Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Αποψε εχει πιτσα...μολις εκανα την ζυμη!!!θα σας κρατησω ενα κομματι!!!σημερα φουτουκι στη διαιτα?? Χαχα ακου ενα γαλατακι!!

Αντε με τις κορες να χουμε συμπεθερια!!!!

Ε έφαγα και πιπεριές τώρα ειμαι μια χαρά !! Αλλά κάθε βράδυ κατά της 2 με 3 σηκωνομαι για γάλα ο άντρας μου μου λέει σαν μωρό τρως !! Επειδή φουσκωνω γρήγορα δεν τρώω πολυ τρώω λίγο και πιο συχνά!! Καλή όρεξη εμμακι φαντάζομαι ότι την κανείς πολύ ωραία!! Μιαμ :P

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ολο συνταγες ξεσηκωνω απο το ιντερνετ κ οποτε εχω ορεξη κ διαθεση φτιαχνω...μη φανταστεις εχω γινει διςκινητη...ευτυχως ο αντρας μου δε μου χαλαει χατηρι ο ερμος σε οτιδηποτε..

wyEhp3.png

Καλημέρα τσουπρες!!

Κοιμηθηκα από της 10μιση μέχρι 8μιση πολύ βαθιά ξεκουραστηκα γιατί τόσα βραδιά δεν κοιμομουν καλά!! Έφαγα και τώρα κάθομαι στην τηλεόραση χαζευω!! Σήμερα θα φτιαξω φανουρόπιτα έχουμε πανηγύρι του Αγιου Φανουρίου !

Τι κανετε??

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα τσουπρες!!

Κοιμηθηκα από της 10μιση μέχρι 8μιση πολύ βαθιά ξεκουραστηκα γιατί τόσα βραδιά δεν κοιμομουν καλά!! Έφαγα και τώρα κάθομαι στην τηλεόραση χαζευω!! Σήμερα θα φτιαξω φανουρόπιτα έχουμε πανηγύρι του Αγιου Φανουρίου !

Τι κανετε??

βοηθεια σου κοριτσακι.................οσο για τον υπνο σε ζηλευω εγω παλι δεν μπορω να κοιμηθω ουτε 2 ωρεσ μαζεμενεσ μαλλων επεδη εχω πολυ ανχοσ δεν την ακουω και πολυ εντονα και ολη την ωρα..............ειναι και μικρουλα βεβαια ακομα

Διαφημίσεις

βοηθεια σου κοριτσακι.................οσο για τον υπνο σε ζηλευω εγω παλι δεν μπορω να κοιμηθω ουτε 2 ωρεσ μαζεμενεσ μαλλων επεδη εχω πολυ ανχοσ δεν την ακουω και πολυ εντονα και ολη την ωρα..............ειναι και μικρουλα βεβαια ακομα

Μαρινουλι ευχαριστώ πολύ!! Μπορεί να θέλει να τεμπελιαζει το κοριτσάκι σου μην αγχωνεσαι κάθε μερα δεν θα είναι το ίδιο!! Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι τίποτα άσχημο και ξεκουρασου μόλις κοιμηθεις και χαλαρωσεις θα ξεκουραστεί και το νινι και θα αρχίσει να κάνει τούμπες! :P

Tbinp3.pngNttep2.png

Μαρινουλι ευχαριστώ πολύ!! Μπορεί να θέλει να τεμπελιαζει το κοριτσάκι σου μην αγχωνεσαι κάθε μερα δεν θα είναι το ίδιο!! Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι τίποτα άσχημο και ξεκουρασου μόλις κοιμηθεις και χαλαρωσεις θα ξεκουραστεί και το νινι και θα αρχίσει να κάνει τούμπες! :P

μακαρι αλλα μεχρι να κανω το β επιπεδο που ειναι στησ 18 σεπτεμβρη θα σκασω

...............

μακαρι να ειναι ετσι......αλλα αν δεν κανω το β επιπεδου θα σκασω..........

καλημερα!χτες πηγα βολτα στην πλατεια για σπιτικη λεμοναδα κ πατατακια!!!τι ωραια που ειναι η ζωη εξω απο το σπιτι.εχει κ ωραια θερμοκρασια κ το καταφχαριστηθηκα!κ κοιμηθηκα 10 ωρες συνεχομενες!!!ε για αυτο δεν κοιμαμαι τα βραδια αφου δεν κουραζομαι ολη μερα στον καναπε. αλλα ρε γμτ οταν γυρισα ειδα οτι το σερβιετακι μου ηταν μουσκεμα κ αγχωθηκα.βαζω βεβαια κ τα ουτρο αλλα μου φανηκε διαφορετικο.απο τοτε δεν ειχα ξανα αλλα αγχωθηκα λιγο. αντε να ερθει η δευτερα να ανοιξει το κεντρο κ να παιρνω τηλεφωνο οποτε θελω...

μακον κοντα εχουμε ραντεβου.εμεις την πεμπτη 3 σεπτ. τι ωραια που το ακουσες!!ειναι εντελως ανατριχιαστικο ε???αχ πρεπει να ειναι το πιο ωραιο συναισθημα του κοσμου!! εχω μια θεια με εχει παλαβασει...ακομα να το ακουσεις?μπα εσυ δεν το καταλαβαινεις....μα ειναι δυνατον να εχω 2 μωρα κ να μην εχω καταλαβει τιποτα?κ επισης σημερα μπηκα στην 16η,ειναι νωρις ακομα.

εμμακι πιτσα ε?μιαμ μιαμ!!!

φουντουκι κοιμηθηκαμε κ στανιαραμε ε?

μαρινουλι χτες καπου διαβαζα οτι στην αρχη δεν τα ακους ολη την ωρα.απο την 26η εβδομαδα τα ακους καθημερινα.

τανιου μου γελαω με το ποσο διαφορετικες ειμαστε.εσυ εισαι καχυποπτη με τα φαρμακα κ εγω εχω παρει κουτες ολοκληρες τα τελευταια χρονια κ μαλιστα τα λατρευω κιολας γιατι νομιζω οτι χωρις αυτα δεν θα τα καταφερνα. το μνμ σου παντως ηταν πολυ γλυκο κ δεν θελω να στεναχωριεσαι.καμια μας δηλαδη. εχουμε τα σπορακια μας στις κοιλιτσες κ πρεπει να μην τα στεναχωρουμε...:tongue::tongue::tongue: <3 <3 <3

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Αστερακι μου γλυκό με τα όμορφα διδυμακια μια χαρά ξεκουραστηκαμε και ξεκουρασαμε και τα μωρακια!! Ή βόλτες είναι πολύ ωραίες για να αλλάζουμε λίγο τον αέρα και να κοιμομαστε καλύτερα κ εγώ όταν πάω βόλτα μετά ξερενομαι στον ύπνο! Μην ανυσηχεις κ εγώ εβαζα κολπικά υπόθετα και είχα παρά πολλά υγρά έβγαιναν και από το χάπι άσπρα κομμάτια ιδρωνα κιόλας και δωστού τα εσώρουχα βάλε βγάλε γιατί σερβετακια δεν φορουσα με σκάνε και θέλω να αεριζεται και ή περιοχή καλά!! Μην ακούς τις θείες κ εμένα μου λένε συνέχεια ακόμα δεν είδατε φύλο? Όχι τις λέω. Το είδατε μου λένε και δεν το λέτε και κάτι αλλά κουφα τις γράφω κανονικοτατα αφού το ειδα το θρεφταρακι μου καλά δεν με νοιζει τίποτα !! Άντε κορίτσια πλησιάζει το ραντεβού με τα καμάρια σας λίγο υπομονή ακόμα!!

Σήμερα το μενού έχει κοτόπουλακι με πατάτες στον φούρνο θα βάλω και μπόλικο λεμονακι καιιι μιαμ μιαμ !! Χαχαχα και το βράδυ θα βγούμε στο πανηγύρι για σουβλάκια και ξανά μιαμ μιαμ χαχαχα

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!χτες πηγα βολτα στην πλατεια για σπιτικη λεμοναδα κ πατατακια!!!τι ωραια που ειναι η ζωη εξω απο το σπιτι.εχει κ ωραια θερμοκρασια κ το καταφχαριστηθηκα!κ κοιμηθηκα 10 ωρες συνεχομενες!!!ε για αυτο δεν κοιμαμαι τα βραδια αφου δεν κουραζομαι ολη μερα στον καναπε. αλλα ρε γμτ οταν γυρισα ειδα οτι το σερβιετακι μου ηταν μουσκεμα κ αγχωθηκα.βαζω βεβαια κ τα ουτρο αλλα μου φανηκε διαφορετικο.απο τοτε δεν ειχα ξανα αλλα αγχωθηκα λιγο. αντε να ερθει η δευτερα να ανοιξει το κεντρο κ να παιρνω τηλεφωνο οποτε θελω...

μακον κοντα εχουμε ραντεβου.εμεις την πεμπτη 3 σεπτ. τι ωραια που το ακουσες!!ειναι εντελως ανατριχιαστικο ε???αχ πρεπει να ειναι το πιο ωραιο συναισθημα του κοσμου!! εχω μια θεια με εχει παλαβασει...ακομα να το ακουσεις?μπα εσυ δεν το καταλαβαινεις....μα ειναι δυνατον να εχω 2 μωρα κ να μην εχω καταλαβει τιποτα?κ επισης σημερα μπηκα στην 16η,ειναι νωρις ακομα.

εμμακι πιτσα ε?μιαμ μιαμ!!!

φουντουκι κοιμηθηκαμε κ στανιαραμε ε?

μαρινουλι χτες καπου διαβαζα οτι στην αρχη δεν τα ακους ολη την ωρα.απο την 26η εβδομαδα τα ακους καθημερινα.

τανιου μου γελαω με το ποσο διαφορετικες ειμαστε.εσυ εισαι καχυποπτη με τα φαρμακα κ εγω εχω παρει κουτες ολοκληρες τα τελευταια χρονια κ μαλιστα τα λατρευω κιολας γιατι νομιζω οτι χωρις αυτα δεν θα τα καταφερνα. το μνμ σου παντως ηταν πολυ γλυκο κ δεν θελω να στεναχωριεσαι.καμια μας δηλαδη. εχουμε τα σπορακια μας στις κοιλιτσες κ πρεπει να μην τα στεναχωρουμε...:tongue::tongue::tongue: <3 <3 <3

Μην ακούς τι λένε οι θείες οι γιαγιάδες και όλοι έχω γνώμη..θα σε τρελανουν όταν θέλουν τα ζουζουνακια θα αρχίσουν να κλωτσανε ε μα...

Δεν πειράζει που είμαστε διαφορετικές δεν γίνεται όλες να είμαστε ίδιες θα γινόταν της τρελης εδώ μέσα :D

Εγώ σήμερα έφαγα πίτσα πρωί πρωί και έπαθα ένα ωραιότατο κόψιμο η δυσκοιλιοτητα η βουρ τουαλέτα αμάν πια..

Ετοιμάζομαι και για τα χαρτιά του γάμου μέχρι τέλους σεμπτεβριου θα είμαστε επιτέλους και με ασφάλεια. Πάντως στο Αμβούργο το ελληνικό προξενειο δεν μας παντρευτεί γιατί έχω δεν είμαι Ελληνίδα στα χαρτιά αλλά Αγγλίδα και θα πάμε στο γερμανικό δημαρχείο. :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Μην ακούς τι λένε οι θείες οι γιαγιάδες και όλοι έχω γνώμη..θα σε τρελανουν όταν θέλουν τα ζουζουνακια θα αρχίσουν να κλωτσανε ε μα...

Δεν πειράζει που είμαστε διαφορετικές δεν γίνεται όλες να είμαστε ίδιες θα γινόταν της τρελης εδώ μέσα :D

Εγώ σήμερα έφαγα πίτσα πρωί πρωί και έπαθα ένα ωραιότατο κόψιμο η δυσκοιλιοτητα η βουρ τουαλέτα αμάν πια..

Ετοιμάζομαι και για τα χαρτιά του γάμου μέχρι τέλους σεμπτεβριου θα είμαστε επιτέλους και με ασφάλεια. Πάντως στο Αμβούργο το ελληνικό προξενειο δεν μας παντρευτεί γιατί έχω δεν είμαι Ελληνίδα στα χαρτιά αλλά Αγγλίδα και θα πάμε στο γερμανικό δημαρχείο. :)

Καλημέρα Τανιου μου !! Κ εγώ όταν τρώω το πρωί πίτσα είναι σαν να κάνω κλισμα κ εμένα με πιάνει με την πίτσα πάω τουαλέτα!! Εύχομαι με το καλό να γίνει κ ο γάμος να ερθει και το νινακι να έχεις και την ασφάλεια να μην πληρωνεις τόσα πολλά σε εξετάσεις!! Φαντάζομαι θα έχεις πολύ χαρτουρα να κάνεις για τις άδειες !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα Τανιου μου !! Κ εγώ όταν τρώω το πρωί πίτσα είναι σαν να κάνω κλισμα κ εμένα με πιάνει με την πίτσα πάω τουαλέτα!! Εύχομαι με το καλό να γίνει κ ο γάμος να ερθει και το νινακι να έχεις και την ασφάλεια να μην πληρωνεις τόσα πολλά σε εξετάσεις!! Φαντάζομαι θα έχεις πολύ χαρτουρα να κάνεις για τις άδειες !!

Θέλει μετάφρασης ελληνικά κ αγγλικά σε γερμανικά τα χαρτιά από Ελλάδα Ελλάδα ήταν καμία 8 που θέλανε ενώ εδώ θέλουν μαξιμουμ 3 με 4 και δεν θέλουν εφημερίδα και τέτοια. Δεν θυμάμαι άμα σας τι είπα αλλά για ιδιωτική ασφάλεια θέλουν να μαι Γερμανία 6 μήνες και να ναι 6 μήνες πριν μείνω έγκυος άρα είναι μονόδρομος ο πολιτικός. Τα λεφτά είναι όντως πολλά ειδικά η γέννα γύρω στα 7000χιλιαρικα :mad:

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...