Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ πάντα χωρίς τυρακι την τρώω αλλά σήμερα δεν μπορούσα να αντισταθω άλλωστε φυλλικο περνώ συμπλήρωμα ενώ ασβέστιο όχι και από γαλακτοκομικά μόνο τυρί τρώω και κανένα γιαουρτακι το γάλα με πειράζει!!

Γεωργία μου τι ωραία με το νινακι σου μεγάλωσε !! Με το καλό να έρθει και ο γάμος να ξεκουραστείς μετά!!

Βαλεντίνα μου μην αγχωνεσαι μια χαρά θα είναι και ή β επιπέδου υγιέστατος ο μπεμπακος !! Μην διαβαζεις στο ίντερνετ τίποτα μπαίνεις σε άσχημο τρυπακι και εγώ το έκανα και κοντεψα να τρελαθω, ή μαμά μου με ξύπνησε μου λέει ειχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη με ένα μωρακι που δεν έπαιρνε βάρος και το κατάλαβε ο γιατρός της επειδή δεν είχε κοιλιά υπερήχους δεν κάνανε μόνο το άκουγαν και την έστειλε τότε στο νοσοκομείο να κάνει υπέρηχο και όντως ή αδερφή μου δεν επερνε βάρος και ξεκισε χάπια για να μεγαλώσει και να ζήσει μόλις γεννηθεί και γεννήθηκε 1900 αλλά μου λέει ούτε ίντερνετ είχα ούτε τίποτα έκανα ότι μου έλεγε ο γιατρός και μια χαρα γεννησα και ευτυχώς όλα πήγαν καλά!! Ας μην διαβάζουμε δυσάρεστα στο ίντερνετ και ας ακούμε τους γιατρούς μας και όλα θα είναι μια χαρά!! Θα δεις ο μικρός σου θα είναι πολύ καλά!!

Ωραίες οι κλωτσιτσες που περιγράφεται Κάθυ και Βαλεντίνα χιχι ζωηρά αντρακια!!

Τανιου μου μια χαρά ξεκουράστηκες!!

Emmaki και εγώ πολύ πείνα!! Έφαγα το μεσημεριανό και τώρα χτυπησα και ένα τοστακι!! Ανοίγω συνέχεια το ψυγείο και προσπαθώ να φανταστώ με ότι έχει τι μέσα να φτιαξω κάτι να τρώω !! Έχει μια μπουγάτσα με τυρί και μια με κρέμα αλλά θέλουν πολύ ώρα να ψηθούν και θα φύγω δεν προλάβαινω αλλιώς θα εψηνα τώρα και θα έτρωγα πίτες!! Πωπω γουρούνα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Φολικό και σίδηρος είναι το ίδιο, γι' αυτό και όσπρια, φασολάκια φρέσκα και γενικώς ό,τι περιέχει σίδηρο δεν συνδυάζεται με γαλακτοκομικά! Εμένα η φακή ειδικά δεν μου ταιριάζει καθόλου! Αλλά πώς να φας φασολάκια χωρίς φέτα; Χάλια! Το καλύτερο είναι στα φαγητά αυτά να βάζετε και κυβάκια πιπεριάς μέσα προς το τέλος του μαγειρέματος όμως για να μην καταστρέφεται κι η βιταμίνη C.

Τανίου, καλώς επέστρεψες στη δροσιά! Τέλεια η μελιτζανοσαλάτα με σκόρδο, εμένα ο μπέμπης την προτιμά, χαχαχα!

Βαλεντίνα, κόψε το ίντερνετ, γιατί να φορτώνεσαι εσύ με τις άσχημες ιστορίες των άλλων, που δεν θα σου τύχουν στην τελική;

Γεωργία, με το καλό!!! Ωραίο το νινάκι το ζουμπουρλούδικο, μακάρι να 'ναι και μπέμπης!

Aαααχ, θέλω κι εγώ να φάω κλωτσιές δυνατέεεες λέμε!!!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Φουντούκι, τώρα είδα αυτό που έγραψες με την αδερφή σου και την κοιλιά, δηλ. μπορεί και να μη μεγαλώνει ο μπέμπης μου;;; Αγχώθηκα τώρα, ελπίζω μόνο να παίρνει βάρος. Ο γιατρός γι' αυτό μου έχει βάλει να παίρνω ένα κιλό το μήνα στο δεύτερο τρίμηνο, για την ώρα δεν έχω πάρει, αλλά δεν μπορώ να φάω και πιο πολύ πια.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Φουντούκι, τώρα είδα αυτό που έγραψες με την αδερφή σου και την κοιλιά, δηλ. μπορεί και να μη μεγαλώνει ο μπέμπης μου;;; Αγχώθηκα τώρα, ελπίζω μόνο να παίρνει βάρος. Ο γιατρός γι' αυτό μου έχει βάλει να παίρνω ένα κιλό το μήνα στο δεύτερο τρίμηνο, για την ώρα δεν έχω πάρει, αλλά δεν μπορώ να φάω και πιο πολύ πια.

Μην αγχωνεσαι βρε μια χαρά θα έχει πάρει τα γραμμαριακια του εγώ δεν έχω ξανακουσει τέτοιο περιστατικό!! Ααααααααα δεν θέλω τέτοια αφού οι κοιλιτσες μας ήδη ξεπεταχτηκαν και ειδικά εσυ που δεν έχεις ούτε κατακράτηση ούτε δυσκοιλιότητα το φουσκωματακι σου είναι ο μπεμπακος σου!! Προσπάθησε και εσύ να τρως πιο πολύ αφού έχεις το οκ. από τον γιατρό σου ότι λιγουρευεσαι να το τρως!!:D

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Μα τρώω, τι άλλο να φάω πια; Αφού καμιά φορά σκέφτομαι ότι μετά την εγκυμοσύνη θα 'χω συνηθίσει σ' αυτές τις ποσότητες νταλικέρη και θα γίνω φάλαινα! Απλά σκέφτομαι ότι στην αυχενική που ήμουν 12+3 ήταν μόνο 8 γραμμάρια και μου φαίνεται τόσο λίγο μπροστά σ' αυτά που ακούω τώρα. Ο γιατρός δεν μου 'χε πει κάτι για τα κιλά δηλ. του μπέμπη, αλλά 8 γραμμάρια μπροστά σε 150 κλπ ελπίζω να την έχεχι καλύψει αυτή τη διαφορά μέχρι τη Δευτέρα και να τον δω κι εγώ μπαμπάτσικο.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Κορίτσια όντως τώρα μπήκα στο τρυπάκι αυτό και όπως μπήκα θα βγω!!! Συνήθως κάνω τηγανια και κοτόπουλο με πολύχρωμες πιπεριές αλλά κοτσαριζα και από πάνω τη φετουλα. Βέβαια παίρνω το σίδηρο απογευματάκι οπότε κοιτάω να περνά 2ωρο από το γεύμα με τυρί. Πρωί δεν μπορώ να τον πάρω μιας και και παίρνω το χάπι για τον λίγο τσιμπιμενο θυρεοειδή και πρέπει να περάσουν 4 ώρες από τον σίδηρο!!!!

Πάντως καταβουρκωσα με ιστορίες που διάβασα... Τι το θελα!!!

Τανιου δεν ξέρω τι προτιμάω σε αυτή τη φάση τους 15 βαθμούς ή τα πιτογυρα εδώ. Καλά τόσοι Έλληνες πάνω ένας δεν άνοιξε γυραδικο?

AoL1p3.png

γεια σας πολυλογουδες!

τζο μην αγχωνεσαι για τα κιλα. εγω ρωτησα τον γιατρο την δευτερα αν θα επρεπε να εχω παρει γιατι ολοκληρα διδυμα και δεν εχω παρει γραμμαριο. κ η απαντηση του ηταν κ δεν χαιρεσαι? μετα θα μπαινουν μονα τους κ θα ειναι ολα του μπεμπη. σε ποιο waffles house πηγατε? εμεις πηγαμε προχθες. εχει ανοιξει καινουριο στην πεντελη κ αφου μας εδωσε αδεια ο γιατρος κ εχουν σταματησει οι αναγουλες δεν γινοταν να μην παω. εγω πεθαινω για το φυστικι τους...εχουν το πιο ωραιο παγωτο του κοσμου.κ φυσικα ο αντρας μου πηρε και 2 κιλα για το σπιτι κ μπορω να το φαω ολο!!! κ χτες εφαγα κοντοσουβλι παρακαλω!!! ε θα παρω το αιμα μου πισω...δυο μηνες κρακερακια κ φιδε!!!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Jo αφού τρως όλα καλα θα εξελιχθούν εντάξει δεν χρειάζεται να σκασεις στο φαγητό το νινακι έχει ότι του χρειάζεται!! Και την 12η εβδομάδα τα γραμμάρια που διάβασα είναι από 8-12 οπότε ήταν μια χαρά ο μπεμπακος σου!! Τώρα που θα πάμε θα έχουν φτάσει 100 πιστεύω!!

Βαλεντίνα μου μην το κανείς αυτό στον εαυτό σου!! Όλα θα είναι μια χαρά!! Αυτή την τηγάνια τι την ανεφερες τώρα? Ή αλήθεια είναι ότι έχω καιρό να φάω θα κάνω μια απ αυτές τις μέρες και θα βάλω και κρέμα γάλακτος μέσα!! Πάλι στο φαγητό το γυρισαμε.. Πάντως αν δεν έχει πιτογυρα Γερμανία βρήκα το επάγγελμα του μέλλοντος.. Χαχα

Tbinp3.pngNttep2.png

γεια σας πολυλογουδες!

τζο μην αγχωνεσαι για τα κιλα. εγω ρωτησα τον γιατρο την δευτερα αν θα επρεπε να εχω παρει γιατι ολοκληρα διδυμα και δεν εχω παρει γραμμαριο. κ η απαντηση του ηταν κ δεν χαιρεσαι? μετα θα μπαινουν μονα τους κ θα ειναι ολα του μπεμπη. σε ποιο waffles house πηγατε? εμεις πηγαμε προχθες. εχει ανοιξει καινουριο στην πεντελη κ αφου μας εδωσε αδεια ο γιατρος κ εχουν σταματησει οι αναγουλες δεν γινοταν να μην παω. εγω πεθαινω για το φυστικι τους...εχουν το πιο ωραιο παγωτο του κοσμου.κ φυσικα ο αντρας μου πηρε και 2 κιλα για το σπιτι κ μπορω να το φαω ολο!!! κ χτες εφαγα κοντοσουβλι παρακαλω!!! ε θα παρω το αιμα μου πισω...δυο μηνες κρακερακια κ φιδε!!!

Aστεράκι μου, ναι, σ' αυτό πήγαμε! Τέλειο το παγωτό, αλλά εμένα με ξετρελαίνει αυτός ο κήπος! Πολλή δροσιά, άπλα, πράσινο! Την επόμενη φορά θα πάρω κι εγώ για το σπίτι!

Φουντούκι, έχει πιτόγυρα στη Γερμανία, αλλά καμία σχέση με τα κανονικά πιτόγυρα!

Μου το 'χε πει ο γιατρός ότι ήταν κανονικά τα γραμμαριάκια του και το ύψος και όλα, αλλά από τότε που έχω να τον δω απορώ πώς θα τα χει φτάσει τα 100 γραμμάρια!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Λογικο ειναι Jo να απορεις..... Κι ομως γινεται.... Εγω ειχα να τον δω απο την αυχενικη που δεν ηξερα γραμμαρια και οταν τον ξαναειδα ειχε φτασει τα 220 γραμ. Φαντασου ποσο μεγαλωσε ξαφνικα.... Εδω σου λεω αρχισε να ξεχωριζει η φατσουλα του...

HmwTp3.png

Δεν έχουν πίτα εδώ έχουν αραβικη πίτα κ τουρκικά γυραδικα με αρνί η κοτόπουλο φτιαγμένα από εργοστάσιο. Ο άντρας μου κάνει καλό γύρο αλλά δεν βρίσκω πίτες λες να αρχίσω να φτιάχνω Εγώ? Οι Γερμανοί δεν τρώνε μάλλον πίτες θέλουν τα πάντα σε πιάτο όχι χαρτί η λαδοκολα

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Αμα πηγαιναμε χθες θα σε πετυχαινα....χαχα! Ναι το εφτιαξαν πολυ ωραιο. Και αν παρεις για το σπιτι σου δινουν κ κατι υπεροχα χωνακια!

Μπα σουβλακι χωρις κανονικη πιτα δεν λεει...

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Κοριστάκια μουυυυυυ!!!επιτελους βρισκω χρόνο να σας γράψω!!!Διαβάζω τα νέα σας αλλα με το μικρο στο σπίτι δεν έχω και πολύ ελεύθερο χρόνο!!!!μόλις ανοίξουν τα σχολεία θα βρούμε τους ρυθμούς μας πάλι!!!Επιτέλους από χτες νιώθω κανονικές κλωτσίτσες!!!αχχχχ τι ωραία!!Αυτές τις μέρες το χω ρήξει στις βολτούλες...όλο έξω θέλω να μαι!!Ευτυχώς έχω μειώσει τη μάσα!,Βέβαια χτεα μάλλον ήταν της βαφλας γιατι τι χτύπησα κι εγώ τη βαφλίτσα μου...με μερεντούλα και παγωτό παρφέ και μπισκότο!!!!Βέβαια έφαγα τη μισή,φούσκωσα,δεν έφαγα τίποτα άλλο για βράδυ και μετά ξύπνησα με τρελή πείνα κατά τις 5 και έκανα μια επιδρομή!!δεν είχα όμως τίποτα διαθέσημο και την έβγαλα με ψωμί και τυράκι!!!

Απ ότι διαβάζω κι εσείς όλες είστε καλά!!!Άντε και προχωράμεεεεεεε!!!!!!!

5cPOp3.png

Κορίτσια μου γυρισα !! Δυστυχώς αργησαμε στα νυφικά και ή κρέμα ακυρώθηκε!! Λίγο νευριασα αλλά αύριο ο αντρουλης μου θα μου φέρει και εμένα βάφλα γιατι ζηλεψα !! Δεν κοίμηθηκα το μεσημέρι και νυσταζω από τώρα αλλά θα κρατήσω γιατί θα ξυπνησω από της 4 !!

Jo μου σίγουρα θα έχει πάρει 100 γραμμαριακια το νινακι σου!!

Τανιου μου πολύ ξενερωτα σάντουιτς πρέπει να κάνουν εκεί , άμα δεν πάρεις πιτογυρο να στάζει ή πίτα λάδια τι να το κανείς? Χαχαχα ή θα φας λιπαρά ή όχι ή αραβική είναι εντελώς στεγνή πίτα και με κοτόπουλο μεσα σίγουρα θα σταματησει κάπου στον λαιμό δεν θα γλιστράει καθόλου!! Έπρεπε να πάρεις λίγες πίτες από εδώ!!

Αννουλα μου χάθηκες εντελώς με τον μπεμπακο σου εκεί όλη μέρα!! Αλλά τι να κανείς έχει προτεραιότητα το ζουζουνακι σου!!

Αστερακι φάε αλύπητα ότι στερηθηκες τόσο καιρό!! Αχ κοντοσουβλι εεε?? Αμάν όλα τα λιγουρευομαι!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...