Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημέρα, κορίτσια! Φουντούκι και Αστεράκι μου, πρωινές πρωινές! Εγώ τρώω πρωινό και απολαμβάνω τη δροσιά και τα λέω με τον μπέμπη, σε λιγάκι θα τον συναντήσω!!!

Εν τω μεταξύ, μετά το επόμενο ραντεβού μου θα είναι η β΄ επιπέδου 1η Οκτώβρη! Δηλ. θα περάσει όλος ο Σεπτέμβρης χωρίς να τον δούμε, αλλά θα τον έχουμε ακούσει, οπότε δεν θα 'χουμε και τόση ανάγκη τους υπερήχους.

Αστεράκι, συμφωνώ μαζί σου! Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε εδώ μέσα την κάθε τραγική εμπειρία που συναντήσαμε γύρω μας, γιατί μπορεί να επηρεάσει την οποιαδήποτε κοπέλα. Ας παραμείνουμε με ηθικό υψηλό, όπως κάνουμε πάντα εδώ μέσα και μην ξεχνάμε πως όποια είχε κάποιο θέμα ως τώρα, όπως αίμα κλπ, μόνο να την καθησυχάσουμε κοιτάζαμε, δεν της λέγαμε για αποβολές κλπ. Και φυσικά ο χαρακτήρας φαίνεται απ' τα γραφόμενα κι αυτό ισχύει για όλες μας.

Αχ jo ένα μήνα δεν θα τον δείτε αλλά μετααααα ολόκληρο αντρακι θα είναι!! Αυτό που λες αν τα νιώσουμε μετά δεν θα έχουμε και τόση τρέλα με τους υπερήχους !! Εμένα μ έβαλε και έναν υπέρηχο ακόμα μπορεί να πάει ή β επιπέδου κατά της 10 Οκτωβρίου αλλά στο πινακακι που μου έδωσε 21 και 22 εβδομάδα είμαι κ εγώ αρχές Οκτωβρίου τέλος παντων θα δούμε!! Εσυ συνέχισε να του μιλάς του μπεμπακου θα είναι χαρούμενος στον υπέρηχο!! Πάντως αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι τα πόδια του ήταν πολύ μακρυα δεν χωρούσε ο άντρας μου όλη την ώρα λουκάνικο το φωνάζει χαχαχαχαχαχα :D

Emmaki εσύ όχι μόνο πρωινή αλλά και μέσα στην ενέργεια πηγες πληρώσες και λογαριασμους χαχα:cool:

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, Εμμάκι! Έχουμε γίνει όλες πρωινές σιγά-σιγά μου φαίνεται και όσο περνούν οι μήνες θα δίνουμε ραντεβού όλο και νωρίτερα!

Εμένα έχουν αρχίσει να μουδιάζουν τα χέρια μου από τον καρπό μέχρι τον αγκώνα, χωρίς να είναι πρησμένα, αλλά αυτό με ξυπνάει καμιά φορά. Πάντα βράδυ μου συμβαίνει! Όλο και θα προκύπτουν διάφορα, ασήμαντα εύχομαι μόνο! Τώρα ρίχνω ύπνους και τα μεσημέρια και αναπληρώνω! Πάντως ξεκούραστη ξυπνάω κάθε πρωί, μάλλον απ' τη χαρά μου. Συνάντησα τη φίλη μου που γεννάει σε λίγες μέρες και η καημένη ήταν εξαντλημένη λόγω αϋπνίας τους τελευταίους 2 μήνες, οπότε δεν το γλυτώνουμε μου φαίνεται.

Εσύ τη μετράς την πίεσή σου; Να τρως συχνά και μικρά γεύματα να μην πέφτει και όχι ζέστη και ορθοστασία! Ελπίζω να μη σε ξαναπιάσει! Το πάθαινα κι εγώ πριν την εγκυμοσύνη όμως, κάνα 2 φορές στη ζωή μου, όταν ήμουν όρθια στο μετρό ή σε συναυλία, έπεφτε η πίεση και δεν υπήρχε και πολύς αέρας στο χώρο. Τώρα σίγουρα πρέπει να προσέχουμε.

Jo πες του γιατρού μήπως θέλεις μαγνήσιο!! Χθες μου είπε να μετραω την πίεση μου και μου έδωσε ένα πινακακι για να συμπληρωνω πρέπει μου είπε να είναι κάτω από 140/90 αλλά κ εγώ υποτασικη είμαι οπότε απλά θα την ελέγχουμε!! Ναι το μεσημερακι θα συμπληρώνουμε υπνακο!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερα κοριτσια, τι κανετε???

Τωρα θα φτιαξω το πρωινο μου,τελευταια μερα του αντρα μου στην δουλεια αρχιζει η αδεια του, επιτελους...Δυστυχως δεν εχουμε αυτοκινητο οποτε δεν θα παμε πουθενα...οχι οτι αμα ειχαμε θα πηγαιναμε διακοπες για κανενα μπανακι μονο..

Αντε Τριτη σημερα, κοντευει και η σειρα μου!!!Δεν κρατιεμαι...

fountouki 89 χαιρομαι πολυ με τα νεα σου, οι μετρησεις παρα πολυ καλες...

Ο αντρας σου με συγκινησε, πολυ γλυκος!!!Με το καλο να περασει ο καιρος να το δειτε το μωρακι σας παλι!!!

Jo σημερα η δικια σου μερα σημερα, ευχομαι να ειναι ολα σουπερ και δεις τον αντρακλα σου...περιμενουμε τα νεα σου..καλη σου μερα!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Κουτσούνι μου, καλήμερα! Ωραία που θα τον έχεις τον αντρούλη κοντά να σε βοηθάει και να περνάτε καλά, και χωρίς αυτοκίνητο δεν πειράζει. Την Παρασκευή βλέπεις κι εσύ το αντράκι σου! Η πρώτη που θα κάνεις β΄επιπέδου, ε; Καλά αποτελέσματα και σε σένα!

Φουντούκι μου, ναι, ένας ολόκληρος μήνας γιατί θα είμαστε 15 μέρες στο γαμήλιο τον μισό Σεπτέμβρη κι έτσι δεν χωράει να μας βάλει κι άλλο ραντεβού. Εσένα γιατί σ' το πήγε τόσο αργά για β΄; Μαζί είμαστε στις εβδομάδες, το ξέρω! Εμένα δεν φταίει το μαγνήσιο για τα χέρια, είναι το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, έχει να κάνει με την εγκυμοσύνη και με τις άπειρες σελίδες γράψιμο που ρίχνω στη δουλειά μου! Δηλ. επιδεινώνεται με την εγκυμοσύνη και περνάει μετά. Ευτυχώς δεν πονάει ή κάτι τέτοιο, απλά θέλει ασκήσεις για τα χέρια!

Α, τη μετράω κι εγώ την πίεση, έτσι από δική μου τρέλα, γιατί έχω το μηχανάκι και μ' αρέσει (τρελή!). Εμένα πέφτει και κάτω από 10 και 6, ελάχιστα βέβαια, αλλά πάντα το είχα. Αφορμή για να τρώω τυριά!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Κουτσουνακι μου ευχαριστώ παρά πολύ !! Εύχομαι καλά αποτελέσματα στην β επιπέδου που θα κανείς να μας πεις νέα!! Αχ είναι ωραία να έχει ο αντρουλης άδεια και να είστε μαζί στο σπίτι!! Εγώ τον έχω σπίτι αυτή την εβδομάδα και είμαι ήσυχη!! Δεν πειράζει για το αυτοκίνητο σε λίγο θα έχετε το καινούριο και θα πηγαίνετε τις βολτουλες σας!!

Jo μου θα περάσετε πολύ ομορφα και θα γυρίσετε από το γαμήλιο ταξίδι και θα τον δείτε μετά τον μπεμπακο!! Για την β επιπέδου μου είπε θα μου πει στον επόμενο υπέρηχο ποτέ θα πάω και που να κλείσω ραντεβού!! Πιστεύω αρχές θα μου πει να την κάνω!! Α οκ ξέρεις τι σ ενοχλεί και μουδιάζει το χέρι σου!!

Χαχαχα κ εγώ θα την μετραω συχνά από δω καιι πέρα και θα τρώω περισσότερες ελιές χαχαχαχαχαχα οι τρελές!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Κι εγω πρωινη σημερα πηγα σουπερ μαρκετ και τωρα μονη στο σπιτι κανω δουλιτσες.

Αχ jo σημερα η μερα σου, περιμενουμε νεα!!

Κοριτσια εμπαινα και διαβαζα αυτες τις μερες και τις μανουλες Αυγουστου. Εχω να πω οτι νυφες εκει υπαρχουν απειρες χαχαχα παντως γενικα τρομαξα λιγο με το θεμα θηλασμος. Θελω πολυ να θηλαδω, μου φαινεται κατι πολυ φυσικο αλλα τα κοριτσια λιγο με τρομαξαν. Προσπαθω να ενημερωθω, βλεπω σεμιναρια στο ιντερνετ αλλα ωρες ωρες σκεφτομαι οτι ειναι κατι τοσο απλο, που η φυση θα μας οδηγησει..

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!! Τι κανετε;;; Δεν προλαβα να μπω καθολου χθες!!!! Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας!!!! Ευχομαι με το καλο τα μωρακια μας!!!!

Τα περασαμε πολυ ωραια. Ξερετε ο πολιτικος μπαμ μπαμ γινεται..Αλλα δεν πειραζει... Ειχα κανει και λιγες μπομπονιερες. Μετα πηγαμε σε ενα μερος στο βουνο με θεα την λιμνη και ηπιαμε τσιπουρακι με μπολικους μεζεδες..... Οι αλλοι δηλαδη. Εγω με χυμο την εβγαλα...

Στα δικα σας τωρα. Φουντουκι τσολιας εσυ τσολιαδακι και το αγνωστου φυλου νινακι. Κατι για ψιλολιγνο μοντελο μου μυριζει εδω... Εγω παντως θα ειχα σκασει αν ακομα δεν ειχα δει φυλο... Χαρα στο κουραγιο σου...

Jo αντε σιγα σιγα να μας πεις κι εσυ τα νεα. Ελπιζω να του εδωσες να φαει λιγη μερεντα να ειναι ζωηρος μην του εδωσες παλι καμια βρωμη ολοκληρου αντρα......

HmwTp3.png

Καλημερουδια!!!!

Πριν λίγο ξύπνησα από τότε που άλλαξε ο καιρός δεν έχω ξύπνημα!!! Καλά πόσα γράψατε????

Jo ηγγικεν η ώρα της μεγάλης συνάντησης όλα θα είναι τέλεια!!!!!!! Και για το βάρος μην πολύ σκας και συ μια χαρά γεννήθηκες κι ας ήσουν μινιον!!!

Ψήνω τώρα μια μπουγάτσα με κρέμα. Έχω και τον άντρα μου εδώ και το χουμε ρίξει στα πιτοειδη!!!

AoL1p3.png

Κάθυ μου βλέπω τέλεια περάσετε με τους μεζέδες και την όμορφη θεά!! Εύχομαι να ζησετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι με το μπεμπακι!! Εμάς μας κάνει ναζια δεν θέλει να μας δείξει ακόμα!! Εγώ δεν πολύ σκαω μόνο που το βλέπω ολόκληρο ανθρωπάκι γεμίζει ή ψυχή μου !! Χαχαχαχαχαχα λες να είναι μοντέλο? Εύχομαι όλες να έχουμε γερά μωρακια !! Αχ τι φαγατε για κάνε μια ανάλυση!!

Μην τρομάζει γεωργία μου με τον θηλασμό αν έχεις υπομονή κ επιμονή και τον κατάλληλο άνθρωπο για να σε βοηθήσει στην αρχή θα τα καταφερεις!!

Βαλεντίνα μου ωραία και ή κρέμα αλλά σαν το τυρακι που έκανες χθες δεν είναι μέχρι και στον ύπνο μου την ειδα!! Χαχαχαχαχαχα έχω παρατηρήσει ότι και να δω όλη μέρα ή σκεφτώ το βλέπω στον ύπνο μου!! Ή πεθερά μου τσιγαριζει κιμά πάνω και μου έρχεται να πάω και να αλειψω μια φέτα με κιμά και να τον τσακισω!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Τελικα ξανα κοιμηθηκα!!

Jo δεν τη μετραω την πιεση μουαλλα τωρα αυτο θα αρχισω να κανω,ο γιατρος πουμε μετρησε την δευτερα για τον μπεμπη ειχα 10 τη μεγαλη κ 6 τη μικρη..

Και εγω με το θεμα του θηλασμου αγχωνομαι,αλλα δε το βαζω ακομα στο μυαλο μου..πιστευω θα ερθουν ολα απο μονα τους..

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

Μην αγχώνεστε με τον θηλασμο θα σας δειξουν και στο νοσοκομειο, αλλα εκει μιλαει και το ενστικτο, ολα θα πηγαινουν μονα τους...τελεια εμπειρια ο θηλασμος, και πολυ κουραση ομως φυσικα θελει πολυ υπομονη και επιμονη..

Νοσταλγω αυτες τις μερες..!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Ήρθααααααααααααααααα!!!

Ατιμούλης γλύκας ο μπεμπάκος μας!!!! Μας ξετρέλανε πάλι!!! Πολύ ζωηρός, στιγμή δεν έκατσε και ναι μόνο βρώμη του είχα δώσει για πρωινό με ροδάκινο, χαχαχα!!!

Είναι 17 εκατοστά και 165 γραμμάρια!!! Καμάρι ο άντρας μου τρελό, γιατί ο γιατρός μας τον είπε κυπαρίσσι, χαχαχα! Επίσης, μας έβγαλε μια φωτο με το τσουτσουνάκι να το δείχνουμε στους παππούδες! Καλά, του λέω, γιατρέ, δεν θα το κάνουμε και κάδρο!

Με μένα όλα τέλεια επίσης, μου είπε η κοιλίτσα όντως ανύπαρκτη, αλλά είναι φυσικό γιατί οι μυς είναι σκληροί και δεν την αφήνουν να πεταχτεί κι ότι αυτό θα με βοηθήσει στη γέννα γιατί δεν παθαίνει πρόπτωση η μήτρα, κάπως έτσι. Πάντως θα πεταχτεί μου είπε μες στον 5ο! Επίσης, μου μίλησε για τον θηλασμό, για τη μαία αν θέλω να έχω που μάλλον θα έχω γιατί θέλει ο άντρας μου να βοηθήσει με το θηλασμό και με όλα που θα είμαι τότε ανίδεη πρωτομανούλα, μου είπε για το λώρο και πότε θα τον κόψει, ότι θα μου τον βάλει αμέσως πάνω μου να θηλάσει κλπ κλπ! Με κάλυψε! Αρκεί βέβαια να έχω μια καλή εγκυμοσύνη ως τότε και να πηγαίνουν όλα καλά!

Για το θηλασμό, Γεωργία μου, καλά κάνεις και ενημερώνεσαι, αν χρειαστείς βοήθεια θα απευθυνθείς σε σύμβουλο και μην ακούς συμβουλές από άλλους. Πάντως όσο φυσικό και έμφυτο κι αν είναι ο θηλασμός, αν δεν ξέρεις να βάλεις το μωρούλι να πιάσει σωστά όλα γίνονται πιο δύσκολα. Εγώ είμαι υπέρ της προετοιμασίας για να 'σαι άνετη και να μην υποκύψεις σε παιδιάτρους που θα λένε ότι θέλει συμπλήρωμα και ειδικά στα ιδιωτικά μαιευτήρια. Οπότε καλά κάνεις, κράτα την ενημέρωση και διώξες ό,τι σε τρομοκρατεί!

Κάθυ μου, να ζήσετε ευτυχισμένοι και με όσα μπεμπουλάκια θέλετε, γερά κι ευτυχισμένα, κοντά σας!

Το βραδάκι θα κάνουμε κραιπάλη να γιορτάσουμε τον μπέμπη μας, ξέρετε εσείς, κλασικά μάλλον πίτσα και μετά εκμέκ κολασμένο!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...