Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Πω πω κορίτσιαααα ελάτε να πνιγουμε στα μαξιλάρια εγώ μόλις ξυπνησα μια ωριτσα κοίμηθηκα κ έχω 2 μαξιλάρια κάτω από το κεφάλι ένα αγκαλιά κ ένα στα πόδια χαχαχαχαχαχα ο άντρας μου εμένα έχει ήδη αλλάξει δωμάτιο και μου λέει φεύγω γιατί θα πνιξεις με τόσα μαξιλάρια γιατί όπως κεσυ jo μου όταν αλλαζω πλευρό πρέπει να τα παίρνω μαζί μου επίσης τον ενοχλω που ξυπναω συχνά κ αυτός άμα ξυπνήσει μια φορά δεν μπορεί να ξανά κοιμηθεί!! Πολύ ταλαιπωρία ο ύπνος κορίτσια κ ακόμα δεν έχουμε κοιλάρες!!

Αστερακι μου καλά σου λέει ο αντρουλης σου 2 μωρακια μεγαλώνουν εκεί μέσα πως να μην νιώθεις τίποτα!! Ωραίο τικερακι!! Κ εμείς γιορτάζουμε γνωριμίας σε 2 μήνες!! Να είμαστε καλά βρε κορίτσια με τους άντρες μας με το καλο τα μωρακια μας να μας γεμίσουν τις αγκαλιες μας και υπομονή στους άντρες μας γιατί έχουν πολλά να τραβήξουν χαχαχαχαχαχα

Κουτσουνι κάνε λίγο υπομονή να πάτε μαζί θέλει κ αυτός να το δει!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγω εχω γεμισει το κρεβατι μαξιλαρια!ακομα με ανεχεται ο αντρουλης μου ευτυχως!!!κουτσουνι να τα εκατοστησετε!!!

Ποπο κοριτσια μας βλεπω στριφνες να γινομαστε μεχρι να γεννησουε με το καλο!

wyEhp3.png

Κορίτσια που γυρνατε?? Εγώ πηγα μια βόλτα στη μαμά μου έφαγα λίγα πατατακια και γυρισα και έφαγα μια ομελέτα με τηγανιτές πατατουλες και δύο δαμάσκηνα!! Τώρα ο αντρουλης έφερε βάφλα και είμαι σκασμενη βέβαια την δοκιμασα και είναι ΑΧ πολύ νόστιμη θα φάω ότι περισσεψε αυριο !! Αυτα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Fountouki Εγώ σπίτι δε πήγα πουθενά σήμερα...νιώθω και λίγο την κοιλιά μου σαν να τανιεται :/...Την έφαγες Τελικά τη βαφλα Ε;

Ε ναι την έφαγα αλλιώς δεν θα ησυχαζα :tongue: καλά έκανες κάτσε στο σπίτι να χαλαρώσει και ή κοιλιτσα!! Το τικερακι σου γιατί δεν βγαίνει?

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Το απογευμα ειπα τον σύζυγο να αλλάξει σεντόνια κ μου λεει 5 μαξιλαρια???? Λεω ναι τα θελω χεχε τωρα τα προσεξε. Κ εγω σημερα είχα για κανένα 2ωρο πονακια κατω κεντρικα ουφφφ γινεται να μη ποναμε καθόλου? Στην κορη μου χαμπαρι δεν ειχα

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Σημερα το εχω παρακανει στις δουλειες ποναω παντου, μου ερχετε να βαλω τα κλαματα!!!

Εχω και τηγανιζω εδω και 1 ωρα μελιτζανες και πατατες κανω προεργασια για αυριο για τον μουσακα...με επιασε λιγουρα!!!

Μπελας με βρηκε..ουφφ μανα μου!!!

Καθαρισα τα 2 μπανια, να πεταω τα αχρηστα πραγματα, και αυριο θα πιασω αλλο δωματιο και μεχρι να τελειωσω...

Αντε να σιγουρεψουμε και το φυλο του μωρου να κατεβασω ρουχαλακια, εχω ενα παταρι γεματο και απο αγοριστικα και κοριτσιστικα...

Απο σεπτεμβρη θα παω να παρω κουνια ειναι μια κοπελα που πουλαει την δικια της 50 ευρω καλα μου εκατσε και την εχει παρει απο Λητω 350 κοιταει να την ξεφορτωθει, μου εφεξε!!!

Και καροτσι θελω, εσεις κοιτατε καθολου τωρα γιαυτα???

Ξερω ειναι νωρις αλλα πολλα τα εξοδα για να μεινουν ολα στο τελος!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Κουτσουνι μη κουράζεσαι τόσο..να σας πω την αλήθεια και εγώ πήγα και έριξα μια ματιά εδώ στα μαγαζιά..καρότσι είδα ένα της cangaroo που μου άρεσε..Η ξαδέρφη μου που γέννησε πρόσφατα πήγε και τα έκλεισε μετά την Β επιπέδου...τι να πω...Και Εγώ θέλω Άλλα φοβάμαι μήπως βιάζομαι...

wyEhp3.png

Όχι δεν πειράζει που είναι από το κινητό κάτι άλλο δεν έκανες μάλλον σωστά!! Κ εγώ βλέπω συνέχεια παιδικά καροτσια καθισματακια αυτοκινήτων και φυσικά μου αρέσουν όλα τα ακριβά!! Δεν πρόκειται να κάνω υπερβολές προτιμώ να δώσω λεφτά για τα πιο μεγάλα κρεβάτια που θα είναι και για περισσότερο καιρό!! Δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα αλλά μου έφερε ή μαμά μου κάτι γλυκουλια 0 μηνών φορμάκια και τα χαζευω!! Πωπω ρίχνει κάτι κεραυνούς εδώ χαμός θα γίνει από βροχή!!

Κουτσουνι μου μην κανείς υπερβολές μπορείς να τις κανείς μέρα παρά μέρα αύριο ξεκουρασου!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Να σας δωσω τον κωδικο μου να το φτιαξετε,σας ζηλευω που ολες εχετε εκτος απο μενα...και εγω πηρα δυο-τρια φορμακια!!!!φουτουκι απο πια περιοχη εισαι;και εδω ψιλοδροσισε και απ οτι ειδα καιρο θα μας παρουν κ μας οι βροχες

wyEhp3.png

Γειά σας κορίτσια και απο μένα,

προλαβαινω μόνο να σας διαβάζω αλλα δεν προλαβαίνω να γράψω. Εμπλεξα με δουλειες και παιδια και στο τέλος ειμαι ψώφια. Είμαστε στην φαση που κόβουμε την πάνα με την μεγάλη και η μικρή σχεδόν περπατάει και τρέχω να την προλάβω να μπει στο μπάνιο να μην πάει στην κουζίνα κλπ.

Κατα τα αλλα περημενω να δώ εαν μου συνεχήσουν το συμβόλαιο η όχι επειδη τους ανακοινωσα για την εγκυμοσηνη μου και τους πάγωσα.

Η κοιλιά μου μεγάλωσε αλλα δεν το νιώθω ακόμα το νινι μου. Το σττήθος με πονάει πολύ αλλα και οι πονοκέφαλοι είναι συχνοι.

Η πεθερά μου μου είπε πωσ αν χρειαστεί θα έρθει να με βοηθήσει οπότε μια χαρά. Θα έρθει και η μαμα για λίγο.

Μια συμβουλη να σας δώσω να χωρτάσετε υπνο όσο είστε μόνες, να διαβασετε βιβλία και να πάτε πολλές βόλτες μετά θα είναι λίγο πιο δύσκολα τα πραγματα.

Φιλιά πολλα

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Καλημέρα, κορίτσια μου!

Εμμάκι, αν θες στείλε μου κωδικούς να μπω να σου το φτιάξω και γράψε μου και ΠΗΤ, όπως και αν θέλεις κάποιο συγκεκριμένο τικεράκι από το lillypie και ποιο μωράκι να σου βάλω!

Κουτσούνι, γιατί σε έπιασε τέτοια τρέλα με τις δουλειές; Μουσακάς, μπελαλίδικο φαγητό, αλλά ωραίο! Εγώ δεν τα τηγανίζω για πιο γρήγορα και πιο ελαφριά, τα βάζω κατευθείαν φούρνο!

Από αγορές εγώ έχω κάνει έρευνα για καρότσια, λίκνα και κούνια και από Οκτώβρη θα πάω να τα πάρω. Θα κοιτάξω ικέα για κούνια γιατί είναι στενές και μακρουλές και χωράνε στο υπνοδωμάτιο και επίσης οι άλλες μου φαίνονται λίγο παλιομοδίτικες και από καρότσι η αλήθεια είναι ότι πολλά μ' αρέσουν και είναι και πανάκριβα, αλλά επειδή θα μου δώσουν ρηλάξ και καθισματάκι νεογέννητου μάλλον, ίσως πάρω το απλό καρότσι που γίνεται τελείως οριζόντιο και μετά και ένα καρότσι σπαστό για τις βόλτες. Και από λίκνο έχω ήδη καταλήξει. Από Οκτώβρη που θα μαζευτούμε και θα 'χω κάνει και τη β΄ επιπέδου θα πάμε για αγορές!

Εγώ έχω άλλο θέμα τώρα: ξανάρχισε να μου μεγαλώνει το στήθος και ρε κορίτσια, το έχετε παρατηρήσει εσείς αυτό; Καίει, βγάζει απίστευτη ζέστη! Μόλις βγω από κρύο ντουζ και στο υπόλοιπο σώμα είμαι δροσερή, ε, αν πιάσω το στήθος βγάζει φωτιές! Τι να πω; Δεν είναι κάτι φοβερό, απλά πολλή υπερδραστηριότητα εκεί μέσα.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα με παρά πολύ δροσια!! Την πήρα την κουβερτουλα το βράδυ!!

Jo μου όντως το στήθος καίει και το υπόλοιπο σώμα δροσερό!! Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει εμένα με πιάνει και φαγούρα και νομίζω ότι επειδή μεγαλώνει με πιάνει φαγούρα βάζω βέβαια και κρέμα αλλά να δούμε που θα φτασουν! Λοποιν επιτέλους απόψε κοίμηθηκα κανονικά!! Jo μου μείνανε 3 μέρες για το ραντεβού με τα μωρακια μας!! Αχ αυτό με τα κρεβατακια και τις κούνιες δυσκολευομαι να αποφασισω απ την μια θέλω να πάρω κρεβατακι που είναι από 0 μηνών μέχρι 5 ετών για να μην παίρνουμε κάθε 2 χρόνια κρεβατακι αλλά απ την αλλά στην αρχή θέλω να το έχω πολύ κοντά μου και το κρεβατακι δεν θα χωράει άρα θα πρέπει να πάρουμε και κούνια!! Καρότσι επίσης δεν μπορώ να αποφασισω να πάρω ένα απλό και να πάρουμε και καθισματακι αυτοκινήτου γιατί σκέφτομαι ότι απ το καρότσι το κάθισμα είναι για πολύ μικρό μετά θα πρέπει να πάρουμε άλλο!! Ουφ θα δούμε θέλει ψάξιμο για να μην πάρουμε περιττά!!

Τι φαγατε για πρωινό??

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα κορίτσια :) είδατε θέλατε δροσιά δροσισε και στην Ελλάδα :) :) εγώ ξύπνησα νωρίς σήμερα είχα μια λιγουρα για ντοναλτς έστειλα τον άντρα κ μου πήρε :) έφαγα κ ένα τοστακι με κασερι και γαλοπούλα και στανιαρα :D

Εγώ από καροτσακι δεν θα πάρω τπτ μου δώσανε ένα που πριν δέκα χρόνια το πήραν 700 ευρώ. Έχει κ φρένο. Μάρκα Teutonia στο παρακάτω σιτε μπορείτε να το δείτε κιόλας :)

http://strollers-baby.ru/baby/greek/index1027.html

Σήμερα θα μαγειρεψω ρεβιθια τα έφερα από Ελλάδα :) :)

Α και μια κοπέλα εδώ γεννησε δίδυμα ήταν 4μιση μηνών και τα μωρακια θα τα έχουν θερμοκιτιδα μέχρι τον Νοέμβριο.

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...