Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα!!!!

Koutsouni μπραβο τι ωραια που εχεις μπεμπουλα αντε επιτελους γιατι αυτες οι τρελες με τους γιους τους με εχουν εξορισει ακου εκει λεει θελουν να ονομασουν το καφε αγοραμανες την litlestar την κανουνε ακομα παρεα γιατι εχει ενα αγορακι κ κοριτσακι εμενα δεν με παιζουνε χαχαχαχα αντε κουτσουνι γερα!!!!! Λοιπον και γω πηγα χθες η μπεμπα μου μεγαλωσε εγινε 240 γραμ κ η γιατρος απορουσε πως δεν την καταλαβαινω μου ειπε οτι ειναι υπερκινητικη χαχαχα β επιπεδου εκλεισαν 25 Σεπτ οταν θα ειμαι ηδη 22 εβδομ αχ τι αναμονη αλλα ειπα στη γιατρο μου να με δει κ αυτη ενδιαμεσα !!!

Θεανω μου προσπαθησε να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις!!!!

Τα αγορακια δεν τα φτανουμε με τιποτα...αλλα και εμεις οι κοριτσομανες τι θα απογινουμε αμα ονομασουν ετσι το θεμα..χαθηκαμε!!! :mrgreen:

Ουτε εγω την καταλαβαινω παρολο που ειμαι και σε μεγαλυτερη εβδομαδα, σαν γαργαλητα νιωθω μονο, βαριουντε μωρε τα ζουζουνια μας!!!

Στον υπερηχο δεν σταματαγε να κουναει τα ποδια της και τα χερια της

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσομανες ενωθειτεεεε χαχαχαχαχαχα !!

Τέλεια τα νέα σου FTAS και τα δικά σου ή μπεμπουλα σου ή ζωηρουλα !! Μπράβο σας κορίτσια αισιόδοξα μηνύματα και χαρούμενα να έχουμε πάντα!! Τώρα λίγη υπομονή για την β επιπέδου και όλα θα είναι μια χαρά περνάει ο καιρός και δεν το καταλαβαίνουμε!!

Οι β επιπέδου ξεκίνησαν τέλεια και θα συνεχίσουν !! Την άλλη εβδομάδα έχει ή Βαλεντίνα !!

Κουτσουνι ή κόρη θα είναι ήσυχουλα όταν βγει θα κοιμάται και δεν θα σε ταλαιπωρεί καθόλου !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Αλλη μια υποψηφια νυφη εμφανιστηκε λοιπον;;;;; Καιρος ηταν!!!!!! Αφου ηταν ολα καλα αυτο μετραει!!!!! Γιατι θα σας βγει μικρη;;; Θεωρουνται λιγα τα γραμ. για τις βδομαδες σου κουτσουνι;;;

Μην ανησυχειτε τσουπρομανες... Εμεις οι τσουτσουνομανες σας αγαπαμε και θα σας εχουμε στα οπα οπα γιατι ειστε ειδος προς εξαφανιση στο καφε μας.....

HmwTp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!Σας διαβαχω αυτες τις μέρες αλλά δεν πρόλαβα να σας γράψω!!πολύ χαίρομαι που έχετε όλες ωραία νέα!!

Εγώ από χτες δεν ένιωθα πολύ καλά...είχα συσπάσεις.Σήμερα πήρα το γιατρό και με έστειλε στην κλινική για καρδιοτοκογράφημα,όπου είδαμε ότι όντως έχω συσπάσεις...στα τριάντα λεπτά έκανα σύσπαση κάθε δίλεπτο...ευτυχώς όχι πολύ έντονες κα χωρίς πόνο...τώρα μου είπε να παίρνω τέσσερα μαγνήσια τη μέρα,να ξαναπάω αύριο για καρδιοτοκογράφημα και να κάτσω στα αυγά μου τουλάχιστον ως τη Δευτέρα που θα πάω να με δει,γιατί είναι εκτός....αυτά τα δικά μου νέα!!Αααχχχχ μερικές ώρες μόνο έχω που κάθομαι στον καναπέ και ήδη βαρέθηκα....ελπίζω να περάσει σύντομα και να μην έχω χειρότερα!!

5cPOp3.png

Αννουλα μου ΑΧ πρέπει να προσεχείς και να ξαπλώνεις τώρα!! Να μπαίνεις να μιλάμε για να μην βαριέσαι!! Πιο μαγνήσιο σου έδωσε? Υπομονή μέχρι την Δεύτερα που θα σε δει και θα σου πει τι να κανείς!!

Κάθυ μου γελαω παρά πολύ με τα μηνύματα σου!! Τσουπρομανες και τσουτσουνομανες θα ονομαστουμε στο καφέ για να μην έχει κανένας παράπονο!! Χαχαχαχαχαχα

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Αντε να πληθαίνουν οι νύφες γιατί τις έχουμε ανάγκη!!!!!

Σήμερα ειχα ρίγος και με έκοβε το έντερο στα ξαφνικά. Έφτιαξα μακαρόνια με κιμά και παντζάρι που το πεθυμησα. Δεν πρέπει να ήταν από αυτό. Με έπιασε μόλις έφαγα την τελευταία μπουκιά!!!

Αννουλα πως κατάλαβες τις συσπάσεις χωρίς πόνο???? Η Δευτέρα είναι κοντά θα είναι μικρού μήκους βαρεμάρα στον καναπέ αυτό να σκέφτεσαι.

Παίρνω πόσιμο μαγνήσιο πιο αηδία δεν εχει

AoL1p3.png

Αλλη μια υποψηφια νυφη εμφανιστηκε λοιπον;;;;; Καιρος ηταν!!!!!! Αφου ηταν ολα καλα αυτο μετραει!!!!! Γιατι θα σας βγει μικρη;;; Θεωρουνται λιγα τα γραμ. για τις βδομαδες σου κουτσουνι;;;

Μην ανησυχειτε τσουπρομανες... Εμεις οι τσουτσουνομανες σας αγαπαμε και θα σας εχουμε στα οπα οπα γιατι ειστε ειδος προς εξαφανιση στο καφε μας.....

Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τα 326γρ ειναι στο παιδακι δεν παιζει ρολο ποσο εβδομαδων εισαι, πρεπει να εχει και το μωρο συγκεκριμενα γραμμαρια...

αφου ειναι υγιεστατο δεν υπαρχει θεμα κανενα...απλα θυμωμουν τα δικα σας γραμμαρια που καποιες κοπελες τα εχουν πει και ρωτησα επειδη ειμαι πιο μεγαλη εβδομαδα αλλα ολα ειναι κομπλε...

Και η χαρα μας τεραστια..Σημερα πηρα την κουνια της πολυ ομορφη, αντε να περασει ο καιρος να γεμισει!!!!

Θελω αυτοκολλητα για το δωματιο εναν ηλιο με συννεφα και πεταλουδες, θα την βαλω στο ιδιο δωματιο με τον γιο μου που ειναι ζουγκλα ουδετερο...

και κατι ραφια απο το jumbo για να τα βαλω πανω απο την συρταριερα...

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Μαγνήσιο παίρνω το τροφοκαρντ σε χαπάκι...νομίζω πως σε αναβράζουσα μορφή είναι πιο δυνατό...θα τον ρωτήσω μετά που θα τον πάρω!!Το κορυφαιο???Ήρθε πάνω η πεθερά μου να μου απλώσει κάτι ρούχα,και μου λέει:είδές??τόσο καιρό δεν θές βοήθεια,τώρα καλά να πάθεις!το παιδί σε κουράζει που το κυνηγάς όλη μέρα,αλλά δεν μας το αφήνεις!έτσι κι αλλιώς πρέπει να μάθει και με τις γιαγιάδες του!!Ε τι της λες τώρα????Την ξεχέζεις κανονικά,αλλά ας έχει χάρη που δεν ήθελα να συγχηστώ παραπάνω!!

5cPOp3.png

Ετσι κι αλλιως τα γραμμαρια αλλαζουν Κουτσουνι.... Δικιο εχεις.... Απλα σε ρωτησα γιατι ετσι οπως το ειπες νομιζα οτι σας ειπε ο γιατρος οτι ειναι μικρο...

Αχ Αννουλα προσοχη!!!! Δεν πιστευω μεχρι τωρα να σηκωνες λεκανες για να απλωσεις ρουχα;;;;; Οσο για την πεθερα μην δινεις σημασια.... Κανε τον μαλακα. Εδω η δικια μου ειπε οτι θα ειχε κατουρησει τα βρακια της αν ηταν κοριτσι.... Γιατι θεωρει δεδομενο οτι θα ακουγε το ονομα της. Αλλα οπως και να το κανουμε πρωτο εγγονι ειναι. Επρεπε ετσι κι αλλιως να κατουρησει τα βρακια της.... αλλα τι να πεις;;;;

HmwTp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!Σας διαβαχω αυτες τις μέρες αλλά δεν πρόλαβα να σας γράψω!!πολύ χαίρομαι που έχετε όλες ωραία νέα!!

Εγώ από χτες δεν ένιωθα πολύ καλά...είχα συσπάσεις.Σήμερα πήρα το γιατρό και με έστειλε στην κλινική για καρδιοτοκογράφημα,όπου είδαμε ότι όντως έχω συσπάσεις...στα τριάντα λεπτά έκανα σύσπαση κάθε δίλεπτο...ευτυχώς όχι πολύ έντονες κα χωρίς πόνο...τώρα μου είπε να παίρνω τέσσερα μαγνήσια τη μέρα,να ξαναπάω αύριο για καρδιοτοκογράφημα και να κάτσω στα αυγά μου τουλάχιστον ως τη Δευτέρα που θα πάω να με δει,γιατί είναι εκτός....αυτά τα δικά μου νέα!!Αααχχχχ μερικές ώρες μόνο έχω που κάθομαι στον καναπέ και ήδη βαρέθηκα....ελπίζω να περάσει σύντομα και να μην έχω χειρότερα!!

Το μαγνησιο σταματάει της συσπασεις μην αγχώνεσαι :) ξαπλα όσο μπορείς η μήτρα δεν δέχεται πίεση έτσι μου είπε ο γιατρός στην Ελλάδα. Να σηκώνεσε μόνο για τουαλέτα και ντουζ.. Ξεκούραση θέλεις απλά :) :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Ετσι κι αλλιως τα γραμμαρια αλλαζουν Κουτσουνι.... Δικιο εχεις.... Απλα σε ρωτησα γιατι ετσι οπως το ειπες νομιζα οτι σας ειπε ο γιατρος οτι ειναι μικρο...

Αχ Αννουλα προσοχη!!!! Δεν πιστευω μεχρι τωρα να σηκωνες λεκανες για να απλωσεις ρουχα;;;;; Οσο για την πεθερα μην δινεις σημασια.... Κανε τον μαλακα. Εδω η δικια μου ειπε οτι θα ειχε κατουρησει τα βρακια της αν ηταν κοριτσι.... Γιατι θεωρει δεδομενο οτι θα ακουγε το ονομα της. Αλλα οπως και να το κανουμε πρωτο εγγονι ειναι. Επρεπε ετσι κι αλλιως να κατουρησει τα βρακια της.... αλλα τι να πεις;;;;

Ναι καλε ρωτα οτι θελεις,μπορει αν το ειπα και εγω λαθος!!! ;);););)

Ελεος με αυτες τις παραξενιες των μεγαλων και το κολλημα με το ονομα...δηλαδη αμα δεν παρει το ονομα της δεν το θελει, τι να πω πια δεν εχουν το Θεο τους!!!

Αφηστε μην δινουμε σημασια στις πεθερες δεν βγαζουμε ακρη, στο τελος εμεις φταιμε κιολας!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Γεια σας κοριτσια κι απο μενα!Εχω να γραψω κι εγω πολυ καιρο αλλα μια δεν ειχα ιντερνετ μια δεν ειχα τα κεφια μου καθολου και χαθηκα....

Θιξατε θεμα παντως που με καιει αυτο το διαστημα αυτο με τις πεθερες και του πεθερους γιατι κι αυτοι το ιδιο ειναι.... τι να πω εγω γι αυτο εξαφανιστηκα, να εχεις απ τη μια τους εμετους και απο την αλλη οτι του φανει του λωλοστεφανη...

Τελος παντων μη σας ζαλιζω αλλο απλα ήθελα να τα πω καπου γιατι θα εσκαγα...ουφ

Εγω εκανα υπερηχο προχθες και μαντεψτεεε αγορι κι εγω...χεχε αυτο το καφε ελεος ειμαστε....διακοσια γραμ ο μπεμπουλης ειναι και εκλεισα αυχενικη διαφανεια για 15 σεπτεμβριου... :D

Ηθελα πολλα να σας γραψω αλλα δυστυχως το αλτσχαιμερ μου εχει χτυπησει κι εμενα την πορτα... :confused:

Ασχετο τωρα που το θυμηθηκα καπου ειδα πως γραφατε για το bio oil απο προσωπικη εμπειρια μεχρι μια βδομαδα πριν γεννησω δεν ειχα βγαλει ουτε ραγαδες ουτε τιποτα, μετα επειδη ειχα ψιλοβαρεθει δεν πολυεβαζα και γεμισε ολη η κοιλια μου...ειναι πολυ καλο επιτελους το φερανε και ελλαδα αλλα εδω το εχουν πανακριβο, οποια θελει ας μου στειλει πμ γιατι το μαγαζι που το επαιρνα εγω στο εξωτερικο τωρα κανει αποστολες και ελλαδα και η διαφορα στην τιμη ειναι απιστευτη...

Γεια σου Βιβη!!!! Αλλη μια τσουτσουνομανα κι εσυ!!!! Μην σκας για τα πεθερικα. Πες τα να ξεθυμανεις και απο το ενα αυτι να μπαινουν κι απο το αλλο να βγαινουν.... Το bio oil ππυ επαιρνες απο το εκωτερικο ειναι το ιδιο με αυτο που εχουμε εδω;;;

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...