Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσιααα σας εχασα και μου λειψατε πολυ!!!! Καλως ηρθατε οι νεες μανουλες με το καλο!! Εγω πλεον ειμαι στα +4 κιλακια, εκανα τις εξετασεις μου και καλλιεργεια και ολα καλα! Εχθες ειδα το νινακι μου μεγαλο-μεγαλο, 361 γραμμαρια, κουνουσε χερακια ποδαρακια και ταυτοχρονα ενιωθω και τις κλωτσιες και τις εβλεπα! Μαλλον παμε για αγορακι (τι περιεργο!!!) αλλα περιμενουμε 27 τη β επιπεδου γιατι μπορει να ηταν και ο λωρος. Αχ κοριτσια εχω γινει τοσο ευαισθητη. Κλαιω συνεχεια!!!! Ημουν που ημουν τωρα ειμαι κλαψιαρα με διπλωμα!! Η δυσκλοιλιοτητα με ενοχλει απιστευτα αλλα υπομονη και φρουτα! Τρεχω για προβες νυφικου, μαλλιων, μακιγιαζ, στεφανα κι ολα τα σχετικα αλλα το πιο ομορφο που κανω ειναι που η κοιλιτσα ειναι κανονικη και εμφανης και τη χαιδευω συνεχως...!!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε μανουλες και μπεμπακια;;; Παλι προγραμμα διατροφης βγαζετε;;; Εγω παλι που δεν σαβουριαζω πλεον πατατακια οπως στην αρχη γιατι εχω βαλει 9 κιλα;;;; Τι γινεται;;; Μαλλον το ψωμι με καταστρεφει..... Εμεις ψαρακια σημερα θα φαμε....

Βαλεντινα εσυ πως τον νιωθεις;;; Σαν φτερουγισμα η σαν κλωτσιες;;; Εγω παντως σαν κλωτσιες.... Και μερικες ειναι και εντονοτατες.....

HmwTp3.png

Μπορεί κάθε κοιλιτσα είναι διαφορετική!! Και απο αγορι σε κοριτσι διαφερει !! Μόλις έφαγα την φακή μου με τυρακι και μπόλικο ψωμί ποσό πολύ μου αρέσει !!!!

Φουντουκακι μου όταν τρως φακι μην τρως μαζί τυρί δεν περνεις το φολικο οξύ που χρειάζεται :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Τι κανετε μανουλες και μπεμπακια;;; Παλι προγραμμα διατροφης βγαζετε;;; Εγω παλι που δεν σαβουριαζω πλεον πατατακια οπως στην αρχη γιατι εχω βαλει 9 κιλα;;;; Τι γινεται;;; Μαλλον το ψωμι με καταστρεφει..... Εμεις ψαρακια σημερα θα φαμε....

Βαλεντινα εσυ πως τον νιωθεις;;; Σαν φτερουγισμα η σαν κλωτσιες;;; Εγω παντως σαν κλωτσιες.... Και μερικες ειναι και εντονοτατες.....

Τον νιώθω σαν κλωτσιές και γω κάποιες φορές δυνατές λίγο πιο κάτω από τον αφαλό πότε δεξιά πότε αριστερά.

Αχχχχχ να περάσει ο καιρός και η β επιπέδου μαζί.... Έχω καταχθωθει... Μπαίνω και διαβάζω και διάφορα στο ίντερνετ πφφφφφφφ...

AoL1p3.png

Πίτουρα χαχαχχα κλαίω!!!

Τανιουυυυυυυ πάρε μας μαζιιιιιιιι σου!!!! Με αυτή τη ζέστη που είχε δεν γινόταν όλη την ώρα κάτω από το κλιματιστικό αφήστε που και η όρεξη μου είχε κοπεί. Επίσης βλέπω τώρα με έχουν πιάσει αϋπνίες. Βρικόλακας πάει η βραδινή παραγωγή κολλαγόνου θα πηξω στη ριτιδα όπως το πάω...

Σαν πουλάκι κοιμήθηκα (με τον παπλωματακι)

ξεπριστικαν και τα πόδια. .

Έλα αλλά να ξέρεις πιτογυρα εδώ δεν έχει κλαψ :'(

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Σοβαραααα??? Εγώ χωρίς τυρί δε μπορώ να τη φάω... Σούπερ!

Δυστυχώς ναι το φολικο οξύ της φακι είναι πολύ καλό για το μωρό. Εγώ το παίρνω σε βιταμίνες κάθε μέρα.

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Χαχαχα Τανιου μου δεν έχεις περιέργεια να δεις το νινακι ? Εγώ θα πηγαινα και ας με ζύγιζε!! Ποσά κιλά έχεις βάλει? :oops:

Τον είδα στην Θεσσαλονίκη :) τελευταία φορά που ανέβηκα σε ζυγαριά στην Ελλάδα έγραφε 75 κιλά από Γερμανία έφυγα 73 αντε να ξαναπαω μετά στα 50 που ήμουν πριν ένα χρόνο :D

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Λίγο από τον μπέμπη και πολύ από το φαγητό!!!χαχα

Τανιου Καλώς όρισες στο σπιτάκι σου,ξεκουρασου ήταν μεγάλο το ταξίδι!!! Σε ζηλεύω που είσαι πλέον στους 15 βαθμούς..Εγώ υποφέρω με αυτή τη ζεστή..

Ο μπεμπης διαλεγε το μενού πιτογυρα σαν τρελός αφού με πήραν με το ψιλο οι δικοί μου.. ότι από την κοιλιά ότι θέλει με κάνει. Ναι κ εγω λατρεύω τους 15 βαθμούς αλλά τέλος η θάλασσα :( φοράω ζακετακι σήμερα με σαγιονάρες.. Ευτυχώς σταμάτησε η βροχή γιατί θα ψήσουμε στα κάρβουνα πανσετες μπριζόλες λουκάνικα και φυσικά το αγαπημένο μου μελιτζάνες με σκόρδο..

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Εγω για το σιδηρο το ξερω αυτο για την φακη. Δεν ηξερα οτι περιεχει φολικο οξυ...

Βαλεντινα ασε τι διαβαζεις στο ιντερνετ τα μπεμπακια μας ειναι αλανια και θα ειναι ολα καλα....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...