Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Φουντουκι ιανουαριο ειμαι κι εγω :D ,αλλα μαλλον ειμαι η τελευταία ε? 23 ιανουαριου ειναι η πητ μου.

Τaniou αυτο ειναι αλλα προσεχε τα ml αυτο που εδειξες γραφει 2oz δηλαδη 60ml ειναι το μικρο μπουκαλακι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φουντουκι μου εσυ λες αυχενικη διαφανεια κι εγω καταλαβα β επιπεδου.........lol οτι να ναι ειμαι....εκανα αυχενικη διαφανεια βγηκε οκ, τωρα εχω β επιπεδου στις 15...συγνωμη κοριτσια σας μπερδεψα, ειμαι λιγο αφηρημενη

Φουντούκι και μεις μπριζόλες στα κάρβουνα έχουμε με πατάτες τηγανητές με κρεμμύδι!!! Η κρεπαλη!!!!

Το bio oil σκέφτομαι να το παραγγείλω και γω!!!

Εμείς με το όνομα το λύσαμε. Θα μπει του πεθερου μίας και αυτός ζει να το ακούσει αλλά δεύτερο όνομα έστω να το γράφει θα μπει του μπαμπά μου. Έτσι για να μη το ξεχνάμε!!

Φουντούκι τον πήρα αλλά και την άλλη φορά με το μάτι μου είπε μύκητες αλλά μετά η καλλιέργεια δεν έβγαλε κάτι. Δε ξέρω αν πρέπει να με εξετάσει πρώτα. Λέω μήπως ως είναι ο τραχηλος μαλακός μήπως το ένα μήπως το άλλο... Σκέψεις δικές μου βέβαια!!!

Εσενα Φουντούκι σου πέρασε αμέσως??? Η καλλιέργεια είχε δείξει μύκητες?

AoL1p3.png

Φουντουκι αρχισαν οι κλωτσιες???δεν ειναι φοβερο??καθε φορα που τρωμε κλωτσια νομιζω εχουμε το πιο χαζο χαμογελο του κόσμου!!και που σαι ακόμα.....!!!το δικό μου είναι λίγο τεμπελάκι...κλωτσάει,αλλά όποτε το θυμηθεί.ο γιος μου σ ;υτη τη βδομάδα με είχε ταράξει!

Αχχχχ βιβή μου λαζάνοα με σπανάκι μ αρέσουν πολύ!,!!πολύ τα ζήλεψα!!Κι εγώ γύρω στις 15 θα έχω β επιπέδου....δεν είσαι τελευταία!,εγώ έχω πητ 25 ιανουαρίου και έχουμε και μανούλες Φεβρουαρίου!!

Βαλεντίνα μου μπορεί οι μύκητες να μη φανούν στην καλλιέργεια??Κι εγώ σκέφτομαι αύριο που θα πάω να του πω να μου κάνει και μένα!πολύ καλά κάνατε με το όνομα.Αυτά τα λύνουν από νωρίς!

Εμένα σημερα με τάισε ο αντρας μου μπριζόλες μοσχαρίσιες που κάνουν λεει καλό στον αιματοκρίτη μου....αηδία!Κόντεψα ν αφήσω τα δοντάκια μου πάνω στην μπριζόλα!!

Λοιπόν εγώ από χτες μπορώ να πω πως είμαι αρκετά καλύτερα...αύριο θα πάω να δω τι θα μου πει...ελπίζω ο τράχηλος να ναι εντάξει...το μόνο καλό είναι ότι θα δω πάλι το μικράκι μου!!!!Λέτε να μου αλλάξει πάλι το φύλο??θα τρελαθώ!!

Φιλάκια και στα υπόλοιπα κοριτσάκιαααααα!!!!

5cPOp3.png

Φουντουκι αρχισαν οι κλωτσιες???δεν ειναι φοβερο??καθε φορα που τρωμε κλωτσια νομιζω εχουμε το πιο χαζο χαμογελο του κόσμου!!και που σαι ακόμα.....!!!το δικό μου είναι λίγο τεμπελάκι...κλωτσάει,αλλά όποτε το θυμηθεί.ο γιος μου σ ;υτη τη βδομάδα με είχε ταράξει!

Αχχχχ βιβή μου λαζάνοα με σπανάκι μ αρέσουν πολύ!,!!πολύ τα ζήλεψα!!Κι εγώ γύρω στις 15 θα έχω β επιπέδου....δεν είσαι τελευταία!,εγώ έχω πητ 25 ιανουαρίου και έχουμε και μανούλες Φεβρουαρίου!!

Βαλεντίνα μου μπορεί οι μύκητες να μη φανούν στην καλλιέργεια??Κι εγώ σκέφτομαι αύριο που θα πάω να του πω να μου κάνει και μένα!πολύ καλά κάνατε με το όνομα.Αυτά τα λύνουν από νωρίς!

Εμένα σημερα με τάισε ο αντρας μου μπριζόλες μοσχαρίσιες που κάνουν λεει καλό στον αιματοκρίτη μου....αηδία!Κόντεψα ν αφήσω τα δοντάκια μου πάνω στην μπριζόλα!!

Λοιπόν εγώ από χτες μπορώ να πω πως είμαι αρκετά καλύτερα...αύριο θα πάω να δω τι θα μου πει...ελπίζω ο τράχηλος να ναι εντάξει...το μόνο καλό είναι ότι θα δω πάλι το μικράκι μου!!!!Λέτε να μου αλλάξει πάλι το φύλο??θα τρελαθώ!!

Φιλάκια και στα υπόλοιπα κοριτσάκιαααααα!!!!

Αννουλα καλή επιτυχία αύριο!!! Οι μοσχαροσιες είναι νόστιμες γιατί έτσι????

Στις καλλιέργειες φαίνονται αλλά όχι πάντα. Εγώ δεν την έχω διαρκώς αλλά όταν με πιάσει είναι μια εσωτερική εκνευριστική αίσθηση. Σαν να θέλω να βάλω κάτι να καθαρίσω τα υγρά. Η γιατρός εδώ μου είχε πει πως έχει γίνει ποπ αλκαλικό το ph μου περιμέναμε την καλλιέργεια αλλά επειδή ήταν καθαρή δεν έβαλα κάτω πέρα από κάτι φυτικά μέχρι να βγει.

Τον τράχηλο τον φοβάμαι και γω για κάποιον λόγο γι αυτό και φοβάμαι να βάλω υπόθετο

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Μωρε νοστι,ες ήτανε οι μπριζολιλτσες,αλλά ειναι και σκληρές οι άτιμες....Γιατί τον φοβάσαι τον τράχηλο???Εγω θα τον δω λόγω συσπάσεων....δεν τον μετρήσατε στην αυχενική??Στο γιο μου ειχα ξεκινήσει με 4 εκατοστά και ως τις 38 εβδομάδες είχε φτάσει στα 3.είχα δηλαδή πολυυυυ δρόμο αν δεν χρειαζόταν να κάνω καισαρική!!Ελπίζω να μην έχω κι αυτή τη φορά πρόβλημα!

5cPOp3.png

Δεν μου ανάφερε κάτι γιατρός στην αυχενική. Τον φοβάμαι γιατί λόγω την ενόχλησης στον κόλπο μήπως έχει μαλακώσει. Δικές μου σκέψεις. Θα δω τη β επιπεδου να δω τι θα μου πεί η γιατρός και βάζω μετά το κολπικο

AoL1p3.png

Φουντουκι ιανουαριο ειμαι κι εγω :D ,αλλα μαλλον ειμαι η τελευταία ε? 23 ιανουαριου ειναι η πητ μου.

Τaniou αυτο ειναι αλλα προσεχε τα ml αυτο που εδειξες γραφει 2oz δηλαδη 60ml ειναι το μικρο μπουκαλακι.

Ναι το είδα μετά τα 200ml λέει 28 ευρώ θα ρωτήσω εδώ σε κανένα φαρμακείο πόσο το έχουν τα 200ml :) εγώ έχω ΠΗΤ 25 Ιανουαρίου :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Βαλεντίνα μου τίποτα δεν έδειξε μου έδωσε έβαλα 4 υπόθετα pevaryl και 4 vidermina εβαζα 1 μέρα το ένα 1 μέρα το άλλο , το δεύτερο ήταν φυτικό το πρώτο ήταν για μύκητες και αιδιοκολπιτιδα μου πέρασε κατευθείαν αλλά την έκανα τη θεραπεία μέχρι τέλους όπως λες κ εσύ μου τα έβγαλε όλα από κάτω ( συγνώμη) αυτό ήθελα κ εγώ!! Εγω δεν είχα καθόλου φαγούρα μόνο πολλά υγρά!! Άντε να καταλάβεις ότι έχεις μύκητες!! Τώρα πλησιάζει να κανείς υπέρηχο και εξονιχυστικο οπότε μην ανυσηχεις !! Μην σου μπαίνουν ιδέες άσχημες !!

Αννουλα μου πολύ γελαω με την μπριζολα!! Χαχαχα μια χαρά αφού ξεκουραζεσαι θα περάσουν και οι συσπάσεις , αύριο θα μας έχεις νέα με το μπεμπακι σου!! Θα είναι όλα καλά απλά θα προσεχείς λίγο !!

Βιβή μου και εγώ χθες διάβασα σε άλλο μήνυμα που λες ότι εκλεισες αυχενική το βλέπω και σήμερα και λέω ακόμη να κάνει ??.. Κατάλαβα ότι εννοουσες β επιπέδου απλά μπερδευτικα!! Τέλεια πλησιάζει και εσένα ο μεγάλος υπέρηχος !! Άντε καλή επιτυχία!!

Τανιου μου ναι αυτό είναι το bio oil στα 10 ευρώ είναι το μικρό και είναι πολύ λίγο!! Μόλις μου τελειώσει ή κρέμα θα πάρω κ εγώ αυτό το λάδι!! Ελπίζω να μην κάνουμε ραγαδες !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Pevaryl ενα καθε βραδυ για 6 μερες και αντιβιωση ζυθρομαξ για τρεις μερες λογω μυκητων παρακαλω κ εγω βεβαια!! Οπως ουτροτζεσταν ακομη κ αταλαντ χαπι για συσπασεις ειμαι φουλ κομπλε σε φαρμακα κ ξαπλα απο 3 αυγουστου. Σοκ εε?? Κοβω φλεβα σας λεω!

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Διαφημίσεις

Βαλεντίνα μου τίποτα δεν έδειξε μου έδωσε έβαλα 4 υπόθετα pevaryl και 4 vidermina εβαζα 1 μέρα το ένα 1 μέρα το άλλο , το δεύτερο ήταν φυτικό το πρώτο ήταν για μύκητες και αιδιοκολπιτιδα μου πέρασε κατευθείαν αλλά την έκανα τη θεραπεία μέχρι τέλους όπως λες κ εσύ μου τα έβγαλε όλα από κάτω ( συγνώμη) αυτό ήθελα κ εγώ!! Εγω δεν είχα καθόλου φαγούρα μόνο πολλά υγρά!! Άντε να καταλάβεις ότι έχεις μύκητες!! Τώρα πλησιάζει να κανείς υπέρηχο και εξονιχυστικο οπότε μην ανυσηχεις !! Μην σου μπαίνουν ιδέες άσχημες !!

Αννουλα μου πολύ γελαω με την μπριζολα!! Χαχαχα μια χαρά αφού ξεκουραζεσαι θα περάσουν και οι συσπάσεις , αύριο θα μας έχεις νέα με το μπεμπακι σου!! Θα είναι όλα καλά απλά θα προσεχείς λίγο !!

Βιβή μου και εγώ χθες διάβασα σε άλλο μήνυμα που λες ότι εκλεισες αυχενική το βλέπω και σήμερα και λέω ακόμη να κάνει ??.. Κατάλαβα ότι εννοουσες β επιπέδου απλά μπερδευτικα!! Τέλεια πλησιάζει και εσένα ο μεγάλος υπέρηχος !! Άντε καλή επιτυχία!!

Τανιου μου ναι αυτό είναι το bio oil στα 10 ευρώ είναι το μικρό και είναι πολύ λίγο!! Μόλις μου τελειώσει ή κρέμα θα πάρω κ εγώ αυτό το λάδι!! Ελπίζω να μην κάνουμε ραγαδες !!

Ναι όντως είναι λίγο έβαλα στο YouTube bio oil και είδα διαφορά βίντεο και αφού έχουν ραγαδες λέει λειτουργεί άρα πρώτου μια χαρά :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Pevaryl ενα καθε βραδυ για 6 μερες και αντιβιωση ζυθρομαξ για τρεις μερες λογω μυκητων παρακαλω κ εγω βεβαια!! Οπως ουτροτζεσταν ακομη κ αταλαντ χαπι για συσπασεις ειμαι φουλ κομπλε σε φαρμακα κ ξαπλα απο 3 αυγουστου. Σοκ εε?? Κοβω φλεβα σας λεω!

Πωπωπω κουράγιο και υπομονή!!!!

Δε ξέρω Ρέθυμνο κορίτσι να βάλω τώρα ένα travogen ή να προσπαθήσω να κάνω υπομονή ως την Παρασκευή??? Αλλά είναι πολύ ενοχλητικο

AoL1p3.png

Ωωωχ μακον μου εσυ κι αν εισαι κομπλέ!!Κι εσύ συσπάσεις??Μα τι χάλι είναι αυτό???Νέα μόδα!!Οι περισσότερες έχουν βρωμοσυσπάσεις!!!Αχχ λες να μου πει κι εμενα ξάπλα???Μακάρι να τη γλιτώσω!!Εσύ τι συσπάσεις έχεις??εννοώ με πόνο??

5cPOp3.png

Αντιβιωση γιατί? Μήπως είχες μικρόβιο γι αυτό παίρνεις και αντιβιωση ? Για μύκητες νομίζω δίνουν μόνο κολπικά !! Εγώ εβαζα pevaryl υπόθετα και κάτι αλλά !! Πω πω είχα μια φοβία όταν τα έπαιρνα αλλά δόξα τον θεό όλα μια χαρά!! Έκανες καλλιέργεια κολπικου?

Tbinp3.pngNttep2.png

Κοριτσακια τι κανετε;;;;; Βλεπω πιασατε καλο κους κους.

Αντε φουντουκι!!!! Τελειες οι κλωτσιες ε;;;; και αν καμια μερα ειναι πιο ησυχο απο οτι συνηθως θα ανυπομονεις για μια του κλωτσια....

Εμεις σημερα καναμε κεμπαπ στην σουβλα. Το κεμπαπ το δικο μας το Σαλονικιωτικο οχι της Αθηνας που ειναι με κιμα....

Αννουλα γιατι λες να σας αλλαξει παλι το φυλο;;; Σας το αλλαξε ξανα;;;

Εγω 14 εχω β επιπεδου και δεν περνανε οι μερες.... Αααχχχ..... Φιλακια σε ολα τα κοριτσια....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...