Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Θεανώ μου φώναξε ενισχύσεις για να ξεκουραζεσαι πες όμως στην πεθερά σου να έρθει όχι να πάρει το μωρό!! Αν δεν μπορεί πολύ ας έρθει ένα μήνα τουλάχιστον για να ξαπλωνεις εσύ και να αναλαμβάνει εκείνη !!

Γεωργία μου συγχαρητήρια για τον μπεμπακο σου που είναι γερός και σας γέμισε χαμόγελα ευτυχίας !! Αχ έχεις δίκιο Κάθυ μου τσουτσουνομανες πρέπει να ονομαστεί το καφέ μας!! Τι όμορφα νέα μα εξέδωσε ή γεωργία άντε να περνούμε σειρά σιγά σιγά οι υπόλοιπες να περνά ο καιρός και να τα πάρουμε στα χέρια μας να τα μυρισουμε να τα χαιδεψουμε να τα ζουπιξουμε ΑΧ δεν βλέπω την ώρα!!

Εγώ τι να σας πω !! Πήγαμε για το νυφικό επιτέλους βρήκε !! Γυρισαμε πήγαμε με τον ανηψιό μου στο πανηγύρι του πήρα παιχνίδι και φύγανε βγηκα μετά με την πεθερά μου βόλτα έφαγα ένα σουβλάκι κάτι λουκουμάδες και λίγα ποπ κορν τώρα γυρισα και είμαι έτοιμη για ύπνο αλλά ακούγεται απ έξω φασαρία και θα μας τρελαινουν αποψε!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έλα να αυξανομαστε οι τσουτσουνομανες!!! Μπράβο Γεωργία μας δίνεις γούρικη σκυτάλη.

Προχθές μαλώνει κάτω από το σπίτι μας ένα ζευγαράκι από 19 χρονα πάνω κάτω. Ακουγόταν μέχρι πάνω στον 4ο που είμαστε εμείς. Ο τύπος είχε υποψία για κέρατο και ούρλιαζε. Καθομασταν παρέα και κρεμαστηκαμε στο μπαλκόνι να δούμε. Πετάγομαι εγώ η αγορομανα και λέω η κακούργα το πλήγωσε το παλικαράκι και μετά λέω βέβαια αν κουβαλούσα κόρη θα έλεγα έμπαινε οι άντρες είναι γαϊδούρια καλά του κάνεις. Χαχαχχαχ!!! Με τιμώρησε ο Θεός για τις μέχρι τώρα απόψεις μου και μου δώσε γιο!!! Δεν πολυ λυπομουν το αντρικό φύλο αλλά αυτό το αγόρι βρε παιδί μου το πλήγωσε η άλλη πώς να γίνει...

AoL1p3.png

Και εμεις εδω στη γειτονια ολο κλαρινα εχουμε...ολο και καοιος παντρευεται απο την γειτονια...μια χαρα γλενταμε τζαμπα χαχαχαχα!!!

Ωραιο το νυφικο φουντουκι μου;;;

Βαλεντινα ουτε κ εγω ειχα την καλυτερη αποψη για το αντρικο φυλλο!!!γαιδουρια τους ανεβαζω αναισθητους τους κατεβαζω!!!μας τιμωρει η φυση χαχα

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω κοριτσακια μου!! Ευχομαι μια ουρα.απο β επιπεδου τελειες!!! Α τωρα παρατηρησα οτι επειδη μου μετρησε τον τραχηλο μου εβγαλε ποσοστα προωρου τοκετου πριν τις 28 εβδομαδες, πριν τις 32 και πριν τις 37. Στα δυο πρωτα εχω 0,1% και 0,3% και πριν τις 37: 3,7% πιθανοτητες, αρα γενικα ελαχιστες.

Σημερα γραφω τα προσκλητηρια του γαμου και ετσι οπως ξεχναω φοβαμαι οτι τους.μισους θα τους αφησω απ εξω χαχαχα.

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Επιτέλους Παρασκευή σήμερα να χαλαρώσουμε λίγο από τη δουλειά!

Στις 19/9 έχει γενέθλια το πρώτο μου παιδάκι, πέρασαν 2 ολόκληρα χρόνια γεμάτα με όμορφες στιγμές!

Σε επικοινωνία που είχα με τον γιατρό μου είπε να μην ανησυχήσω που δεν ακούω το μωρό, αλλά εγώ είμαι ήδη αγχωμένη πάρα πάρα πολύ και όλο αυτό δεν με αφήνει να χαρώ την εγκυμοσύνη μου. Σκέφτομαι μήπως ο λόγος που δεν το αισθάνομαι είναι μήπως κάτι δεν πάει καλά.

Κάνω λες και είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη.

Λοιπόν για τα κορίτσια που με ρώτησαν, ΠΗΤ έχω 11/1/16 και είναι αγοράκι!

Στις 8/9 έχω να κάνω την β΄επιπέδου.

Την έκανε κάποια μανούλα;

l6C1p3.png

Nd1Lp3.png

Καλημέρα μανουλες όμορφες!!

Εγω είμαι ακόμα ξάπλα!! Έφαγα πρωινό τοστακι και φρυγανιες με ταχίνι και το μεσημέρι μακαροναδιτσα με κιμά!! Το βράδυ έχουμε έξοδο και θα γίνει χαμός από φαι !! Ο άντρας μου κάνει δουλειές πάλι τον έχω σκάσει αλλά την άλλη εβδομάδα ξεκιναει δουλιτσα και δεν θα μπορεί να τις κάνει!!

Κορίτσια εσεις που παιρνετε μαγνήσιο μετά το φαγητό το παίρνετε? Και μετά δεν τρώτε? Εγώ το παίρνω μετά το φαγητό αλλά μπορεί να τύχει να φάω κάτι ακριβώς μετά γιατί όπως θα εχετε καταλάβει όλη την ώρα κάτι μασαω χαχαχαχαχαχα ...

Γεωργία κ εγώ είχα ξεχάσει κάποιους και δεν ήμουν έγκυος απλά στα τόσα άτομα κάτι θα ξεφύγει !! Τώρα αν θύμωσαν ούτε που με νοιάζει αυτούς που στην ουσία τους ήθελα και ήταν σημαντικοί για μένα ήταν τώρα για τους ξεχασμένους κάτι σημαίνει και τους ξέχασα ... Οπότε μην σκας!!

Έμμα που θα πας κάλεεε?? Δεν θα μπαίνεις στο καφέ?? Ααααααααα τελειωνετε με τα ΣΚ και τις διακοπές επιτέλους ( Τζο)!!

Βαρβάρα μου εμπιστευσου τον γιατρό σου κορίτσι μου μην αγχωνεσαι τόσο πολύ όλα θα είναι μια χαρά και απλά το νινακι σου του αρέσει να κοιμάται!! Του μεταφέρεις το άγχος και δεν είναι καλά αυτά τα ξέρεις καλύτερα εσύ!! Με το καλό πλησιάζει και ή β επιπέδου και θα ησυχασεις!! Χθες που ρωτησα την αδερφή μου ποτέ άκουσε τον μικρό στην κοιλιτσα μου είπε στον 6ο της είπα αποκλείεται και μου είπε ότι όσο περίεργο και να σου φαίνεται νωρίτερα δεν το άκουγα!! Χαλαραάα που λέμε και στη Θεσσαλονίκη χαχαχαχαχαχα όλα θα πάνε τέλεια!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα μανουλες όμορφες!!

Εγω είμαι ακόμα ξάπλα!! Έφαγα πρωινό τοστακι και φρυγανιες με ταχίνι και το μεσημέρι μακαροναδιτσα με κιμά!! Το βράδυ έχουμε έξοδο και θα γίνει χαμός από φαι !! Ο άντρας μου κάνει δουλειές πάλι τον έχω σκάσει αλλά την άλλη εβδομάδα ξεκιναει δουλιτσα και δεν θα μπορεί να τις κάνει!!

Κορίτσια εσεις που παιρνετε μαγνήσιο μετά το φαγητό το παίρνετε? Και μετά δεν τρώτε? Εγώ το παίρνω μετά το φαγητό αλλά μπορεί να τύχει να φάω κάτι ακριβώς μετά γιατί όπως θα εχετε καταλάβει όλη την ώρα κάτι μασαω χαχαχαχαχαχα ...

Γεωργία κ εγώ είχα ξεχάσει κάποιους και δεν ήμουν έγκυος απλά στα τόσα άτομα κάτι θα ξεφύγει !! Τώρα αν θύμωσαν ούτε που με νοιάζει αυτούς που στην ουσία τους ήθελα και ήταν σημαντικοί για μένα ήταν τώρα για τους ξεχασμένους κάτι σημαίνει και τους ξέχασα ... Οπότε μην σκας!!

Έμμα που θα πας κάλεεε?? Δεν θα μπαίνεις στο καφέ?? Ααααααααα τελειωνετε με τα ΣΚ και τις διακοπές επιτέλους ( Τζο)!!

Βαρβάρα μου εμπιστευσου τον γιατρό σου κορίτσι μου μην αγχωνεσαι τόσο πολύ όλα θα είναι μια χαρά και απλά το νινακι σου του αρέσει να κοιμάται!! Του μεταφέρεις το άγχος και δεν είναι καλά αυτά τα ξέρεις καλύτερα εσύ!! Με το καλό πλησιάζει και ή β επιπέδου και θα ησυχασεις!! Χθες που ρωτησα την αδερφή μου ποτέ άκουσε τον μικρό στην κοιλιτσα μου είπε στον 6ο της είπα αποκλείεται και μου είπε ότι όσο περίεργο και να σου φαίνεται νωρίτερα δεν το άκουγα!! Χαλαραάα που λέμε και στη Θεσσαλονίκη χαχαχαχαχαχα όλα θα πάνε τέλεια!!

Το μαγνησιο μου εχει πει να το παιρνω μιση ωρα μετα το φαγητο..χωρις να τρωω μετα...αλλα και εγω σχεδον παντα τρωω οποτε ολο και κατι θα τυχει να φαω...μου αρεσει που τιμαμε το φαγητο! Ειμαι στα +5 κιλααα

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου...

Εχω Μπεμπουλα τελικα, εχω απιστευτα μεγαλη χαρα...

Η μπουμπουκα μου παλι τεμπελιαζε, δεν γυρναγε με τιποτα...αλλα την καταφερε τελικα και μας κοιταξε, οι μετρησεις ολες πολυ καλες υγιεστατη, 326γρ μικρουλα θα μας βγει...

Μας κοιταγε, μας χαιρεταγε, ειδαμε και τα πατουσακια της τρελα...

Πηγα και πηρα ενα πανεμορφο φορμακι φουξια με κουκουβαγιτσες...:tongue::tongue::tongue:

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Ελα κ ακομα μια τσουπρααααα κουτσουνι μου!!!!!

Εγω το μαγνησιο το παιρνω δυο φορες την ημερα...απλα μολις το παρω μετα δεν πρεπει να μην φαω γαλακτοκομικα για 3 ωρες...αλλα να φω απο τα υπολοιπα μπορω

Λογικα θα μπαινω οταν θα βρισκω WiFi!!!

wyEhp3.png

Κουτσουνι μου τι χαρά με την γλυκουλα σου την μπεμπα!! Άντε να ακούσουμε και για κανένα κοριτσάκι επιτέλους!! Με το καλό όλα εύχομαι να πάνε τέλεια και από δω και πέρα να σε ταράξει στις κλωτσιές!! Ειδες τσαμπα αγχωνοσουν που δεν την ακουγες μια χαρά είναι απλά είναι παρά πολύ υπναρου και βολευτικε εκεί μέσα!! Τέλεια πολύ χαρηκα!! Β επιπέδου έκανες? Ή απλό υπέρηχο ?

Tbinp3.pngNttep2.png

Κουτσουνι μου τι χαρά με την γλυκουλα σου την μπεμπα!! Άντε να ακούσουμε και για κανένα κοριτσάκι επιτέλους!! Με το καλό όλα εύχομαι να πάνε τέλεια και από δω και πέρα να σε ταράξει στις κλωτσιές!! Ειδες τσαμπα αγχωνοσουν που δεν την ακουγες μια χαρά είναι απλά είναι παρά πολύ υπναρου και βολευτικε εκεί μέσα!! Τέλεια πολύ χαρηκα!! Β επιπέδου έκανες? Ή απλό υπέρηχο ?

Ναι ασε σου λεω με ταραξε ο γιατρος να με χτηπαει στην κοιλια μπας και μας κανει την χαρη και γυρισει...Β επιπεδου εκανα...:tongue::tongue:

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Κοριτσια καλησπερα!!!!

Koutsouni μπραβο τι ωραια που εχεις μπεμπουλα αντε επιτελους γιατι αυτες οι τρελες με τους γιους τους με εχουν εξορισει ακου εκει λεει θελουν να ονομασουν το καφε αγοραμανες την litlestar την κανουνε ακομα παρεα γιατι εχει ενα αγορακι κ κοριτσακι εμενα δεν με παιζουνε χαχαχαχα αντε κουτσουνι γερα!!!!! Λοιπον και γω πηγα χθες η μπεμπα μου μεγαλωσε εγινε 240 γραμ κ η γιατρος απορουσε πως δεν την καταλαβαινω μου ειπε οτι ειναι υπερκινητικη χαχαχα β επιπεδου εκλεισαν 25 Σεπτ οταν θα ειμαι ηδη 22 εβδομ αχ τι αναμονη αλλα ειπα στη γιατρο μου να με δει κ αυτη ενδιαμεσα !!!

Θεανω μου προσπαθησε να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις!!!!

11pSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...