Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!! Ολα καλα θα πανε Αννουλα!!!! Αντε σημερα με το καλο να δεις το νινι σου....

Ε Βαλεντινα πες του οτι δεν μπορεις να πας... Που να οδηγησεις τοσες ωρες;;;; Ολοι καμικαζι ειναι πλεον στον δρομο.. Ο κοσμος ειναι ολο νευρα και αφηρημενος και δεν ξερεις απο που θα σου ρθει....

Αχ κοριτσια εγω στον υπνο μου εβλεπα οτι οι κουμπαροι μας ειχαν αγορασει λουκανοπιτα και την ειχαν μεσα στην σακουλα αλλα η μυρωδια στην μυτη μου εφτασε κανονικα.... Θα βγω αργοτερα να φαω μια.....

Καθυ και γι αυτό φοβάμαι σε αυτή τη φάση τους άλλους στο δρόμο. Γιατί από Κατερίνη η διαδρομή είναι ένα 3ωρο.Σκεφτομαι να φτιάξω λουκανοπιτακια και τυροπιτακια για το δρόμο και γω λαχταρισα λουκανικοπιτα!!!!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχω στην εισοδο του κολπου ελαφρυα φαγουρα αλλα εκνευριστικη. Χθες μου φανηκε στο εσωρουχο ειχα μια σταμπα πολυ μικρη καφε αλλα ουτε στο σκουπισμα μετα ουτε στο εσωρουχο ξανα.Και γω Φουντουκι μου πηρα 3 μηνες ουτρο , απο το στομα βεβαια γιατι κολπικα δεν αντεχα.Εσυ τι υγρα ειχες ?? εμενα ειναι ασπρα και πυκτα ( σορρυ για την περιγραφη)

Πολυ ζεστη εχουμε αποψε το βραδυ απο Τριτη θα ειμαστε Θεσσαλονικη ελπιζω μην εχει καυσωνα να κανουμε κανουμε και μες τη μερα καμια βολτα

Βαλεντίνα μου εμένα ήταν διάφανα ρευστά και πολλά αφού φοβηθηκα μην είναι αμνιακα υγρά αλλά ευτυχώς όλα καλά !! Πέρασα γερό λούκι εκείνη την μέρα!! Τα lomexin τώρα δεν θα τα πάρεις? Πάντως μην αγχωνεσαι είναι κάτι που απ ότι διάβασα και άκουσα και από τον περίγυρο πολύ συχνά συμβαίνει στην εγκυμοσύνη !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα λοιπόν!! Καλή εβδομάδα με υπέροχα νεακια από τα νινακια μας!! Αννουλα καλό υπέρηχο να μπεις να μας πεις νέα!!

Κάθυ αμάν με την λουκάνικο πίτα κ εγώ την λιγουρευτικα τώρα!! Μακάρι κ εγώ να έβλεπα στον ύπνο μου φαγητό αλλά εγώ εβλεπα ότι έμπαιναν νερά από το παράθυρο είχε κύμα ή θάλασσα και ειμασταν διακοπές και έφτασε το νερό μέχρι πάνω!! Εγώ έφαγα τρεις φρυγανιες με ταχίνι και ένα τοστακι και ένα χυμό !!

Βαλεντίνα μην ξεκινάς μόνη σου !! Βάλε κάποιον να έρθει μαζί σου που να ξέρει να οδηγάει !! Καλό ταξίδι και καλά αποτελέσματα Βαλεντίνα μου και αν δεν μπορέσεις τελικά να πας σ εκείνον τον γιατρό πήγαινε σ αυτή που έχεις εκεί την γυναικολόγο!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Φουντούκακι ναι θα πάω σε άλλον γιατί λύση δεν υπάρχει. Είναι να οδηγήσω μόνη γιατί το αμάξι του άντρα μου είναι Κατερίνη και είπαμε να το ανεβάσει μην είμαστε με 1.ισως έρθει για συνοδηγός ο μπαμπάς του.

Το lomexin το έβαλα χθες ελπίζω να υποχωρήσει η χαζοφαγουρα!!!

Χθες το βράδυ είδα ότι ο άντρας μου μου έκλεψε το παιδί και το πήγε στην Ολλανδία!!!!!!! Τι τρομάρα πήρα . Και που μου ήρθε η Ολλανδία.

Η Κάθυ μας έκανε ζημιά ακριβώς κάτω έχουμε φούρνο πήγα για ψωμί και τώρα χλαπακιαζω μια λουκανικοπιτα!!! Βρε τι πάθαμε!!! Και σκόπευα να φάω ταχίνι με μέλι!!! Χάχα!!!

Αχ ευχαριστώ για την ευχή!!!! Αντε να το κάνουν το μωρό φύλλο και φτερό να περάσει και κι αυτό να τελειώνει!

AoL1p3.png

Ωωωχ μακον μου εσυ κι αν εισαι κομπλέ!!Κι εσύ συσπάσεις??Μα τι χάλι είναι αυτό???Νέα μόδα!!Οι περισσότερες έχουν βρωμοσυσπάσεις!!!Αχχ λες να μου πει κι εμενα ξάπλα???Μακάρι να τη γλιτώσω!!Εσύ τι συσπάσεις έχεις??εννοώ με πόνο??

Καλημέρα. Οταν με πανουν ναι νιωθω τραβηγμα πονο κ βουναλακι δεξια χαμηλα πολυ σκληρό. Με πιανουν γυρω στξς 3 με 4 τη μερα. Μακαρι να σταματησουν γιατί με ανησυχουν. επισης ο γιατρος μου ειπε οτι το μαγνήσιο. Δεν κάνει τίποτα στις συσπασεις.

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Διαφημίσεις

Φουντούκακι ναι θα πάω σε άλλον γιατί λύση δεν υπάρχει. Είναι να οδηγήσω μόνη γιατί το αμάξι του άντρα μου είναι Κατερίνη και είπαμε να το ανεβάσει μην είμαστε με 1.ισως έρθει για συνοδηγός ο μπαμπάς του.

Το lomexin το έβαλα χθες ελπίζω να υποχωρήσει η χαζοφαγουρα!!!

Χθες το βράδυ είδα ότι ο άντρας μου μου έκλεψε το παιδί και το πήγε στην Ολλανδία!!!!!!! Τι τρομάρα πήρα . Και που μου ήρθε η Ολλανδία.

Η Κάθυ μας έκανε ζημιά ακριβώς κάτω έχουμε φούρνο πήγα για ψωμί και τώρα χλαπακιαζω μια λουκανικοπιτα!!! Βρε τι πάθαμε!!! Και σκόπευα να φάω ταχίνι με μέλι!!! Χάχα!!!

Αχ ευχαριστώ για την ευχή!!!! Αντε να το κάνουν το μωρό φύλλο και φτερό να περάσει και κι αυτό να τελειώνει!

Χαχαχαχαχαχα καλά βιβλίο γράφουμε με τα όνειρα μας!! Έχω παρατηρήσει ότι από την μέρα που ξεκίνησα το πρωί να τρώω ταχίνι με μέλι το μωρό μετά με τρελαινει στην κλωτσιά !! Μάλλον του δίνω ενέργεια το ταχίνι έχει πολλά θρεπτικά συστατικά !! Αχ εγώ δεν έχω κοντά φούρνο κ τέτοια ώρα αν πάω θα έχουν τελειώσει όλες οι πίτες ΑΧ θα μου το πληρώσετε όμως θα σας δείξω εγώ θα δείτε τι θα παθετε χαχαχαχαχαχα θα πάω να πάρω το απόγευμα απ το σούπερ μάρκετ πίτα να ψησω !! Πάντως πολύ σπάνια ακούω έγκυο να την τραβανε τα γλυκά πιο πολύ τα αλμυρά ακούω έχουν πρωτιά!!

Θα στον εξετάσουν από την κορυφή ως τα νύχια δεν θα αφήσουν πιθαμή και θα είναι τέλειος ο μπεμπακος σου υγιέστατος και δεν θα χρειαστεί να κανείς καμία εξέταση μετά!! Θα ηρεμησεις!!

Θα σου περάσει με τα υπόθετα μην ανησυχεις!! Αχ αυτές οι ορμόνες θα μας τρελαινουν!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Αντιβιωση γιατί? Μήπως είχες μικρόβιο γι αυτό παίρνεις και αντιβιωση ? Για μύκητες νομίζω δίνουν μόνο κολπικά !! Εγώ εβαζα pevaryl υπόθετα και κάτι αλλά !! Πω πω είχα μια φοβία όταν τα έπαιρνα αλλά δόξα τον θεό όλα μια χαρά!! Έκανες καλλιέργεια κολπικου?

Ναι ειχα κ κολπιτιδα.εκανα καλλιέργεια. Ασε στο πρωτο παιδι μου ΤΙΠΟΤΑ εκει μεχρι τον εβδομο δουλευα τα παντα εκανα τωρααα ολα τα χω . Ειμαι με επαπειλουμενη αδεια

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Καλημέρα. Οταν με πανουν ναι νιωθω τραβηγμα πονο κ βουναλακι δεξια χαμηλα πολυ σκληρό. Με πιανουν γυρω στξς 3 με 4 τη μερα. Μακαρι να σταματησουν γιατί με ανησυχουν. επισης ο γιατρος μου ειπε οτι το μαγνήσιο. Δεν κάνει τίποτα στις συσπασεις.

Θα σου περάσουν makon μου αλλά γιατί σου το δίνει το μαγνήσιο αν είναι να μην κάνει τίποτα στις συσπάσεις? Στο εξωτερικό για τις συσπάσεις δεν δεν δίνουν ουτροτζεσταν αλλά μαγνήσιο και περνάνε!! Και την αννουλα που έχει συσπάσεις την έδωσε μαγνήσιο οπότε κάτι θα κάνει δεν μπορεί.. Εσυ για τις συσπάσεις τι παίρνεις?

Υπομονή κορίτσια έρχεται η μέρα που θα τα αγκαλιασουμε τα νινακια και θα φύγουν όλες οι κακές σκέψεις !! :tongue:

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα ζουζουνες!!!! Πάλι για φαγητό λέτε;;;; Μόλις ξύπνησα γυρίσαμε αργά χθες και τεμπελιαζω ακόμα..

Makon και εγώ παίρνω μαγνήσιο ένα την ημέρα για τις συσπάσεις..

wyEhp3.png

Καλημέρα ζουζουνες!!!! Πάλι για φαγητό λέτε;;;; Μόλις ξύπνησα γυρίσαμε αργά χθες και τεμπελιαζω ακόμα..

Makon και εγώ παίρνω μαγνήσιο ένα την ημέρα για τις συσπάσεις..

Γεια σου εμμακι !! Καλά κανείς ξεκουρασου σήμερα!!

Εγώ παίρνω ένα πόσιμο το mag2 μαγνήσιο με γεύση πορτοκαλί!! Εσυ?

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Το trofocard παίρνω..Είναι σαν χάπι..Δεν τα πάω καλά με τα ποσιμα.Ένα την ημέρα...

Δεν είναι για ξεκούραση..έχω να βάλω πλυντήριο και σίδερο που είχα αφήσει..ευτυχώς φαγητό μου έφερε η μαμά μου

wyEhp3.png

Το trofocard παίρνω..Είναι σαν χάπι..Δεν τα πάω καλά με τα ποσιμα.Ένα την ημέρα...

Δεν είναι για ξεκούραση..έχω να βάλω πλυντήριο και σίδερο που είχα αφήσει..ευτυχώς φαγητό μου έφερε η μαμά μου

Τι φαγητό??

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

Δουλιτσες βλεπω κανετε, σημερα εχω να βαλω και εγω 2 πληντυρια και να σιδερωσω, να σκουπισω, να σφουγγαρισω και να πλυνω και τα μπαλκονια που βγαινει ο μικρουλης μου!!!

Δεν ειναι πολλα φαινοντε τα κανω μπαμ μπαμ...

Φαγητο και εγω δεν μαγειρευω, χθες εφτιαξα πιτσα και εμειναν κομματια μια χαρα θα φαμε το μεσημερι, το βραδακι αρνακι με ρυζακι...

Εδω εχουν απο το πρωι και σκαβουν το δρομο ολο εργα ειναι εδω και τα αφηνουν ολα μισα...

Ειναι καποια κοπελα που μπορει να παραγγειλει μεσω ebay ή Aliexpress?????

Tο ειχαν κλειδωσει και τωρα δεν γνωριζω τι γινετε, θελω να παω να βαλω λεφτα αμα το εχουν φτιαξει...

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Εμένα ο γιατρός μου Γερμανία όταν είχα αίμα μ έδωσε μαγνησιο θα της βρεις και στης μπανάνες. Ο γιατρός σ δεν ξέρω άμα στα έδωσε η όχι αλλά αποκλείεται τόσα κορίτσια που τα πήραν να τα περνούν για το τπτ ρώτα το γιατρό σ για πιο λόγο παίρνουν μαγνησιο.

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Κουτσουνι μου ή πίτσα τέλεια αλλά το αρνάκι πως το τρως βρε κορίτσι ?? Εγώ τα τελευταία 2 χρόνια δοκιμασα λίγο κατσικάκι κ μου ψιλό άρεσε αλλά το αρνάκι μου μυρίζει πολύ!! Βέβαια έχει να κάνει κ με το μαγείρεμα !! Εμείς φακή σήμερα μ αρέσει παρά πολύ το απόγευμα θα πάω να βρω σπανάκι στην λαϊκή δεν είχε μπορεί να πάρω κατεψυγμένο !!

Τι ωραία που έχεις τον μικρουλη σου στο σπίτι σκέτη χαρά θα είναι !!!

Τανιου κ εγώ πιστεύω ότι το μαγνήσιο κάνει για τις συσπάσεις δεν νομίζω να το δίνουν οι γιατροί τζαμπα!! Κ εγώ παίρνω γιατί κάποια στιγμή είχα κάτι τραβήγματα χαμηλά και μου είπε να πάρω μαγνήσιο δεν θα μου το έδινε χωρίς λόγο!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...