Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Χελλοου νταρλιγκς !!!Σημερα εχει υπηρεσια ο αντρας μου θα ερθει αυριοπρωι και το χω ριξει στο σορολοπ.Το πρωι πηγα για καφε και τωρα παρηγγειλα 2 πιτογυρα να φαω....βαριεμαι να μαγειρευω...

εμενα πειτε με πρτοληπτικη αλλα θα αρχισω να κοιταω (για οτι δεν παρω απο την αδερφη του αντρα μουκαι την κουμπαρα μου)μολις μπω στον 7ο.

Καθυ με το καλο !!!!!!!!ολα ευχομαι να πανε σουπερ!! Τελικα ΠΗΤ ως 10 Γεναρη μου εδωσε αλλα λογω καισαρικης ειπε για τελικη Δεκεμβρη.Βεβαια αν ολα πανε καλα λεω να γεννησω αρχες του νειυ χρονου μη φορτωθει τσαμπα τη χρονια!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στην αυχενικη ηταν 165 τωρα που το ξαναμετρησαμε το φασολακι ηταν 145..τωρα μου ειπε οτι το φυσιολογικο ειναι απο 120 εως 160

Όσο μεγαλώνουν πέφτουν οι παλμοί τους δεν είναι όπως την αρχή!! Άντε να δούμε στον υπέρηχο την Δεύτερα θα του πω να με αφήσει στο μηχάνημα κανένα εικοσαλεπτο να το χορτασω χαχαχα :tongue: ή τρελή ή μάνα!! Θέλω να έρθει ή ώρα να το ζουλιξω τα μπουτακια και να βάζω την μύτη μου σ αυτό το μοσχομυριστο δερματακι!! Μόλις έμαθα από μια γειτόνισσα και φίλη ότι έχει κοριτσάκι αυτή γεννάει τον Δεκέμβριο και ενώ στην αυχενική της είπαν μάλλον αγόρι τώρα στη β επιπέδου έχει κορίτσι χαχαχα το γύρισε το μωρό!! :P

Tbinp3.pngNttep2.png

Χελλοου νταρλιγκς !!!Σημερα εχει υπηρεσια ο αντρας μου θα ερθει αυριοπρωι και το χω ριξει στο σορολοπ.Το πρωι πηγα για καφε και τωρα παρηγγειλα 2 πιτογυρα να φαω....βαριεμαι να μαγειρευω...

εμενα πειτε με πρτοληπτικη αλλα θα αρχισω να κοιταω (για οτι δεν παρω απο την αδερφη του αντρα μουκαι την κουμπαρα μου)μολις μπω στον 7ο.

Καθυ με το καλο !!!!!!!!ολα ευχομαι να πανε σουπερ!! Τελικα ΠΗΤ ως 10 Γεναρη μου εδωσε αλλα λογω καισαρικης ειπε για τελικη Δεκεμβρη.Βεβαια αν ολα πανε καλα λεω να γεννησω αρχες του νειυ χρονου μη φορτωθει τσαμπα τη χρονια!!

Γεια σου Βαλεντίνα με τα πιτογυρα σου καλά έκανες και πηγές για καφεδακι τι να κατσεις να κανείς σπίτι!! Αχ το βράδυ θα το χτυπησω κ εγώ το σαντουιτσακι μου και θα κοπανισω και τζατζίκι μέσα :-D κ εγώ τον Ιανουάριο θα αρχίσω να ψωνιζω που θα ξεκινήσουν οι εκπτώσεις τα έχω μελετήσει όλα θα κάνω την έρευνα αγοράς και αρχές Ιανουαρίου θα αρχίσω να τα παίρνω!

Tbinp3.pngNttep2.png

Σουβλακια αυτα ειναι και εμεις απο αυτα φαγαμε χθες..!!!

Και εγω στο πρωτο τον 8ο κοιταξα και πηρα γιατι λεγανε ειναι γρουσουζια και τετοια, βλακειες..απο τωρα γιατι ειναι και δυσκολα εχω ηδη ενα μωρο και δεν γινετε στο τελος ολα ειναι πολλα τα εξοδα..

Ειμαστε σε εβδομαδες οι πιο μεγαλες εδω μεσα απο τι εχω κοιταξει, με περνας ακριβως μια μερα...ΠΗΤ μου 9/1 αλλα και εγω λογο καισαρικης μεσα με τελη Δεκεμβρη...

Αυτο για την χρονια μου το ειπαν και μενα, και οταν φτασει ο καιρος να του το πω του γιατρου αμα γινετε για αρχες του χρονου, το ελπιζω προσεχω κιολας για να εχω...γιατι η πρωτη μου γεννα πηγε στον βροντο...

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Πιπιλα διάβασα ότι αν θηλασεις δεν πρέπει να του δώσεις στην αρχή γιατί δεν θα πιάνει την θηλή μετα!! Από τον 2 με 3 μήνα μπορείς να του δώσεις που θα έχει συνηθίσει να θηλάζει!!

Το βραδινό και εγώ το περιμένω πως και πως!! :D θα ψαξω ναι και θα τα βρω και στο ίντερνετ!!

Γειά σας,

Εμένα και τα δύο πήραν την πιπίλα απο την δευτερη μέρα που γενηθηκαν και δεν υπήρχε κανένα τετοιο πρόβλημα. Βρίκα την υγεία μου με τις πιπίλες, βοηθάνε στο ύπνο και ηρεμούν το μωρό. Εγω είμαι πολυ ευχαριστημένη

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Διαφημίσεις

Ναι ειναι πολυ ομορφο!!!ευχαριστω για τον κοπο!!!ναι ρε συ περιεργο

Τη δευτερα που πηγα στον γιατρο μου λεεινειμαστε ακριβως 16συν μια μερα

Kανένας κόπος, κοπέλα μου! Μ' αρέσει πολύ αυτός ο μπεμπάκος και σου τον έβαλα κι εσένα!

Ξερεις τι ομως..η εμβρυολογος που εκανα την αυχενικη μου βγαζει πητ 1\02 ενω ο γυναικολογος 5\02 ισως βαση αυτου να μετραω κ εγω...τεσπα πεντε πανω πεντε κατω...χαχαχαχα

Α, ναι, εγώ πάω με βάση του εμβρυολόγου την ΠΗΤ (που όμως είναι ίδια με του γιατρού μου!), δηλ. με βάση την τελευταία μέτρηση το πάω.

Εγω 18&6;;;;; Σαν χθες θυμαμαι που ημουν 5&3.... Πως περναει ο καιρος....

Κάθυ μου, με το καλό ο γάμος σας και καλοφώτιστο το βαφτιστήρι σας!!! Πόλλές χαρές αυτές οι μέρες!!!

Πήρα και το βιο όιλ, το έβαλα σήμερα πρώτη φορά, μυρίζει υπέροχα!

Jo σπαστο καροτσι εχω και ειναι πολυ βολικο σιγουρα χρειαζετε...ειδικα οταν το μωρακι εχει αρχισει και καθετε στον ποπο του...

Μου ειχαν δωσει ενα καροτσι 3 σε 1, αλλα το καροτσι ειχε καποια θεματακια και το εχω για να βαλω πανω το πορτ μπεμπε και θα το τοποθετησω στο δωματιο μας για να εχω το μωρο στην αρχη...

καθισματακια εχω 2 για μικρο και πιο μεγαλο να να προσεξετε αυτα πανε με τα κιλα...

κανενα φορμακι θελω χρειαζοντε αρκετα σε καθε νουμερο...εγω στον γιο μου 3 σε καθε νουμερο μια ξερναγε μια χεζοταν δεν προλαβαινα να πλενω...

Ενδοεποικινωνια θελω επισης, και ενα υγραντηρα, αυτα προς το παρον εχω σκεφτει..

Κουτσούνι, ναι, αυτό λέω κι εγώ, το σπαστό θα με βολέψει, τα άλλα είναι πανάκριβα και δεν αξίζει να τα χρυσοπληρώνουμε 800 ευρώ! Αν δεις είναι όλα βαριά, πάνω από 10 κ., ενώ το σπαστό είναι κάτω από 7 και το βάζεις-βγάζεις εύκολα στο αυτοκίνητο. Τα καθισματάκια πιστεύω τα αξίζουν τα λεφτά τους να είναι καλά και ασφαλή!

Jo έχω πάθει στερητικό σύνδρομο έχω ένα μήνα να το δω ΑΧ δεν μας δίνουν και καμία κλωτσιά να ησυχαζουμε!! Το άλλο ραντεβού μου το έχει σε τρεις εβδομάδες όχι τέσσερις !! Ευτυχώς θα έχουμε δουλειές στο σπίτι το σαββατοκύριακο θα κάνουμε άλλη διαρυθμισει από τώρα θα ανοιξουμε χώρο για τα παιδικά μας!! Είμαστε φουλ ανυπομονοι χαχαχα πιο πολύ εγώ ο άντρας μου είναι πολύ κουλ!! Πως λες να είναι τα μωρακια μας Δευτερά?

Το μεσημέρι έχουμε σούπα μοσχαράκι με πατατουλες και λαχανικά αλλά το βραδυυυυυυ πίτα σουβλάκι με τζατζίκι!!

Φουντούκι μου, αααχ, πώς θα είναι, δεν ξέρω!!! Ελπίζω καλά και διπλάσια τα νινάκια μας!!! Κάνουμε τόσο καλή δουλειά με το φαγητό, ελπίζω να 'χει αποδώσει :mrgreen: Δε φαντάζομαι τώρα που θα φύγω διακοπές να το ρίξετε στα υγιεινά, ε!!!!

Θα 'θελα κι εγώ να περιμένω τις εκπτώσεις, αλλά Ιανουάριο μου φαίνεται πολύ μακριά και συνήθως ξεκινούν και μέσα Ιανουαρίου, φοβάμαι μη γεννήσω και δεν έχω τίποτα.

Για την πιπίλα που λέτε, εγώ τρία πράγματα δεν αγοράζω από πριν: ξένο γάλα, πιπίλα και μπιμπερό! Πιπίλα δεν έχω σκοπό να δώσω γιατί μετά δεν κόβεται με τίποτα και σε πολλά μωρά εμποδίζει το θηλασμό και τα άλλα δύο στο σεμινάριο μας είπαν απαγορεύονται αν θες να θηλάσεις. Άσε που αν θες τα αγοράζεις μετά! Οπότε ποιος ο λόγος;

Εν τω μεταξύ, εδώ έχει συννεφιά και αέρα, τέλειος καιρός, κι εγώ ετοιμάζομαι να πάω για καφεδάκι με την κολλητή μου που είναι πια 9 μηνών έγκυος!!! Έχει να πέσει πολλή ανάλυση!!!

vLmAp2.png FMoxp2.png

γεια κοριτσαρες μου!

καθυ με το καλο ο γαμος σας!!!

φουντουκακι κ τζο λιγο εμεινε να δειτε τα κουκλια σας, αντε αλλες 2 μερουλες!

τανιου το ποσο χαιρομαι με τα μηνυματα σου....τι μια λες για παρενεργειες προγεστερονης τωρα για τα διδυμα στον 4ο, ανοιγει η καρδια μου βρε παιδι μου...

εμεις δεν θα παρουμε τιποτα.θα μας τα δωσουν ολα αλλα κ να μην μας τα εδιναν θα τα επαιρνα τελευταια στιγμη.μονο διπλο καροτσι θα παρουμε οποτε λεω να παρουμε ενα ακριβο αλλα οταν μεγαλωσουν λιγο.δεν νομιζω μεσα στο καταχειμωνο να βγαζω βολτα τα ποντικακια μας!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις ευχες σας!!!! Να 'στε καλα και με το καλο τα νινακια μας!!!! Κι εγω κατα τον Νοεμβρη λεω να παω να τα κλεισω η και να τα παρω. Αλλα πρωτα θελω να παω να κανω ερευνα αγορας σε 2 3 μαγαζια που εχω σταμπαρει....

HmwTp3.png

Και εδώ σήμερα πολύ δροσια!! Αχ όντως τα ταιζουμε τα καλύτερα πρέπει να έχουν μεγαλώσει!! Αν ξερεις και έχεις σταμπαρει τι θέλεις δεν θέλει και πολύ να τα αγοράσεις και μιλάω για τα χοντρά την προίκα και τα ρουχαλακια σεντονακια και αλλά τέτοια από νωρίς τα πιο πολλά θα τα πάρουμε να τα πλυνουμε και όταν έρθει ή ώρα να τα στρωσουμε!! Τώρα πλακωσα το οικογενειακό παγωτό και αναζωογονηθηκα!! Για την πιπιλα σύμφωνο και εγώ αλλά ένα μπιμπερο θα το έχω γιατί μπορεί να χρειαστεί να κάνω καμία άντληση με το θηλαστρο !! Θέλω να πάρω ένα ηλεκτρονικο θηλαστρο οπωσδήποτε πιστεύω θα μου χρειαστεί!!

Αστερακι μου άρεσαν τα ποντικακια σου!! Ναι ή αλήθεια είναι ότι μέσα στο χειμωνα δεν θα τα βγάλουμε βόλτα οπότε μπορείς να το πάρεις και πιο μετα!! Ο γιατρός σου ποτέ σου είπε ότι μπορεί να γεννήσεις και νωριτερα?

Tbinp3.pngNttep2.png

Κοριτσαρες μολις εφτιαξα καφεδακι και εκατσα στο μπαλκονι...δε εει να δροσισει εδω στη λαρισα,ακουω μερικες απο σας που λετε οτι δροσισε κ ζηλευω...τη δευτερα θα παρω τηλ ια να κλεισω ραντεβου για β επιπεδου,ενα μηνα πριν μου ειπε η εμβρυολογος.αντε να φτασει κ αυτο..τετοια ανυπομονυσια μ εχει πιασει

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μολις εφτιαξα καφεδακι και εκατσα στο μπαλκονι...δε εει να δροσισει εδω στη λαρισα,ακουω μερικες απο σας που λετε οτι δροσισε κ ζηλευω...τη δευτερα θα παρω τηλ ια να κλεισω ραντεβου για β επιπεδου,ενα μηνα πριν μου ειπε η εμβρυολογος.αντε να φτασει κ αυτο..τετοια ανυπομονυσια μ εχει πιασει

Ποτέ θα κλειαεις ραντεβού ?? Κ εγώ πολύ ανυπόμονη είμαι και νομίζω ότι έχουμε δίκιο!! Δεν δροσίσει καθόλου εκεί? Εδώ σήμερα έχει αεράκι και κάτι μαυριλες μαζεύει πάλι για βροχή το παει:D

Tbinp3.pngNttep2.png

Fountouki μου,λογικα θα με βαλει απο 24 εως 6 οκτωβριου..τοτε ειναι που θα το δω ολοκληρωμενο το φασολακι μου...

Γιατί τόσο αργά ?? Αυτή ή εξεταση γίνετε 20 με 24 εβδομάδα ή καλύτερη εβδομάδα είναι 21 με 22 εβδομάδα εγώ που έχω ΠΗΤ 7 /2 θα την κάνω 2 Οκτωβρίου :roll:

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...