Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και καλή βδομάδα να έχουμε. Μαρινουλι καλως ηρθες με το καλο να ερθει κ το τεταρτο παιδάκι σου ποια βδομαδα είσαι? Εγω ακομα να το ακουσω κατι χαλαρές κινήσεις αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρη ακομα.αν κ δευτερομανουλα μπααααα.βεβαια εχω κ τεραστια κοιλια που να νιωσω....

εγω κατι παω να ακουσω αυτεσ τησ μερεσ αλλα αχνα οχι κλοτσιδακι αλλα ενα γαργαλιτο......αν και το 2 και το 3 τα ακουσα ποιο νωρισ αυτη μαλλων βαριεται

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειμαι στην 17 εβδομαδα και ειναι κοριτσι..........σασ ευχαριστω για το ενδιαφερων..........φοβαμαι πολυ γιατι ειναι τεταρτη καισαρικη........

Επιτελους μια τσουπριτσα στην παρεα μας...Μην φοβασαι γλυκια μου, δεν ειναι σαν παλια που σου ελεγαν 2 και τελος, τωρα με την καισαρικη μπορεις να κανεις οσα θες..και εγω με καισαρικη εχω γεννησει το πρωτο μου και εμεινα εγκυος 5 μηνες μετα την γεννα μου, που κανονικα πρεπει να κλεισεις χρονο..αλλα δεν υπαρχει κινδυνος ποσο μαλλον εσενα...ολα καλα θα πανε θα δεις!!!

Ο γιατρος σου τι σου ειπε πανω στο θεμα???

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Επιτελους μια τσουπριτσα στην παρεα μας...Μην φοβασαι γλυκια μου, δεν ειναι σαν παλια που σου ελεγαν 2 και τελος, τωρα με την καισαρικη μπορεις να κανεις οσα θες..και εγω με καισαρικη εχω γεννησει το πρωτο μου και εμεινα εγκυος 5 μηνες μετα την γεννα μου, που κανονικα πρεπει να κλεισεις χρονο..αλλα δεν υπαρχει κινδυνος ποσο μαλλον εσενα...ολα καλα θα πανε θα δεις!!!

ειναι λιγο επικινδυνο γιατι εχω πολλεσ συμφησεισ και στο τριτο ειχε ζοριστη..............αλλα ειναι αρκετα αισιοδοξοσ..........θα δειξει

ειναι λιγο επικινδυνο γιατι εχω πολλεσ συμφησεισ και στο τριτο ειχε ζοριστη..............αλλα ειναι αρκετα αισιοδοξοσ..........θα δειξει

Δεν γνωριζω κατι πανω στο θεμα, πρωτη φορα το ακουω...Ελπιζω να σου πανε ολα καλα...και να βγει ενα κοριτσακι γεματο υγεια!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Μαρινουλι καλως ηρθες με το καλοη μπεμπα σου αντεεπιτελους ενα κοριτσι ακομα γιατι εμεις με τα κοριτσια ειμαστε σπανιο ειδος σε αυτο το καφε !!!

Jo kai fountouki αντε με το καλο σημερα περιμενουμε νεα και αναλυτικη περιγραφη σημερα απο τα μπεμπακια κ εσυ fountoukaki θα μας πεις κ το φυλο μαλλον ε;;; Κοιτα να μην κουραζεσαι με τις δουλειες !!!!

Γωγω καλως ηρθες και εσυ !! Με το καλοοοο !!!

Αντε κοριτσια η παρεα μας ολο κ μεγαλωνει ,αυτες τις μερες ειχαμε αρκετες νεες μανουλες με τα μπεμπε τους !!!

Αντε καντε τικερακια να βλεπουμε κ τις εβδομαδες σας κ πειτε μας οσες ξερετε και φυλο να σας βαλει η jo και στο πινακακι !!!!

11pSp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια και απο εμενα ειμαι ολοκαινουργια στο φορουμ σασ......................ειμαι κ εγω μανουλα ιανουαριου και ανηπομωνω παρολο που ειναι το τεταρτο..........εχω μεγαλη αγωνια και φοβο.......για αυτο σασ διαωαζω και χαλαρωνω

Μαρινουλι καλώς μας ήρθες πολύτεκνη μανούλα!! Με το καλό το τέταρτο μωρακι σου ! Επιτέλους άλλη μια πριγκίπισσα εδώ πηξαμε στα τσουτσουνακια!! Ελπίζω να σου μοιάσουμε και να κάνουμε και εμείς πολλά παιδάκια !! Τα αλλά σου παιδάκια τι είναι αγοράκια κοριτσάκια ?

Οι συμφυσεις είναι στην μήτρα μέσα? Πάντως μην φοβάσαι όλα θα πάνε τέλεια μην βάζεις καθόλου κακό με το μυαλό σου ποσό μάλλον που είναι αισιόδοξος και ο γιατρός σου!!

FTAS ελπίζω να μας δείξει το φύλο !! Πάντως είμαι πολύ περίεργη να δω πως θα είναι!! Μπα δεν κουραζομαι καθόλου πολύ λίγα πράγματα μ αφήνουν να κάνω!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Μαρινουλι καλώς μας ήρθες πολύτεκνη μανούλα!! Με το καλό το τέταρτο μωρακι σου ! Επιτέλους άλλη μια πριγκίπισσα εδώ πηξαμε στα τσουτσουνακια!! Ελπίζω να σου μοιάσουμε και να κάνουμε και εμείς πολλά παιδάκια !! Τα αλλά σου παιδάκια τι είναι αγοράκια κοριτσάκια ?

Οι συμφυσεις είναι στην μήτρα μέσα? Πάντως μην φοβάσαι όλα θα πάνε τέλεια μην βάζεις καθόλου κακό με το μυαλό σου ποσό μάλλον που είναι αισιόδοξος και ο γιατρός σου!!

FTAS ελπίζω να μας δείξει το φύλο !! Πάντως είμαι πολύ περίεργη να δω πως θα είναι!! Μπα δεν κουραζομαι καθόλου πολύ λίγα πράγματα μ αφήνουν να κάνω!!

οχι στην κοιλια ευτηχωσ........εχω 2 αγορια και 1 κοριτσι μακαρι να πανε ολα καλα εσυ το πρωτο ?

οχι στην κοιλια ευτηχωσ........εχω 2 αγορια και 1 κοριτσι μακαρι να πανε ολα καλα εσυ το πρωτο ?

Ναι το πρώτο και έχουμε πολύ μεγάλη χαρά!! :tongue::D συμφυσεις εγώ έχω στην δεξιά σάλπιγγα αλλά όχι τραγικά πράγματα μου δημιουργήθηκαν από αφαίρεση που έκανα αφαιρεσα την δεξιά σάλπιγγα λόγω εξωμητριου!! Οι συμφυσεις σε πονανε?

Tbinp3.pngNttep2.png

Μαρινούλι, καλώς ήρθες και με το καλό η μπέμπα σου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά, ο γιατρός σου ξέρει και θα είσαι σε καλά χέρια! Να χαίρεσαι και τα υπόλοιπα παιδάκια σου! Πες μου ΠΗΤ να σε βάλουμε στο πινακάκι μας!

Φουντούκι μου, μεγειά το καινούριο δωματιάκι, θα το κάνετε κουκλί! Άσε τους άλλους να εφαρμόζουν τις οδηγίες σου! Άντε να μάθουμε και το φύλο σήμερα!

ΦΤΑΣ μου, εσύ πώς είσαι;

Εμένα το ραντεβού μου πάει για αύριο στις 2 το μεσημέρι, γιατί ο γιατρός μου έχει τοκετό σήμερα!!! Οπότε αύριο λίγη υπομονή και μετά φεύγουμε! Χάρηκα που θα μπορέσει να με δει αύριο, γιατί διαφορετικά θα έπρεπε να το βάλουμε σε μια εβδομάδα και θα έκανα διακοπές με αγωνία!

Φουντούκι, θα 'ναι όλα τέλεια, θα περιμένουμε νέα σου!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα ζουζουνες!!!καθυ μου να ζησετε με το καλο το νινι σου τωρα!!!

Μαρινακι καλως ορισες και ενα μεγαλο μπραβο για το τεταρτο παιδακι σου!!!

Φουντουκι κ τζο θελουμε αναλυση το απογευμα για τα μπεμπακια,αντε να μαθευτει κ το φυλο!!!

Σημερα εχω παλι ατονια,ενω σηκωνομαι μια χαρα μετα πεφτω!!!ξαπλωσα παλι..

wyEhp3.png

Να μαι και γι μεσημεριανή!!!

Κάθυ να ζήσετε! Καλοφωτισμενο και γερό το βαφτιστηρι!!!

Μαρουλινι καλωσόρισες!!! Ευτυχώς είναι οι συμφυσεις στη να κοιλιά γιατί στη μήτρα νομίζω δυσκολεύουν έως και κάνουν αδύνατη τη σύλληψη!

Σήμερα το μενού έχει κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο με μπόλικο κρεμμυδάκι!!!

Χθες ήμουν και μόνη και χαζό έβλεπα ένα θρίλερ λέω μπύρα θα είναι αλλά δεν ήταν γατζωθηκα στα ταβάνια όλη νύχτα. Και αντί να το κλείσω καθησα να το δω ως το τέλος έτσι να βασανιστω! Να περάσει η βδομάδα να κατέβουμε Θεσσαλονίκη την άλλη να αρχίσω να μετρώ αντίστροφα τη β επιπεδου

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...