Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου!

Βαλεντινα τι ωραια που θα ειναι τοσο κοντα τα παιδακια σας κ θα κανουν παρεουλα!

Γωγω υπομονη κ θα περασουν κ εγω ημουν χαλια αλλα ευτυχως μετα την 13η βδομαδα ηρεμησα.

Σημερα ποναει το κεφαλακι μου... κ απο φαγητο μπουρδες.κατι μπιφτεκακια θα φαω.

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Αχ αστεράκι μη μου λες για πονοκέφαλο σήμερα ο άντρας μου έχει οληηηηη μέρα!!! Ήταν να βγούμε πάει η έξοδος, αύριο έχει πάλι υπηρεσία!!! Πφφφφφφ θα σκάσω στο πηξημο.... Τι να γίνει!!! Με έχει πιάνει μια ατελείωτη όρεξη για βόλτες. Μετά τα Χριστούγεννα τα κεφάλια μέσα....!!! Τι να πω είμαι πολύ της βόλτας και εδώ πηζουμε αρκετά. Μόνο Θεσσαλονίκη περνάτε σούπερ!!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Αχ αστεράκι μη μου λες για πονοκέφαλο σήμερα ο άντρας μου έχει οληηηηη μέρα!!! Ήταν να βγούμε πάει η έξοδος, αύριο έχει πάλι υπηρεσία!!! Πφφφφφφ θα σκάσω στο πηξημο.... Τι να γίνει!!! Με έχει πιάνει μια ατελείωτη όρεξη για βόλτες. Μετά τα Χριστούγεννα τα κεφάλια μέσα....!!! Τι να πω είμαι πολύ της βόλτας και εδώ πηζουμε αρκετά. Μόνο Θεσσαλονίκη περνάτε σούπερ!!!

θα μπορουσες να παρεις μια φιλη σου αφου το ηθελες τοσο πολυ...τι να πουνε και οι αντρες μας που δουλευεουν με αυτη την ζεστη...εσεις καθεστε αραχτες...εγω δεν βαζω τον εαυτο που γιατι εχω ξεχασσει τι παει να πει αραλικι...

Πιστευω θα ειναι η καλυτερη περιοδος τα Χριστουγεννα και ας μην βγουμε καθολου εξω...αξιζει πιστευω τον κοπο...

Αμαν καλε με αυτη την Θεσσαλονικη σιγα πια...παντου υπαρχει διασκεδαση..!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Κουτσουνι και αλλού υπάρχει διασκέδαση αλλά τον τόπο σου αλλιώς τον πονάς και περνάς καλά εκεί που έχεις φίλους σου από παλιά τους συγγενείς τα ξαδέρφια σου. Εγώ τυχαίνει να είμαι από Θεσσαλονίκη άρα για τη Θεσσαλονίκη θα πω. Αν ήμουν από το κωλοκοτρωνιτσι θα έλεγα για το κωλοκοτρωνιτσι.

AoL1p3.png

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε????

Λιγες μερουλες ακομα να δω το μικρουλη μου...μετραω και τις ωρες και δεν περναει ο καιρος..!!!

Ακομα αφαντο το μικρουλη δεν το εχω νιωσει για τα καλα, βαριετε μου φαινεται για τα καλα..!!! :confused::confused:

Ο μικρος μου σταθηκε ορθιος για κανενα 2 λεπτο ξετρελαθηκα, αντε να περπατησει και αυτος να μην ειμαστε συνεχεια απο πισω του...

Σημερα δεν καθολου ορεξη νιωθω τοσο πολυ κουρασμενη, ποοολλα νευρα μιλαμε..!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Καλημέρα ζουζουνες!!! Επιτέλους κοιμήθηκα μήνα δροσιά χθες...Σήμερα βέβαια πάλι ζεστή κάνει...πρώτη φορά θέλω να έρθει γρήγορα ο χειμώνας...έχω και μια ατονία άλλο πράγμα, κάνω μια δουλειά και κουράζομαι..Τι μαγειρεύετε σήμερα; Εγώ κοτόπουλο με πατάτες...χθες ήρθε και μια φίλη μου από Θεσσαλονίκη και μου έφερε τσουρέκι με σοκολάτα από τον τερκενλη!!!απαπα κόλαση!!!

wyEhp3.png

Καλημέρα!

Κριμα που χασατε την βολτα σας κοριτσακι.δεν πειραζει την επομενη φορα!

Αχ κ εγω εμμα μου.ολοι γκρινιαζουν να μην τελειωσουν οι διακοπες κ εχω ανυπομονω να ερθει ο οκτωβρης να κανουμε την β επιπεδου.ο καθενας στην φαση που ειναι.

Μακαρονια με κιμα σημερα

Κουτσουνι κ λενε οτι το δευτερο να καταλαβαινεις πιο νωρις αλλα σας βγηκε τεμπελικο εσας,ε?

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...