Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Ωωωχ μακον μου εσυ κι αν εισαι κομπλέ!!Κι εσύ συσπάσεις??Μα τι χάλι είναι αυτό???Νέα μόδα!!Οι περισσότερες έχουν βρωμοσυσπάσεις!!!Αχχ λες να μου πει κι εμενα ξάπλα???Μακάρι να τη γλιτώσω!!Εσύ τι συσπάσεις έχεις??εννοώ με πόνο??

Αννουλα μου θα κανείς ότι σου πει γαι να είστε καλά και εσύ και το νινακι!! Εγω που δεν έχω συσπάσεις και είναι όλα καλά Δόξα τον θεό και δεν κάνω τίποτα όλη μέρα όλα τα κάνουν άλλοι απλώνουν σιδςερωνουν μαγειρεύουν σφουγγαριζουν το ξέρω για σένα είναι δύσκολο γιατί έχεις και τον μικρό σου αλλά άσε και την πεθερά και τον άντρα σου να τα κάνουν τα περισσότερα και αν λέει και μια κουβέντα μην την δινεις σημασία κάποια στιγμή θα γεννήσεις και θα γίνουν όλα όπως θέλεις !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια τι κανετε;;;;; Βλεπω πιασατε καλο κους κους.

Αντε φουντουκι!!!! Τελειες οι κλωτσιες ε;;;; και αν καμια μερα ειναι πιο ησυχο απο οτι συνηθως θα ανυπομονεις για μια του κλωτσια....

Εμεις σημερα καναμε κεμπαπ στην σουβλα. Το κεμπαπ το δικο μας το Σαλονικιωτικο οχι της Αθηνας που ειναι με κιμα....

Αννουλα γιατι λες να σας αλλαξει παλι το φυλο;;; Σας το αλλαξε ξανα;;;

Εγω 14 εχω β επιπεδου και δεν περνανε οι μερες.... Αααχχχ..... Φιλακια σε ολα τα κοριτσια....

Κάθυ μόλις μπει ο Σεπτεμβρίος δεν θα καταλάβουμε πως θα περάσουν οι μέρες έρχονται οι μέρες!! Μια χαρά το κεμπάπ πεντανοστιμο!! Πολύ ωραίες οι κλωτσιές με τρελαινει το γιαβρι μου!!:tongue:

Tbinp3.pngNttep2.png

Πω πω Καθυ τι μου έκανες τώρα με το κεμπάπ!!!!!!!

Μα να μη θέλω ρε κορίτσια ένα γλυκάκι είναι φοβερό!! Τις συσπάσεις πώς τις καταλαβαινουμε???

Πήρα 3lomexin υποθετα ο γιατρός λέει ότι πιθανό είναι από τις ορμόνες αλλά πάλι θα βοηθήσουν δεν επηρεάζεται το μωρό από αυτά. Μακάρι γιατί ο άντρας μου πάλι υπηρεσία θα έχει μη με πιάσει τίποτα και τρέχω μόνη με το αμάξι στο γιατρό

AoL1p3.png

Πω πω Καθυ τι μου έκανες τώρα με το κεμπάπ!!!!!!!

Μα να μη θέλω ρε κορίτσια ένα γλυκάκι είναι φοβερό!! Τις συσπάσεις πώς τις καταλαβαινουμε???

Πήρα 3lomexin υποθετα ο γιατρός λέει ότι πιθανό είναι από τις ορμόνες αλλά πάλι θα βοηθήσουν δεν επηρεάζεται το μωρό από αυτά. Μακάρι γιατί ο άντρας μου πάλι υπηρεσία θα έχει μη με πιάσει τίποτα και τρέχω μόνη με το αμάξι στο γιατρό

Βαλεντίνα μου από τις ορμόνες είναι και εμένα αυτό μου είπε ότι επειδή έπαιρνα και συμπλήρωμα ορμονών οι μύκητες τρέφονται απ όλο αυτό!! Μην φοβάσαι όλα θα είναι μια χαρα!! Έχεις και υγρά ή μόνο φαγούρα?

Tbinp3.pngNttep2.png

Βαλεντίνα μου από τις ορμόνες είναι και εμένα αυτό μου είπε ότι επειδή έπαιρνα και συμπλήρωμα ορμονών οι μύκητες τρέφονται απ όλο αυτό!! Μην φοβάσαι όλα θα είναι μια χαρα!! Έχεις και υγρά ή μόνο φαγούρα?

Εχω στην εισοδο του κολπου ελαφρυα φαγουρα αλλα εκνευριστικη. Χθες μου φανηκε στο εσωρουχο ειχα μια σταμπα πολυ μικρη καφε αλλα ουτε στο σκουπισμα μετα ουτε στο εσωρουχο ξανα.Και γω Φουντουκι μου πηρα 3 μηνες ουτρο , απο το στομα βεβαια γιατι κολπικα δεν αντεχα.Εσυ τι υγρα ειχες ?? εμενα ειναι ασπρα και πυκτα ( σορρυ για την περιγραφη)

Πολυ ζεστη εχουμε αποψε το βραδυ απο Τριτη θα ειμαστε Θεσσαλονικη ελπιζω μην εχει καυσωνα να κανουμε κανουμε και μες τη μερα καμια βολτα

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Καθυ μου στην αυχενική μου χε πει μάλλον κορίτσι...στον επόμενο υπέρηχο είπε πάμε για αγόρι...αλλα με σιγουριά στη β επιπέδου...τις προάλλες μιλούσα με μια κοπέλα που έχουμε ρον ίδιο γιατρό και μου είπε ότι δεν τα πάει καλά με τα φύλα!!

Αχ φοτντούκι μου είχα μάθει μα τα κάνω όλα μόνη μου και τώρα μου κακοφαίνεται!!Όπως λες..θα περάσει ο καιρός και μετά ποιος με πιάνει!!Ανυπομονώ να είμαι σπιτάκι μου με τα παιδάκια μου και τον αντρούλη μου και να μην έχω ανάγλη κανέναν!!Έτσι κι αλλιώς τι έμεινε....άλλο τόσο και πιο λίγο ε???

Βαλεντίνα κι εγώ με τα γλυκάκια το ζω το θέμα μου....δεν μου κάνουν καμία αίσθηση!Οι συσπάσεις κοριτσάκι είναι μια περίεργη αίσθηση σαν τράβηγμα στη μήτρα....τη νιώθεις να σφίγγεται και όταν πιάσεις την κοιλιά σου γίνεται πέτρα και σιγά σιγά χαλαρώνει...γενικά νιώθεις μια δυσφορία!Και όσο μεγαλώνει η μήτρα προς το τέλος δηλαδή θυμάμαι δεν μπορούσα να πάρω και αναπνοή!Οι περισσότερες κοπέλες έχουν,απλά άλλες τις καταλαβαιλνουν και άλλες όχι...και εννοείται δεν είναι πάντα επικίνδυνες...άλλωστε η μηλτρα είναι μυς και συσπαλται συνέχεια κ ειδικά στην λερίοδο της εγκυμοσύνης.έχτε ζέστη ε??Εδώ έχει δροσερό αεράκι αλλά το σπίτι μου φαίνεται πολύ ζεστό και έχω το κλιματιστικό στο φουλ πάλι!!

5cPOp3.png

Έτσι όπως το περιγράφεις Αννουλα πρέπει να έχω κάνει και για συστάσεις αλλά όχι σε μονιμη βάση. Καλά και γω να εξαρτάμαι από άλλους φρικάρω δεν αντέχω. Το πρώτο τρίμηνο που έμεινα στα πεθερικά χωρις να μου δυσκολεύουν τη ζωή είχα μονίμως ανεβασμένη πίεση από το ζόρι μου.

Λίγο πριν έτρεχε η μύτη μου πολύ αίμα όχι σαν τις άλλες φορές αμάν αυτά τα οιστρογόνα.... Πφφφφφφφ.....

AoL1p3.png

Εγώ τις τελευταίες μέρες τον έκοψα υον μεσημεριανό ύπνο και καταφέρνω να κοιμηθώ καλύτερα το βράδυ....απόψε δουλεύει και ο άντρας μου και είμαστε μοναχούλια με τον μικρό μου.αχ και δεν μπορώ καθόλου να μένω μόνη μου το βράδυ!!

5cPOp3.png

Εγώ τις τελευταίες μέρες τον έκοψα υον μεσημεριανό ύπνο και καταφέρνω να κοιμηθώ καλύτερα το βράδυ....απόψε δουλεύει και ο άντρας μου και είμαστε μοναχούλια με τον μικρό μου.αχ και δεν μπορώ καθόλου να μένω μόνη μου το βράδυ!!

Άστα Άννα και μενα ο άντρας μου έκανε απανωτές υπηρεσίες γιατί λείπαμε και το βράδυ τη βγάζω στον καναπέ δίπλα στην πόρτα να ακούω τι γίνεται!!!!! Όταν θα έρθει και ο μπέμπης και αν τύχει να είναι και άρρωστος.... Τώρα θα μου πεις προτρεχεις αλλά όλα στο πρόγραμμα ειναι

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Αννουλα αληθεια;;; Ε δεν πειραζει τωρα θα το δειτε με σιγουρια. Ελπιζω τουλαχιστον...

Συσπασεις κανω κι εγω. Το ειπα στον γιατρο και με εξετασε. Ειπε οτι δεν ειναι ανησυχητικες. Δεν ειναι και συχνες και ετσι αφησε στην ευχερεια μου αν θελω να παρω μαγνησιο. Αν δω οτι με πιανουν συχνα δηλαδη....

HmwTp3.png

Όταν είχα το γιο μου μωράκι είχαμε καφετέρια και ο άντας μου ερχότενε συνήθως αργά τα βράδυ...δεν είχα ξαναμείνει μέχρι τότε μόνη μου και μου φαινόταν κάπως...η μαμα μου ελεγε μη σκας έχεις παρέα το παιδάκι σου,....ακόμα και η αναπνοή του,παρέα είναι!!Εγώ ευτυχώς έχω και τα πεθερικά από κάτω...εεε όσο να πεις έχω κάποιον κοντά αν τύχει κάτι!!

5cPOp3.png

Εγώ Καθυ μου παίρνω πλέον 6 μαγνήσια τη μέρα.....την παρασκευή που έκανα καρδιοτοκογράφημα έκανα σε ειίκοσι λεπτά,συσπάσεις ανά δίλεπτο....μόνο η μαία δεν έδειξε να ανησυχεί...δεν ήταν δυνατές βέβαια..!στο γιο μου έκανα απ τον τέταρτο αλλά όχι πολλές..ποτέ δν είχα δώσει σημασία!!Ελπίζω και τώρα να πάμε καλά...θα δείξει αύριο!!

5cPOp3.png

Είναι συναισθηματικο κάλυμμα ότι ζουν από κατω τα πεθερικά αχρείαστα να είναι!!!

Εγώ παίρνω 1 μαγνήσιο τη μέρα γιατί έκανα κράμπες στο έντερο. Πόσιμο το παίρνω είναι αηδιαστικό!!!!! Οντως μετά το μωρό το έχεις και παρέα δεν είναι λίγο!!

Μετά τη β επιπέδου ο γιατρος ζήτησε να με δει την επομένη βδομάδα γιατί θα λείπει εκτός Ελλάδας. Όμως εμείς δεν έχουμε άδεια ούτε μπορώ τόσες ώρες να οδηγήσω μονη μου. Τι να κάνω δε ξέρω.

AoL1p3.png

Καλημερα κοριτσια!!! Ολα καλα θα πανε Αννουλα!!!! Αντε σημερα με το καλο να δεις το νινι σου....

Ε Βαλεντινα πες του οτι δεν μπορεις να πας... Που να οδηγησεις τοσες ωρες;;;; Ολοι καμικαζι ειναι πλεον στον δρομο.. Ο κοσμος ειναι ολο νευρα και αφηρημενος και δεν ξερεις απο που θα σου ρθει....

Αχ κοριτσια εγω στον υπνο μου εβλεπα οτι οι κουμπαροι μας ειχαν αγορασει λουκανοπιτα και την ειχαν μεσα στην σακουλα αλλα η μυρωδια στην μυτη μου εφτασε κανονικα.... Θα βγω αργοτερα να φαω μια.....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...