο άντρας μου κατουριέται απ' τη χαρά του όταν τα βλέπει, μου δείχνει όλους τους μπόμπιρες που κάθονται αγκαλιά στους μπαμπάδες στο λαιμό!

Επιστρέψαμε μες στη ζέστη και μου την έχει δώσει! Αλλά Τετάρτη θα πάω να δω μωρουδιακά να συνέλθω για να πάρω ένα δώρο για την κολλητούλα μου που γεννάει ανά πάσα στιγμή!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς και τα μωράκια μας!!! :tongue::tongue::tongue:

• georgia95 ........................ΠΗΤ 29/12...μπεμπάκος
  • Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1...μπεμπάκος
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 9/1...μπεμπούλα
  • Βαρβάρα84........................ΠΗΤ 11/1...μπεμπάκος
  • Κathie90 ..........................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • vivi15.................................ΠΗΤ 23/1...μπεμπάκος
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • FTAS..................................ΠΗΤ 26/1...μπεμπούλα
  • makon................................ΠΗΤ 28/1...μπεμπάκος
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος
  • Εmmaki29...........................ΠΗΤ 5/2...μπεμπάκος
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2
  • littlestar.............................ΠΗΤ 10/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα

Αχου μαζεύτηκαν 12 αγοράκια και μόνο τρία κοριτσάκια αλλά και δύο αγνώστου φυλου να ναι κορίτσια θα ψάχνουμε νύφης εμείς η αγορομανες χιχι...

Καλώς ήρθες πίσω Jo :D

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Και το εντερο να ηταν για ποσο καιρο;;; Σιγουρα τον τελευταιο μηνα για να μην πω και τον προηγουμενο ηταν σκληρη. Αλλα και παλι παω καθε μερα τουαλετα. Αλλα ισως να ηταν κι αυτο... Δεν το σκεφτηκα...

Βρήκα ένα σιτε που λέει για συσπασεις ίσως σε καθησυχασει

http://www.imommy.gr/egkimosini/article/407/ola-osa-prepei-na-kserete-gia-tis-syspaseis/

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καλησπέρα!!! Γυρίσαμε επιτέλους! Τις παρατείναμε λίγο τις διακοπές, αλλά τελικά και πάλι Αθήνα! Πολύ ωραία ήταν, πολλές εκδρομές, αλλά μου βγήκε η γλώσσα απ' το πολύ μπάνιο, κολυμπούσα στην πισίνα και μετά καπάκι στη θάλασσα. Έφαγα και πολλά γλυκά μπας και κλωτσήσει ο μπέμπης μου, αλλά πού ο ατιμούλης! Τίποτα ακόμα!

Κορίτσια μου, να μου πείτε αν έκανα λάθος στο πινακάκι γιατί τα ψιλοθυμάμαι όπως τα γράφατε και δεν ήμουν πολύ σίγουρη.

Βιβή, έχεις μπέμπη όντως; Επίσης, θα μου στείλεις και μένα με πμ το σάιτ με το βιο όιλ να το παραγγείλω; Καλά, έχει απελευθερωθεί όντως το εμπόριο μέσω ίντερνετ λόγω τραπεζών; Γιατί εγώ ξέρω ότι μόνο εισιτήρια και ξενοδοχεία επιτρέπεται να πληρώνουμε μέσω ίντερνετ για την ώρα. Και θέλω αργότερα να παραγγείλω και πολλά πράγματα για τον μπέμπη (πάνες, καρότσια κλπ) και περιμένω να απελευθερωθεί και το εμπόριο προϊόντων. Αν παράγγειλε καμία πρόσφατα ας μας πει!

Θεανώ και φουντούκι μου, μας κρατάτε σε αγωνία με το φύλο!!!

Αννούλα και Θεανώ, κάπου στα πεταχτά στις διακοπές διάβασα ότι σας έπιασαν συσπάσεις και περάσατε δύσκολα; Ελπίζω να μην τα έχω μπερδέψει, ξεκουραστείτε όσο πιο πολύ μπορείτε γιατί είναι δύσκολα με μικρά παιδάκια. Εύχομαι να επανέλθετε γρήγορα και ομαλά!

Αχ, είδα τόσα μπεμπουλίνια σε καρότσια με φατσούλες γλυκές στις διακοπές και έχω σκάσει από ανυπομονησία! Ο άντρας μου κατουριέται απ' τη χαρά του όταν τα βλέπει, μου δείχνει όλους τους μπόμπιρες που κάθονται αγκαλιά στους μπαμπάδες στο λαιμό!

Επιστρέψαμε μες στη ζέστη και μου την έχει δώσει! Αλλά Τετάρτη θα πάω να δω μωρουδιακά να συνέλθω για να πάρω ένα δώρο για την κολλητούλα μου που γεννάει ανά πάσα στιγμή!

Καλως ηρθατε χαιρομαι που περασατε ομορφα και του χρονου να ειστε καλα!!!

Απο Ελλαδα μπορεις να παραγγειλεις οτι θελεις με αντικαταβολη γινετε κανονικα...

Mπιμπιλινα που ανεφερες εχει στο We love supermarket με πολλα τεμαχια και καλες τιμες...εγω παντα απο κει περνω.

Εγω θελω απο ebay & Aliexpress τρομερα πραγματα σε ολα τα ηδη για μπεμπε και φοβερες τιμες...μας εχουν κλειδωσει σαν χωρα και δεν μπορουμε να παρουμε πραγματα, εχει δοκιμασει καμια σας, σε αυτα τα site???

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Καλώς ήρθες jo μου !! Άντε και του χρόνου με τον μπεμπακο σας θα κανετε τις πιο όμορφες διακοπές!! Τελευταίες και κατά ιδρωμενες με το φύλο του μωρού εγώ με την Θεανώ!! Ποιος θα μου το έλεγε ότι θα το μάθω στον πέμπτο μήνα γιατί την 20 εβδομάδα έχω ραντεβού και εκεί θέλει δεν θέλει θα δείξει !! Αυτές τις μέρες έχει τρελαθεί στις τούμπες και στις κλωτσιές το νιώθω εεε δεν μπορούσε να κάνει καμία τούμπα και στον υπέρηχο.. Μου ξάπλωνε εκεί ήσυχα ήσυχα και δεν κουνιόταν!! Ή αλήθεια είναι ότι σήμερα είχε ζέστη και απ ότι ειδα μέχρι της 10 Σεπτεμβρίου έτσι θα πάει θα κάνει της τελευταίες ζεστές!! Ουφ και δεν την θέλω άλλο είχε ωραία δροσουλα τις προηγούμενες μέρες τα βράδια εκλεινα και το παράθυρο!!

Κορίτσια ή μέση μου με πονάει πολύ όλη μέρα δεξιά αριστερά στην μέση και λίγο μπροστά αριστερά με τραβάει πήρα τον γιατρό και μου είπε ότι μεγαλώνει ή μήτρα και κάπου θα με πατάει !! Εγώ ανησυχησα για συσπάσεις αλλά δεν έκανα τίποτα όλη μέρα ξάπλα είμαι και ή κοιλιά μου είναι ήρεμη δεν με ενοχλεί!! Μου είπε κιόλας να χαλαρωσωχαλαρωσω και να μην φοβάμαι και ότι σήμερα έχω εντολή γιατρού να πιω 2 λευκά κρασακια να ηρεμησω !! Χαχαχαχαχαχα

Κουτσουνι εγώ δεν έχω ψωνισει από εξωτερικό ποτέ μόνο εντός με αντικαταβολη !! Πες μας αν ξέρεις και αλλά on line shop με φθηνά μπεμπε !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλώς ήρθες jo μου !! Άντε και του χρόνου με τον μπεμπακο σας θα κανετε τις πιο όμορφες διακοπές!! Τελευταίες και κατά ιδρωμενες με το φύλο του μωρού εγώ με την Θεανώ!! Ποιος θα μου το έλεγε ότι θα το μάθω στον πέμπτο μήνα γιατί την 20 εβδομάδα έχω ραντεβού και εκεί θέλει δεν θέλει θα δείξει !! Αυτές τις μέρες έχει τρελαθεί στις τούμπες και στις κλωτσιές το νιώθω εεε δεν μπορούσε να κάνει καμία τούμπα και στον υπέρηχο.. Μου ξάπλωνε εκεί ήσυχα ήσυχα και δεν κουνιόταν!! Ή αλήθεια είναι ότι σήμερα είχε ζέστη και απ ότι ειδα μέχρι της 10 Σεπτεμβρίου έτσι θα πάει θα κάνει της τελευταίες ζεστές!! Ουφ και δεν την θέλω άλλο είχε ωραία δροσουλα τις προηγούμενες μέρες τα βράδια εκλεινα και το παράθυρο!!

Κορίτσια ή μέση μου με πονάει πολύ όλη μέρα δεξιά αριστερά στην μέση και λίγο μπροστά αριστερά με τραβάει πήρα τον γιατρό και μου είπε ότι μεγαλώνει ή μήτρα και κάπου θα με πατάει !! Εγώ ανησυχησα για συσπάσεις αλλά δεν έκανα τίποτα όλη μέρα ξάπλα είμαι και ή κοιλιά μου είναι ήρεμη δεν με ενοχλεί!! Μου είπε κιόλας να χαλαρωσωχαλαρωσω και να μην φοβάμαι και ότι σήμερα έχω εντολή γιατρού να πιω 2 λευκά κρασακια να ηρεμησω !! Χαχαχαχαχαχα

Κουτσουνι εγώ δεν έχω ψωνισει από εξωτερικό ποτέ μόνο εντός με αντικαταβολη !! Πες μας αν ξέρεις και αλλά on line shop με φθηνά μπεμπε !!

Αμα μπεις ειδικα Aliexpress θα με θυμηθεις τρομερα πραγματακια οτι μπορεις να φανταστεις, το ebay δεν με τρελενουν τα μπεμπε του...εχει αλλα!!

http://gr.nextdirect.com/en/ Εχω παρει πολλα ρουχαλακια του γιου μου και ειναι οπως στην φωτο και πολυ καλη ποιοτητα...

http://www.clothingattesco.com/ τελεια ρουχαλακια και εδω τσαμπα ολε, τα μεταφορικα ειναι λιγο τσιμπιμενα αλλα και παλι ειναι καλα σχετικα με εδω...

http://www.beboulino.gr/ αυτο ειναι ελληνικο και εχει καλες τιμες και κανουν και πολλα πακετα...

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...