Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Φουντούκι, δεν πειράζει, αύριο βάφλα για να κορυφωθεί η απόλαυση!

Λοιπόν, ακούστε τι πάθαμε, πήγαμε μια ωρίτσα περπάτημα για γυμναστική και στο τέλος περάσαμε από το περίπτερο να πάρουμε κάτι ψιλολόγια. Ε, δεν ξέρω από πού, αλλά εκεί μας έσπασπαν τη μύτη καλαμαράκια τηγανητά και κοιτούσαμε με γουρλωμένο μάτι τον περιπτερά να δούμε από πού ερχόταν η μυρωδιά! Δεν είχε τίποτα τριγύρω! Ε, και τώρα την κάνουμε για ένα εστιατόριο εδώ κοντά να στανιάρουμε! Δεν την έπαθα μόνο εγώ, του άντρα μου ήταν η ιδέα για να μη με κακοχαρακτηρίσετε. Μου έσπασαν τη μύτη!

Στη Γερμανία πάντως, αυτά τα ντονέρ των Τούρκων είναι κόλαση! Εγώ τα έχω τιμήσει δεόντως και οι Γερμανοί τα τιμούν επίσης! Βέβαια αν είχε κανονικό πιτόγυρο θα γινόταν ανάρπαστο!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άντε jo καλή όρεξη τι ωραία καλαμαρακια με λεμονακι από πάνω!! Άντε να μας πεις λεπτομέρειες από το γεύμα!! Κάνατε και την γυμναστικούλα οπότε φάε να αναπληρωσεις την ενέργεια!! Πάντως την άλλη εβδομάδα που έχει ο αντρουλης πάλι αδειουλα θα πάμε Δεύτερα στον γιατρό και μετά σε πιτσαρία με ξυλοφουρνο και γενικά έχω σκοπό να πηγαινουμε για φαγητό όλη την εβδομάδα θα κάνω κρεπαλες πολλά μου τρώγονται αλλά δουλεύει αυτή την εβδομάδα και δεν θέλω να τον κουραζω και να τον τρέχω βραδιατικα!!

Επίσης θέλω να φάω καρμποναρα και διάφορα αλλά..

Tbinp3.pngNttep2.png

Εγω με φιδε την εβγαλα απόψε!!Και γενικά δεν έχω πια τρελές ορέξεις για φαγητό!!Βέβαια μου χε κολλησει κρεπούλα για απόψε αλλά αντιστάθηκα!!!!Μόλις κοιμηθηκε και ο μικρος!!Εχει ξεσαλώσει τελευταία!!παω κι εγω για ύπνο γιατί σε κανένα δύωρο έχω σκοπιά!!Ξυπνάω ρε κορίτσια γύρω στις δύο και μέχρι το πρωι δεν λέει να με πάρει ο ύπνος!!

Άντε καληνύχτα μας!!!!!

5cPOp3.png

Φουντούκι μου, έχεις βγάλει πρόγραμμα για τη βδομάδα!!! Τέλειο! Να μας κρατάς ενήμερες! Ειδικά αυτόν τον ξυλόφουρνο τι ήθελες και τον ανέφερες;;! Λες να πάμε κι εμείς να γιορτάσουμε τον γιατρό μετά σε ιταλικό; Την άλλη μέρα θα ταξιδεύουμε, μόνο αυτό με συγκρατεί! Εμάς το μενού μας χθες είχε καλαμαράκια, γαρίδες ψητές στα κάρβουνα και γαρίδες με σως μουστάρδας και λεμόνι και χόρτα βραστά! Για σήμερα σαρδέλες ψητές με ντοματοσαλάτα, λίγο λάιτ, αλλά κάτι θα κάνουμε στις διακοπές και θα επανορθώσουμε!

Αννούλα, καταλαβαίνεις ότι με έναν φιδέ δεν μπορείς να σταθείς σε αυτή την παρέα, γι' αυτό σε παρακαλώ να μεριμνήσεις αναλόγως για την επόμενη φορά! Τέλεια που άρχισαν οι κλωτσιές του μπεμπούλη σου!!! Ζηλεύω!!!

Εμμάκι, εσύ καλά το πας! Έχεις μπει στο κλίμα! Χαχαχα, θα γίνουμε όλες θρεφταράκια μέχρι να γεννήσουμε!

(Αυτή την καρμπονάρα εδώ μέσα πολύ τη μελετάτε και θα με κάνετε να φάω παρ' όλο που δε μ' αρέσει η κρέμα γάλακτος)

Ααααχ, ωραίο ξύπνημα σας έκανα πρωί πρωί!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Φουντούκι μου, έχεις βγάλει πρόγραμμα για τη βδομάδα!!! Τέλειο! Να μας κρατάς ενήμερες! Ειδικά αυτόν τον ξυλόφουρνο τι ήθελες και τον ανέφερες;;! Λες να πάμε κι εμείς να γιορτάσουμε τον γιατρό μετά σε ιταλικό; Την άλλη μέρα θα ταξιδεύουμε, μόνο αυτό με συγκρατεί! Εμάς το μενού μας χθες είχε καλαμαράκια, γαρίδες ψητές στα κάρβουνα και γαρίδες με σως μουστάρδας και λεμόνι και χόρτα βραστά! Για σήμερα σαρδέλες ψητές με ντοματοσαλάτα, λίγο λάιτ, αλλά κάτι θα κάνουμε στις διακοπές και θα επανορθώσουμε!

Αννούλα, καταλαβαίνεις ότι με έναν φιδέ δεν μπορείς να σταθείς σε αυτή την παρέα, γι' αυτό σε παρακαλώ να μεριμνήσεις αναλόγως για την επόμενη φορά! Τέλεια που άρχισαν οι κλωτσιές του μπεμπούλη σου!!! Ζηλεύω!!!

Εμμάκι, εσύ καλά το πας! Έχεις μπει στο κλίμα! Χαχαχα, θα γίνουμε όλες θρεφταράκια μέχρι να γεννήσουμε!

(Αυτή την καρμπονάρα εδώ μέσα πολύ τη μελετάτε και θα με κάνετε να φάω παρ' όλο που δε μ' αρέσει η κρέμα γάλακτος)

Ααααχ, ωραίο ξύπνημα σας έκανα πρωί πρωί!

Καλημέρα σας !!

Jo μου πολύ ωραία όλα αυτά που φαγατε ειδικά γαρίδες με σως μουστάρδας .. Θα σας ενημερωνω για τις κρεπαλες που θα κάνω χαχα !! Σήμερα το πρωί έφαγα μπουγάτσα με τυρακι και χυμό!! Το μεσημέρι έχουμε μοσχαράκι αχ και δεν μπορώ να το φαωωω μάλλον θα το αλεσω στο μπλέντερ γιατί μου φέρνει εμετό ενώ πριν το έτρωγα κανονικοτατα !! Ναι πρέπει να γιορτάσουμε την Δεύτερα μετά τον υπέρηχο τόση αναμονή κάπου πρέπει να ξεσπασουμε μετά!! Φεύγεις Λευκάδα εεεε?? Άντε έρχονται οι μέρες!!

Κορίτσια το βράδια και εγώ όπως και η Άννουλα ξυπναω παρά πολλές φορές δεν κοιμάμαι συνεχόμενα και κοιμάμαι το πρωί αλλά μετά από κάποια ώρα αρχίζει ή φασαρία μωρακια από πίσω παίζουν μηχανάκια περνάνε ή πεθερά μου πάνω παλεύει με τις κατσαρόλες της έλεος και έτσι ξυπναω νιωθω ότι δεν ξεκουράζομαι!! Επίσης Άννουλα πρεπει πολύ τον αγαπάς τον φιδέ!!

Εσεις πως πάτε με τον ύπνο??

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερα κοριτσια ομορφα!

Εγω καθε μερα ξυπναω κατα τις 5.30 -6.00 κ μια με δυο ωριτσες γυρναω σαν την αδικη καταρα βλεπω τηλεοραση κ ξανακοιμαμαι 8 με 10.

Απο χθες με εχουν πιασει κατι τραβηγματακια-πονακια πολυ πολυ χαμηλα. Πηρα τον γιατρο και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο κ μεγαλωνουν οι συνδεσμοι της μητρας αλλα δεν μου εδωσε κατι.

Πολυ κοτα εχω γινει με το παραμικρο αγχωνομαι αλλα δεν ξερω κ ποιος πονος ειναι φυσιολογικος κ ποιος αγχωτικος....

Για τωρα το μεσημερι θα φαω μπριαμ...μπλιαξ αλλα το μεσημερι θελω να τρωω λαδερα..

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Καλημερα κοριτσια ομορφα!

Εγω καθε μερα ξυπναω κατα τις 5.30 -6.00 κ μια με δυο ωριτσες γυρναω σαν την αδικη καταρα βλεπω τηλεοραση κ ξανακοιμαμαι 8 με 10.

Απο χθες με εχουν πιασει κατι τραβηγματακια-πονακια πολυ πολυ χαμηλα. Πηρα τον γιατρο και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο κ μεγαλωνουν οι συνδεσμοι της μητρας αλλα δεν μου εδωσε κατι.

Πολυ κοτα εχω γινει με το παραμικρο αγχωνομαι αλλα δεν ξερω κ ποιος πονος ειναι φυσιολογικος κ ποιος αγχωτικος....

Για τωρα το μεσημερι θα φαω μπριαμ...μπλιαξ αλλα το μεσημερι θελω να τρωω λαδερα..

Αχ αστερακι και εγώ σήμερα έχω σουβλιες χαμηλά στην κοιλιά σχεδον στο πιπι και διάβαζα τώρα ότι οφείλεται στο τέντωμα τον συνδεσμον την μήτρας!! Δεν είναι συνεχομενες οι σουβλιες έτσι πολύ αραιά !! Εσένα?

Tbinp3.pngNttep2.png

Kι εγώ είχα τέτοια πονάκια από κάτω χαμηλά! Περίπου 5 μέτρησα, αλλά δεν αγχώνομαι κι εγώ, η μήτρα μεγαλώνει και χτυπάει σε διάφορα σημεία. Εγώ πιο πολύ αγχώνομαι να μεγαλώνει ο μπέμπης μου, θέλω να πάω τη Δευτέρα και να μου πει όλα οκ.

Από ύπνο εγώ βλέπω πολλά όνειρα και ξυπνάω ανά 2 ωρίτσες, αλλά ξανακοιμάμαι αμέσως, κανένα 9ωρο τη βραδιά κοιμάμαι, οπότε ξεκουράζομαι τελικά, αλλά με πολλές διακοπές! Επίσης, επειδή αγκαλιάζω κι ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια σκάω! Και πού 'σαι ακόμα! Αργότερα θα μας γίνει και πιο δύσκολο!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Και εγώ με τον ύπνο έχω θέμα..κοιμάμαι με διαλείμματα..Επίσης βλέπω και όνειρα με πλοκή..φωσκολος σας λέω έχω γίνει χαχαχαχαχα..Καλημέρα ζουζουνες..Εγώ σήμερα ομελέτα με μπολικα καλούδια μέσα θα φτιάξω

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

χτες το βραδυ πονουσα για καμια ωριτσα...σημερα τωρα το πρωι με πιασαν λιγο αλλα αραια κ που... ο αντρας μου αυτο μου λεει ολη την ωρα γιατι με βλεπει που γινομαι ασπρη σαν το πανι με το που νιωθω κατι....πως θα μεγαλωσουν 2 μωρα εκει μεσα κ εσυ δεν θα εχεις ουτε ενα πονακι? εχει δικαιο αλλα αλλαζει το σωμα σου κ δεν ξερεις τι γινεται εκει μεσα.ειναι κ η 1η εγκυμοσυνη....πολυ θελει να αγχωθεις? αφου το λενε ολοι φυσιολογικο θα ειναι!!!

καλα εγω στα κανονικα μου κοιμομουν με 2 μαξιλαρια,τωρα ειμαι ηδη στα 3 κ ειμαι σιγουρη οτι προς το τελος θα τον διωξω τον αντρα μου κ θα μεινω μονη μου με μια κοιλια κ 5 μαξιλαρια....χαχα!!!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Xaxa, κι εγώ τα ίδια! Το έξτρα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια είναι λόγω καλοκαιριού, όχι λόγω εγκυμοσύνης! Έχω κι ένα κάτω απ' το κεφάλι και ένα τρίτο πάνω απ' το κεφάλι για να αποκλείω ήχους και φως! Κι εμένα ο άντρας μου για την ώρα χωράει, αλλά στο μέλλον δεν το βλέπω! Εν τω μεταξύ με ψάχνεις να μες βρεις μέσα σε τόσα μαξιλάρια και όταν στριφογυρνάω, στριφογυρνάω με όοολα αυτά μαζί! Πολλά βάσανα για τον άντρα μου δίπλα :tongue:

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Απο υπνο βλεπω δεν τα πατε και πολυ καλα και ειναι αρχη ακομα, μετα να δειτε τι εχετε να τραβηξετε!!!!

Εγω παλι καλα πεφτω νωρις και σεικωνομαι οταν με καλεσει ο γιος μου...σχεδον 07:00 καθε μερα μια χαρα ξεκουραζομαι...

Το μοσχαρι παρατηρησα και σε μενα οτι με ενοχλει παρα πολυ, το εκοψα..σημερα αρνακι με κριθαρακι...

Τελικα μετα τις 26 θα παω για την β επιπεδου που εχει και ο αντρας μου αδεια για να ερθει και αυτος..αν και δεν μπορω να περιμενω αλλα μου το ζητησε μωρε ο γλυκος μου!!!

Εχουμε και την επετειο μας σε 12 μερουλες...δεν καταλαβα πως περασε τοσο καιρος που ειμαστε παντρεμενοι..να τα εκατοστισουμε!!!

Απο ζεστη παμε απο το κακο στο χειροτερο, εχω και δουλιτσες στο σπιτι, μια κανω , μια καθομαι...

Πονακια δεν εχω νιωσει χαμηλα καθολου, με ποναει αφορητα η μεση μου στο παλι και απο τις δυο μεριες φυσικα σεικωνω και τον μικρο συνεχεια, αποτομες κινησεις και τετοια...

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

κουτσουνι με το καλο η επετειος σας! κ εμεις εχουμε αρχες σεπτεμβριου αλλα γνωριμιας οχι γαμου.εμεις αυτη γιορταζουμε κυριως

χαχα κ εγω ετσι τζο....μαζι πρεπει να κοιμηθουμε αυτο δεν θα ειναι υπνος θα ειναι μαξιλαροπολεμος!!!

εφτιαξα κ το τικερακι μου...ακομα δεν μπορω να το πιστεψω...μερικες φορες νομιζω οτι ονειρευομαι ξυπνια!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Koυτσούνι, να τα εκατοστήσετε! Να είστε πάντα γεροί κι αγαπημένοι! Είχαμε κι εμείς επέτειο γνωριμίας αλλά και γάμου (γιατί παντρευτήκαμε ίδια μέρα) πριν κανένα μήνα περίπου!

Αστεράκι μου, πολύ ωραίο το τικεράκι σου με τα δυο ζουζούνια μαζί! Τέλειο! Είστε κι εσείς πάρα πολλά χρόνια μαζί, να είστε αγαπημένοι και ολοκληρωμένοι τώρα που θα γίνετε 4!

Στον ύπνο εγώ πάντα ήμουν δύσκολη! Αλλά τώρα στην εγκυμοσύνη δεν πολυδουλεύω και ξεκουράζομαι με 9ωρο ύπνο και το ευχαριστιέμαι. Εμένα το πρωινό ξύπνημα με χαλάει με ξυπνητήρι, τώρα που δεν το έχω, είμαι μια χαρά! Αν έχω ξυπνητήρι με πιάνει άγχος και ξυπνάω σίγουρα καμιά ώρα νωρίτερα.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...