Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Duphalak πηρα κ εγω littlestar και εφτιαξε το προβημα μου με την τουαλετα..να το πινεις με ενα ποτηρι νερο για να κανει καλυτερη δουλεια..

Βεβαια η συμβουλη της πιτσας ειναι η καλυτερη χαχαχαχα!!!

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Duphalak πηρα κ εγω littlestar και εφτιαξε το προβημα μου με την τουαλετα..να το πινεις με ενα ποτηρι νερο για να κανει καλυτερη δουλεια..

Βεβαια η συμβουλη της πιτσας ειναι η καλυτερη χαχαχαχα!!!

Χαχαχαχαχαχα ετσιιιι!! :P

Tbinp3.pngNttep2.png

Τι κανετε κοριτσια;;;; Μαμ κακα και νανι ειμαστε....χαχαχαχαχ.... Κι εμεις χθες φαγαμε πιτσες... Εγω παντως διαφορα δεν ειδα...

Βαλεντινα πως εισαι σημερα;;;;

Αντε Γεωργια σημερα ειναι η μερα σου!!!! Περιμενουμε νεα....

Αχ ξερετε μπορει να εχω παρει πολλα κιλα για τον μηνα μου αλλα χαιρομαι τοσο που φαινεται καλα η κοιλιτσα μου και την χαιδευω και επιτελους καταλαβαινουμε ουι ειναι κοιλιτσα εγκυμοσθνης.... Ο αντρας μου να δειτε πως καμαρωνει..... Σε εσας εσκασαν μυτη για τα καλα οι κοιλιτσες;;;

HmwTp3.png

Μωρε οτι μπορω κανω.το πρωι τρωω μια κουταλια μελι για να πιω νερο, κ φρουτα κ προσπαθω οσο μπορω. Με γιαουρτι το εφαγα ευτυχως, με γαλα ειναι απαισια.εβαλα κ λιγο μελι.κ αυριο θα πω στον αντρα μου να μου παρει να βαλω κ σταφιδες που μαρεσουν.

Αντε απο τωρα ονειρευομαι την ωρα που θα παραγγειλω!καλε ειστε εντελως κακη συναναστροφη!!!

Κ τα μωρα μου βαμπιρ τα λεω απο χτες αφου στην κυριολεξια μου πινουν το αιμα κ ο αντρας μου τσαντιζεται πως λες ετσι τα παιδια μας...χαχα!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Κάθυ μου δεν πειράζει θα τα χάσουμε μετά τα κιλακια τώρα θα το ευχαριστηθουμε!! Εγώ έχω κάνει μια μάλιστα μπροστά πολύ γλυκουλα είναι!! Ε πιστεύω τώρα να τεντώνει κάθε φορά περισσότερο!!

Αχ αστερακι πολύ γελαω με τα νινακια βαμπιρακια !! Εγώ όταν είναι να παραγγειλουμε δεν με χωράει ο τόπος μόλις πάει 7 το απόγευμα αρχίζω άντε δεν θα πάρεις τηλ.? Χαχαχα και ο άντρας μου μόλις πάρει τηλέφωνο σε πέντε λεπτά αρχίζει να ανοίγει την πόρτα όλη την ώρα και να κοιτάει απ το παράθυρο νομίζοντας ότι ήρθαν σιγά βρε χριστιανε μου του λέω ωμά θα τα φέρουν ακόμα δεν τα φουρνισαν!! Άσε μεγάλη ανυπομονησία!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Χαχα....αντε εσυ εισαι εγκυος.....ο αντρας?απο συμπαρασταση τοση ανπομονυσια?χαχα

Στην κοιλια νομιζω θα σας κερδισω ολες....εμενα απο την αρχη μεσα στους εμετους κ ειχε πεταχτει.τωρα φαινεται μια χαρα κ ευτυχως μια φιλη μου μου εφερε 2 τσαντες ρουχα εγκυμοσυνης κ βολευτηκα!κ ναι συμφωνω ειναι υπεροχο να την χαιδευεις ολη την ωρα!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Δοξα το θεο και εγω απο ρουχα ειμαι κομπλε!!!γεννησε πριν απο 3 μηνες η ξαδερφη μου κ μου εδωσε τα δικα της και εχω κ απο την κολλητη μου που γεννησε περυσι.βεβαια κανω κ εγω κατι ψιλοαγορες

wyEhp3.png

Καλημερες!!!!

Ftas η πρωτη σκεψη μετα τον μπεμπη ειναι τι θα φαω χαχαχαχα!!!

Γεωργια ολα θα ειναι τελεια,θα δεις κ την φατσουλα του!!αντε να παιρνουμε σειρα!!!

Εγω εχω μερικες μερες με τα τραβηγματα στην κοιλια..εχω αρχισει μαγνησιο..ευτυχως διορθωθηκε το προβλημα της τουαλετας

Τα τραβηγματα ειναι συσπασεις? Γιατι κ εγω εχω 2-3 τη μερα. Με το μαγνησιο εισαι καλύτερα? Ποιο πηρες?

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Να μαι και γω!!!

Δε ξέρω αστεράκι αν τα παιδιά σου είναι βαμπίρ αλλά εγώ είμαι βρικόλακας. Κορίτσια χθες δεν έκλεισα μάτι!!! Νυσταζα καλό με το που έπεσα στο κρεβάτι βρυκολακας.

Κατά τα άλλα ο άντρας μου έχει πάλι υπηρεσία οπότε και γω έφτιαξα πατάτες γιαχνί που τις λατρεύω ξαλμυρισα όσο μπορεσα και τις ελιές έφαγα και φέτα και είμαι μόνο για ύπνο. Ευτυχώς σήμερα είναι πολύ καλύτερα αλλά θα περιμένω να δω και το βραδάκι!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας, κοριτσια μου, απο Λευκαδα!!!

Βιργινια μου, ανατριχιασα με το μηνυμα σου. Περασατε δυσκολα αλλα ποσο πιο γλυκα τα ευχαριστα νεα για τον μπεμπουλακο σας που ειναι τοσο ξεχωριστος κ υγιεστατος!!! Θα το απολαυσετε τωρα στο επακρο κ με ξενοιασια ευχομαι!!!

Τανιου μου, χαρηκα πολυ που επεστρεψες δριμυτερη γιατι η παρεα μας σε θεωρει απαραιτητη!

Φουντουκι μου, φτας, καθυ, αστερακι κ ολα τα κοριτσακια κρατηστε γερα κ δυνατα με κολασμενες περιγραφες οσο θα λειπω γιατι σας διαβαζω!!! Εδω το χουμε ριξει στην ξαπλα, στα μπανια κ στις ακολασιες (στο φαι, μην παρεξηγηθω!) με τον αντρα μου! Θαλασσινα κ βαφλες εχουν την τιμητικη τους!

Μια κοιλιτσα αρχιζω να κανω κι εγω κ ειναι μικρη, μυτερη κ στο κεντρο ψηλα , πιστευω θα μου γινει ψηλη κ οχι χαμηλη που βλεπω στην κολλητη μου.

Αστερακι μου, μα γινεται να μη σ αρεσει η βρωμη;;;; χαχαχα, κτ δεν παει καλα μ εσενα!! Πλακα κανω φυσικα, σε καταλαβαινω απολυτως, παρ ολο που ειμαι φαν δεν ξερω κ

κανεναν αλλο να του αρεσει! Θα σου πω τι βαζω μεσα κ γιβεται σουπερ ντουπερ:

γαλα, βρωμη, αλεσμενο λιναροσπορο η σπασμενο, σταφιδες η ξερα δαμασκηνοα κ κπ φρεσκο φρουτο, ροδακινο συνηθως κ απο πανω κανελα. αν δεν την παλευεις βαζεις κ μελι. ειναι ιδανικο για τα μπεμπακια σου διατροφικα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Makon μου παίρνω τα trofocard..τραβήγματα εννοώ πως ήταν παλιά Όταν τρέχαμε και μταν δεξιά κάτω η σπληνα που λέγανε...καλύτερα είμαι με το μαγνήσιο αλλά τα τραβηγματακια μου πάλι τα έχω..

Πόπο με τις ελιές που γράφετε αυτές τις μέρες θέλω να φάω εκείνες τις πράσινες τις γεμιστές

wyEhp3.png

Γειά σας κορίτσια μου,

Να σας πω πως ο αγιος Φανουριος έκανε το θάυμα του και βρίκα την ζωνη μου ξαφνικά στο πάτωμα μπροστα στα μάτια μου ενω πριν ειχα κάνει ανω κατω το σπίτι. Τα άλλα νέα μου είναι πως με ανχωσε η μαία γιατι την πήρα τηλεφονο και της είπα πως νιώθω μια πίεση κάτω και ότι σαν να πάει να βγεί κάτι απο κάτω εαν ζωρηστώ. Επίσης εβγαλα και κατι πιχτα υγρα και καποια ήταν προς καφε. Η αληθεια είναι πώς είναι επειδη συκώνω καθε μέρα τα παιδια. Λοιπον και μου λέει η μαια πώς είμαι ακομα ανοιχτη απο την προηγουμενη εγκυμοσυνη μου και ο τοκετος μπορει να ξεκινησει πολυ έυκολα εαν δεν προσεχω. Μου είπε να παω στον γιατρο να δει εαν ο τραχιλος έγινε πιο λεπτος και εαν μαλακωσε. Μπορει να γεννησω προωρα εαν δεν ξεκουράζομαι. Τι να κάνω όμως με τα παιδια και δουλεια αραγε? Αντε χεστην δουλεια αλλα τα παιδια? Η μικρή δεν περπατάει ακομα. Ασε στενχωρήθηκα τώρα και έτσι πηρα δυο μαγνησια. Φοβαμαι μην κανω αποβολή.Ο γιατρος βεβαια είναι κλειστος και στο νοσοκομειο φοβαμαι να πάω γιατι θα με περασουν για τρελη. Και να με βάλουν στο νοσοκομειο δεν υπάρχει άνθρωπος να προσεχει τα παιδια μου. Ο αντρας μου είναι γιατρος και ειναι συνεχεια στο νοσοκομειο, σαν να μην υπάρχει. Τελος πάντων μην σασ ζαλίζω μπορει να μην έχω και τιποτα αλλά μάλλον θα πώ στην πεθερά μου να έρχετε σιγα σιγα.

Αληθεια τι νέα απο τους γιατρουσ?

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Θεανω μου μη στεναχωριεσαι...καλα εκανες κ ξεκινησες μαγνησιο θα αποφυγεις τις συσπασεις,οσο μπορεις να αποφευγεις το βαρος,το ξερω οτι ειναι δυσκολο με δυο μωρα στο σπιτι...πες την πεθερα σου να ερθει μην το σκεφτεσαι!!!ολα θανε καλα..πρεπει να ξεκουραστεις

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...