-
Από την διαχείριση / Admin news
-
2 ώρες πρίν, Eternity είπε:
Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία!
Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ.
Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?
πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!
To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο
-
Μανούλες Ιανουαρίου 2016
-
Θέματα
-
- 5.451 απαντήσεις
- 768.914 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 33.654 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 112.858 εμφανίσεις
-
- 11.147 απαντήσεις
- 2.120.289 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 204.228 εμφανίσεις
-
-
-
- 5.451 απαντήσεις
- 768.914 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 34
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 508 απαντήσεις
- 21.486 εμφανίσεις
-
- 1.557 απαντήσεις
- 194.857 εμφανίσεις
-
- 28.225 απαντήσεις
- 3.462.393 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 91 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 1.993 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 378 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 30.324 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 2.123 εμφανίσεις
-
- 770 απαντήσεις
- 73.864 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα