Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Περιμένω το δεύτερο παιδάκι μου, με ΠΗΤ 11/1/16.

Έχετε νιώσει τα μωράκια σας; εγώ όχι και τόσο.. και έχω αγχωθεί..

στο πρώτο μου παιδάκι το είχα αισθανθεί 18 εβδομάδων, τώρα είμαι στην 20η εβδομάδα.

l6C1p3.png

Nd1Lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!

στο πρώτο μου παιδάκι το είχα αισθανθεί 18 εβδομάδων, τώρα είμαι στην 20η εβδομάδα.

στην ιδια μοιρα ειμαστε εγω βεβαια ειμαι στην 18 εβδομαδα και την ακουω καθε μερα αλλα μονο τα βραδια το πρωι τπτ ρε γαμωτο.....ποτε γεννασ εσυ?

Να μαι και γω!! Σήμερα είχαμε κοτόπουλο σούβλας, χθες είχαμε παρέα έκανα πίτσα και πατατοσαλάτα έσκασα στο σαβουρωμα. Εγώ άλλες μέρες τον νιώθω συνέχεια λες και σεληνιαζεται άλλες πάλι ελάχιστα. Τουαλέτα αν δεν πιω φραπέ δεν πάω. Τον κόβω να τον βγάζω με νεύρα τον μπέμπη! Αλλά από την άλλη σοκολάτες δεν τρώω ή ότι άλλο να περιέχει καφεΐνη. Ένας καφες και αυτό είναι. Δεν περνάν οι μέρες ως τις 4 Σεπτεμβρίου δεν περνάν....

AoL1p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Βαρβάρα καλώς μας ήρθες!! Με το καλό το δεύτερο νινακι !! Εγώ είμαι σε μικρότερη εβδομάδα και δεν μπορώ πολύ να σε βοηθήσω γιατί ακόμα δεν το ακουσα αλλά απ ότι βλέπω εδώ μέσα και έχω διαβάσει δεν είναι το ίδιο σε κάθε εγκυμοσύνη!! Μην αγχωνεσαι πάρε τον γιατρό σου ένα τηλ.για να ηρεμησεις!!

Τι είναι το πρώτο σου παιδάκι? Τώρα ξέρετε το φύλο? Να μπαίνεις να τα λέμε!! :D

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλησπερα κοριτσια! Εγω ειχα παει για το στολισμο της εκκλησιας και μολις γυρισα απο αθηνα. Εφαγα ενα τοστακι

Καλως ηρθες Βαρβαρα! Εγω ειμαι 21 εβδομαδων και το εχω νιωσει απο 17 και κατι, ειναι το πρωτο μου. Παντως αλλες μερες το νιωθω ολη μερα και αλλες μονο το βραδυ ή και καθολου! Αντε να το νιωσεις συντομα να ηρεμησεις!!

Αχ 23 ωρες για τη β επιπεδου χαχαχα

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια μου,

Σημερα που είπατε του αγίου Φανουρίου πρέπει να κάνω καμια φανουρόπιτα. Εχασα την Ζώνη της Παναγιας, ειναι η δευτερη που χάνω. Τανίου μου είναι πολύ καλα που αποφάσησες να παντρευτείς!!!!!!

Το μωράκι μου επιτέλουσ το αισθανηκα προχθες βρδι σαν να κουνηθηκε αλλα δεν είμαι σιγουρη. πειδη κοζομαι πολύ και συκώνω και τα παιδία αρχια να νιώθω μια πίεση κάτω και σαν να με πονάει το κόκαλο κάτω. Προσπαθώ να αποφεύγω να συκώνω βάρη αλλά καμια φορά δεν γίνεται. Κλώς ήθες Βαρβαρα μου και μην ανησυχείς σε λίγο θα το αισθάνεσαι για τα καλά. Εξαρτατε η θέση το μωρόυ, μπορεί να κλοτσαει στην πλατη σου.

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Βαρβάρα καλώς όρισες!!!!!

Γεωργία λίγο έμεινε τικ τακ τικ τακ!!! Χαχχα σε λίγες ωρε θα χοροπηδας από τη χαρά σου!!!!!

Θεανώ και γω έχω ζώνη της Παναγίας μου την έδωσε η πεθερά μου!! Την φόρεσα ελάχιστα αλλά την πιστεψα πολύ είναι και η ανάγκη που έχουμε πως κάτι θεϊκό μας προστατεύει

AoL1p3.png

Γλυκές μου καλησπέρα, έχω να σας γράψω περίπου 20 ημέρες!! 20 πολύ δύσκολες ημέρες για εμάς...

Όπως σας είχα γράψει το μωράκι μας είχε πιθανό δεξί αορτικό τόξο αντί για αριστερό έτσι μας βάλαν στις 05/08 στην διαδικασία να κάνουμε αμνιοπαρακέντηση για να αποκλείσουμε κάποιο πιθανό σύνδρομο(di george) έτσι και έγινε κατευθείαν την ίδια ημέρα την έκανα σε 3 ημέρες βγαίνουν τα πρώτα αποτελέσματα για τις 3 βασικές τρισωμίες(πχ DOWN) και τα υπόλοιπα σε 18 ημερες!!!!!! Οι οποίες δεν πέρναγαν με τίποτα , έκλαψα πολύ.... πολύ φόβος και απογοήτευση! Και έτσι πήραμε την απόφαση με τον άντρα μου να πάμε στο χωριό μου για να ξεφύγω λίγο..(εκεί σας έχασα και λίγο γιατί δεν είχα ίντερνετ). Δεν είχα κουράγιο ούτε να σας γράψω αλλά μου δίνατε κουράγιο μόνο που σας διάβαζα. Τελικά τα αποτελέσματα βγήκαν 24/08... ο μπέμπης μας είναι υγιέστατος!!! Είμαστε τρισευτυχισμένοι...μετά την ημέρα που έμαθα πως είμαι έγκυος ή επόμενη πιο χαρούμενη ημέρα! Σήμερα είμαι 21 εβδομάδων και 2 ημερών και μας είδε ξανά η εμβρυοκαρδιολόγος και μας επιβεβαίωσε πως είναι μόνο δεξί αορτικό τόξο και δεν έχει κανένα άλλο θέμα δεν θα χρειαστεί ούτε χειρουργείο. Θα είναι απλά ιδιαίτερος...ο μπέμπης μας!!

Αν και παρακολουθούμε σε δημόσιο νοσοκομείο στην Αθήνα όλοι ήταν από πάνω μου και δεν με άφησαν δευτερόλεπτό , με έμαθαν με το μικρό μου όνομα και με στήριξαν πολύ... και τους ευχαριστώ όλους, αλλά πιο πολύ τον άντρα μου που μου έδειξε για ακόμα μια φορά το πόσο τυχερή είμαι που τον γνώρισα!!!

Σύγνωμη για το γράμμα.. αλλά ήθελα να σας τα πω!!

Συγχαρητήρια για όλες σας για τους υπερηχούς και τους γάμους σας και εύχομαι σε όλες τα καλύτερα!

02/09 Τετάρτη και εμείς Β'επιπέδου!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γλυκές μου καλησπέρα, έχω να σας γράψω περίπου 20 ημέρες!! 20 πολύ δύσκολες ημέρες για εμάς...

Όπως σας είχα γράψει το μωράκι μας είχε πιθανό δεξί αορτικό τόξο αντί για αριστερό έτσι μας βάλαν στις 05/08 στην διαδικασία να κάνουμε αμνιοπαρακέντηση για να αποκλείσουμε κάποιο πιθανό σύνδρομο(di george) έτσι και έγινε κατευθείαν την ίδια ημέρα την έκανα σε 3 ημέρες βγαίνουν τα πρώτα αποτελέσματα για τις 3 βασικές τρισωμίες(πχ DOWN) και τα υπόλοιπα σε 18 ημερες!!!!!! Οι οποίες δεν πέρναγαν με τίποτα , έκλαψα πολύ.... πολύ φόβος και απογοήτευση! Και έτσι πήραμε την απόφαση με τον άντρα μου να πάμε στο χωριό μου για να ξεφύγω λίγο..(εκεί σας έχασα και λίγο γιατί δεν είχα ίντερνετ). Δεν είχα κουράγιο ούτε να σας γράψω αλλά μου δίνατε κουράγιο μόνο που σας διάβαζα. Τελικά τα αποτελέσματα βγήκαν 24/08... ο μπέμπης μας είναι υγιέστατος!!! Είμαστε τρισευτυχισμένοι...μετά την ημέρα που έμαθα πως είμαι έγκυος ή επόμενη πιο χαρούμενη ημέρα! Σήμερα είμαι 21 εβδομάδων και 2 ημερών και μας είδε ξανά η εμβρυοκαρδιολόγος και μας επιβεβαίωσε πως είναι μόνο δεξί αορτικό τόξο και δεν έχει κανένα άλλο θέμα δεν θα χρειαστεί ούτε χειρουργείο. Θα είναι απλά ιδιαίτερος...ο μπέμπης μας!!

Αν και παρακολουθούμε σε δημόσιο νοσοκομείο στην Αθήνα όλοι ήταν από πάνω μου και δεν με άφησαν δευτερόλεπτό , με έμαθαν με το μικρό μου όνομα και με στήριξαν πολύ... και τους ευχαριστώ όλους, αλλά πιο πολύ τον άντρα μου που μου έδειξε για ακόμα μια φορά το πόσο τυχερή είμαι που τον γνώρισα!!!

Σύγνωμη για το γράμμα.. αλλά ήθελα να σας τα πω!!

Συγχαρητήρια για όλες σας για τους υπερηχούς και τους γάμους σας και εύχομαι σε όλες τα καλύτερα!

02/09 Τετάρτη και εμείς Β'επιπέδου!!

Τι έζησες και εσύ, φαντάζομαι ποσο δύσκολο είναι και ειδικά η αναμονή που σε σκοτώνει. Δώξα το θεο που όλα πήγαν καλά και τώρα μπορείς να απολάυσεις το υπόλοιπο της εγκυμοσυνης σου ήρεμα και όμορφα.

Ελππίζω σε αυτό το φορουν να ακούμε μόνο ευχάριστα. Είμαστε είδη στην μέση και έμεινε αλλο τόσο για να τα κρατάμε στην αγκαλιά μας

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Virginiadim να σου πανε ολα καλα απο δω και περα!!!

Τι κανετε ομορφες σημερα;; σας εχασα,ανεβηκα θεσσαλνικη με τον αντρα μου σημερα ειχε μια δουλειτσα κ στον γυρισμο σταματησαμε για μπανακι πλααμωνα..

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

Βιργινία μου ποσό χαρούμενη με έκανες με αυτά που διάβασα δεν μπορείς να φανταστεις συγχαρητήρια και όλα από δω και πέρα θα είναι παρά πολύ καλά και θα απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου!! Συγχαρητήρια και στον αντρουλη σου και να μπαίνεις πιο συχνά τώρα!!

Γεωργία μου υπομονή λίγες ώρες και θα πετάς απ την χαρά σου!! Άντε να μάθεις και το φύλο τελευταίες μειναμε!!

Κορίτσια και εγώ την έχω την ζώνη της Παναγίτσας και την φοραω κάθε μερα όλη μέρα δεν την βγάζω από πάνω μου από τότε που έκανα την εξωσωματική !! Επίσης σήμερα εφαγα πολύ φανουρόπιτα μπορει το βράδυ στον ύπνο μου να μου φανερώσει ο Αγιος το φυλο από το νινι χαχαχαχαχαχα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Βιργινία τι αγωνία περάσατε!!!!! Τέλος καλό όλα καλά!!!!!!!!! Η εμπειρία της αμνιο πως ήταν??

Έφαγα και γω φανουροπιτα λίγη όπως και τώρα θα κάνω το υπόλοιπό κοτόπουλο με ρύζι μπασματι!!!

AoL1p3.png

Βιργινία τι αγωνία περάσατε!!!!! Τέλος καλό όλα καλά!!!!!!!!! Η εμπειρία της αμνιο πως ήταν??

Έφαγα και γω φανουροπιτα λίγη όπως και τώρα θα κάνω το υπόλοιπό κοτόπουλο με ρύζι μπασματι!!!

Τίποτα φοβερό τελικά! Ο πόνος ελάχιστος την ώρα που που μου βγάλαν το υγρό. Κράτησε 10 λεπτά. Και μετά δεν μου είπαν να προσέχω ιδιαίτερα, απλά τα συνηθισμένα να μην σηκώνω βάρος και όχι πολύ περπάτημα για 2 ημέρες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...