Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντε ενα σκ εμεινε κ θα το δεις το νινι σου!!!αληθεια ξερεις το φυλλο;

Όχι δεν ξέρουμε στην αυχενική δεν φάνηκε ελπίζω την Δεύτερα να μας δείξει :tongue: εσύ στην αυχενική το εμαθες το φύλο? Άντε να περάσει το σκ!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Ναι στην αυχενικη ηταν πεντακαθαρο,βαρβατος αντρας χαχα και μου το επιβεβαιωσε κ ο γυναικολογος μου προχθες...θα κανω μια προβλεψη για σενα..πιστευω οτι θα ερθεις στο κλαμπ της αγορομανας!!

wyEhp3.png

Ναι στην αυχενικη ηταν πεντακαθαρο,βαρβατος αντρας χαχα και μου το επιβεβαιωσε κ ο γυναικολογος μου προχθες...θα κανω μια προβλεψη για σενα..πιστευω οτι θα ερθεις στο κλαμπ της αγορομανας!!

Και εγώ έτσι πιστεύω ότι θα έχω αγοράκι αν και όλοι και ειδικά ο άντρας μου επιμένει ότι είναι κοριτσάκι!! Άντε να δούμε!! Περιμένω να περάσει ή ώρα να πάρουμε σουβλάκια :cool:

Μόνοι εμένα δεν μου είπε στην αυχενική τίποτα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

φουντουκακι σιγουρα νωριτερα. αν ολα πανε καλα τελος ιανουαριου.

εγω ηπια ενα χυμο πορτοκαλι κ πολυ με χαλασε...το βραδυ ψαρακι γιατι εχω ταραξει τα κοντοσουβλια,παλι εφαγα χθες κ πρεπει να μαζευτω!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Διαφημίσεις

φουντουκακι σιγουρα νωριτερα. αν ολα πανε καλα τελος ιανουαριου.

εγω ηπια ενα χυμο πορτοκαλι κ πολυ με χαλασε...το βραδυ ψαρακι γιατι εχω ταραξει τα κοντοσουβλια,παλι εφαγα χθες κ πρεπει να μαζευτω!

Μην πινεις χυμό και ειδικά φυσικό με άδειο στομάχι γιατί είναι πολύ όξινος εγώ πάντα μετά το πρωινό τον πινω με γεμάτο στομάχι!! Κολλήσεις με τα κοντοσουβλια τα ταραξες φάε ψαράκι το βράδυ :tongue: πάντως αφού σταμάτησαν οι ανακατοσουρες μια χαρά μπορείς να τρως τώρα!! Ναι ξέρω ότι τα δυδιμακια μετά την 36 εβδομάδα μπορούν να γεννηθούν !! Πω πω σε φαντάζομαι κοιλιτσα τεράστια θα εχεις τον χειμώνα !! Πάντως σου αξίζει το καλύτερο γιατί ταλαιπωρηθηκατε οπότε τώρα θα ανταμοιφθητε δίπλα!! Πάντως πολλά λεφτά μας φύγανε με τις διαδικασίες εμάς φαντάζομαι εσάς με 5 εξωσωματικές!!

Tbinp3.pngNttep2.png

γεια κοριτσαρες μου!

καθυ με το καλο ο γαμος σας!!!

φουντουκακι κ τζο λιγο εμεινε να δειτε τα κουκλια σας, αντε αλλες 2 μερουλες!

τανιου το ποσο χαιρομαι με τα μηνυματα σου....τι μια λες για παρενεργειες προγεστερονης τωρα για τα διδυμα στον 4ο, ανοιγει η καρδια μου βρε παιδι μου...

εμεις δεν θα παρουμε τιποτα.θα μας τα δωσουν ολα αλλα κ να μην μας τα εδιναν θα τα επαιρνα τελευταια στιγμη.μονο διπλο καροτσι θα παρουμε οποτε λεω να παρουμε ενα ακριβο αλλα οταν μεγαλωσουν λιγο.δεν νομιζω μεσα στο καταχειμωνο να βγαζω βολτα τα ποντικακια μας!

Αστερακι εσύ ακούς τον γιατρό σ εμένα δεν ήταν γιατρός μου αυτός στο ιπποκρατειο που πήγα και μου έγραψε τα φάρμακα σαν καραμέλες και δεν τα πήρα και τα διδυμακια που γεννήθηκαν είναι σε θερμοκιτιδα δεν έχει σχέση με την δική σου εγκυμοσυνη και εάν σε ενοχλώ να μην γράφω τπτ ξανά εδώ μέσα...

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Αστα φουντουκακι...1 λαπαροσκοπιση, 3 υστεροσκοπισεις,5 προσπαθειες κ δεν υπαρχει οτε μια εξεταση που δρν εχουμε κανει.....δεν λεω τιποτα αλλο.

Συνηθως κανω μπανανα ροδάκινο κ λιγο πορτοκαλι.σημερα δεν ξερω πως μου ηρθε μονο πορτοκαλι

Εγω λεω κοριτσι αλλα γενικα ολο εξω πεφτω....Χιχι

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Διαφημίσεις

Ολες οι κοπελες που εχουν κανει εξωσωματικη εχουν παρει τονους προγεστερονης κ το αγχος καθε κοπελας με διδυμα ειναι να μην βγουν πρόωρα.

Κ φυσικα ο καθενας εχει δικαιωμα να γραφει οτι θελει, αλιμονο αν κανουμε λογοκρισία εδω μεσα.

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Ολες οι κοπελες που εχουν κανει εξωσωματικη εχουν παρει τονους προγεστερονης κ το αγχος καθε κοπελας με διδυμα ειναι να μην βγουν πρόωρα.

Κ φυσικα ο καθενας εχει δικαιωμα να γραφει οτι θελει, αλιμονο αν κανουμε λογοκρισία εδω μεσα.

Και εμείς 1 σπερματεγχυση 1 υστεροσκοπηση 2 εξωσωματικές μας τα φαγανε όλα χαχαχαχαχαχα αλλά αξιζε ο κόπος!! Πολλά φάρμακα παρά πολλά!! Σε νιωθω απόλυτα!! Ο σκέτος πορτοκαλί είναι πολύ δυνατός χυμός για το στομάχι !!

Κορίτσια μου εδώ κάνουμε παρεουλα και ανταλασουμε ανησυχίες απόψεις και ανεβάζουμε την ψυχολογία μας εννοείται ότι κάθε κοπέλα ακούει τον γιατρό της και εμείς εδώ να μοιραζομαστε τις χαρές μας!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Ψήνω λουκανικοπιτακια και φτιάχνω και κρέπες πιο κορίτσι θέλει;;;;

Εγωωωωωωωω χαχαχαχαχαχα έφαγα μόλις πίτα γύρο με μπόλικο τζατζίκι αλλά θα έτρωγα κ αλλά ειδικά κρεπα!! Μιαμ:tongue:

Tbinp3.pngNttep2.png

Και γι πήρα πολύ ποργεστερονη και ας μην ήμουν από εξωσωματική. Όταν χρειάζεται φυσικά και θα πάρεις φάρμακα και η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εγώ είχα την κουμπάρα μου τις 12 πρώτες βδομάδες μου είχε διαλύσει άθελά της την ψυχολογία!!! Μέχρι και ότι κάποια τεντωθηκε και απέβαλε μου είχε πει. Από υπερπροστασια τα έλεγε αλλά εμένα με επηρρεαζαν άσχημα δυστυχώς

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...