Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Κάθυ να ζήσετε! Καλοφωτισμενο, γερό και δυνατο το βαφτιστηρι..!!!

balentina 02 μονη σου και εβλεπες θριλερ για κανενα λογο ομως...δεν θα μπορουσα να κοιμηθω μονη μου μετα...γενικα τα εχω κοψει αυτα τα εργα τα βλεπω στον υπνο μετα και δεν μπορω καθολου..

Αλλα απο περιεργεια πιο ειδες???

Οι κοπελες φυσικα που θα πανε να δουν τα μωρακια τους σημερα θα μας πουν και τα νεα τους...

Πηρα τηλεφωνο τον γιατρο που μου κανει την β επιπεδου και εφαγα ηττα μεγαλη ειναι φουλ απο ραντεβου γαμωτο μου, και περιμενα πως και πως...τελικα με εβαλε την Παρασκευη το πρωι

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πηγα να δω το trailer αλλα εδειξε ενα κοριτσακι με μαυρο προσωπο το μετανιωσα τελικα δεν θα το δω... :?:-?:?

Καποτε ψοφαγα για θριλερ και πιο πολυ ψυχολογικα οχι με πολλα αιματα και σαχλαμαρες, αλλα κοιμομουν τοτε με τον αδεφο μου αγκαλια...

Τωρα με τις βαρδιες του αντρα μου σχεδον μονη μου, σταματησα..

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω βαλεντινακι!!!

Κουτσουνι κανε λιγο υπομονη σκεψου 4 μερουλες ειναι μονο!!!

Λιγες το ξερω...ειναι που το περιμενα πως και πως και ξαφικα αλλαξαν ολα...

Καλυτερα μεν θα ειναι σε πιο μεγαλη εβδομαδα...

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Και εγω ειμαι παιδι των θριλερ,περισσοτερο των ψυχολογικων θριλερ!!!

Έτσιιιι!!! Εξάλλου ευκαιρία έχω να δω μόνο όταν έχουμε ο άντρας μου υπηρεσία δε θέλει ούτε να τα ακούσει!!!!!

AoL1p3.png

Ax, κι εμένα μ' αρέσουν πολύ τα θριλεράκια, αλλά ούτε κι ο άντρας μου θέλει να τ' ακούσει κι έτσι τα 'χω κόψει, γιατί παρ' όλο που τρελαίνομαι, χ...μαι πάνω μου για πολλές μέρες, μην πω και μήνες! Ειδικά ήθελα πολύ να δω αυτή τη σειρά τη γαλλική που λέγεται "αυτοί που επιστρέφουν", αλλά δεν το κόβω!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Jo μου αμάν και την περίμεναμε την μέρα σήμερα , δεν πειράζει το αύριο δεν είναι μακρια υπομονή αν και εγώ θα ξενερωνα άγρια αλλά δεν έχουμε και άλλη επιλογή σκεψου πως και στον δικό σου τοκετό θα χρειαστεί να ακυρώσει κάποια άλλη κοπέλα!! Αύριο τι ώρα σε έβαλε?? Άντε θα περιμένουμε αύριο με αγωνία!!

Βαλεντίνα μου , εμμακι μου ,καθυ μου ευχαριστώ που με εμψυχωνεται το απόγευμα θα μπω να σας πω νέα ευχάριστα σίγουρα!! Οι δουλειές καλά πάνε τελειώσαμε το βάψιμο τώρα σκούπισμα κουρτινουλες όλα καθαρά τώρα θα ξαπλωνω και θα τα καμαρωνω!! Τον εσκασα λίγο τον αντρουλη αλλά τι να κάνω αφού δεν μ αφήνει να κάνω τίποτα θα πρέπει να μου τα κάνει!!

Βαλεντίνα μου και κουτσουνακι και εμμακι πλησιάζει ή β επιπέδου εσεις θα έχετε τις καλύτερες εικόνες από τα ζουζούνια σας σε λίγες μέρες!!

Κ εγώ θρίλερ κάποτε έβλεπα και πρωί και μεσημέρι και βράδυ και την μέρα για να κάνω ατμόσφαιρα έκλεινα και τα παντζούρια τελείως τώρα δεν αντεχω με τίποτα αυτό το σφίξιμο και την τρομάρα !!

Εγώ έφαγα μεσημεριανό χυλοπίτες αλλά το λιγουρευτικα το κοτόπουλακι με τις πατάτες θα το παραγγειλω αύριο κιόλας!! Επίσης μου καρφώθηκε και το τσουρεκακι τερκενλη με καστανό συνήθως περνώ αλλά και με το λεμόνι πολύ καλό!! Εγώ δουλευω κέντρο Τσιμισκή 4 μαγαζιά πιο κάτω από τον τερκενλη και την χτυπουσα την φετουλα όταν ήμουν πρωινή ευτυχώς που πωλείται και σε φέτες γιατί αν έπαιρνα ολόκληρο δεν θα χωρουσα απμτην πόρτα χαχαχα

Tbinp3.pngNttep2.png

Μπιφτεκια με ρυζι today!!!

Πεθυμησα να φαω φακες ομως...θα το εκλαβω στο μενου συντομα...

Αχ ωραιΑ καθαρο σπιτακι φουντουκι μου,μονο που το βλεπεις ξεκουραζεσαι!!!!

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

Jo μου αμάν και την περίμεναμε την μέρα σήμερα , δεν πειράζει το αύριο δεν είναι μακρια υπομονή αν και εγώ θα ξενερωνα άγρια αλλά δεν έχουμε και άλλη επιλογή σκεψου πως και στον δικό σου τοκετό θα χρειαστεί να ακυρώσει κάποια άλλη κοπέλα!! Αύριο τι ώρα σε έβαλε?? Άντε θα περιμένουμε αύριο με αγωνία!!

Βαλεντίνα μου , εμμακι μου ,καθυ μου ευχαριστώ που με εμψυχωνεται το απόγευμα θα μπω να σας πω νέα ευχάριστα σίγουρα!! Οι δουλειές καλά πάνε τελειώσαμε το βάψιμο τώρα σκούπισμα κουρτινουλες όλα καθαρά τώρα θα ξαπλωνω και θα τα καμαρωνω!! Τον εσκασα λίγο τον αντρουλη αλλά τι να κάνω αφού δεν μ αφήνει να κάνω τίποτα θα πρέπει να μου τα κάνει!!

Βαλεντίνα μου και κουτσουνακι και εμμακι πλησιάζει ή β επιπέδου εσεις θα έχετε τις καλύτερες εικόνες από τα ζουζούνια σας σε λίγες μέρες!!

Κ εγώ θρίλερ κάποτε έβλεπα και πρωί και μεσημέρι και βράδυ και την μέρα για να κάνω ατμόσφαιρα έκλεινα και τα παντζούρια τελείως τώρα δεν αντεχω με τίποτα αυτό το σφίξιμο και την τρομάρα !!

Εγώ έφαγα μεσημεριανό χυλοπίτες αλλά το λιγουρευτικα το κοτόπουλακι με τις πατάτες θα το παραγγειλω αύριο κιόλας!! Επίσης μου καρφώθηκε και το τσουρεκακι τερκενλη με καστανό συνήθως περνώ αλλά και με το λεμόνι πολύ καλό!! Εγώ δουλευω κέντρο Τσιμισκή 4 μαγαζιά πιο κάτω από τον τερκενλη και την χτυπουσα την φετουλα όταν ήμουν πρωινή ευτυχώς που πωλείται και σε φέτες γιατί αν έπαιρνα ολόκληρο δεν θα χωρουσα απμτην πόρτα χαχαχα

Σοβαρά????? Από 40 εκκλησίες όλο Τσιμισκή τριγυρναω για μαγαζιά αν δεν πάμε Καλαμαριά ή κόσμος! Δουλεύεις ακόμη??? Να έρθω να σου πω ένα γεια από βδομάδα!

AoL1p3.png

Μ αρέσουν παρά πολύ οι φακές έχουμε σίγουρα μια φορά την εβδομάδα!! Ναι ή αλήθεια είναι ότι μόνο που το βλέπεις ξεκουραζεσαι και νιώθω και ξένοιαστη ότι για τον χειμώνα είμαστε έτοιμοι να υποδεχτουμε το νινι!! :cool:

Tbinp3.pngNttep2.png

Έκανα φακές την προηγούμενη βδομάδα και μας ξετιναξαν!! Αν και μου αρέσουν θα τις κόψω για λίγο και θα κάνω κανένα ρεβυθι που τρώγεται και λίγο κρυο

AoL1p3.png

Σοβαρά????? Από 40 εκκλησίες όλο Τσιμισκή τριγυρναω για μαγαζιά αν δεν πάμε Καλαμαριά ή κόσμος! Δουλεύεις ακόμη??? Να έρθω να σου πω ένα γεια από βδομάδα!

Έχω αναρρωτική από τον γιατρό και δεν πάω καθόλου αλλά θα ήθελα πολύ να βρεθουμε κορίτσια όσες μπορούμε και το επιτρέπει ή απόσταση!! Αυτή την εβδομάδα που δεν δουλεύει ο αντρουλης θα με πάει μια βόλτα να δω τα κορίτσια την άλλη δεν θα είναι σπίτι και είμαι με τα λεωφορεία 1 μισή ώρα από το κέντρο!! Πλάκα πλάκα θα σε δω Βαλεντίνα κάποια στιγμή θα συνεννοηθουμε αχ πολύ χαρηκα τώρα!! :tongue::D:lol::D

Tbinp3.pngNttep2.png

Έχω αναρρωτική από τον γιατρό και δεν πάω καθόλου αλλά θα ήθελα πολύ να βρεθουμε κορίτσια όσες μπορούμε και το επιτρέπει ή απόσταση!! Αυτή την εβδομάδα που δεν δουλεύει ο αντρουλης θα με πάει μια βόλτα να δω τα κορίτσια την άλλη δεν θα είναι σπίτι και είμαι με τα λεωφορεία 1 μισή ώρα από το κέντρο!! Πλάκα πλάκα θα σε δω Βαλεντίνα κάποια στιγμή θα συνεννοηθουμε αχ πολύ χαρηκα τώρα!! :tongue::D:lol::D

Σίγουρα θα βρεθούμε!!! Να κάνουμε βόλτα τις κοιλιές μας!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...