Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Γεια σου, Φουντούκι μου! Ναι, 3 μερούλες μας έμειναν μόνο!

Φοβάσαι ότι το καθισματάκι αυτοκινήτου του καροτσιού είναι πολύ μικρό; Μετά από κάποιους μήνες θέλει ούτως ή άλλως άλλο καθισματάκι, οπότε δεν το γλυτώνουμε! Πάντως κι εγώ θέλω πέρα απ' αυτό που θα μου χαρίσουν, μετά να πάρω ένα καλό καθισματάκι αυτοκινήτου και δεν με νοιάζουν καθόλου τα χρήματα γι' αυτό, γιατί είδα ότι είναι ακριβά τα καλά. Αυτό που δεν με πολυνοιάζει είναι το καρότσι νεογέννητου, θα πάρω ένα να οριζοντιώνεται αλλά όχι ακριβό, γιατί ούτως ή άλλως όλες οι μαμάδες μετά περνάνε στο σπαστό καρότσι που είναι ελαφρύ και μπαίνει εύκολα στο αυτοκίνητο.

Για την κούνια που λες, εγώ σε αυτό το ποστ με τις άχρηστες αγορές που γράφουν οι μαμάδες τι δεν τις βόλεψε, είδα ότι αυτά τα κρεβάτια για τα πολλά χρόνια αφενός είναι τεράστια για μικρό μωράκι, χάνεται στο κρεβάτι, αφετέρου διάβασα ότι μέχρι τα 5 έτη τούς είχαν κάνει ανανέωση στο κρεβατάκι ούτως ή άλλως! Οπότε ίσως τα πολλά χρόνια να 'ναι παγίδα. Αλλά δεν ξέρω, είναι και πρακτικά.

Για πρωινό εγώ έφαγα βρώμη με γάλα και λιναρόσπορο κατά τις 8 και τώρα ξαναπεινάω και θα φάω ένα τοστάκι! Και το μεσημέρι μακαρονάδα με φρέσκια σάλτσα ντομάτας και κόκκινη πιπεριά και παρμεζάνα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμμάκι, μπήκα τώρα να σου το φτιάξω, μπορείς να μου γράψεις και πόσων εβδομάδων και ημερών είσαι ακριβώς για να σου εμφανίζεται σωστά στο τικεράκι;

vLmAp2.png FMoxp2.png

Josephine σου τα εστειλαααα

Εγω τελικα πηγα στο γιατρο σημερα γι αυτα τα τεντωματα που ενιωθα σαν κραμπες,δεν αντεξα,ευτυχως δεν ειναι τιποτα...το εντερο μου φταιει ιυ δεν παω τουαλετα..μου εδωσε σιροπι..

Jo και μενα το στηθος μου καιει..

Εγω καροτσι σκφτομαι να παρω τριπλο,αυτο που ειναι πορτ μπεμπε,καθισμα αυτοκινητου και το κανονικο...

Εφαγα μια ωραιοτατη ζαμπον κασερι που μου εφερε η μαμα μου κ ηπια κ γαλατακι..

Εχει μια κουφοβραση εξω γκρρρ

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε;;; Κι εγω δεν εχω αποφασισει ακομα. Θελω πρωτα να παω να δω τι ποιοτητας ειναι τα πολυκρεβατια και μετα να αποφασισω. Το πολυκαροτσι θα μου χρειαστει για πιθανες μετακινησεις θα θελω το πορτ μπεμπε για υπνο οσο χωραει μεσα....

Χθες ειχα ολη μερα το βαφτηστηρι μου στο σπιτι... Παιξαμε φαγαμε κοιμηθηκαμε... Ηταν μια κουραστικη αλλα πολυ ομορφη μερα.... Το αγαπαω πααααρα πολυ αυτο το μωρο!!!!!!

Εμεις μεθαυριο βαφτιση και Δευτερα πολιτικο.... Αλλα εσεις οι 2 πι τυχερες θα δειτε τα νινακια σας!!!!!!!

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εν τω μεταξύ, εσύ γεννάς 5/2 κι εγώ γεννάω 4/2, αλλά είμαι 5 μέρες πίσω από εσένα! Περίεργο!

Jo αυτο γινεται με μενα και την Βαλεντινα. Εχουμε ιδια ΠΗΤ αλλα ειναι πιο μπροστα στις μερες...

HmwTp3.png

Ξερεις τι ομως..η εμβρυολογος που εκανα την αυχενικη μου βγαζει πητ 1\02 ενω ο γυναικολογος 5\02 ισως βαση αυτου να μετραω κ εγω...τεσπα πεντε πανω πεντε κατω...χαχαχαχα

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...