Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Μια κρέπα για το φουντούκι εφτασεεεεεε!!!!

Κοριτσάρες μου ας μη σκεφτόμαστε αρνητικά!!!! Σε λίγο καιρό θα κρατάμε τα αγγελούδια μας!!! Ας ευχαριστηθουμε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μας

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια κρέπα για το φουντούκι εφτασεεεεεε!!!!

Κοριτσάρες μου ας μη σκεφτόμαστε αρνητικά!!!! Σε λίγο καιρό θα κρατάμε τα αγγελούδια μας!!! Ας ευχαριστηθουμε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μας

Μπράβο emmaki που δεν βαριέσαι και φτιαχνεις λιχουδιές !! Δεν πρέπει να είμαστε αρνητικές όλα θετικά και όλα θα πάνε μια χαρα!! :mrgreen:

Tbinp3.pngNttep2.png

Να φάτε και για μένα γλυκά που τα απεχθάνομαι σε αυτή τη φάση!!! Κορίτσια μένω έγκυος μετά από 1.5 μήνα μένει η κολλητή μου και τώρα είναι 8 εβδομάδων η άλλη μου κολλητή!!!!! Τις απείλησε ότι αν κάνουν κορίτσια ο δικός μου θα τις τράβα τα μαλλιά ώστε να κάνουν αγόρια για να κάνουν παρέα!!!! Χαχαχχα έχω λαλήσει η αγορομανα, μόνο την νύφη δε βρήκα ακόμα!!!!

AoL1p3.png

Να φάτε και για μένα γλυκά που τα απεχθάνομαι σε αυτή τη φάση!!! Κορίτσια μένω έγκυος μετά από 1.5 μήνα μένει η κολλητή μου και τώρα είναι 8 εβδομάδων η άλλη μου κολλητή!!!!! Τις απείλησε ότι αν κάνουν κορίτσια ο δικός μου θα τις τράβα τα μαλλιά ώστε να κάνουν αγόρια για να κάνουν παρέα!!!! Χαχαχχα έχω λαλήσει η αγορομανα, μόνο την νύφη δε βρήκα ακόμα!!!!

Μεγαλώνει και ή παρεουλα του μπέμπη σου Βαλεντίνα μου μια χαρά !! Ε κάποια θα έχει κοριτσάκι δεν μπορεί όλο για αγοράκια θα ακουμε φετος?

Εμένα τώρα δεν ξέρω με χάλασε το τζατζίκι ή ο γύρος ή τα δαμάσκηνα που τα έφαγα με την φλούδα έχω μια αναστάτωση στο έντερο με ενοχλεί :|

Tbinp3.pngNttep2.png

Μεγαλώνει και ή παρεουλα του μπέμπη σου Βαλεντίνα μου μια χαρά !! Ε κάποια θα έχει κοριτσάκι δεν μπορεί όλο για αγοράκια θα ακουμε φετος?

Εμένα τώρα δεν ξέρω με χάλασε το τζατζίκι ή ο γύρος ή τα δαμάσκηνα που τα έφαγα με την φλούδα έχω μια αναστάτωση στο έντερο με ενοχλεί :|

Εγώ από το μεσημέρι τώρα έφαγα κορν φλειξ. Κοιμηθηκαμε με μπαλκονοπορτα ανοιχτή και χθες είχε κρύο. Και γι το έντερο το νιώθω ερεθισμενο χαλια

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια τι κανετε????

Ολο κατι φτιαχντετε εδω μεσα ουφ θα κανω και εγω κρεπες σημερα αντε..!!!

Παω λαικη με τους αντρες μου, να χαζεψουμε και να παρω και κανενα λαχανικο, ψαχνω μπαμιες φτηνες να βαλω στην καταψυξη και φασολακια...

θελω να κλεισω ραντεβου για β επιπεδου στις 26/8 ελπιζω να υπαρχει κενο...

Φευγω τα λεμε φιλακια σε ολες!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Kοριτσάκια μου, καλημέρα!!!

Χθες ωραία περάσατε με τις κρέπες και τα τζατζίκια!!! Εγώ πάω τώρα να φτιάξω scrambled eggs με φιλαδέλφεια και φρυγανισμένο ψωμί για πρωινό, γιατί χρειάζομαι κάτι ενισχυμένο!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα κορίτσια !! Και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε !! Άντε να περάσει!!

Τελικά ο γύρος με εκδικήθηκε δεν κοίμηθηκα καθόλου πονουσε το έντερο μου πολύ γουργουριζε και αντανακλούσε στην κοιλιά ευτυχώς σηκωθηκα έκανα ένα χαμομήλι με μελακι και δύο φρυγανιες και ηρεμησα κοίμηθηκα κανένα δυοωρο!! Το καημενο το νινακι μου το ταραξα θα κοιμηθώ το μεσημερακι καλά!! Τώρα έφαγα ένα απλό τοστακι γιατί δεν θέλω να επιβαρυνω άλλο το έντερο μου και το μεσημέρι μακαρονακια !!

Jo μου αρέσουν πολύ τα αυγά έτσι πάνω στο ψωμί το φρυγανισμενο!!

Κουτσουνι έφτασε και ο καιρός για την β επιπέδου!! Καλά ψώνια με τα αγόρια σου!!

Όλο το βράδυ έβρεξε παρά πολύ και τώρα παλι έτοιμος είναι έχει και αεράκι δροσίσει για τα καλά!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερες!!!Καλό σ/κ να έχουμε!!! Και εγώ έχω το έντερο μου τις τελευταίες μέρες αλλά επειδή δεν έχω Καλή σχέση με την τουαλέτα..ολο για δροσιά ακούω και σε μας τίποτα...θα κάνω παράπονα στον καιρό!!! :-) :-)

Εγώ σήμερα μοσχάρι με ρύζι..

wyEhp3.png

Καλημερες!!!Καλό σ/κ να έχουμε!!! Και εγώ έχω το έντερο μου τις τελευταίες μέρες αλλά επειδή δεν έχω Καλή σχέση με την τουαλέτα..ολο για δροσιά ακούω και σε μας τίποτα...θα κάνω παράπονα στον καιρό!!! :-) :-)

Εγώ σήμερα μοσχάρι με ρύζι..

Και εγώ δεν έχω καλή σχέση με την τουαλέτα αλλά δεν με πονουσε έτσι χθες με χαλασε ο γύρος σίγουρα μου έκατσε βαρύς έφαγα και γρήγορα και χαλαστηκα!! Κάνε τα παράπονα σου :cool:

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλες και εγκύους! !!! Είμαι η Γωγω κ έχω πητ 15/3/2016

Έχω μια κορούλα κοντά 3 ετών. Σας διάβαζα μέρες κ μου δίνατε κουράγιο και σας ευχαριστώ. Δεν έχω καλή εγκυμοσύνη όλη μέρα ναυτιες κ όρεξη μηδέν.

Εχω 2 μερες που τρωω αφθονα φρουτα, οτι βρω μπροστα μου..εχθες εκει που καθομουν με επιασε ενας σφακτης στο εντερο επιτελους και σημερα καλα τα παω... πως και πως περιμενα αυτες τις μερες!!! :tongue::tongue::tongue:

Ξινη μου βγηκε η βολτα με ποναγε η μεση μου, δεν μπορουσα να περπατησω, με ποναγαν τα γονατα μου και η πατουσες μου ειχαν παρει φωτια για πολυ πονο μιλαμε..στα καλα καθουμενα ενιωσα σαν ρευμα..!!! :shock::shock::shock:

Ολα πολυ ακριβα στην λαικη, τι πραγμα ειναι αυτο δεν πεφτουν οι τιμες με τιποτα...

Παλι καλα εχω φαγητο απο χθες και δεν θα μαγειρεψω, μουσακα νηστισιμο παρα πολυ ωραιος πρωτη φορα εφτιαξα και τρελαθηκα, αποφευγω το μοσχαρι με ενοχλει πολυ, και εβαλα μελιτζανες ασπρες αλλη ρατσα πολυ ελαφριες ουτε με πηραξαν μια χαρα...σουπερ βγηκε αλλα θα σκεφτω να το ξανακανω πολυ μπελας!!!

Κατεβασα χειμωνιατικα του γιου μου να ειναι ετοιμα στην ντουλαπα, νωρις μεν αλλα μετα δεν ξερω ποσες αντοχες θα εχω...

Εχω και ενα υπερδιπλο καινουργιο κρεβατι και κοιταω να το διωξω να κανω το δωματιο αποθηκευτικο χωρο και να παω τον υπολογιστη εκει γιατι δεν τον βλεπω καλα...Να μαζευοντε ολα σιγα σιγα για τον χειμωνα!!!

Χθες εδω εριξε μια βροχη το ευχαρηστηθηκα, δροσισε για λιγο...μου φαινεται θα εχουμε βαρη χειμωνα!!!

Και επιτελους πηγα 20 εβδομαδες τι καλα!!!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Έχω μια κορούλα κοντά 3 ετών. Σας διάβαζα μέρες κ μου δίνατε κουράγιο και σας ευχαριστώ. Δεν έχω καλή εγκυμοσύνη όλη μέρα ναυτιες κ όρεξη μηδέν.

Γωγώ, καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου! Είσαι ευπρόσδεκτη να μπαίνεις να τα λέμε, αλλά να ξέρεις έχει και θέμα με μανούλες Μαρτίου να μπαίνεις κι εκεί που είναι κοπέλες στο μήνα σου! Υπομονή με τις ναυτίες, εύχομαι να σου περάσουν στο β΄ τρίμηνο!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Εχω 2 μερες που τρωω αφθονα φρουτα, οτι βρω μπροστα μου..εχθες εκει που καθομουν με επιασε ενας σφακτης στο εντερο επιτελους και σημερα καλα τα παω... πως και πως περιμενα αυτες τις μερες!!! :tongue::tongue::tongue:

Ξινη μου βγηκε η βολτα με ποναγε η μεση μου, δεν μπορουσα να περπατησω, με ποναγαν τα γονατα μου και η πατουσες μου ειχαν παρει φωτια για πολυ πονο μιλαμε..στα καλα καθουμενα ενιωσα σαν ρευμα..!!! :shock::shock::shock:

Ολα πολυ ακριβα στην λαικη, τι πραγμα ειναι αυτο δεν πεφτουν οι τιμες με τιποτα...

Παλι καλα εχω φαγητο απο χθες και δεν θα μαγειρεψω, μουσακα νηστισιμο παρα πολυ ωραιος πρωτη φορα εφτιαξα και τρελαθηκα, αποφευγω το μοσχαρι με ενοχλει πολυ, και εβαλα μελιτζανες ασπρες αλλη ρατσα πολυ ελαφριες ουτε με πηραξαν μια χαρα...σουπερ βγηκε αλλα θα σκεφτω να το ξανακανω πολυ μπελας!!!

Κατεβασα χειμωνιατικα του γιου μου να ειναι ετοιμα στην ντουλαπα, νωρις μεν αλλα μετα δεν ξερω ποσες αντοχες θα εχω...

Εχω και ενα υπερδιπλο καινουργιο κρεβατι και κοιταω να το διωξω να κανω το δωματιο αποθηκευτικο χωρο και να παω τον υπολογιστη εκει γιατι δεν τον βλεπω καλα...Να μαζευοντε ολα σιγα σιγα για τον χειμωνα!!!

Χθες εδω εριξε μια βροχη το ευχαρηστηθηκα, δροσισε για λιγο...μου φαινεται θα εχουμε βαρη χειμωνα!!!

Και επιτελους πηγα 20 εβδομαδες τι καλα!!!!!

Κουτσουνακι μου άσε όλα πολύ ακριβά!! Έστειλα τον άντρα μου στο σούπερ μάρκετ και μετά για μπογιές για πλάκα εξαφανίζονται τα ευρουλακια θα καθαρίσουμε το σπίτι και θα βαψουμε και εμείς για τον χειμώνα ετοιμαζομαστε!! Παραγγειλαμε και πελλετ για την θέρμανση τώρα που είναι πιο φθηνό γιατί μέσα στον χειμώνα ανεβαίνει πολύ και σιγα σιγά μπαίνουμε σε σειρά και περιμένουμε το παιδάκι μας !! ΑΧ πόση ευτυχία θα μας χαρίσει αυτό το πλάσματακι!!

Τυχερουλα έφτασε στις 20 εβδομάδες όλο και κοντοζυγωνεις!! Ετοιμασίες και την προίκα για το ζουζουνακι σου μια χαρά!!

Να ξεκουραζεσαι και λίγο μην εξαντλεις τον εαυτό σου!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Γωγώ με το καλό το δεύτερο παιδάκι σου εύχομαι να ξεμπερδεψεις με τις ναυτίες και να αρχίσεις να απολαμβανεις περισσοτερο την εγκυμοσύνη σου!! Να μπαίνεις να τα λέμε είσαι κ εσύ έμπειρη μανούλα :tongue:

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...