Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Α, επίσης, το πιο ωραίο είναι ότι θα 'ναι κι ο άντρας μου μέσα στον τοκετό! Εγώ αρχικά δεν ήθελα που το 'χαμε συζητήσει, αλλά μας έπεισε ο γιατρός που μας μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι για μένα να με στηρίζει και για εκείνον φυσικά αυτή η στιγμή με το πρώτο κλάμα. Και ο άντρας μου άλλο που δεν ήθελε! Ε, κι εγώ λέω οκ, γιατί αυτή η στιγμή είναι και για τους δυο μας, όχι μόνο δική μου. Αρκεί να κάθεται στο κεφάλι μου, όχι να πηγαινοέρχεται να βλέπει τι γίνεται εκεί κάτω και φρικάρει!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ήρθααααααααααααααααα!!!

Ατιμούλης γλύκας ο μπεμπάκος μας!!!! Μας ξετρέλανε πάλι!!! Πολύ ζωηρός, στιγμή δεν έκατσε και ναι μόνο βρώμη του είχα δώσει για πρωινό με ροδάκινο, χαχαχα!!!

Είναι 17 εκατοστά και 165 γραμμάρια!!! Καμάρι ο άντρας μου τρελό, γιατί ο γιατρός μας τον είπε κυπαρίσσι, χαχαχα! Επίσης, μας έβγαλε μια φωτο με το τσουτσουνάκι να το δείχνουμε στους παππούδες! Καλά, του λέω, γιατρέ, δεν θα το κάνουμε και κάδρο!

Με μένα όλα τέλεια επίσης, μου είπε η κοιλίτσα όντως ανύπαρκτη, αλλά είναι φυσικό γιατί οι μυς είναι σκληροί και δεν την αφήνουν να πεταχτεί κι ότι αυτό θα με βοηθήσει στη γέννα γιατί δεν παθαίνει πρόπτωση η μήτρα, κάπως έτσι. Πάντως θα πεταχτεί μου είπε μες στον 5ο! Επίσης, μου μίλησε για τον θηλασμό, για τη μαία αν θέλω να έχω που μάλλον θα έχω γιατί θέλει ο άντρας μου να βοηθήσει με το θηλασμό και με όλα που θα είμαι τότε ανίδεη πρωτομανούλα, μου είπε για το λώρο και πότε θα τον κόψει, ότι θα μου τον βάλει αμέσως πάνω μου να θηλάσει κλπ κλπ! Με κάλυψε! Αρκεί βέβαια να έχω μια καλή εγκυμοσύνη ως τότε και να πηγαίνουν όλα καλά!

Για το θηλασμό, Γεωργία μου, καλά κάνεις και ενημερώνεσαι, αν χρειαστείς βοήθεια θα απευθυνθείς σε σύμβουλο και μην ακούς συμβουλές από άλλους. Πάντως όσο φυσικό και έμφυτο κι αν είναι ο θηλασμός, αν δεν ξέρεις να βάλεις το μωρούλι να πιάσει σωστά όλα γίνονται πιο δύσκολα. Εγώ είμαι υπέρ της προετοιμασίας για να 'σαι άνετη και να μην υποκύψεις σε παιδιάτρους που θα λένε ότι θέλει συμπλήρωμα και ειδικά στα ιδιωτικά μαιευτήρια. Οπότε καλά κάνεις, κράτα την ενημέρωση και διώξες ό,τι σε τρομοκρατεί!

Κάθυ μου, να ζήσετε ευτυχισμένοι και με όσα μπεμπουλάκια θέλετε, γερά κι ευτυχισμένα, κοντά σας!

Το βραδάκι θα κάνουμε κραιπάλη να γιορτάσουμε τον μπέμπη μας, ξέρετε εσείς, κλασικά μάλλον πίτσα και μετά εκμέκ κολασμένο!

Αχ jo μου πολύ χαρηκα με τα νεακια σου ο μπεμπακος ολόκληρος τσολιας και τα γραμμαριακια του τέλεια μια χαρά τρώνε τα μωρουλια μας!! Αχ εγώ ανατριχιαζω με τέτοια νέα βρε κορίτσια τι ευτυχία!! Μπραβο κοριτσαρα !! Πω πω πολύ ψηλός μπράβο χίλια μπράβο χαιρομαι παρά πολύ :D

Πολύ καλός ο γιατρός σου πολύ αναλυτικός μπράβο του εύχομαι όλα να είναι τέλεια μέχρι τέλους και θα είναι!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Μπράβο βρε τζο μου!κ μπραβο στο κυπαρίσσι σας!!!αλλος ενας κατουρημενος χαζομπαμπας!!!τι ωραια νεα!κ αφου εχετε τοσο ωραια πραγματα να κανετε τον σεπτεμβρη δεν θα σου στοιχισει τοσο που δεν θα τον δεις!μην ξεχασεις το καδρο για το τσουτσουνι!χαχα κ εμας μας ειχε βγαλει κοντινη ενω στην μπεμπα τιποτα!αχ οι διακρίσεις απο τωρα ξεκινανε...χαχα!να το καψετε το βραδυ!!!

Κ εμενα μου φαινοταν βουνο ο θηλασμος ποσο μαλλον τωρα. Αν ειναι το πρωτο καλο ειναι να εχεις μια μαια απο πριν κ να εμπιστευτεις μονο αυτη. Την αδερφη μου την ειχα παλαβωσει καθε μαια ελεγε τα δικα της.εχεις κ τις ορμονες μετα την γεννα οποτε οσο πιο διαβασμενη εισαι νομιζω ειναι καλυτερα!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Να τος και ο αλλος ο τσολιας!!!! Τελεια Jo!!! Τι καλα οταν ειναι ζωηρουλικα ε;;;; Αντε το βραδυ να το καψατε....

Φουντουκι οι πιατελες ειχαν κεφτεδακια, λουκανικα, κασεροκροκετες, τυροκροκετες, κρεμμυδοκροκετες, μακαρονοσαλατα, πατατοσαλατα, διαφορες αλοιφες και δεν θυμαμαι αν ηταν και κατι αλλο.... Εγω τις κασεροκροκετες ταραξα... Πολυ μου αρεσουν.....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Πω πω νεα χαμος

Καθυ μου να ζησετε παντα ευτυχισμενοι !!!

Fountouki τι ωραια νεα με το μπεμπακι μωρε λες να μου κανεις φιλεναδα για την κορη μου;;;θα τρελαθω !!!! Γερο να ναι κοριτσι μου και να τρελενεται ετσι ο αντρουλης σου .με το δωματιο τελειωσες;;;

Jo ο τσολιας σουπερ !!!μπραβο μωρε ο μπεμπης σου μια χαρα !!σου ευχομαι ολα να συνεχισουν να πηγαινουν τοσο καλα ,οσο για το τσουτσουνακι πολυ γελασα χαχαχα

Κοριτσια για τον θηλασμο δεν ξερω τι να πω αλλα νομιζω οτι οσες εχουν στοχο να θηλασουν κ επισης οσες θα χουν αδεια απο δουλεια σιγουρα θα τα καταφερουν !!η ενημερωση ομως ειναι πολυ σημαντικη εγω δεν ξερω ακομα τι θα κανω λογω δουλειας θα πρεπει το πολυ 10 μερες μετα τη γεννα να αρχισω κανονικα τη δουλεια αλλα σκεφτομαι πολυ την ιδεα του θηλαστρου ωστε να μπορεσω να θηλασω γιατι αλλιως ειναι αδυνατο ενω με το θηλαστρο θα μπορει να το ταιζει η ο αντρουλης μου ειτε η μαμα μου θα δουμε

11pSp3.png

Πω πω νεα χαμος

Καθυ μου να ζησετε παντα ευτυχισμενοι !!!

Fountouki τι ωραια νεα με το μπεμπακι μωρε λες να μου κανεις φιλεναδα για την κορη μου;;;θα τρελαθω !!!! Γερο να ναι κοριτσι μου και να τρελενεται ετσι ο αντρουλης σου .με το δωματιο τελειωσες;;;

Jo ο τσολιας σουπερ !!!μπραβο μωρε ο μπεμπης σου μια χαρα !!σου ευχομαι ολα να συνεχισουν να πηγαινουν τοσο καλα ,οσο για το τσουτσουνακι πολυ γελασα χαχαχα

Κοριτσια για τον θηλασμο δεν ξερω τι να πω αλλα νομιζω οτι οσες εχουν στοχο να θηλασουν κ επισης οσες θα χουν αδεια απο δουλεια σιγουρα θα τα καταφερουν !!η ενημερωση ομως ειναι πολυ σημαντικη εγω δεν ξερω ακομα τι θα κανω λογω δουλειας θα πρεπει το πολυ 10 μερες μετα τη γεννα να αρχισω κανονικα τη δουλεια αλλα σκεφτομαι πολυ την ιδεα του θηλαστρου ωστε να μπορεσω να θηλασω γιατι αλλιως ειναι αδυνατο ενω με το θηλαστρο θα μπορει να το ταιζει η ο αντρουλης μου ειτε η μαμα μου θα δουμε

Γενικα ομως πιστευω οτι το ενστικτο κ η πραγματικη θεληση μετραει οποια το θελει σιγουρα θα τα καταφερει !!εχω κ εγω πολυ αγωνια εχω ραντεβου την πεμπτη ....να ρωτησω κατι πονακια εχετε καθολου ;;εγω ποναω που κ που κατω αριστερα τι να ναι δεν ξερω το εντερο η η συνδεσμοι της μητρας;;

11pSp3.png

Σας ευχαριστώ πολύ, κορίτσια μου, όλες σας!!! Το συναίσθημα μετά τον υπέρηχο είναι τόσο όμορφο, ελπίζω να μου κρατήσει 1 μήνα τώρα!

Αστεράκι μου, με τα δίδυμα όλοι λένε ότι μπορείς να θηλάσεις, αρκεί να 'χεις επιμονή! Η πατσούρου στο σεμινάριό της αν το έχεις δει βοηθάει πολύ, αυτή μάλιστα θήλασε δίδυμες και είναι και φουλ αδυνατούλα και λέει στο σεμινάριο ότι τόσο λίγο γάλα όσο είχε αυτή στην αρχή δεν το έχει ξαναδεί στα χρόνια που εργάζεται ως παιδίατρος, παρ' όλα αυτά μια χαρά θήλασε τις κόρες της αποκλειστικά! Τη θαύμασα!

ΦΤΑΣ μου, κι εσύ με μια βοήθεια και με το θήλαστρο αξίζει να το δοκιμάσεις, ακόμα και σε συνδυασμό φόρμουλας και βλέπεις πώς θα σου φανεί με τη δουλειά μαζί. Θα έχεις και γιαγιά και μπαμπά, αυτό τα κάνει όλα πιο εύκολα! Η θέληση κι η επιμονή είναι το πιο σημαντικό!

Α! Ξέχασα να σας πω, μου είπε ο γιατρός κάπου στις 20 εβδομάδες ότι θα τον ακούσω μάλλον, αχ, κι εγώ περίμενα νωρίτερα! Εν τω μεταξύ, λέω τόσα κόλπα που κάνει εκεί μέσα, πώς γίνεται να μην τα νιώθω;

Κάθυ μου, τι τις θες αυτές τις περιγραφές με τις κασεροκροκέτες;;; Το φουντούκι φταίει πάλι;;; Η αδυναμία μου είναι τα τυριά, τς τς τς!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Και ήρθε η ώρα να σας ξενερώσω!!! Το μενού είχε ρεβίθια!!!!

Αυτό με το θηλασμό και μένα με προβληματιζει αλλα θα εξαρτηθεί από τι άδεια θα έχω μετά της λοχειας!! Γι αρχή αν όλα πάνε καλά θέλω να τον δοκιμάσω πάντως και μετά βλέποντας και κάνοντας!!!

Βλέπω συνέχεια κάτι βιντεακια με το μπάνιο νεογέννητων και ανυπομονώ να πιάσω τον δικό μου μεγάλο ποντικό στα χέρια μου.... Ααααααχ!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο jo τέλεια νεα αντε σήμερα πετάς. Να περνουμε σειρά με ευχαριστ κ οι υπόλοιπες! Εγω εχω ραντεβού την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου κ ανυπομονώ. Από χθες κατι στριφογυριζει εκει μέσα κ απο κανενα χτύπημα χαμηλα. Κ ειναο ανατριχιατικο το χτύπημα χαμηλα Ιιιιιιιιιιιιιι

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Jo Όλα τέλεια!!!! :-) :-) :-) :-) μπράβο κοριτσάκι μου!! Είδες και τον μπεμπακο σου κ Όλα μια χαρά!!!Η γεύση από το μωρό στον υπέρηχο Δυστυχώς ποτέ δεν είναι αρκετή...ασ'γινόταν να τα βλέπαμε Συνέχεια τι καλά που θα ήταν

Και εμένα στην 19 εβδομάδα μου είπε ότι θα το καταλάβω αλλά μου φαίνεται ότι τον κατάλαβα νωρίτερα...

Βαλεντινα μου και εγώ ολο τέτοια βιντεο βλέπω...με τις πρώτες φροντίδες του μωρού...χαζομαμαδες απο Τώρα..

wyEhp3.png

Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό δεν μ αρέσει να στεναχωρω κάποιον χωρίς να το θέλω προτιμώ να παψω να μιλάω... Πάντως είμαι άτομο της έρευνας δεν εμπιστεύομαι καθόλου της φαρμακοβιομηχανιες σε όλων τον κόσμο δεν αφορά μόνο Ελλάδα. Το να αγχωνω μια μανούλα που έχει δίδυμα με πείραξε με πείραξε γιατί δεν θέλω να είμαι η αιτία να σκέφτεται το κακό... Είμαι ευαίσθητος άνθρωπος που δύσκολο θα κρατήσω κάτι κρυφά με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ στην δύσκολη στιγμή που για μένα ήταν πρωτόγνωρη. Σας διαβάζω κάθε μέρα και νιώθω ότι είμαστε ένας μεγάλος τσελεμεντες ίσως φταίνε οι ορμόνες μας και σας χαίρομαι και έχω πίστη όλες μας θα έχουμε αγκαλιά τα μωρακια μας και θα θυμόμαστε αυτές της μέρες που με την αναμονή μας είμασταν εδώ ενωμενες σαν να γνωριζομασταν χρόνια :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Χαχαχαχαχαχα εγώ φταιω γαι τις περιγραφές της Κάθυ θέλω να ξέρω ακριβώς τι μεζέδες τρώτε παρακαλώ χαχα !!

fTAS μου λες να κάνουμε την φιλεναδουλα ? Μακάρι !! Όλες να εχουμε γερά μωρακια και όλα τ αλλά είναι λεπτομέρειες!!

Jo μου όπως και να έχει θα τα ακούσουμε κάποια στιγμή !! Πάντως μετά θα έχουμε το άλλο θα σκεφτόμαστε και θα μετράμε πόσες φορές το ακουσαμε και αν καμία μέρα θα θέλει το μικρακι να τεμπελιασει θα μας πιάνει αμόκ ότι δεν το ακουσαμε!! Καλά να περάσετε απόψε και φυσικά θέλω λεπτομέρειες μετά χαχα!!

Makon πλησιάζει ή μέρα που θα το δεις το νινακι και θα μας πεις τα ευχάριστα!!

Τανιου μου να μπαίνεις να τα λέμε!! Όλα καλά!!

Εγω πηγα μια βόλτα στην μανούλα ξεσκασα λίγο και ήρθα στο σπίτι ένα μπανακι έφαγα και 2 πιπεριές γεμιστές αλλά θα ξανά πεινασω θα πιω ένα γαλατάκι πιο αργά!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Αποψε εχει πιτσα...μολις εκανα την ζυμη!!!θα σας κρατησω ενα κομματι!!!σημερα φουτουκι στη διαιτα?? Χαχα ακου ενα γαλατακι!!

Αντε με τις κορες να χουμε συμπεθερια!!!!

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...