Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Ναι little star θέλω κρυοοο!!! Εγώ κορίτσια παρατήρησα κάτι τις τελευταιες μέρες Όταν ξαπλώνω αρχίζουν κάτι σαν χτυπηματακια κάτω από τον αφαλο...Τώρα αυτό τι είναι;;;λέτε ο μπεμπακος μου;;;;Η κανένα έντερο;;;

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Emmaki29 ο μπεμπακος σου ειναι σιγουρα...τυχερουλα και εγω θελω...συνηθως στην εγκυμοσυνη τα οργανα μας πιεζοντε και αλλαζουν θεση μην φανταστεις τραγικα πραγματα απλα το εντερο εχει κατεβει λιγο πιο κατω απο το κανονικο...στο ομφαλο ειδικα που νιωθεις εσυ ειναι σιγουρα το μωρακι σου...!!!

littlestar εγω παλι μαζι σου να μπει γρηγορα ο χειμωνας δεν αντεχω αλλη ζεστη και στην κατασταση μας ειναι 3 φορες χειροτερα τα πραγματα...

Και εγω αυτο ξερω οτι το δευτερο το καταλαβαινεις πιο ευκολα, ολοι με ρωτανε αμα το εχω νιωσει και αναροτιουντε τι γινετε...μαλλον μου βγηκε τεμπελικο, καλοπερναει εκει μεσα!!!

Σημερα ειχα αρνακι (του παππου ολοφρεσκο) με πατατουλες, σαλατουλα και φετουλα...και για γλυκακι μια κρεμα γιωτης σοκολατα..!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Σήμερα ο άντρας μου έχει πάλι υπηρεσία οπότε το συσσίτιο έχει κολοκυθάκια γεμιστά της γιαγιάς του! Πάλι καλά που είναι και αυτή εδώ. Πήγα και γεια έναν καφέ ευτυχώς η ζέστη ήταν τόσο όσο με ένα αεράκι μούρλια!!! Καλά νομίζω και γι έχω κέντρο αναφοράς τη β επιπέδου αντί να περάσει αυτή η βδομάδα να έρθει η επόμενη να την κάνω να τελειώνει να σας δώσω τη σκυτάλη!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια τι καλαααα!!!!και τον ειχα βγαλει τεμπελακο τον καημενουλη μου!!!

Κουτσουνι κ βαλεντινα,εσεις πλησιαζεται στην β επιπεδου,θα τα δειτε τα νινακια ας τελεια σχηματισμενα!!!!αντε να παιρνουμε σειρα!!!!

wyEhp3.png

Kαλημέρα, κοριτσάκια μου!!!

Έχω ήδη ξυπνήσει και κάνω διάφορες δουλειές, το μάτι γαρίδα που θα δω τον μπεμπάκο μου!!! Είναι τέλεια τώρα το πρωί, ησυχία, δροσιά κι έχω πιάσει το μπίρι μπίρι με τον μπεμπούλη!

Εμμάκι, πόσο ωραία που τον άκουσες!!! Αυτός είναι! Στην αρχή μια φίλη μου έλεγε ότι άκουσε τη μπέμπα της σα να την ακουμπά απαλά από μέσα στο ύψος του αφαλού, τώρα της δίνει κάτι κλωτσιές κανονικότατες!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Κουτσουνι και αλλού υπάρχει διασκέδαση αλλά τον τόπο σου αλλιώς τον πονάς και περνάς καλά εκεί που έχεις φίλους σου από παλιά τους συγγενείς τα ξαδέρφια σου. Εγώ τυχαίνει να είμαι από Θεσσαλονίκη άρα για τη Θεσσαλονίκη θα πω. Αν ήμουν από το κωλοκοτρωνιτσι θα έλεγα για το κωλοκοτρωνιτσι.

εγω απαντησα με βαση το μηνυμα, τωρα απο που εισαι και τετοια που να το ξερω εγω...:D:D:D:D:D:D:D:D

Σιγουρα σαν τον τοπο σου δεν εχει, το ιδιο συμβαινει και σε μενα!!!

Καλη σου μερα...!!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Καλημερα κοριτσια μου, πως ειστε σημερα??Ξυπνησα κεφατη σημερα ξεκουραστηκα κοιμηθηκα καλα..!!!φαγαμε κατι ωραιοτατα σουβλακια το βραδυ ειχα παρα πολυ καιρο...το ευχαριστηθηκα!!!

Το νινι ακομα αφαντο...

Emmaki29 τσαμπα τον ελεγες τεμπελη, σου εστελνε μηνυματα ο γλυκουλης..!!!!

Πλησιαζει η β επιπεδου σημερα θα παρω τηλεφωνο να κλεισω ραντεβου επιτελους...αντε τωρα να ερθει η Τεταρτη, εγω μετραω και τις ωρες και μου φαινεται αιωνας...

balentina 02 ειμαστε οι μονες με τοση μεγαλη διαφορα απο τις αλλες κοπελιες, εσυ ποτε την εχεις την β επιπεδου??? Το φυλο του μωρου το εχεις δει???

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Καλημέρα μανουλες!! Καλή εβδομάδα με πολλά όμορφα νέα!! Κάθυ μου να ζήσει ή νύφη και γαμπρός με το καλο το αγοράκι σας πάντα αξία νονά !!

Λοιπόν εμείς ξεσηκωθηκαμε για τα καλά στο σπίτι από χθες βάψιμο αλλαγή διαρρυθμίσεις ο κακός χαμός γιατί εγώ δεν μπορώ να κάνω και πολλά και όλα αργούν πολύ έχω την πεθερά μου και τον άντρα μου τους λέω τι θέλω και τα κάνουν!! Σήμερα μου υποσχέθηκαν ότι θα τελειώσουμε!!

Επιτέλους να δούμε τα μπεμπακια μας jo έφτασε ή μέρα!! Εσυ το μεσημέρι θα πας οπότε θα διαβάσω νέα σου μέχρι να πάω στο δικό μου !! Έχω πολλές σουβλιες στο στήθος σαν να με τρυπανε καρφίτσες!!

Εμμακι τι ωραία που νιώθεις το Μπεμπέ σου!! Δηλαδή μπορεί και εμείς σε μια εβδομάδα με την jo να τα καταλαβαίνουμε!!

Κουτσουνι με το καλό να κλειαεις την αυχενική σου να μας πεις !! Τα σουβλάκια έκαναν δουλειά χαχαχα!!

Έχω αγωνία για σήμερα!! 6 μισή το ραντεβού ευτυχώς έχουμε δουλειές και θα περάσει γρήγορα ή μέρα!! Τώρα πάω να φάω λίγη μπουγάτσα με κρεμουλα !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια και απο εμενα ειμαι ολοκαινουργια στο φορουμ σασ......................ειμαι κ εγω μανουλα ιανουαριου και ανηπομωνω παρολο που ειναι το τεταρτο..........εχω μεγαλη αγωνια και φοβο.......για αυτο σασ διαωαζω και χαλαρωνω

Kαλημερα κοριτσια!!!!! Πως ειστε;;;;

Φουντουκι μου σε ευχαριστω... Περασαμε ωραια χθες.... Ηταν ολα ομορφα. Μονο που ο μικρος πλανταξε στο κλαμα.... Νυσταζε ο κακομοιρης... Ευχαριστω για τις ευχες σου... Με το καλο να δεις το νινακι σου να μας πεις νεα και φυλλο!!!!!!

Jo με το καλο και εσυ να δεις τον μπομπιρα ζωηρο κ κεφατο... Περιμενουμε νεα σας.

HmwTp3.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή βδομάδα να έχουμε. Μαρινουλι καλως ηρθες με το καλο να ερθει κ το τεταρτο παιδάκι σου ποια βδομαδα είσαι? Εγω ακομα να το ακουσω κατι χαλαρές κινήσεις αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρη ακομα.αν κ δευτερομανουλα μπααααα.βεβαια εχω κ τεραστια κοιλια που να νιωσω....

IEJ0p3.png lqkDp3.png

καλημερα κοριτσια και απο εμενα ειμαι ολοκαινουργια στο φορουμ σασ......................ειμαι κ εγω μανουλα ιανουαριου και ανηπομωνω παρολο που ειναι το τεταρτο..........εχω μεγαλη αγωνια και φοβο.......για αυτο σασ διαωαζω και χαλαρωνω

Καλως ηρθες να σου ζησουν ολα τα αγγελουδια σου και με το καλο και το τεταρτο...

Καλα λενε οτι σε ολα περνας την αγωνια οπως στο πρωτο...

Βαλε και εσυ ενα τικερακι να σε βλεπουμε....

Η Jo θα σε βαλει στον πινακακι μας, πες μας την ΠΗΤ σου και αμα εχεις δει φυλο...

Μακαρι ο θεος να μου χαρισει και μενα τοσα παιδακια..πραγματικα μπραβο σου!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Καλως ηρθες να σου ζησουν ολα τα αγγελουδια σου και με το καλο και το τεταρτο...

Καλα λενε οτι σε ολα περνας την αγωνια οπως στο πρωτο...

Βαλε και εσυ ενα τικερακι να σε βλεπουμε....

Η Jo θα σε βαλει στον πινακακι μας, πες μας την ΠΗΤ σου και αμα εχεις δει φυλο...

Μακαρι ο θεος να μου χαρισει και μενα τοσα παιδακια..πραγματικα μπραβο σου!!!

ειμαι στην 17 εβδομαδα και ειναι κοριτσι..........σασ ευχαριστω για το ενδιαφερων..........φοβαμαι πολυ γιατι ειναι τεταρτη καισαρικη........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...