Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Ευχαριστώ Εμάκι, φοβαμαι μην μου πει να της στείλω εκεί την μεγάλη μου κόρη γιατί της έχει πολυ αδυναμία και του λείπει που δεν την βλέπουν. Να δουμε, προς το παρόν δεν θα συκώνω την μεγάλη αλλά αυριο που εφιμερεύει ο αντρας μου θα είναι δύσκολο πάλι.

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Virginia_Dim τι ανακουφηση που ολα πηγαν σουπερ και ο μπεμπακος ειναι υγιεστατος, χαιρομαι..περασατε μια φαση παει τωρα τελειωσε..το ξεχναμε!!!

Κοριτσια μου σας διαβασα λιγο, δεν μπηκα καθολου χθες και σας εχασα, ειδα αλλες πηγατε διακοπουλες ωραια η Λευκαδα εχω παει τελεια..!!!

Απο κιλα μην αγχονεστε μπαινουν για την πλακα, φευγουν ομως ευχαρηστηθητε τα παντα ολα, μην λετε πουθενα οχι!!!Τι να πω και εγω που εμεινα εγκυος οταν ο γιος μου ηταν 6 μηνων και ημουν χαλια ειχα και διαφορα προβληματα, αλλα προσεχω για να εχω μην ξεφυγω τελειως!!!

Εγω και παλι δεν τρωω τιποτα δεν αρεσει στο μικρουλη μου...

Εκανα εξετασεις αιματος πολυ καλες, αυριο επιτελους θα δω το νινι μου για να δουμε, τελικα τι εχει αναμεσα στα ποδαρακια του...

Το Σαββατο θα φτιαξω πιτσες 4 ταψια θα μαζευτουμε και με μια τουρτα αναλογα το φυλο του μωρου ( ροζ για κοριτσι και γαλαζιο για αγορι) θα νακοινωσω το φυλο του μωρου..!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Θεανώ μου προσπάθησε όσο μπορείς μόλις ξεκλεβεις χρόνο να ξαπλωνεις λίγο. Κάποιες δουλειές είναι ζόρι και οι άντρες δεν μπορούν να προσφέρουν το μέγιστο ειδικά αν δεν έχεις βοήθεια κοντά. Και μεις δεν θα έχουμε βοήθεια αν και ο άντρας μου έχει σόι εδώ αλλά και πάλι δεν θέλω κάνεις να ανακατεύεται. Βέβαια εγώ δεν έχω πιτσιρικια να τρέχω ούτε σε αυτή τη φάση δουλεύω. Το μόνο που με αγχώνει κάπως είναι οι 24ωρες υπηρεσίες μη χρειαστώ κάτι άλλα μόλις πάω να σφιχτω βάζω βιντεακια για μωρά. Εσύ τα έχεις μες το σπίτι βέβαια!!! Μήπως δεν είναι αυτό που λέει η μαία??? Αυτό το ένιωθα και γω και ακόμη κάπου κάπου αλλά υποπτεύομαι έντερο.

Εμμακι έχουμε γεμιστές ελιές με αμύγδαλο και πιπεριά πράσινες Χαλκιδικής πρώτο πράγμα να στείλω??????

AoL1p3.png

Εγώ την βρώμα την τρώω με ζεστό νερό αλλά βρήκα κόλπο για την τουαλέτα θέλει να φας φρούτο (Οποιοδήποτε) και μετά να πηγαίνεις πέρα δωθε για να κινηθεί το εντερακι και βουρ τρέχεις μετά.... :D

Για της ελιές καλαμον δοκιμάστε να της χαραξετε και να της βάλετε σε λάδι με ξύδι έτσι έκανε η γιαγιά μου στην Καλαμάτα

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Αγαπω τις ελιες καλαμων. Οι πρασινες δεν με ενθουσιαζουν....

Θεανω μου προσεχεεεε.... Αδεια δεν μπορεις να παρεις απο την δουλεια;;; Παρε τα παιδακια σου και ξαπλωστε στο κρεβατι να παιζετε εκει να ξεκουραζεσαι....

Κουτσουνι αντε να λυθει και το μυστηριο του φυλλου....

Jo να περνατε καλα!!!! Καλες βουτιες και μασες.... Μολις ανοιξα ενα σακουλακι πατατακια με αλατι να καταβροχθισω...

Που ειναι η Γεωργια να μας πει νεα και εντυπωσεις;;;;

HmwTp3.png

Κοριτσιαα γυρισαμεεε!! Λοιπόν! Καθόμαστε στον υπέρηχο με το μπαμπά και πρώτο πλάνο βλέπουμε ένα τσουτσουνι! Μας λέει το φύλο το ξέρετε; λέμε όχι με σιγουριά! Και μας λέει καλέ έχει ένα πουλί από εδώ μέχρι απέναντι τι δεν ξέρετε;; Περιττό να πω ότι πέθανα στα γέλια και το μωρό άλλαξε θέση! Στη συνέχεια έλεγξε πολλή ώρα την καρδούλα, τόξα κλπ, μέτρησε τα πάντα, από κεφάλι μέχρι δαχτυλακια, κράτησε περίπου τρία τέταρτα και τα εξέτασε όλα. Πάντως έχω συνεργασιμο μωρό χαχαχα του έλεγε άνοιξε παλαμη-ανοιγε!, γύρνα μπρούμυτα-γύρναγε! Αχ έφυγα μέσα στο χαμόγελο, είΜαΙ κι εγώ μια περήφανη αγορομανα!!!!!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Γεωργιαααααααα μπραβοοο κοριτσακι μου!!!!!καλως ηρθες στο κλαμπ της αγορομανας!!!αχ χαρηκα πολυ που πηγαν ολα τελεια για σενα!!ειδες το μωρακι σου το καλο μου συνεργασιμο!!!τωρα με το καλο κουκλα μου!!!

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

Ας μετονομαστουμε λοιπον σε τσουτσουνομανουλες!!!!! Δεν υπαρχει αυτο το πραγμα!!!!!! Τελεια Γεωργια.... Πες μας λεπτομερειες....Υψος γραμμαρια.... Ηταν 3διαστατος ο υπερηχος;;; ειδατε φατσουλα;;;;;

HmwTp3.png

Ευχαριστω κοριτσακια!!! Το τσουτσουνι εχει την τιμητικη του!! Το ζουζουνι ειναι 461 γραμμαρια και 27 εκ!! Ο υπερηχος ηταν τρισδιαστστος, ειδαμε τα παντα και ματακια κλπ και στο τελος μας εδωσε dvd και φωτο εγχρωμη το προσωπακι του!!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Κοριτσιαα γυρισαμεεε!! Λοιπόν! Καθόμαστε στον υπέρηχο με το μπαμπά και πρώτο πλάνο βλέπουμε ένα τσουτσουνι! Μας λέει το φύλο το ξέρετε; λέμε όχι με σιγουριά! Και μας λέει καλέ έχει ένα πουλί από εδώ μέχρι απέναντι τι δεν ξέρετε;; Περιττό να πω ότι πέθανα στα γέλια και το μωρό άλλαξε θέση! Στη συνέχεια έλεγξε πολλή ώρα την καρδούλα, τόξα κλπ, μέτρησε τα πάντα, από κεφάλι μέχρι δαχτυλακια, κράτησε περίπου τρία τέταρτα και τα εξέτασε όλα. Πάντως έχω συνεργασιμο μωρό χαχαχα του έλεγε άνοιξε παλαμη-ανοιγε!, γύρνα μπρούμυτα-γύρναγε! Αχ έφυγα μέσα στο χαμόγελο, είΜαΙ κι εγώ μια περήφανη αγορομανα!!!!!

Αχου το καλε και άλλος ένας δον ζουαν στην παρέα μας :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...