Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Ε θα σου στειλωωω εμμακι χαχαχα εδώ έχουμε και το άλλο ή μια ανταλλάζει με την άλλη φανουρόπιτα για να δοκιμασουμε όλοι απ όλες ε όμως έχουμε για ένα μήνα φανουρόπιτα κ εγώ δεν μπορώ να φάω άλλη φτάνει είναι κ γλυκια!!

Τι φαγατε βραδυνό?

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου τι κανετε;;; Βαρβαρα καλως ηρθες!! Με το καλο το νινι.. Πες μας απο που εισαι και το φυλλο αν το ξερεις.... Εδω ειμαστε φουλ στα τσουτσουνια....

Βιργινια μου δυνατο το νινι σου!!!! Μαχητης.... Δοξα τον Θεο που ειναι καλα... Ολα τα μωρακια μας να ειναι καλα....

Γεωργια περιμενουμε τα νεα απο την β επιπεδου.... Αντε να κανεις την αρχη να παιρνουμε σειρα....

Κοριτσια μην αγχωνεστε με τα μπεμπακια. Κι εγω ενω με ειχε ταραξει τις τελευταιες μερες ειναι ησυχος....

HmwTp3.png

Η ζωνη της Παναγιας τι ειναι;;;;; Ξερετε οτι στην φανουροπιτα πρεπει να λεμε οταν τρωμε "Θεος σχωρεσ' την μανα του Αγιου Φανουριου;" Περσυ το εμαθα εγω... Γραφουμε και ολες μαζι...

HmwTp3.png

Αχ εγώ πρώτη φορα το ακούω αυτό Κάθυ μου !! Εμείς απλά πάμε τις διαβάζει ο πάτερ ευχή και την περνούμε σπίτι αααα και λέμε βοήθεια μας!! Αλλά θα το ρωτησω μήπως δεν μ έχουν ενημερώσει σωστα!!

Ή ζώνη της Παναγίας δεν είναι η καθεαυτού ζώνη της αλλά μικρές κορδέλες που τις έχουν εκεί που είναι και ή ζώνη της Παναγίας και είναι διαβασμενες με ευχή!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Επειδη η μητερα του ηταν αμαρτωλη ο αγιος ζητησε να μην δοξαζουν αυτον αλλα να λενε "Θεος σχωρεσ'την μανα μου". Και ετσι εμεινε. Για να συγχωρεθουν οι αμαρτιες της...

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Virginia τι ωραια νεα ,μπραβο πολυ χαρηκα !!κατσε ηρεμησε τωρα κ απολαυσε την εγκυμοσυνη σου χωρις αγχος !!! Ολα μια χαρα !!!

Βαρβαρα καλως ηρθες με το κσλο το νινακι σου ,φυλο εχετε δει ?? Αν ξερεις πες μας για να σε βαλει η jo στο πινακακι ,κοριτσια καντε κ τικερακια οσες ειστε κασινουργιες για να βλεπουμε κ τις εβδομαδες ωστε να μην σας ρωταμε ολες τα ιδια κ τα ιδια !!γιατι εδω συο καφε μας το μυαλο ειναι συνεχεια στο φαι κ δεν ειμαστε κ πολυ συγκεντρωμενες εεεε fountouki καλα τα λεω ;;;;emmaki και εγω δεν εφαγα φανουροπιτα αλλα το fountouki ρε παιδι μου ετσι για να με προκαλει μεχρι και φανουροπιτα εφαγε χαχαχα !!!! Και εγω βρε κοριτσια πριν κανα 10 μερες νομιζα οτι την ενιωθα αλλα εδω και μια βδομαδα δεν νιωθω τιποτα αυριο εχω ραντεβου και επιτελους θα την ξαναδουμεεεεεεεεε

11pSp3.png

και εγώ νιώθω μια ανασφάλεια που την έχασα. Την φορούσα και στις προηγούμενες εγκυμοσυνες. Η προηγούμενη εγκυμοσύνη ήταν πολύ δύσκολη και μπίκα 3 φορές στο νοσοκομείο. Τελικα φορεσα την ζ'ωνη και όλα καλά. Επεσε πολύ προσευχή και πολυ ξάπλα αλλα χαλαλι

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Βιργινία ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!!! Ελπίζω να μη μου που κάνε λόγω ηλικίας και εκεί.

Τι έπαθα τελείωσαν οι ελιές παραγωγής μας τις οποίες παρεμπιπτοντος τις εξαγουμε και έτσι φτιάχνουμε με γέμιση πιπεριάς και αμυγδάλου και είναι μούρλια. Και είπα να πάρω καλαμον για αλλαγή. Εμείς έχουμε πράσινες. Οι καλαμον λοιπόν ήταν λύσσα έφαγα μερικές και σήμερα τα πόδια μου άρεσε νιώθω σαν ιπποποταμου και πω για τα δάχτυλα στα χέρια που σφινωσε η βέρα τα σφίγγω και γίνονται άσπρα από το πρήξιμο. Πως φεύγει τώρα αυτό??? Έχω σκάσει στο νέο αλλά δεν ξέρω αν βοηθά. Δεν μπορώ να περπατήσω τα πέλματα τα νιώθω πρησμενα

AoL1p3.png

Ευχαριστω κοριτσια για τη θετικη ενεργεια!! Ειμαι λιγο πεσμενη αποψε ψυχολογικα αλλα αυριο 4και30 θα δω νινακι και ολα καλα!

Βιργινια δυσκολο ολο αυτο και ψυχοφθορο αλλα το υγιες.σας.μωρακι σας ευχαριστησε πολυ! Απολαυσε τωρα την εγκυμοσυνη σου και ολα να πανε καλα!!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

καλε μηπως να το δοκιμασω με την πιτσα?κ τρωω ολη μερα σιχαμενα ακτινιδια?

εγω γιουβετσακι απο χθες θα φαω...δεν πεθαινω αλλα τι να κανουμε?

Άμα θες να κατασκήνωσης στην τουαλέτα φάε πιτσα :D:):tongue:

Κορίτσια το πιστεύετε εχθές Αγίου Φαναριου βρήκα μια φίλη στο φβ που είχα να μιλήσω 14 χρόνια.

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσαρες!!

FTAS το μυαλό μας είναι συνέχεια στο φαγητο χαχαχα που μυαλό για αλλά !! Ααααααααα σήμερα θα φάω ψάρια μιας που πιασαμε το φαγητό!! Σήμερα επίσης πάλι θα πάμε για νυφικό με την sister άντε να βρει να τελειωνουμε απ αυτό !! Να μπεις να μας πεις πως την ειδες την κόρη ?? Ααααα και θέλουμε και αναλογίες εδώ έχει άντρες τσολιάδες πρέπει να έχουμε και κορίτσια μοντέλα!! Χαχαχαχαχαχα

Βαλεντίνα κ εγώ απ αυτές τις ελιές τρώω τις καλαμών είναι παρά πολύ αλμυρές αλλά δεν έχω πειστεί καθόλου αν φτάσω στην εβδομάδα σου και συνεχίσω να τις τρώω θα την παθω !! Άσε τελευταία τρώω μέχρι 3 τη μέρα!! Αυτές οι πράσινες είναι πολύ καλύτερες και πιο χοντρές και πιο αναλατες!! Όσο για την κατακράτηση όταν τρως αλμυρά ότι νερό πιείς μετά το κανείς κατακράτηση νομίζω ότι δεν κάνει πολύ νερό όταν παθεις κατακράτηση χωρίς να είμαι σίγουρη!! Ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα!!

Γεωργία μας όλα καλά σήμερα θα είναι!! Σε λίγες ώρες θα γίνεις ακόμα πιο χαρούμενη απ ότι είσαι!! Να μπεις να μας πεις την εμπειρία από τον μεγάλο υπέρηχο!! Θα πρέπει να είναι μαγικά!!

Μαρινουλι καλημέραααααααα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερες!!!!

Ftas η πρωτη σκεψη μετα τον μπεμπη ειναι τι θα φαω χαχαχαχα!!!

Γεωργια ολα θα ειναι τελεια,θα δεις κ την φατσουλα του!!αντε να παιρνουμε σειρα!!!

Εγω εχω μερικες μερες με τα τραβηγματα στην κοιλια..εχω αρχισει μαγνησιο..ευτυχως διορθωθηκε το προβλημα της τουαλετας

wyEhp3.png

καλημερα κοριτσια!

βιργινια μου δυσκολα περασες με τετοια αναμονη αλλα τελος καλο ολα καλα!

γεωργια με το καλο!!!θελουμε τρελη περιγραφη!

βαρβαρα με το καλο κοριτσι μου!καλωςηρθες!!!

εμμα την εκανες την βουτια σου,ε?μια χαρα!

δεν εχω φαει ποτε φανουροπιτα.σαν κεικ ειναι?

χτες βγηκαν οι εξετασεις που ειχα κανει.απο θυροειδη μια χαρα τον ξαναφτιαξαμε αλλαζοντας το χαπι,ζαχαρο ολα φυσιολογικα που το φοβομουν γιατι ειχε βγει στο οριο κ την πατησα στον αιμοτοκριτη.απο 35 σε ενα μηνα πηγε 29 ο σκασμενος.δεν επαιρνα σιδηρο με τους εμετους κ την δυσκοιλιοτητα αλλα τωρα 2 αμπουλες σιδηρο την ημερα.δεν γινεται αλλιως.ξεκινησα κ ντουφαλακ κ σημερα εφαγα βρωμη κ πιτουρα κ αηδιες(ρε τζο πως τα τρως αυτα τα υγιεινα?) μπας κ ξαναδω την τουαλετα. το μεσημερι θα παμε ενδοκρινολογο κ το βραδυ θα παρουμε πιτσες!!!ειδατε? ακουω τις συμβουλες σας..χαχα!!!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

καλημερα κοριτσια!

βιργινια μου δυσκολα περασες με τετοια αναμονη αλλα τελος καλο ολα καλα!

γεωργια με το καλο!!!θελουμε τρελη περιγραφη!

βαρβαρα με το καλο κοριτσι μου!καλωςηρθες!!!

εμμα την εκανες την βουτια σου,ε?μια χαρα!

δεν εχω φαει ποτε φανουροπιτα.σαν κεικ ειναι?

χτες βγηκαν οι εξετασεις που ειχα κανει.απο θυροειδη μια χαρα τον ξαναφτιαξαμε αλλαζοντας το χαπι,ζαχαρο ολα φυσιολογικα που το φοβομουν γιατι ειχε βγει στο οριο κ την πατησα στον αιμοτοκριτη.απο 35 σε ενα μηνα πηγε 29 ο σκασμενος.δεν επαιρνα σιδηρο με τους εμετους κ την δυσκοιλιοτητα αλλα τωρα 2 αμπουλες σιδηρο την ημερα.δεν γινεται αλλιως.ξεκινησα κ ντουφαλακ κ σημερα εφαγα βρωμη κ πιτουρα κ αηδιες(ρε τζο πως τα τρως αυτα τα υγιεινα?) μπας κ ξαναδω την τουαλετα. το μεσημερι θα παμε ενδοκρινολογο κ το βραδυ θα παρουμε πιτσες!!!ειδατε? ακουω τις συμβουλες σας..χαχα!!!

Χαχαχαχαχαχα αστερακι φάε πίτσα θα δεις διάφορα!! Ο σίδηρος πέφτει πολύ κ εμένα χαλιά είναι ο γιατρός μου είπε ότι σε βλέπω χλωμή και να φανταστητε παίρνω και μια αμπούλα την ημέρα αλλά θα κάνω εξετάσεις που μου έγραψε και θα δούμε που βρίσκεται!! Δεν θέλω να πάρω 2 αμπουλες γιατί χθες πηγα τουαλέτα μετά από 4 μέρες εσκασα!!

Ή βρώμη μου αρέσει κ εμένα πολύ μέσα σε γιαουρτακι μπορείς να βάλεις και λιφπγη τριμμένη σοκολάτα γίνετε πιο νόστιμο εμένα με βοηθάει κ ή σοκολάτα στην τουαλέτα ειδικά το πρωί αν την φάω αλλά και το δροσερό νερό από το ψυγείο σε συνδιασμό με όλα αυτά κάνει δουλιτσα!! Τα έχω δοκιμάσει όλα!! Σαν κέικ είναι ή φανουρόπιτα!! Εσυ με δύο νινακια θα θέλεις πιο πολύ σίδηρο!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...