Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Φουντουκι μου ολα καλα!!!!σας κραταει εκπληξη το νινι κ δεν αποκαλυπτεται ε;;; χαχαχαχα!!! Μια χαρα το μπεμπακι σου και οι μετρησεις!!!πατως οποτε το βλεπουμε το νινι φευγουμε με αλλον αερα βρε παιδι μου απο τον γιατρο!!!

Τανιου μας εχεις λειψει...

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φουντουκι μου ολα καλα!!!!σας κραταει εκπληξη το νινι κ δεν αποκαλυπτεται ε;;; χαχαχαχα!!! Μια χαρα το μπεμπακι σου και οι μετρησεις!!!πατως οποτε το βλεπουμε το νινι φευγουμε με αλλον αερα βρε παιδι μου απο τον γιατρο!!!

Τανιου μας εχεις λειψει...

Ναι ή αλήθεια είναι ότι φεύγουμε πετώντας στα σύννεφα!! Σήμερα θα ρίξω ύπνο που ηρεμησα!! Θα αποκαλυφθεί που θα πάει τώρα πλησίαζει ή ώρα όσο κρύφτηκε κρύφτηκε την άλλη φορά ο γιατρός μου είπε που θα έχει ανέβει πιο ψηλά θα έχει περισσότερο χώρο και θα φαίνεται πιο καλά!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Μπράβο, κοπέλα μου!!! Πάντα τόσο όμορφα νέα και να ξετρελαίνεται κι ο αντρούλης!!! Ναι, τα μπεμπάκια παίρνουν ό,τι έχουν ανάγκη απ' το αίμα μας, αλλά το αίμα μας για να έχει ό,τι χρειάζεται θέλει καλή διατροφή, αλλιώς μπα! Εγώ την έχω την αγωνία επειδή γεννήθηκα πολύ αδυνατούλα, 2.500, και καθόλου πρόωρη, αλλά η μαμά μου είχε πάρει κιλάκια μια χαρά, οπότε είναι και θέμα ανθρώπου. Ο γιατρός μου είπε ότι το μωρό βγαίνει ανάμεσα στα κιλά μπαμπά και μαμάς χοντρικά! Εμάς λιγνός θα είναι ούτως η άλλως ο μπεμπάκος μας!

Ε μην το λες ποτέ δεν ξέρεις!! Μπορεί να έχει περισσότερη ανάπτυξη!! Πάντως ας είναι ένα κανονικό μωρακι δεν χρειάζεται να είναι και υπερβολικό μετά με το γαλατάκι του θα αρχίσει να παχαινει πιο γρήγορα!! Πάντως μην το σκέφτεσαι καθόλου εγώ πιστεύω ότι θα είναι 200 γραμμαριακια σχεδόν θα είναι τέλειος ;)

Tbinp3.pngNttep2.png

Γεια σας κοριτσακια!! Δεν εγραφα γιατι το σπιτι μας δεν ειναι ετοιμο, καθε μερα κατι τρυπανε και εγω ολο μαζευω, τρεχω και για το γαμο, αλλα σας διαβαζω!!

Φουντουκι τι καλα που ειδατε μπεμπακι!! Μεγαλωσε κι αυτο αλλα σας.κανει ναζια σαν το δικο μου!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

Έτσι λέω κι εγώ, φουντούκι μου, έχουν αλλάξει τα πράγματα τότε και τώρα και ειδικά με τη διατροφή που κάνουμε σήμερα!

Γεωργία, έφτασε ήδη η β΄επιπέδου; Με το καλό, κοπέλα μου, και καλά αποτελέσματα! Τώρα δεν σας ξεφεύγει πια το φύλο, θα το δείτε οπωσδήποτε!

vLmAp2.png FMoxp2.png

καλημερα!

παλι με τις αυπνιες μου εχω σηκωθει απο τις 5.30.

φουντουκακι το μνμ σου ηταν υπεροχο,χαιρομαι τοσο πολυ με την χαρα σας!!!λες να ειναι κοριτσακι επιτελους?τελειος ο αντρας σου!θα γινει ο καλυτερος χαζομπαμπας!!!

ναι η καθε κοπελα γραφει συμφωνα με τον χαρακτηρα της κ τα βιωματα της. απο το 2011 ονειρευομαι μια θετικη χοριακη, μια στρογγυλη κοιλιτσα κ οταν κατι το εχεις αποκτησει τοσο δυσκολα φοβασαι παρα πολυ μην το χασεις, ειδικα αν εχεις περασει κ μια αποβολη κ ξερεις πως σε μια στιγμη μπορει να χαθει. σας ζητω συγγνωμη λοιπον που δεν μπορω να ειμαι ηρεμη κ χαλαρη.

αντε τζο η σειρα σας!καλε μια χαρα θα ειναι το παιδι μην αγχωνεσαι για το βαρος του!περιμενουμε να μας γραψεις τα ωραια νεα σου!!!

καλη σας μερα!!!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

καλημερα!

παλι με τις αυπνιες μου εχω σηκωθει απο τις 5.30.

φουντουκακι το μνμ σου ηταν υπεροχο,χαιρομαι τοσο πολυ με την χαρα σας!!!λες να ειναι κοριτσακι επιτελους?τελειος ο αντρας σου!θα γινει ο καλυτερος χαζομπαμπας!!!

ναι η καθε κοπελα γραφει συμφωνα με τον χαρακτηρα της κ τα βιωματα της. απο το 2011 ονειρευομαι μια θετικη χοριακη, μια στρογγυλη κοιλιτσα κ οταν κατι το εχεις αποκτησει τοσο δυσκολα φοβασαι παρα πολυ μην το χασεις, ειδικα αν εχεις περασει κ μια αποβολη κ ξερεις πως σε μια στιγμη μπορει να χαθει. σας ζητω συγγνωμη λοιπον που δεν μπορω να ειμαι ηρεμη κ χαλαρη.

αντε τζο η σειρα σας!καλε μια χαρα θα ειναι το παιδι μην αγχωνεσαι για το βαρος του!περιμενουμε να μας γραψεις τα ωραια νεα σου!!!

καλη σας μερα!!!

Καλημέρα αστερακι !! Και εγώ πρωινή σκάβουν τον δρόμο εδώ και στρώνουν πίσσα έχει πολύ φασαρία !!

Ναι ή χαρά μας δεν περιγράφεται μπορεί να είναι κοριτσάκι έτσι μας είπε ο γιατρός , εγώ δεν το δενω και κόμπο γιατί δεν είδε κάτι αν και προσπάθησε πολύ θα περιμένω τον επομενο!! Εσεις ποτέ έχετε ξανά ραντεβού?

Μια χαρά ήρεμη και χαλαρή εισαι !! Να μην σκέφτεσαι όσο μπορείς αρνητικά και μια χαρα θα γεννηθούν τα διδυμακια μας!! :D

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κορίτσια! Φουντούκι και Αστεράκι μου, πρωινές πρωινές! Εγώ τρώω πρωινό και απολαμβάνω τη δροσιά και τα λέω με τον μπέμπη, σε λιγάκι θα τον συναντήσω!!!

Εν τω μεταξύ, μετά το επόμενο ραντεβού μου θα είναι η β΄ επιπέδου 1η Οκτώβρη! Δηλ. θα περάσει όλος ο Σεπτέμβρης χωρίς να τον δούμε, αλλά θα τον έχουμε ακούσει, οπότε δεν θα 'χουμε και τόση ανάγκη τους υπερήχους.

Αστεράκι, συμφωνώ μαζί σου! Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε εδώ μέσα την κάθε τραγική εμπειρία που συναντήσαμε γύρω μας, γιατί μπορεί να επηρεάσει την οποιαδήποτε κοπέλα. Ας παραμείνουμε με ηθικό υψηλό, όπως κάνουμε πάντα εδώ μέσα και μην ξεχνάμε πως όποια είχε κάποιο θέμα ως τώρα, όπως αίμα κλπ, μόνο να την καθησυχάσουμε κοιτάζαμε, δεν της λέγαμε για αποβολές κλπ. Και φυσικά ο χαρακτήρας φαίνεται απ' τα γραφόμενα κι αυτό ισχύει για όλες μας.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Εχθες τι επαθα..βγηκα με μια φιλη μου αγορα κατα τις 7+..παμε απο πρεναταλ να παρω ενα παντελονι,σε καποια φαση παω να πληρωσω κ με πιανει μια ζαλη...ευτυχως ειχα κολωνια μαζι μου κ εβαλα λιγο να μυρισω..μου φερανκ τα κοριτσια απο το καταστημα μια καρεκλα κ μετα απο κανενα δεκαλεπτο συνηρθα..μου πεσε η πιεση προφανως

wyEhp3.png

Καλημέρα, Εμμάκι! Έχουμε γίνει όλες πρωινές σιγά-σιγά μου φαίνεται και όσο περνούν οι μήνες θα δίνουμε ραντεβού όλο και νωρίτερα!

Εμένα έχουν αρχίσει να μουδιάζουν τα χέρια μου από τον καρπό μέχρι τον αγκώνα, χωρίς να είναι πρησμένα, αλλά αυτό με ξυπνάει καμιά φορά. Πάντα βράδυ μου συμβαίνει! Όλο και θα προκύπτουν διάφορα, ασήμαντα εύχομαι μόνο! Τώρα ρίχνω ύπνους και τα μεσημέρια και αναπληρώνω! Πάντως ξεκούραστη ξυπνάω κάθε πρωί, μάλλον απ' τη χαρά μου. Συνάντησα τη φίλη μου που γεννάει σε λίγες μέρες και η καημένη ήταν εξαντλημένη λόγω αϋπνίας τους τελευταίους 2 μήνες, οπότε δεν το γλυτώνουμε μου φαίνεται.

Εσύ τη μετράς την πίεσή σου; Να τρως συχνά και μικρά γεύματα να μην πέφτει και όχι ζέστη και ορθοστασία! Ελπίζω να μη σε ξαναπιάσει! Το πάθαινα κι εγώ πριν την εγκυμοσύνη όμως, κάνα 2 φορές στη ζωή μου, όταν ήμουν όρθια στο μετρό ή σε συναυλία, έπεφτε η πίεση και δεν υπήρχε και πολύς αέρας στο χώρο. Τώρα σίγουρα πρέπει να προσέχουμε.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...