Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

4,5 μηνων????ποπο να πανε ολα καλα για τα μωρακια!!!!τανιου ωραιοτατο το καροτσι

Λέω στον δικο μου μην σου μπαίνουν ιδεες σαν χαζή κάθομαι του μιλάω όλη μέρα τον περιμένω πως και πως να έρθει... Το καροτσακι ο μπαμπάς του θα το χειρίζεται σαν οδηγός στην φορμουλα1 θα νιώθει αυτό το καλάθι που έχει μέσα βολεύει δλδ πας σαλόνι περνεις μαζί το μωρό πας κουζίνα μαζί το μωρό έχω και ένα chicco μαρσιπο για βολτουλες αποστειρωτη μπουκαλιών και μπουκάλια μόνο κρεβάτι πρέπει να πάρω :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κουτσουνι μη κουράζεσαι τόσο..να σας πω την αλήθεια και εγώ πήγα και έριξα μια ματιά εδώ στα μαγαζιά..καρότσι είδα ένα της cangaroo που μου άρεσε..Η ξαδέρφη μου που γέννησε πρόσφατα πήγε και τα έκλεισε μετά την Β επιπέδου...τι να πω...Και Εγώ θέλω Άλλα φοβάμαι μήπως βιάζομαι...

πολυ τελειο το καροτσι το ειδα...και σε τι τιμη το εχεις δει αυτο????

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Και παπλωματακια κουβερτα σεντονια ρούχα μέχρι 1 χρόνου έχω και μια μπανιέρα μωρού γιατί εδώ ντουζιερες έχουμε.. σχεδόν όλα είναι έτοιμα για τον μικρούλη μου πισπιρικο :) :) :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Jo σπαστο καροτσι εχω και ειναι πολυ βολικο σιγουρα χρειαζετε...ειδικα οταν το μωρακι εχει αρχισει και καθετε στον ποπο του...

Μου ειχαν δωσει ενα καροτσι 3 σε 1, αλλα το καροτσι ειχε καποια θεματακια και το εχω για να βαλω πανω το πορτ μπεμπε και θα το τοποθετησω στο δωματιο μας για να εχω το μωρο στην αρχη...

καθισματακια εχω 2 για μικρο και πιο μεγαλο να να προσεξετε αυτα πανε με τα κιλα...

κανενα φορμακι θελω χρειαζοντε αρκετα σε καθε νουμερο...εγω στον γιο μου 3 σε καθε νουμερο μια ξερναγε μια χεζοταν δεν προλαβαινα να πλενω...

Ενδοεποικινωνια θελω επισης, και ενα υγραντηρα, αυτα προς το παρον εχω σκεφτει..

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσιαααα αμάν για λίγο ελειψα και δεν προλάβαινω να διαβάζω!!

Emmaki πολύ ωραιο το τικερακι σου !! Μια χαρά και το νινακι σου εφαγες και ζαμπόν κασέρι τι άλλο πια θελειςςς χαχα!!

Jo έχω πάθει στερητικό σύνδρομο έχω ένα μήνα να το δω ΑΧ δεν μας δίνουν και καμία κλωτσιά να ησυχαζουμε!! Το άλλο ραντεβού μου το έχει σε τρεις εβδομάδες όχι τέσσερις !! Ευτυχώς θα έχουμε δουλειές στο σπίτι το σαββατοκύριακο θα κάνουμε άλλη διαρυθμισει από τώρα θα ανοιξουμε χώρο για τα παιδικά μας!! Είμαστε φουλ ανυπομονοι χαχαχα πιο πολύ εγώ ο άντρας μου είναι πολύ κουλ!! Πως λες να είναι τα μωρακια μας Δευτερά?

Τανιου ωραίο το καροτσάκι μια χαρά εχεις ήδη πολύ προίκα!! Και ο αντρουλης σου βλέπω στα ωπα ωπα σ έχει!! ΑΧ τι καλοί που είναι μωρέ οι άντρες μας!!

Εγώ μάλλον θα πάρω ένα πολυκαροτσι για αρχή και μετά θα πάρω και εγώ ένα πιο καλό καθίσματακι για το αυτοκίνητο που θα κάθεται μέχρι μεγάλο!!

Το μεσημέρι έχουμε σούπα μοσχαράκι με πατατουλες και λαχανικά αλλά το βραδυυυυυυ πίτα σουβλάκι με τζατζίκι!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε;;; Κι εγω δεν εχω αποφασισει ακομα. Θελω πρωτα να παω να δω τι ποιοτητας ειναι τα πολυκρεβατια και μετα να αποφασισω. Το πολυκαροτσι θα μου χρειαστει για πιθανες μετακινησεις θα θελω το πορτ μπεμπε για υπνο οσο χωραει μεσα....

Χθες ειχα ολη μερα το βαφτηστηρι μου στο σπιτι... Παιξαμε φαγαμε κοιμηθηκαμε... Ηταν μια κουραστικη αλλα πολυ ομορφη μερα.... Το αγαπαω πααααρα πολυ αυτο το μωρο!!!!!!

Εμεις μεθαυριο βαφτιση και Δευτερα πολιτικο.... Αλλα εσεις οι 2 πι τυχερες θα δειτε τα νινακια σας!!!!!!!

Κάθυ μου εύχομαι όλα με το καλό να γίνουν και την Δεύτερα παντρεμένη πλέον να μας στείλει καμία λεπτομέρεια από κέρασμα εεεε! :tongue:

Από τώρα βλέπω κανείς πρόβες με το βαφτιστηρακι σου τι καλά!! Άντε να έρθει ή Δεύτερα θα έχουμε γάμους υπερήχους χαμός!:-D

Tbinp3.pngNttep2.png

Κορίτσιαααα αμάν για λίγο ελειψα και δεν προλάβαινω να διαβάζω!!

Emmaki πολύ ωραιο το τικερακι σου !! Μια χαρά και το νινακι σου εφαγες και ζαμπόν κασέρι τι άλλο πια θελειςςς χαχα!!

Jo έχω πάθει στερητικό σύνδρομο έχω ένα μήνα να το δω ΑΧ δεν μας δίνουν και καμία κλωτσιά να ησυχαζουμε!! Το άλλο ραντεβού μου το έχει σε τρεις εβδομάδες όχι τέσσερις !! Ευτυχώς θα έχουμε δουλειές στο σπίτι το σαββατοκύριακο θα κάνουμε άλλη διαρυθμισει από τώρα θα ανοιξουμε χώρο για τα παιδικά μας!! Είμαστε φουλ ανυπομονοι χαχαχα πιο πολύ εγώ ο άντρας μου είναι πολύ κουλ!! Πως λες να είναι τα μωρακια μας Δευτερά?

Τανιου ωραίο το καροτσάκι μια χαρά εχεις ήδη πολύ προίκα!! Και ο αντρουλης σου βλέπω στα ωπα ωπα σ έχει!! ΑΧ τι καλοί που είναι μωρέ οι άντρες μας!!

Εγώ μάλλον θα πάρω ένα πολυκαροτσι για αρχή και μετά θα πάρω και εγώ ένα πιο καλό καθίσματακι για το αυτοκίνητο που θα κάθεται μέχρι μεγάλο!!

Το μεσημέρι έχουμε σούπα μοσχαράκι με πατατουλες και λαχανικά αλλά το βραδυυυυυυ πίτα σουβλάκι με τζατζίκι!!

Έχω προίκα ναι :) βέβαια τα απαραίτητα μόνο πιπιλα ακόμα δεν του πήρα :D με προσέχει για να μην γκρινιάζω χεχε τώρα του αρέσει η ιδέα ότι θα κάνουμε γιο..

Το μεσημεριανό σ δεν ζηλεύω αλλά το βραδινό σου γιαμ γιαμ :D

Για καροτσακια να τα δεις από κοντά και μετά αγόρασε τα από το ίντερνετ που είναι πιο φτηνά :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Έχω προίκα ναι :) βέβαια τα απαραίτητα μόνο πιπιλα ακόμα δεν του πήρα :D με προσέχει για να μην γκρινιάζω χεχε τώρα του αρέσει η ιδέα ότι θα κάνουμε γιο..

Το μεσημεριανό σ δεν ζηλεύω αλλά το βραδινό σου γιαμ γιαμ :D

Για καροτσακια να τα δεις από κοντά και μετά αγόρασε τα από το ίντερνετ που είναι πιο φτηνά :)

Πιπιλα διάβασα ότι αν θηλασεις δεν πρέπει να του δώσεις στην αρχή γιατί δεν θα πιάνει την θηλή μετα!! Από τον 2 με 3 μήνα μπορείς να του δώσεις που θα έχει συνηθίσει να θηλάζει!!

Το βραδινό και εγώ το περιμένω πως και πως!! :D θα ψαξω ναι και θα τα βρω και στο ίντερνετ!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Πιπιλα διάβασα ότι αν θηλασεις δεν πρέπει να του δώσεις στην αρχή γιατί δεν θα πιάνει την θηλή μετα!! Από τον 2 με 3 μήνα μπορείς να του δώσεις που θα έχει συνηθίσει να θηλάζει!!

Το βραδινό και εγώ το περιμένω πως και πως!! :D θα ψαξω ναι και θα τα βρω και στο ίντερνετ!!

Γενικά δεν μ αρέσουν οι πιπιλες γιατί πιστεύω στραβωνουν τα δοντακια τους και αντε να τους την κόψεις.. Χε χε σουβλάκια με μουστάρδα ζήλεψα τώρα :)

Εμένα μου τα δωσαν το καροτσι 700 ευρώ δεν θα έδινα ποτέ τα θεωρώ περιττά έξοδα αλλά ένα καλό για αυτοκίνητο και ας είναι ακριβό πιστεύω πρέπει να πάρω αφού μεγαλώσει.

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Ποπο σε καταλαβαινω φουντουκι κ εγω που ειχα να δω το μωρακι μου την προηγουμενη φορα μετα την αυχενικη 25 μερς μου φανηκε αιωνας!!τη δευτερα μεγαλη μερα,εχουμε γαμο,υπερηχους! :)

wyEhp3.png

Ποπο σε καταλαβαινω φουντουκι κ εγω που ειχα να δω το μωρακι μου την προηγουμενη φορα μετα την αυχενικη 25 μερς μου φανηκε αιωνας!!τη δευτερα μεγαλη μερα,εχουμε γαμο,υπερηχους! :)

Κ εγώ απ την αυχενική έχω να το δω και την έκανα 12 +4 μέρες και τώρα αύριο θα μπω στην 16 !! Φαντάζομαι μετά από τόσες μέρες θα πρέπει να είχε αλλάξει πολύ ε? Εγώ όταν το ειδα ήταν μικρό και τώρα το φαντάζομαι μεγάλο!! Άντε να δούμε!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Βασικα ναι θα δεις κ το στομαχακι του κανονικα...κ πλεον θα ουρει κανονικα κ θα εχει κλεισει μπροστα η κοιλιτσα του..οι χτυποι της καρδιας θα ειναι πιο σταθεροι..

Οταν εκανα κ εγω την αυχενικη ημουν 12+4 και ηταν 6 εκατοστα,τωρα ηταν 11,5 το διπλασιο δηλαδη και γυρω στα 140 γραμμαρια.

wyEhp3.png

Βασικα ναι θα δεις κ το στομαχακι του κανονικα...κ πλεον θα ουρει κανονικα κ θα εχει κλεισει μπροστα η κοιλιτσα του..οι χτυποι της καρδιας θα ειναι πιο σταθεροι..

Οταν εκανα κ εγω την αυχενικη ημουν 12+4 και ηταν 6 εκατοστα,τωρα ηταν 11,5 το διπλασιο δηλαδη και γυρω στα 140 γραμμαρια.

Στην αυχενική που έκανα οι παλμοί του ηταν 150 ενώ στην αρχή ήταν 180 και 173! Εσένα πόσοι ήταν στην αυχενική? Πιστεύω ότι θα έχει μεγαλώσει πλέον το ζουζουνακι μου :P

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...